Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Την καμπύλη σακχάρου και την καμπύλη ινσουλίνης σας τις έγραψαν ο ενδοκρινολόγος σας; Γιατί με εκνεύρισε η γραμματέας του ενδοκρινολόγου μου πρωί πρωί, μου έλεγε κάτι χαζά και μου είπε μόνο αν την ζητήσει ο γυναικολόγος θα την γράψει. Και με έβγαλε λίγο εκτός εαυτού γιατί το ραντεβού μου είναι 11/03 με τον ενδοκρινολόγο και της ζήτησα να μου γράψει τις εξετάσεις πριν το ραντεβού ώστε να έχω χρόνο να διορθώσω οτιδήποτε πριν την ετ και μου έλεγε δεν μπορώ και πρέπει να είναι τότε οι εξετάσεις όταν είναι το ραντεβού και κάτι τέτοια. Και της λέω συγγνώμη έχω αντίσταση στην ινσουλίνη ο γιατρός την έκανε την διάγνωση, γιατί να μην έχω χρόνο να διορθώσω το οτιδήποτε πριν ξεκινήσω προετοιμασία για ετ και μου λέει αν είναι έτσι θα μιλήσω με τον γιατρό. Και περιμένω να δω τι θα μου γράψουν τώρα. Είμαι εγώ η παράλογη; Παλιά δεν ήταν τόσο τρελαμένοι με τις εξετάσεις, τι έχει αλλάξει και ζορίζονται τόσο να γράψουν εξετάσεις; 

κανονικα ο ενδροκρινολογος τις γραφει. βεβαια αν εχεις κανει τον τελευταιο χρονο, θεωρητικα δεν υπαρχει λογος να ξανακανεις, κανεις γλυκοζηλιωμενη και σακχαρο νηστειας πριν την ετ. τουλ εμενα ετσι μου λεει, που εχω και προδιαβητη. μηπως εχεις κανει προσφατα;γι αυτο τσινανε; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Μα τεστ Παπ είχαν κάνει όλες όσες τους ήρθε αυτό το HPV test. Για αυτό αναρωτήθηκα γιατί δεν ήρθε σε εμένα.

Κάποιο αλγόριθμο θα έχουν για να αποκλείουν κάποιους τι να πω . 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!Το Σάββατο έκανα ετ.Σημερα το πρωί που ξύπνησα όταν σκουπίστηκα είδα δύο κηλίδες πολύ μικρές αχνό ροζ αίμα.Μαζι με αυτό έχω κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά.Εχω διαβάσει πως μπορεί να είναι και της εμφύτευσης.Πηρα λοιπόν το γιατρό μου του το είπα,και μου είπε απλά να το παρακολουθήσω σήμερα πως θα πάει και να συνεχίσω αυτό που κάνω.Ε θα τρελαθώ και έχω μια βδομάδα ακόμα. 

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Το Σάββατο έκανα ετ.Σημερα το πρωί που ξύπνησα όταν σκουπίστηκα είδα δύο κηλίδες πολύ μικρές αχνό ροζ αίμα.Μαζι με αυτό έχω κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά.Εχω διαβάσει πως μπορεί να είναι και της εμφύτευσης.Πηρα λοιπόν το γιατρό μου του το είπα,και μου είπε απλά να το παρακολουθήσω σήμερα πως θα πάει και να συνεχίσω αυτό που κάνω.Ε θα τρελαθώ και έχω μια βδομάδα ακόμα. 

Καλημέρα, αίμα εμφύτευσης τόσο νωρίς νομίζω δεν θα δεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Μήπως τραυματίστηκες; Είναι μόνο 2 μέρες μετά. Αίμα εμφύτευσης βλέπεις λίγο πριν την χοριακή. 

Καλή επιτυχία.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Ίσως τραυματίστηκες με την εμβρυομεταφορα . Τα πονακια είναι φυσιολογικά από τα φάρμακα Κ την εμβρυομεταφορα . 

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Ίσως τραυματίστηκες με την εμβρυομεταφορα . Τα πονακια είναι φυσιολογικά από τα φάρμακα Κ την εμβρυομεταφορα . 

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Μηπως τραυματίστηκα από τα cyclogest που βάζω;Ποιος ξέρει.Μου είπε πάντως και αποτυχία εμφύτευσης είναι πάλι πολύ νωρίς.Αναμονη λοιπόν.

Ναι το ροζ γενικά δείχνει τραυματισμό συνήθως. Ναι είναι πολύ νωρίς για να έχεις οποιοδήποτε σύμπτωμα . 

Κορίτσια καλημέρα. Μια ερώτηση , την δεύτερη μέρα περιόδου πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις για να δω αν είναι καλός ο κύκλος και να ξεκινήσω ενέσιμα για διέγερση. Ποια μέρα θεωρούμε ως πρώτη? Την ημέρα με κανονική ροή? Γιατί εμένα ξεκινάει η πρώτη μερα με απλά καφέ υγρά, λίγα όχι κάτι ιδιαίτερο, κ την δεύτερη έχω κανονική ροή. Την πρώτη μέρα υποτίθεται ενημερώνω το κεντρο πως ξεκινάει ο κύκλος. Οπότε αυτή η μέρα είναι σήμερα η αύριο???

Καλημέρα κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Την καμπύλη σακχάρου και την καμπύλη ινσουλίνης σας τις έγραψαν ο ενδοκρινολόγος σας; Γιατί με εκνεύρισε η γραμματέας του ενδοκρινολόγου μου πρωί πρωί, μου έλεγε κάτι χαζά και μου είπε μόνο αν την ζητήσει ο γυναικολόγος θα την γράψει. Και με έβγαλε λίγο εκτός εαυτού γιατί το ραντεβού μου είναι 11/03 με τον ενδοκρινολόγο και της ζήτησα να μου γράψει τις εξετάσεις πριν το ραντεβού ώστε να έχω χρόνο να διορθώσω οτιδήποτε πριν την ετ και μου έλεγε δεν μπορώ και πρέπει να είναι τότε οι εξετάσεις όταν είναι το ραντεβού και κάτι τέτοια. Και της λέω συγγνώμη έχω αντίσταση στην ινσουλίνη ο γιατρός την έκανε την διάγνωση, γιατί να μην έχω χρόνο να διορθώσω το οτιδήποτε πριν ξεκινήσω προετοιμασία για ετ και μου λέει αν είναι έτσι θα μιλήσω με τον γιατρό. Και περιμένω να δω τι θα μου γράψουν τώρα. Είμαι εγώ η παράλογη; Παλιά δεν ήταν τόσο τρελαμένοι με τις εξετάσεις, τι έχει αλλάξει και ζορίζονται τόσο να γράψουν εξετάσεις; 

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

κανονικα ο ενδροκρινολογος τις γραφει. βεβαια αν εχεις κανει τον τελευταιο χρονο, θεωρητικα δεν υπαρχει λογος να ξανακανεις, κανεις γλυκοζηλιωμενη και σακχαρο νηστειας πριν την ετ. τουλ εμενα ετσι μου λεει, που εχω και προδιαβητη. μηπως εχεις κανει προσφατα;γι αυτο τσινανε; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...