Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Καλημέρα! Εγώ που είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου είπε πρώτη μέρα θεωρείται αυτή που έχω αίμα, κανονική ροή. Αλλά αν είναι πάρε ένα τηλέφωνο στο κέντρο και ρώτα να είσαι σίγουρη. 

Εμένα μου είχε πει μέχρι τις 8 το βράδυ αν έχω αίμα τη μετράω ως πρώτη. Αν είναι μετά τις 8, μετράω πρώτη την επόμενη. 

Μίλησα, μου είπαν και εμένα το ίδιο, 2η ημέρα κανονικής ροής. Οπότε πάμε Τετάρτη για εξετάσεις . Τον πρωτο υπερηχο ποια μέρα τον κάνατε για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν κυστες ? Ο γιατρός μου λέει να πάω σήμερα,  δεν υπάρχει θέμα, αλλά από το κέντρο μου είπαν να πάω 2η μέρα, ταυτόχρονα με τις εξετάσεις. Τι ακολουθώ τώρα? ( με παρακολουθεί ο γυναικολος μου μέχρι την ωοληψια ).

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

κοιτα η συγκεκριμενη με διδυμα και χωρις καμια βοηθεια, πραγματικα δεν την συνεφερε να συνεχισει να δουλευει ειδικα υπο τετοιες συνθηκες. θα πληρωνε μονιμα νταντα η σταθμους και θα εβλεπε τα παιδακια της ελαχιστα. και μονο στη σκεψη, την τρωγανε οι τυψεις. οποτε το ζυγισε με τον αντρα της κι αποφασισαν πως αυτο θα ηταν το καλυτερο για την οικογενεια τους. ζουνε με ενα μισθο δηλαδη, ναι. κοοτα εγω που την ξερω τη βλεπω πιο χαρουμενη, χαλαρη κι ισορροπημενη απο ποτε, οποτε μπροστα στην ψυχικη ηρεμια καθενος και κατα συνεπεια στην ισορροπια που αυτο φερνει στην οικογενεια τους, παω πασο. αργοτερα αμα θελει ξαναδουλευει στην τελικη, μορφωμενη, εξυπνη, με προυπηρεσια. δεν κολλαει σε τετοια η συγκεκριμενη. οσο για τα λεφτα, παλι εχει να κανει με το πως ζει καθε ζευγαρι. εμεις πχ εχουμε κοινο ταμειο και παιρνει ο καθενας απο κει. δε εωταω τον αντρα μου τι τα κανει, αν παρει παπουτσια, παει γυμναστηριο η φαει σουβλακια, ουτε εκεινος αν κανω νυχια, παρω ενα ρουχο η ενα δωρο σε μια φιλη μου. τα βλεπουμε ολα σαν κοινα εξοδα. οποτε ολα εχουν να κανουν με το πως ειναι καθε ζευγαρι αι πως τα βρισκουνε και τι υπερασπιζονται. ο αντρας της φιλης μου απο οταν παραιτηθηκε λεει και ξαναλεει οτι ειναι αλλος ανθρωπος και γελανε τα ματια του. εγω το πιστευω. ασε που συνεισφερει σε 500 αλλα. ανατροφη παιδιων, δραστηριοτητες, σπιτι, πραγματα που αν δουλευε οπως δουλευε δεν θα κανε ουτε τα μισα. γυναικα για ολα θα ηθελε. οποτε καθε ζευγαρι κι οικογενεια κανει τις επιλογες που κρινει καλυτερες για την ισορροπια της οικογενειας του. εμενα δε μου πεφτει λογος. δυστχως εχω δει ζευγαρια με θεσαρες και μισθαρες που ειναι αστα να πανε, γυναικες που επενδυσαν τα παντα στην καριερα και μετα κοιτανε πισω κι αυτομουτζωνονται και οικογενειες που ζουνε με ενα μισθο και ειναι μια χαρα ισορροπημενες. να σου πω επισης οτι απ οταν το παιδι μου πηγε σχολειο, σταθμο/νηπιο/δημοτικο, γνωριζω ολο και περισσοτερες κοπελες που απο επιλογη σταματησαν να εργαζονται. καλως η κακως δεν ζουμε σε μια χωρα που υποστηριζει τις εργαζομενες γυναικες. εκτος οκ αν εισαι δασκαλα, η σε κανα δημοσιο. στον ιδιωτικο τομεα η μητροτητα κι η γονεικοτητα δυστυχως δεν υποστηριζονται.

κοίτα, με δίδυμα δεν αντιλέγω. και εγώ αν η επόμενη μου γύρα μου φέρει δίδυμα, θα πρέπει να μπω ταμείο ανεργίας μέχρι να πάνε 2. Αν είσαι με ενοίκιο δεν βγαίνουν τα νούμερα απλά. ΠΡοσωπικά δεν δουλεύω για να έχω ξεχωριστό ταμείο, αλλά για τα πάγια έξοδα. και εμείς κοινό έχουμε, αλλά βγάζουμε τόσα που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε κινήσεις χωρίς να ενημερώσω τον σύζυγο μου ή εκείνος εμένα. Πχ, θα πάω οδοντίατρο και χρειάζομαι και ρούχα για το γυμναστήριο, τον ενημερώνω για να μην πάει και εκείνος να κάνει παρόμοια έξοδα και βγούμε εκτός προϋπολογισμού 300-400€. 

όταν υπάρχουν ενοίκια των 600 το λιγότερο, θέρμανση 200€ και πάει λέγοντας, σχεδόν πιάνει τον μισθό μου, πως γίνετε να μην δουλέψω;; από τύψεις ;;;; ουυυυυυ μακάρι να μεγάλωνα το παιδί μου. 

Απλά επειδή δουλεύω μπορώ με άνεση να πάω γυμναστήριο, να πάμε και διακοπές και περνάω και πολύ καλά στην δουλειά μου. Δεν  μπορώ να βάλω τον άντρα μου να δουλεύει κάθε μέρα το λιγότερο 12ωρα για να βγουν τα έξοδα. Το παιδί χρειάζεται και τον μπαμπά του. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα η συγκεκριμενη με διδυμα και χωρις καμια βοηθεια, πραγματικα δεν την συνεφερε να συνεχισει να δουλευει ειδικα υπο τετοιες συνθηκες. θα πληρωνε μονιμα νταντα η σταθμους και θα εβλεπε τα παιδακια της ελαχιστα. και μονο στη σκεψη, την τρωγανε οι τυψεις. οποτε το ζυγισε με τον αντρα της κι αποφασισαν πως αυτο θα ηταν το καλυτερο για την οικογενεια τους. ζουνε με ενα μισθο δηλαδη, ναι. κοιτα, εγω που την ξερω τη βλεπω πιο χαρουμενη, χαλαρη κι ισορροπημενη απο ποτε, οποτε μπροστα στην ψυχικη ηρεμια καθενος και κατα συνεπεια στην ισορροπια που αυτο φερνει στην οικογενεια τους, παω πασο. αργοτερα αμα θελει ξαναδουλευει στην τελικη, μορφωμενη, εξυπνη, με προυπηρεσια. δεν κολλαει σε τετοια η συγκεκριμενη. οσο για τα λεφτα, παλι εχει να κανει με το πως ζει καθε ζευγαρι. εμεις πχ εχουμε κοινο ταμειο και παιρνει ο καθενας απο κει. δε ρωταω τον αντρα μου τι τα κανει, αν παρει παπουτσια, παει γυμναστηριο η φαει σουβλακια, ουτε εκεινος αν κανω νυχια, παρω ενα ρουχο η ενα δωρο σε μια φιλη μου. τα βλεπουμε ολα σαν κοινα εξοδα. οποτε ολα εχουν να κανουν με το πως ειναι καθε ζευγαρι, τι «κανονες» εχουν και πως τα βρισκουνε και τι θελουν στην τελικη να υπερασπιζονται. ο αντρας της φιλης μου απο οταν παραιτηθηκε λεει και ξαναλεει οτι εκεινω ειναι αλλος ανθρωπος και γελανε τα ματια του. εγω το πιστευω. ασε που συνεισφερει σε 500 αλλα. ανατροφη παιδιων, δραστηριοτητες, σπιτι, πραγματα που αν δουλευε οπως δουλευε δεν θα κανε ουτε τα μισα. γυναικα για ολα θα ηθελε. οποτε καθε ζευγαρι κι οικογενεια κανει τις επιλογες που κρινει καλυτερες για την ισορροπια της οικογενειας του. εμενα δε μου πεφτει λογος. εχω δει ζευγαρια με θεσαρες και μισθαρες που ειναι αστα να πανε, γυναικες που επενδυσαν τα παντα στην καριερα και μετα κοιτανε πισω κι αυτομουτζωνονται και οικογενειες που ζουνε με ενα μισθο και ειναι μια χαρα ισορροπημενες. να σου πω επισης οτι απ οταν το παιδι μου πηγε σχολειο, σταθμο/νηπιο/δημοτικο, γνωριζω ολο και περισσοτερες κοπελες που απο επιλογη σταματησαν να εργαζονται. καλως η κακως δεν ζουμε σε μια χωρα που υποστηριζει τις εργαζομενες γυναικες. εκτος οκ αν εισαι δασκαλα, η σε κανα δημοσιο. στον ιδιωτικο τομεα η μητροτητα κι η γονεικοτητα δυστυχως δεν υποστηριζονται.

Εγω αυτομουντζώνομαι να ξέρεις. Αν είχα φροντίσει νωρίτερα για παιδί ίσως να μην ταλαιπωριόμουν τώρα. Κ εμείς κοινό ταμείο έχουμε. Βασικά πληρωνόμαστε και πληρώνει εκείνος ενοίκιο κ εγώ δόσεις σε κάρτες κ λογαριασμούς κ μετά βάζουμε στο κοινό ταμείο ο,τι μένει και τρώμε από εκεί.  Δε μετανιώνω απλά νιώθω πως έκανα φοκους αλλού την ενέργεια μου γιατί είχα άλλες κατευθυντήριες από το σπίτι μου. Η μαμά μου πιπιλουσε τα μυαλά να σπουδάσω και να δουλέψω και να μην έχω ανάγκη κανέναν επειδή εκείνη έκανε ακριβώς το αντίθετο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, με δίδυμα δεν αντιλέγω. και εγώ αν η επόμενη μου γύρα μου φέρει δίδυμα, θα πρέπει να μπω ταμείο ανεργίας μέχρι να πάνε 2. Αν είσαι με ενοίκιο δεν βγαίνουν τα νούμερα απλά. ΠΡοσωπικά δεν δουλεύω για να έχω ξεχωριστό ταμείο, αλλά για τα πάγια έξοδα. και εμείς κοινό έχουμε, αλλά βγάζουμε τόσα που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε κινήσεις χωρίς να ενημερώσω τον σύζυγο μου ή εκείνος εμένα. Πχ, θα πάω οδοντίατρο και χρειάζομαι και ρούχα για το γυμναστήριο, τον ενημερώνω για να μην πάει και εκείνος να κάνει παρόμοια έξοδα και βγούμε εκτός προϋπολογισμού 300-400€. 

όταν υπάρχουν ενοίκια των 600 το λιγότερο, θέρμανση 200€ και πάει λέγοντας, σχεδόν πιάνει τον μισθό μου, πως γίνετε να μην δουλέψω;; από τύψεις ;;;; ουυυυυυ μακάρι να μεγάλωνα το παιδί μου. 

Απλά επειδή δουλεύω μπορώ με άνεση να πάω γυμναστήριο, να πάμε και διακοπές και περνάω και πολύ καλά στην δουλειά μου. Δεν  μπορώ να βάλω τον άντρα μου να δουλεύει κάθε μέρα το λιγότερο 12ωρα για να βγουν τα έξοδα. Το παιδί χρειάζεται και τον μπαμπά του. 

γι αυτο λεω. καθε ζευγαρι κανει τις επιλογες του βασει του τι κρινουν σημαντικο και πως θελουν και μπορουν να ζουνε. ειδικα πχ αν εχουν βοηθεια απο παπουδες, ειναι πολυ πιο ευκολο να πεις συνεχιζω δουλεια. εγω παντως δεν κρινω κανενα. αν μια γυναικα με τον αντρα της αποφασισουν να σταματησει να δουλευει ενας εκ των δυο για το καλο της οικογενειας τους και να περικοψουν εκ των πραγματων αλλα εξοδα, αλλα να κερδιζουν αλλου να το πω ετσι, καλα κανουν. ξαναλεω ο καθενας μακαρι να ειναι ελευθερος και να εχει εναν υποστηρικτικο συντροφο, να επιλεγει να ζει οπως κρινει πως ειναι το καλυτερο για αυτον. δυστυχως εκει κυριως πασχουμε. στην συμπνοια και την αλληλουποστηριξη.

ειναι τοσο υποκειμενικα ολα. εμενα μπορει να με γεμιζει η δουλεια μου και να ντυνομαι να βαφομαι να εχω μια καλη θεση, να κανω ψωνια, να χω κοπελα να διαβαζει το παιδι μου και να πηγαινω γυμναστηριο περσοναλ και μια αλλη κοπελα να ειναι οκ με τις φορμες, με ψωνια μια φορα το χρονο, να μαγειρευει καθε μερα και να πηγαινει 1μιση να παιρνει το παιδακι της και να το διαβαζει εκεινη. τι λογος μου πεφτει εμενα;; ας ειναι καθε γυναικα ηρεμη και ισορροπημενη χωρις να κρινεται. στον κυκλο μου εχω δει και τις δυο περιπτωσεις και ξαναλεω εμενα δε μου πεφτει λογος τι γεμιζει τον καθενα. μπορω μονο προσωπικα να σου πω αν με ρωτησεις τι γεμιζει εμενα μετα απο 15 χρονια ψυχοθεραπειας, μπορω σιγουρα 🤣

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Εγω αυτομουντζώνομαι να ξέρεις. Αν είχα φροντίσει νωρίτερα για παιδί ίσως να μην ταλαιπωριόμουν τώρα. Κ εμείς κοινό ταμείο έχουμε. Βασικά πληρωνόμαστε και πληρώνει εκείνος ενοίκιο κ εγώ δόσεις σε κάρτες κ λογαριασμούς κ μετά βάζουμε στο κοινό ταμείο ο,τι μένει και τρώμε από εκεί.  Δε μετανιώνω απλά νιώθω πως έκανα φοκους αλλού την ενέργεια μου γιατί είχα άλλες κατευθυντήριες από το σπίτι μου. Η μαμά μου πιπιλουσε τα μυαλά να σπουδάσω και να δουλέψω και να μην έχω ανάγκη κανέναν επειδή εκείνη έκανε ακριβώς το αντίθετο.

Έλα μωρέ τι είναι αυτά τώρα Κ εγώ αν είχα κάνει παιδί τότε τώρα θα ήταν φαντάρος Κ εγώ διακοπές Κ δεν θα έπυζα να τρεχω στα γεράματα Χα ΧΑ . Δεν πάει έτσι η ζωή ότι γίνετε γίνετε στην στιγμή του. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

θα ρθει και το παιδι κι ειμαι σιγουρη, οπως σε εχω κοψει, θα βρεις τον καλυτερο τροπο να το υπερσπιστεις και να το μεγαλωσεις και να του αφιερωσεις ολα οσα χρειαζεται  και θα εισαι περα για περα ευτυχισμενη και γεματη! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Έλα μωρέ τι είναι αυτά τώρα Κ εγώ αν είχα κάνει παιδί τότε τώρα θα ήταν φαντάρος Κ εγώ διακοπές Κ δεν θα έπυζα να τρεχω στα γεράματα Χα ΧΑ . Δεν πάει έτσι η ζωή ότι γίνετε γίνετε στην στιγμή του. 

Είναι το αντίστοιχο του αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι; 🤣

Μωρέ εγώ ήξερα πως έχω ΑΜΗ 0,8 στα 25 και όταν μου μίλησαν πρώτη φορά για κατάψυξη έλεγα πως με κοροϊδεύουν και πως εγώ αν θελήσω ποτέ να κάνω παιδί θα μπορέσω. Έλεγα και στον άντρα μου όταν παντρευτήκαμε να ξεκινήσουμε να προσπαθούμε μετά για να μην είμαι κ έγκυος στο γάμο🤣 καλά κλαίω 🤣

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

θα ρθει και το παιδι κι ειμαι σιγουρη, οπως σε εχω κοψει, θα βρεις τον καλυτερο τροπο να το υπερσπιστεις και να το μεγαλωσεις και να του αφιερωσεις ολα οσα χρειαζεται  και θα εισαι περα για περα ευτυχισμενη και γεματη! 

Όλο κάτι τέτοια μου λες και με συγκινείς !! Και σου έχω πει δε κλαίω εύκολα! 😘😘😘

• Λουλούδια 1

Είναι το αντίστοιχο του αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι; 🤣

Μωρέ εγώ ήξερα πως έχω ΑΜΗ 0,8 στα 25 και όταν μου μίλησαν πρώτη φορά για κατάψυξη έλεγα πως με κοροϊδεύουν και πως εγώ αν θελήσω ποτέ να κάνω παιδί θα μπορέσω. Έλεγα και στον άντρα μου όταν παντρευτήκαμε να ξεκινήσουμε να προσπαθούμε μετά για να μην είμαι κ έγκυος στο γάμο🤣 καλά κλαίω 🤣

Όλο κάτι τέτοια μου λες και με συγκινείς !! Και σου έχω πει δε κλαίω εύκολα! 😘😘😘

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

• Χαχα 1

Καλησπέρα μετά από ωοληψια

31 ετών Πήραμε 17 με 16 ώριμα 
Γονιμοποιήθηκαν και τα 16 
Και γονιμοποιήθηκαν την επόμενη 12 
Βλαστοκύστες φτάσανε τα 6

Θεωρείται πως είναι καλός αριθμός; Θα κάνουμε προεμφυτευτικο και φοβάμαι

Εχουμε αύριο κ την 6η μέρα να δούμε πως πάνε τα υπόλοιπα 
Για αρχή 6.. έχει τύχει να προχωρήσουν κάποια την 6η μέρα σε καμία ;

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofm είπε:

Σε εμένα. Μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

εγώ όσες άκυρες αιμορραγίες είχα ήταν βιοχημικές, ίσα που τις προλάβαινα με τεστάκι. 

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια την πέμπτη είχα χοριακη 2008 και σήμερα 4 ημέρες μετά έχω 5215. Είναι καλά ε;;;

γιατί έκανες και άλλη; 

μια χαρά είναι δεν διπλασιάζεται πάντα. και πέφτουν οι ρυθμοί. 

έκανες υπέρηχο;

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

εγώ όσες άκυρες αιμορραγίες είχα ήταν βιοχημικές, ίσα που τις προλάβαινα με τεστάκι. 

γιατί έκανες και άλλη; 

έκανες υπέρηχο;

Ο γιατρός μου είπε. Την πέμπτη πάω για υπέρηχο. Αν υποθέσουμε ότι χθες στις 3 ημέρες έπρεπε να έχει διπλασιαστεί, δλδ 4000 σήμερα είναι 5215. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ο γιατρός μου είπε. Την πέμπτη πάω για υπέρηχο. Αν υποθέσουμε ότι χθες στις 3 ημέρες έπρεπε να έχει διπλασιαστεί, δλδ 4000 σήμερα είναι 5215. 

Εμένα μου φαίνεται πως είσαι πολύ έγκυος Κατια μου ! ❤️ 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

γιατί έκανες και άλλη; 

έκανες υπέρηχο;

Δε προλάβαινα καν να έχω καθυστέρηση σκέψου. Απλά είχα άκυρο αίμα μέσα στον κύκλο.

Εμένα μου φαίνεται πως είσαι πολύ έγκυος Κατια μου ! ❤️ 

Δε προλάβαινα καν να έχω καθυστέρηση σκέψου. Απλά είχα άκυρο αίμα μέσα στον κύκλο.

Δεν ξέρω..για κάποιο λόγο σήμερα αγχώθηκα περισσότερο..την έστειλα στον γιατρό! 

πρίν από 40 λεπτά , Sofm είπε:

Σε εμένα και τα είχα ξεχάσει και με πήρε τηλέφωνο η εμβρυολόγος γιατί ήταν Κυριακή και μόνο που δεν την έβρισα γιατί είδα άγνωστο νούμερο. Τελικά με πήρε να μου πει ευχάριστα από τα δύο είχε γίνει βλαστοκύστη το ένα και άρχισα να κλαίω σαν την χαζή 😆

πρίν από 19 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια την πέμπτη είχα χοριακη 2008 και σήμερα 4 ημέρες μετά έχω 5215. Είναι καλά ε;;;

Μια πολύ έγκυος Κάτια! ❤️ περιμένουμε να μας πεις τα νεότερα από τον υπέρηχο! 

πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

11 χρόνια σχέση μαζί με τον άντρα μου και χρησιμοποιούσα και αντισύλληψη ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ 😄 του λέω χθες πάντως είσαι πολύ τυχερός, θα είσαι 100% σίγουρος ότι είσαι ο πατέρας αν μείνω έγκυος, έχεις και απόδειξη! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...