Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω αν γίνεται η υστεροσκοπηση μαζί με την ωοληψια. Ισως να μπορείς. Το μικροβιωμα είναι επιπλέον περίπου στα 200€ και πάνω ανάλογα που το στέλνουν. Η δική μου υστεροσκοπηση ήταν διερευνητικό χειρουργείο δλδ θα κάναμε σκρατσινγκ ούτως ή άλλως και εγώ επέμενα πως θα βρουν συμφύσεις (τα βρήκαν χειρότερα) μου την έγραψαν διαγνωστική στην κλινική και έγινε επεμβατική. Αν του πεις να προχωρήσετε θα σου πει αναλυτικά κόστος και τι περιλαμβάνει γιατί κ εμένα στο γενικά κάπου στα 900€ μου είπε για το ΙΑΣΩ, τελικά βγήκε λίγο λιγότερο. Βιοψία αν δεν υπάρχουν ευρήματα δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός αν εννοείς άλλα τεστ πχ ΝΙΚΑ που εκεί δεν κάνεις μικροβιωμα. Το ότι κάποιες κοπέλες κάναμε διάφορα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα κάνεις κ εσύ. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια λόγω κόστους δεν τα προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Αν δλδ δεν έχεις προηγούμενες αποβολές δεν έχουν λόγο να σε βάλουν χειρουργείο. Εγώ είχα εξωμήτρια κύηση, δεν ένιωθα οκ να μην κάνω υστεροσκοπηση. 

Κι εγώ έτσι νόμιζα τρία λεπτά υπόθεση αλλά ήταν διαγνωστική μόνο στα χαρτιά. Η επεμβατική υστεροσκοπηση είναι χειρουργείο και απαιτεί αναισθησία, νοσηλευτές, μαίες, χώρο κλπ. Μπορείς αν ο γιατρός σου το κάνει να κάνεις μια απλή διαγνωστική στο ιατρείο του στα 3 λεπτά. Κάποιοι το κάνουν. Ο δικός μου δεν το κάνει και μου είχε πει να μου βρει άλλον γιατρό αν θέλω. Δεν ήθελα γιατί ήμουν σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά, επέλεξα την επεμβατική ήθελα να κάνω και το σκρατσινγκ ακόμα κ αν όλα ήταν τέλεια. Ασε που δεν θα άντεχα τον πόνο με τίποτα έχω στενό κανάλι! 

Οχι δεν έχω ξανακάνει ετ και όπως πάω δεν ξέρω και πότε θα την κάνω γιατί μόνο εξετάσεις κάνω ακόμα 😂 
      Δεν μου έχουν δώσει αξιολόγηση από το κέντρο ακόμα για τα έμβρυα. Ξέρω πως είναι καλά, όχι άριστα. Και πως είναι ένα 5ης και ένα 6ης ημέρας.

Εντωμεταξύ κορίτσια εσείς που προσπαθείτε πρώτη φορά, οι εξετάσεις που κάνω και η διερεύνηση που κάνω πλέον είναι κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον γιατρό. Ο γιατρός μου ήθελε να έχουμε κάνει ήδη εμβρυομεταφορά αλλά εγώ διάλεξα να κάνω όλα αυτά που έκανα πριν πάω σε εμβρυομεταφορά. Είναι συνειδητή επιλογή όχι κάτι απαραίτητο. Οι περισσότερες κοπέλες στην πρώτη τους ετ δεν κάνουν υστεροσκοπηση και μικροβιωμα και μπορεί να έχουν επιτυχία. 

Ναι εγώ έκανα στο ιατρείο και ήταν όντως τρία λεπτά η διαγνωστική για αυτό λέω μου φαίνονται πολλά τα λεφτά αλλά αν ήταν επεμβατική ναι εντάξει λογικό θέλει σίγουρα αναισθησία !! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχαχ δεν είμαι ονειροπόλα συγνώμη αχαχχα

Μωρέ καλά τα λες κι εμείς ακριβώς τα ίδια κάναμε, μακάρι να μπορούσα να κάτσω δύο τρία χρόνια με το παιδάκι μου σπίτι αλλά όταν χρειάζεσαι μίνιμουμ 3000 το μήνα πώς... παλιό ζωή δεν γεννήθηκα πλούσια🥰

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Τι ωραία νέα!!!! Με το καλό την άλλη βδομάδα να ακούσετε και καρδούλα! 
και εγώ την πέμπτη που θα πάω θα είμαι 5+6. 

Κορίτσι μου όταν ήμουν 5 κ 6 στον γιο μου, άκουσα και καρδιά! Είναι πιθανό να σου τύχει!

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό,όλα καλά!Είμαι 5+5 ημέρες.Μου λέει στην αρχή θα δούμε σάκο μόνο,αλλά τελικά είδαμε κ το μωρό!Καρδούλα όχι ακόμα είναι νωρίς μας είπε.Είναι 2,3 mm.Είδαμε κ λεκιθικό ασκό.Την επόμενη Τετάρτη ραντεβού πάλι.

Μπράβο κοριτσάκι μου!!❤️Όλα καλά.. κι από εδώ και πέρα μόνο χαρές!! Αρχίζουμε και μαζευόμαστε αρκετές με μωρά το 2025, πρώτα ο Θεός..!

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Αχ μακάρι!!! 🤞 

Εξαρτάται κ από τον υπέρηχο που έχει ο γιατρός. Εύχομαι να το ακούσεις!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!❤️Όλα καλά.. κι από εδώ και πέρα μόνο χαρές!! Αρχίζουμε και μαζευόμαστε αρκετές με μωρά το 2025, πρώτα ο Θεός..!

Εξαρτάται κ από τον υπέρηχο που έχει ο γιατρός. Εύχομαι να το ακούσεις!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Ναι μόνο χαρές για όλες μας!Μακάρι να γεμίσει όλο το forum μωράκια.Εσύ πότε άκουσες καρδούλα στο νινάκι τώρα;

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!Ναι μόνο χαρές για όλες μας!Μακάρι να γεμίσει όλο το forum μωράκια.Εσύ πότε άκουσες καρδούλα στο νινάκι τώρα;

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 1

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

7 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Αχ μακάρι!!! 🤞 

Καλημέρα, 

Εγώ στην 7η εβδομάδα άκουσα καρδούλα!! πάντως είναι οριακά νωρίς για καρδούλα οπότε αν δεν ακούσετε μην αγχωθείς. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλημέρα! Εμείς έχουμε κάνει. Συνταγογραφείται, ναι. Ούτε εμάς μας ζήτησε, απλά του το είπα εγώ και μου είπε αφού θέλω να το κάνω, να το κάνω, και μου το έγραψε.

πρίν από 24 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα, εμείς κάναμε ναι,με συνταγογράφηση Θεσσαλονίκη στο kar..o

πρίν από 40 λεπτά , anemonii είπε:

κορίτσια, καλημέρα! όσες είστε Θεσσαλονίκη και κάνατε υστεροσκόπηση πού την κάνατε και πόσο σας κόστισε; έχετε εικόνα από δημόσιο;

Καλημέρα! Είχα κάνει Παπαγεωργίου αλλά ήμουν σε προτεραιότητα τότε καθώς ήμουν σε λίστα για εξωσωματική. Και μία ιδιωτικά αλλά μαζί με λαπαροσκόπηση όπου ουσιαστικά πλήρωσα τη λαπαροσκόπηση.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα, εμείς κάναμε ναι,με συνταγογράφηση Θεσσαλονίκη στο kar..o

Καλημέρα! Είχα κάνει Παπαγεωργίου αλλά ήμουν σε προτεραιότητα τότε καθώς ήμουν σε λίστα για εξωσωματική. Και μία ιδιωτικά αλλά μαζί με λαπαροσκόπηση όπου ουσιαστικά πλήρωσα τη λαπαροσκόπηση.

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ! Θα το ψάξω. Μου είπε ο εξωσωματιστής 800 ευρώ συνολικά για κλινική και την αμοιβή του και, δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο κάπως το νούμερο, ειδικά από τη στιγμή που προχωράμε μαζί για ωοληψία την Παρασκευή και, αν όλα πάνε καλά, σε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μπορεί να είμαι και υπερβολική, δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν γενικά.

πρίν από 10 λεπτά , anemonii είπε:

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ! Θα το ψάξω. Μου είπε ο εξωσωματιστής 800 ευρώ συνολικά για κλινική και την αμοιβή του και, δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο κάπως το νούμερο, ειδικά από τη στιγμή που προχωράμε μαζί για ωοληψία την Παρασκευή και, αν όλα πάνε καλά, σε εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Μπορεί να είμαι και υπερβολική, δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν γενικά.

Καλημέρα, Αθήνα στο μητέρα με scratching και βιοψία έδωσα 580€

θα σου κάνει υστεροσκόπηση την ημέρα της ωοληψίας; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...