Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ιουλιέτα είπε:

Εννοείται απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η διέγερση έχει αρνητική επίδραση ενώ η εγκυμοσύνη θετική.

Είναι μάλλον το είδος των ορμονών που επιδρούν στο στήθος.

Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν σταδιακά για 9 μήνες. Ενώ στην διέγερση σε 9 μέρες. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο μωρακι σου αγκαλιά 🙏🏼 εσείς τι θέμα είχατε και κάνατε τόσες καλές βλαστοκύστες; Συγνώμη που ρωτάω απλά επειδή είχατε πολλές ΑΑ 

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Blu24 είπε:

Με το καλό να κρατήσεις και το δεύτερο μωρακι σου αγκαλιά 🙏🏼 εσείς τι θέμα είχατε και κάνατε τόσες καλές βλαστοκύστες; Συγνώμη που ρωτάω απλά επειδή είχατε πολλές ΑΑ 

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

Τα πάντα ακούμε μόνο cocomelon δεν θέλει. Βέβαια θέλει και ποιότητα και ακούμε λάχανα και χαχανα φουλ. Ουράνιο τόξο, μπαμπαλου, λατρεύουμε πατάτα και 10 καβουράκια. Αλλά χορεύουμε και τα ραπ, και τα rnb μην σας πω πως νεογέννητο ηρεμούσε με ρέγκε. 
Α πάλι καλά. Αν έφταιγαν τα ουτρο για την ναυτία καλά έκανες! 

Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδί; 

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω..! Παλαιότερα στα νιάτα μας δεν μας έβρισκαν κάτι. Εντόπισα κάποια στιγμή ότι τα ωάρια μου έσπαγαν νωρίτερα, πριν ωριμάσουν. Δεν το έψαξα γιατί μας είχαν τύχει διάφορα ωστόσο, και είχε ήδη απομακρυνθεί το ενδεχόμενο παιδιού για άλλους λόγους. Αργότερα αρρώστησε ο άντρας μου κ έκανε χημειοθεραπείες. Καταψυξαμε σπερμα να υπάρχει, χωρίς να το πολύσκεφτούμε. Ε και τελικά χρειάστηκε!

Πώς ανακάλυψες ότι σπάνε νωρίτερα τα ωάρια σου οπότε φαντάζομαι ότι ήταν και ανώριμα 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Περίμενε γιατί βλέπω την δικιά μου χορεύει και τραγουδάει, λες να μου γίνει ο αργυρός σε θηλυκό; Μήπως τα παιδιά της εξωσωματικής βγαίνουν και καλλιτέχνες; Σίγουρα βγαίνουν επιστήμονες. Τόσο καιρο στα εργαστήρια όλο και κάτι θα έμαθαν 🤣 6 μήνες παγωμένη ήταν. Πάμε για ιατρική σε 18 χρόνια 

Εμένα ο μεγάλος ήταν 3 χρόνια στη κατάψυξη κι έχει τόση ενέργεια που λέω εμ το παιδί είχε βαρεθεί τόσο καιρό κλεισμένο κάπως πρέπει να εκτονωθεί!!!

• Χαχα 5

πρίν από 2 λεπτά , Sisheido είπε:

Εμένα ο μεγάλος ήταν 3 χρόνια στη κατάψυξη κι έχει τόση ενέργεια που λέω εμ το παιδί είχε βαρεθεί τόσο καιρό κλεισμένο κάπως πρέπει να εκτονωθεί!!!

Είπα πρόσφατα στον άντρα μου. Οταν βάλουμε τα τελευταία μας, αν πετύχουν και γεννήσω, θα θεωρούνται συνομήλικα με την μικρή μας; 

Πολύ θα ήθελα να μας πούνε την εμπειρία τους. Ο αδερφός μου είπε ένα φανταστικό. 
δεν είναι κατάψυξη, παιδότοπος είναι 🤣

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις?? Πόσο είσαι τώρα εσύ?? Αντέχεις???

Γέννησα κοριτσακι μου....βιαζόταν τα μπεμπονια μας...είχα συσπασεις από τις 30 εβδομάδες...μπήκα νοσοκομείο και γέννησα στις 10 του μήνα στις 32 εβδομάδες...

Τώρα είναι σε θερμοκοιτίδα τα μικρά μας μα είναι όλα καλά δόξα το θεό... 🥰

Εσύ πως είσαι???συγχαρητήρια κοριτσακι μου για την εγκυμοσύνη σου!!με το καλό όλα!!!Πως νοιώθεις????❣️

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 7

πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γέννησα κοριτσακι μου....βιαζόταν τα μπεμπονια μας...είχα συσπασεις από τις 30 εβδομάδες...μπήκα νοσοκομείο και γέννησα στις 10 του μήνα στις 32 εβδομάδες...

Εσύ πως είσαι???συγχαρητήρια κοριτσακι μου για την εγκυμοσύνη σου!!με το καλό όλα!!!Πως νοιώθεις????❣️

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας τυχερά και ευλογημένα να είναι και σύντομα στο σπίτι σας 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Να σας ζήσουν! Γερά να είναι και καλότυχα ❤️❤️

Κορίτσια γεια σας σε κάποιες από εσάς πονούσε στήθος από ορμόνες φάρμακα της εξωσωματικής; Εμένα πονάνε πολύ έχουν πρηστεί έχω αγχωθεί λίγο συνέχεια κοιτάω μην είναι κάτι 

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά δεν αρχίζω καν να λέω τι μου λέει για τη διαδικασία , γιατί διακωμωδεί τα περισσότερα προκειμένου να γελάω και να την παλεύω αλλά έχει πει πολλά πετυχημένα σχετικά 🤣 

Εμένα μου λέει πως όταν μείνω έγκυος θα λέμε σε όσους δε ξέρουμε πως  «δε το πιστεύουμε!! Απίστευτο , μια φορά δε προσέξαμε και μας έτυχε, δε το περιμέναμε !» 😆

Χαχαχα τώρα είδα το δεύτερο σκέλος. 
Αυτό λέμε πρώτα καλά ούτε να το σκεφτούμε δεν προλάβαμε 🤣 αλήθεια μας λένε ; Και μετά τους λέμε την αλήθεια, όταν μας λένε ότι καλά ε κοιμόσουν εκείνο το βράδυ, επειδή μου μοιάζει η μικρή, απαντάω δεν ήταν βράδυ και ήταν σε άλλο δωμάτιο 😂 γελάνε αλλά δεν το πιάνουν . 

πρίν από 35 λεπτά , Elli88 είπε:

Κορίτσια γεια σας σε κάποιες από εσάς πονούσε στήθος από ορμόνες φάρμακα της εξωσωματικής; Εμένα πονάνε πολύ έχουν πρηστεί έχω αγχωθεί λίγο συνέχεια κοιτάω μην είναι κάτι 

Είναι κλασικό σύμπτωμα διόγκωση και πόνος 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πώς είναι να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδί; 

Πώς ανακάλυψες ότι σπάνε νωρίτερα τα ωάρια σου οπότε φαντάζομαι ότι ήταν και ανώριμα 

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Να σου ζήσουν κορίτσι μου!!! Εύχομαι να τα πάρεις σύντομα από το νοσοκομείο, υγιή και στρουμπουλα, στο σπίτι!! Υπομονή τωρα.. λίγο υπομονή.. για το καλό τους!! Ο.τι καλύτερο!! Εσύ να πεις πως νιώθεις!! Εγώ καλά είμαι.. είναι αρχή ακόμα! Σ ευχαριστώ για τις ευχές!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

Πολύ χαίρομαι! Ναι και εγώ ήθελα να έκανα και δεύτερο πριν πάει παιδικό. Προς το παρόν την κρατάει η γιαγιά. Σεπτέμβρη θα πάει θα είναι 2. Για λίγες ωριτσες μόνο. Επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή αν είναι να κάνω δεύτερο θα ήθελα να έχουμε βγάλει την πάνα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω την κίνηση, αποφεύγω όσο δεν πάει την εμβρυομεταφορά γιατί έχω μόνο 2 έμβρυα ΒΒ και μια νέα διέγερση με τρομάζει όσο τίποτα. Και αν πάλι έχω αιμορραγίες; Πολύ μικρή να της απορρίπτω τις αγκαλιές. Εδώ κάποια βράδια την κουνάω για να κοιμηθεί. 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πολύ χαίρομαι! Ναι και εγώ ήθελα να έκανα και δεύτερο πριν πάει παιδικό. Προς το παρόν την κρατάει η γιαγιά. Σεπτέμβρη θα πάει θα είναι 2. Για λίγες ωριτσες μόνο. Επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή αν είναι να κάνω δεύτερο θα ήθελα να έχουμε βγάλει την πάνα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω την κίνηση, αποφεύγω όσο δεν πάει την εμβρυομεταφορά γιατί έχω μόνο 2 έμβρυα ΒΒ και μια νέα διέγερση με τρομάζει όσο τίποτα. Και αν πάλι έχω αιμορραγίες; Πολύ μικρή να της απορρίπτω τις αγκαλιές. Εδώ κάποια βράδια την κουνάω για να κοιμηθεί. 

Για να πάρουμε την απόφαση να κάνουμε δεύτερο, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο θεωρω. Είναι πολλά που μας αποτρέπουν και πάντα θα ζητάμε περισσότερο χρόνο. Επειδή εμένα δεν με έπαιρνε να περιμένω πολύ όμως, προσπάθησα να ελαχιστοποίησω τα κολλήματα. Άρχισα να σκέφτομαι τα εμπόδια και να ψάχνω τρόπους να τα καταρριψω. Πχ. ήξερα ότι δεν θα μπορώ να τον σηκώνω αν μείνω έγκυος. Οπότε έπρεπε να πάρω κρεβάτι και να τον μάθω σε αυτο. Να υπολογίσω διαστάσεις γιατί δεν θα χωραγε αργότερα μαζί με κούνια. Και διάφορα μικρό πράγματα για τα οποία όμως έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη πολύ πριν μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Όπως εσύ τώρα. Πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα να προσπαθείς να της αλλάξεις τον τρόπο που κοιμάται, ώστε να μην πρέπει να την κουνάς. Οι αγκαλιές δεν σταματάνε.. το σήκωμα σταματάει. Αγκαλιές κάνουμε στο κρεβάτι. Άλλωστε ο δικός μου είναι 14 κιλά. Και έγκυος να μην ήμουν, δε θα μπορούσα να τον έχω πολύ ώρα αγκαλιά όρθια! Βάλτα κάτω και σκέψου τι μπορείς να προσαρμόσεις. Αν ωστόσο χρειαστείς κι άλλη διέγερση, κάτι που απευχομαι, όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο! Άσε ότι καλό είναι τα παιδιά να μην έχουν πάνω από 2-3 χρόνια διαφορα. Ιδανικά τουλάχιστον!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...