Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, little miracle είπε:

δεν το εχω ακουσει ! ξερω απλα για τη μερα αδειας για γυναικολογικες εξετασεις που θεσπιστηκε. και τη δωρεαν μαστογραφια για γυναικες ανω των 60; 50; κατι τετοιο. για hpv συγκεκριμενα πρωτη φορα το ακουω. μα αυτο δεν φαινεται στο παπ ;

Ναι νομίζω κ εγώ στο παπ φαίνεται 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Σχετικά με τις δωρεάν εξετάσεις που στέλνει μέσω αυλης το κράτος, εμένα δεν μου εστάλη για το τεστ HPV που δεν έχω κάνει ποτέ, είναι λογικό?

Αν έχεις κάνει τεστ pap δεν σου στέλνουν Κ αυτό 

1 hour ago, Ιουλιέτα είπε:

Εννοείται απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η διέγερση έχει αρνητική επίδραση ενώ η εγκυμοσύνη θετική.

Είναι μάλλον το είδος των ορμονών που επιδρούν στο στήθος.

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι νομίζω κ εγώ στο παπ φαίνεται 

Ξέρω πως κάθε 3 χρόνια μας δικαιολογούν και το τεστ για κονδυλώματα και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πήγα πρώτη φορά στον τελευταίο μου γιατρό με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση του είπα όχι και μου το συνταγογραφούσε και δεν πλήρωσα κάτι. Μου είπε την κάνουμε δωρεάν κάθε 3 χρόνια. 
Επισης και εμένα γράφει πυκνοί μαστοί. Αλλά μου βρήκαν λιπωμα που πρέπει να έλεγχο κάθε 3 χρόνια. Το βρήκαμε στον έλεγχο για την εξωσωματική.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 23 λεπτά , Neverstop είπε:

Σχετικά με τις δωρεάν εξετάσεις που στέλνει μέσω αυλης το κράτος, εμένα δεν μου εστάλη για το τεστ HPV που δεν έχω κάνει ποτέ, είναι λογικό?

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, είναι δωρεάν; Εγώ το κάνω κάθε χρόνο και δεν μου το συνταγογραφούν καν. Το χρυσοπληρώνω κάθε χρόνο! 

Έστειλαν στην κολλητή μου που κάνει τεστ Παπ κάθε χρόνο κι απόρησα. Γενικά στέλνουν για τεστ Παπ, τεστ HPV και για μαστογραφία. Test pap gov κάτι τέτοιο, έβαλα σύνδεσμο αλλά θέλει  approval

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

Ξέρω πως κάθε 3 χρόνια μας δικαιολογούν και το τεστ για κονδυλώματα και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πήγα πρώτη φορά στον τελευταίο μου γιατρό με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση του είπα όχι και μου το συνταγογραφούσε και δεν πλήρωσα κάτι. Μου είπε την κάνουμε δωρεάν κάθε 3 χρόνια. 
Επισης και εμένα γράφει πυκνοί μαστοί. Αλλά μου βρήκαν λιπωμα που πρέπει να έλεγχο κάθε 3 χρόνια. Το βρήκαμε στον έλεγχο για την εξωσωματική.

Εγώ γιατί εξακολουθώ και νομίζω πως το ελέγχουν με το pap? Είναι ξεχωριστή εξέταση? Καλά έχω κάνει έλεγχο πλήρους καλλιέργειας αρκετές φορές, αποκλείεται να μην έχω κάνει. 

πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:

Έστειλαν στην κολλητή μου που κάνει τεστ Παπ κάθε χρόνο κι απόρησα. Γενικά στέλνουν για τεστ Παπ, τεστ HPV και για μαστογραφία. Test pap gov κάτι τέτοιο, έβαλα σύνδεσμο αλλά θέλει  approval

Λοιπόν σύμφωνα με το site σου στέλνουν να κάνεις αν δεν έχεις κάνει εξέταση τα τελευταία χρόνια από μόνη σου:

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 21 έως και 29 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση PAP-TEST ή HPV-DNA TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακή έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και PAP-TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
  • Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως και 65 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση HPV- DNA TEST κατά τα πέντε (5) προηγούμενα ημερολογιακά έτη και PAP-TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακά έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και HPV-DNA TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
  • Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ γιατί εξακολουθώ και νομίζω πως το ελέγχουν με το pap? Είναι ξεχωριστή εξέταση? Καλά έχω κάνει έλεγχο πλήρους καλλιέργειας αρκετές φορές, αποκλείεται να μην έχω κάνει. 

Λοιπόν σύμφωνα με το site σου στέλνουν να κάνεις αν δεν έχεις κάνει εξέταση τα τελευταία χρόνια από μόνη σου:

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 21 έως και 29 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση PAP-TEST ή HPV-DNA TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακή έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και PAP-TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως και 65 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση HPV- DNA TEST κατά τα πέντε (5) προηγούμενα ημερολογιακά έτη και PAP-TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακά έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και HPV-DNA TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,

Ε γι αυτό δεν στέλνουν σε όλες! Σου λέει οκ εσύ τα κοιτάς μόνη σου και τα πληρώνεις κάθε χρόνο οπότε μια χαρά είσαι!! Εμμέσως τιμωρούν την πρόληψη έλεος πια! 
Το τεστ hpv είναι γονιδιακή εξέταση και ανιχνεύουν τα περισσότερα επικίνδυνα στελέχη για τον άνθρωπο. Εχει άλλο κόστος και το δειγμα συνήθως καλό είναι να το παίρνουν χωριστά από το τεστ παπ. Κάνω κάθε χρόνο γιατί είχα βγει θετική κάποια στιγμή, το πέρασα με θεραπεία και εκ τότε το ελέγχω από μόνη μου γιατί φοβάμαι μην επιστρέψει! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι με το τεστ pap το ελενχουν μην ανχωνεσε.  Αυτό το τεστ hpv είναι καινούριο . 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε γι αυτό δεν στέλνουν σε όλες! Σου λέει οκ εσύ τα κοιτάς μόνη σου και τα πληρώνεις κάθε χρόνο οπότε μια χαρά είσαι!! Εμμέσως τιμωρούν την πρόληψη έλεος πια! 
Το τεστ hpv είναι γονιδιακή εξέταση και ανιχνεύουν τα περισσότερα επικίνδυνα στελέχη για τον άνθρωπο. Εχει άλλο κόστος και το δειγμα συνήθως καλό είναι να το παίρνουν χωριστά από το τεστ παπ. Κάνω κάθε χρόνο γιατί είχα βγει θετική κάποια στιγμή, το πέρασα με θεραπεία και εκ τότε το ελέγχω από μόνη μου γιατί φοβάμαι μην επιστρέψει! 

Μα πραγματικά ! Πόσο δίκιο ! Κανονικά έπρεπε να στέλνουν δωρεάν έλεγχο σε όλες. Δε ξέρω αν ο γιατρός μου το γράφει σα ξεχωριστή εξέταση εμένα πάντως σίγουρα έχω κάνει γιατί κάποιο διάστημα είχα ταλαιπωρηθεί με μύκητες οπότε είχα κάνει πλήρη καλλιέργεια και κάπου το έχει πάρει το μάτι μου και αυτό.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι με το τεστ pap το ελενχουν μην ανχωνεσε.  Αυτό το τεστ hpv είναι καινούριο . 

Μα τεστ Παπ είχαν κάνει όλες όσες τους ήρθε αυτό το HPV test. Για αυτό αναρωτήθηκα γιατί δεν ήρθε σε εμένα.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ελπιδακι είπε:

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας γιατί θα πεθάνω απτην αγωνία μου,είμαι μετά από έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 αα,την Παρασκευή έκανα χοριακη και ήταν 241,8 η χαρά μου απερίγραπτη!!εχθές ήταν η αναμενόμενη μέρα που θα μου ερχόταν περίοδος όπου είχα αρκετούς πόνους περιόδου και κράμπες οι οποίες κράτησαν 3 λεπτά περίπου,σήμερα ξύπνησα και ήμουν σαν να με πάτησε τρένο πολύ ζάλη,και δεν νοιωθω τίποτα άλλο από πόνους και ανυσηχω πολύ,αύριο θα επαναλάβω την χοριακη μου,παίρνω 5 σικλακουρ,3ουτροτζεσταν,1 προλουτεξ,αντιπηκτική,χάπι θυροειδή και φολικο οξύ,αίμα δεν έχω δει καθόλου μα καθόλου ούτε σταγόνα,και ρωτάω τώρα εγώ υπάρχει περίπτωση να έχει πάει κάτι στραβά και απτά τόσα χάπια να μην έχω αίμα?απαντήστε μου όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Τα συμπτώματα θα έρχονται και θα φεύγουν καθημερινά. Μια θα τα έχεις όλα μαζί, μια θα τα έχεις ένα ένα. Πιο έντονα.. πιο λίγο.. και φτου κι απ' την αρχή! Έτσι πάει τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες.. 

πρίν από 53 λεπτά , dimi.tra είπε:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό, είναι δωρεάν; Εγώ το κάνω κάθε χρόνο και δεν μου το συνταγογραφούν καν. Το χρυσοπληρώνω κάθε χρόνο! 

Και εγώ είχα κάνει το 2023, με ρώτησε ο γιατρός αν έχω κάνει ποτέ, είπα όχι και μαζί με το παπα τεστ έγραψε κ αυτό, δεν θυμάμαι να πλήρωσα κάτι.

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Και εγώ είχα κάνει το 2023, με ρώτησε ο γιατρός αν έχω κάνει ποτέ, είπα όχι και μαζί με το παπα τεστ έγραψε κ αυτό, δεν θυμάμαι να πλήρωσα κάτι.

Ίσως το πληρώνω γιατί από το 22 και μετά το κάνω κάθε χρόνο. Θα δω φέτος αν στα 3 χρόνια είναι δωρεάν αν και ελπίζω να μείνω έγκυος 😭

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ίσως το πληρώνω γιατί από το 22 και μετά το κάνω κάθε χρόνο. Θα δω φέτος αν στα 3 χρόνια είναι δωρεάν αν και ελπίζω να μείνω έγκυος 😭

Επειδή θα μείνεις , θα το σκεφτείς αυτό τώρα σε 2 χρόνια πάλι! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 59 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όπως τα λέει η Χριστίνα!!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...