Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια μου είπαν ότι είναι εξαιρετική! Ουφ τι άγχος τράβηξα σήμερα! Σας ευχαριστώ!!!

Καλέ δεν είχαμε αμφιβολία ! Χαλάρωσε τώρα .. όλα πάνε και θα πάνε τέλεια ! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια την πέμπτη είχα χοριακη 2008 και σήμερα 4 ημέρες μετά έχω 5215. Είναι καλά ε;;;

Ααα τέλεια ποτέ έκλεισες για υπέρηχο?

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω αν ξέρετε..: για τη ναυτία μέσα στην ημέρα (εκτός από φρυγανιές), ξέρουμε κάτι άλλο? Το στομάχι μου είναι φιόγκος..

Να μυρίζεις κανένα λεμόνι... Ε δοκίμασε Κ τα βραχιολακια για την ναυτία .. να σου πω όταν ήταν πιο μικρός ο γιος μου που ζαλιζοταν στο αμάξι του είχα πάρει Κ μάλλον έπιανε. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Ααα τέλεια ποτέ έκλεισες για υπέρηχο?

Να μυρίζεις κανένα λεμόνι... Ε δοκίμασε Κ τα βραχιολακια για την ναυτία .. να σου πω όταν ήταν πιο μικρός ο γιος μου που ζαλιζοταν στο αμάξι του είχα πάρει Κ μάλλον έπιανε. 

Πέμπτη υπέρηχο!!!

• Μου αρέσει 4
  • Καλή τύχη! 4
  • Λουλούδια 2

5 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Καλημέρα! Εγώ που είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου είπε πρώτη μέρα θεωρείται αυτή που έχω αίμα, κανονική ροή. Αλλά αν είναι πάρε ένα τηλέφωνο στο κέντρο και ρώτα να είσαι σίγουρη. 

Εμένα μου είχε πει μέχρι τις 8 το βράδυ αν έχω αίμα τη μετράω ως πρώτη. Αν είναι μετά τις 8, μετράω πρώτη την επόμενη. 

Μίλησα, μου είπαν και εμένα το ίδιο, 2η ημέρα κανονικής ροής. Οπότε πάμε Τετάρτη για εξετάσεις . Τον πρωτο υπερηχο ποια μέρα τον κάνατε για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν κυστες ? Ο γιατρός μου λέει να πάω σήμερα,  δεν υπάρχει θέμα, αλλά από το κέντρο μου είπαν να πάω 2η μέρα, ταυτόχρονα με τις εξετάσεις. Τι ακολουθώ τώρα? ( με παρακολουθεί ο γυναικολος μου μέχρι την ωοληψια ).

πρίν από 6 λεπτά , MarStam είπε:

Μίλησα, μου είπαν και εμένα το ίδιο, 2η ημέρα κανονικής ροής. Οπότε πάμε Τετάρτη για εξετάσεις . Τον πρωτο υπερηχο ποια μέρα τον κάνατε για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν κυστες ? Ο γιατρός μου λέει να πάω σήμερα,  δεν υπάρχει θέμα, αλλά από το κέντρο μου είπαν να πάω 2η μέρα, ταυτόχρονα με τις εξετάσεις. Τι ακολουθώ τώρα? ( με παρακολουθεί ο γυναικολος μου μέχρι την ωοληψια ).

Δεν ξέρω τωρα σε αυτό, κοριτσι. Πάντως εχω την εντύπωση ότι δεν έχει τόση σημασια αν θα πας πρώτη ή δεύτερη. Εγώ είχα πάει πρώτη γιατί δεν μπορούσε τη δεύτερη ο γιατρός μου. Αλλά από όσο κατάλαβα είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη πήγαινα δεν του έκανε, του συγκεκριμένου τουλάχιστον, κάποια διαφορά. 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό,όλα καλά!Είμαι 5+5 ημέρες.Μου λέει στην αρχή θα δούμε σάκο μόνο,αλλά τελικά είδαμε κ το μωρό!Καρδούλα όχι ακόμα είναι νωρίς μας είπε.Είναι 2,3 mm.Είδαμε κ λεκιθικό ασκό.Την επόμενη Τετάρτη ραντεβού πάλι.

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 7

πρίν από 3 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό,όλα καλά!Είμαι 5+5 ημέρες.Μου λέει στην αρχή θα δούμε σάκο μόνο,αλλά τελικά είδαμε κ το μωρό!Καρδούλα όχι ακόμα είναι νωρίς μας είπε.Είναι 2,3 mm.Είδαμε κ λεκιθικό ασκό.Την επόμενη Τετάρτη ραντεβού πάλι.

Τι ωραία νέα!!!! Με το καλό την άλλη βδομάδα να ακούσετε και καρδούλα! 
και εγώ την πέμπτη που θα πάω θα είμαι 5+6. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Τι ωραία νέα!!!! Με το καλό την άλλη βδομάδα να ακούσετε και καρδούλα! 
και εγώ την πέμπτη που θα πάω θα είμαι 5+6. 

Ναι ναι τα ωραιότερα.Σ ευχαριστώ!Εμείς πάμε μαζί 2 ημέρες έχουμε διαφορά!Περιμένω κ τα δικά σου ωραιότερα νέα την Πέμπτη!❤️❤️

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Να παραιτηθω απο τη δουλεια μ πρεπει για να ειμαι ηρεμη!!! Χαχαχααχαχααχα

Αν κανονίσετε καμία ομαδική παραίτηση πείτε μου κι εμένα😅

7 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

αν ήταν χάλια η δουλειά καλά έκανε, αλλά αν δεν έχει άλλα εισοδήματα πως το κάνεις αυτό;; 

χωρίς δουλειά είσαι εκτεθειμένος, δεν έχεις ασφάλεια έστω αυτό που έχουμε τέλος πάντων, δεν μπορείς να κάνεις άλλο παιδί γιατί δεν δικαιούσαι τα επιδόματα που αναφέρεις. Έχει να κάνει μετά η ηλικία σου, η αγορά τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε και έχεις απόσταση ετών από την εργασία, χάνεις ότι έχτησες και  χάνεις το όνομα σου στο χώρο σου.  και μεγαλώνεις και δεν έχεις και σύνταξή αν φτάσουμε μέχρι εκεί χαχαχα 

και μετά ο σύζυγος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα και ζητάς λεφτά να βάψεις ένα νυχάκι;;;; 

χαχαχαχα μην παραιτηθείς, καλύτερα βρες κάποια άλλη δουλειά, να ανανεωθείς χαχαχα

Αγχώθηκα μαρή!!!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...