Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

Ξέρω πως κάθε 3 χρόνια μας δικαιολογούν και το τεστ για κονδυλώματα και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πήγα πρώτη φορά στον τελευταίο μου γιατρό με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση του είπα όχι και μου το συνταγογραφούσε και δεν πλήρωσα κάτι. Μου είπε την κάνουμε δωρεάν κάθε 3 χρόνια. 
      Επισης και εμένα γράφει πυκνοί μαστοί. Αλλά μου βρήκαν λιπωμα που πρέπει να έλεγχο κάθε 3 χρόνια. Το βρήκαμε στον έλεγχο για την εξωσωματική.

Εγώ γιατί εξακολουθώ και νομίζω πως το ελέγχουν με το pap? Είναι ξεχωριστή εξέταση? Καλά έχω κάνει έλεγχο πλήρους καλλιέργειας αρκετές φορές, αποκλείεται να μην έχω κάνει. 

πρίν από 17 λεπτά , Neverstop είπε:

Έστειλαν στην κολλητή μου που κάνει τεστ Παπ κάθε χρόνο κι απόρησα. Γενικά στέλνουν για τεστ Παπ, τεστ HPV και για μαστογραφία. Test pap gov κάτι τέτοιο, έβαλα σύνδεσμο αλλά θέλει  approval

Λοιπόν σύμφωνα με το site σου στέλνουν να κάνεις αν δεν έχεις κάνει εξέταση τα τελευταία χρόνια από μόνη σου:

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 21 έως και 29 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση PAP-TEST ή HPV-DNA TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακή έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και PAP-TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
      • Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.

Οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως και 65 έτη και δεν έχουν διενεργήσει εξέταση HPV- DNA TEST κατά τα πέντε (5) προηγούμενα ημερολογιακά έτη και PAP-TEST κατά τα τρία (3) προηγούμενα ημερολογιακά έτη, οι οποίες δικαιούνται:

• Να υποβληθούν σε Γυναικολογική εξέταση και HPV-DNA TEST και εάν προκύψουν από αυτό συγκεκριμένα ευρήματα,
      • Να πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε Ιατρό Γυναικολόγο για τη διενέργεια Κολποσκόπησης και Βιοψίας.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια για σας επειδή είμαι καινούργια με εξωσωματική σύντομα θα κάνω ωοληψια… σας έχει ζητήσει γιατρός να κάνετε μαστογραφία; Είναι απαραίτητο; Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει τπτ … λέτε να τον ρωτήσω;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Elli88 είπε:

Κορίτσια για σας επειδή είμαι καινούργια με εξωσωματική σύντομα θα κάνω ωοληψια… σας έχει ζητήσει γιατρός να κάνετε μαστογραφία; Είναι απαραίτητο; Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει τπτ … λέτε να τον ρωτήσω;

Αν είσαι μικρή δεν χρειάζετε . Κάνεις απλά έναν υπέρηχο μαστών 

πρίν από 2 λεπτά , Elli88 είπε:

Καλησπέρα κοριτσαρα ,επιτροπή δεν πέρασες??δεν σου ζήτησαν υπέρηχο ή μαστογραφία?

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Καλησπέρα κοριτσαρα ,επιτροπή δεν πέρασες??δεν σου ζήτησαν υπέρηχο ή μαστογραφία?

Οχι εμείς χωρίς επιτροπή πήγαμε 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αν είσαι μικρή δεν χρειάζετε . Κάνεις απλά έναν υπέρηχο μαστών 

Είμαι 36 χρονών 

Διαφημίσεις

Οχι εμείς χωρίς επιτροπή πήγαμε 

Είμαι 36 χρονών 

Έναν υπέρηχο σίγουρα πρέπει να κάνεις για εσένα κυριως . Μαστογραφία επίσης για να την έχεις στο ιστορικό σου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ.  Αν έχεις ξανακάνει δεν χρειάζετε ο υπέρηχος αρκεί. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Έναν υπέρηχο σίγουρα πρέπει να κάνεις για εσένα κυριως . Μαστογραφία επίσης για να την έχεις στο ιστορικό σου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ.  Αν έχεις ξανακάνει δεν χρειάζετε ο υπέρηχος αρκεί. 

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Elli88 είπε:

Ούτε εμένα μου ζήτησε ο γιατρός μου. Είμαι 32. Αλλά επειδή έχουμε σοβαρό ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογενεια πήγα από μόνη μου σε μαστολογο προληπτικά. Εμένα με έβαλε να κάνω υπέρηχο και μαγνητική μαστών, όχι ψηφιακή μαστογραφία, γιατί λέει είμαι μικρή ακόμη για ψηφιακή μαστογραφία. Γενικά ήταν καθησυχαστικος ο μαστολογος. 

Αλλά σίγουρα καλό θα ήταν να κάνεις, να υπάρχει έστω σαν αναφορά, αυτό που λέει η @linaa

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ πέρασα επιτροπή και δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστών.Τον Αύγουστο του 2024 πέρασα όμως,μήπως είναι κάτι καινούριο?

πρίν από 3 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ούτε εμένα μου ζήτησε ο γιατρός μου. Είμαι 32. Αλλά επειδή έχουμε σοβαρό ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογενεια πήγα από μόνη μου σε μαστολογο προληπτικά. Εμένα με έβαλε να κάνω υπέρηχο και μαγνητική μαστών, όχι ψηφιακή μαστογραφία, γιατί λέει είμαι μικρή ακόμη για ψηφιακή μαστογραφία. Γενικά ήταν καθησυχαστικος ο μαστολογος. 

Εμένα μου είχε ρωτήσει για ιστορικό και αν έχουμε στην οικογένεια και εμείς δεν έχουμε στο σόι μας ούτε ιστορικό ούτε τπτ μάλλον γιαυτο λέω δεν μου είπε να κάνω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Εγώ πέρασα επιτροπή και δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστών.Τον Αύγουστο του 2024 πέρασα όμως,μήπως είναι κάτι καινούριο?

Αλήθεια ααααα εγώ πριν 2 χρόνια που πέρασα επιτροπή έγραφε στα δικαιολογητικά υπερυχος ή μαστογραφία... ίσως ν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.

Εμένα μου είχε ρωτήσει για ιστορικό και αν έχουμε στην οικογένεια και εμείς δεν έχουμε στο σόι μας ούτε ιστορικό ούτε τπτ μάλλον γιαυτο λέω δεν μου είπε να κάνω 

Ωραία κορίτσι μου ίσως για αυτό να μην ζήτησε μην αγχώνεσαι τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη ώστε τα ωαριακια σου να είναι χαμογελαστά 😉

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Ρώτα τον να σου φύγει το άγχος, και το πολύ πολύ ας σου γράψει να κάνεις έναν υπέρηχο, που είναι και απλή εξέταση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...