Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

Πολύ χαίρομαι! Ναι και εγώ ήθελα να έκανα και δεύτερο πριν πάει παιδικό. Προς το παρόν την κρατάει η γιαγιά. Σεπτέμβρη θα πάει θα είναι 2. Για λίγες ωριτσες μόνο. Επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή αν είναι να κάνω δεύτερο θα ήθελα να έχουμε βγάλει την πάνα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω την κίνηση, αποφεύγω όσο δεν πάει την εμβρυομεταφορά γιατί έχω μόνο 2 έμβρυα ΒΒ και μια νέα διέγερση με τρομάζει όσο τίποτα. Και αν πάλι έχω αιμορραγίες; Πολύ μικρή να της απορρίπτω τις αγκαλιές. Εδώ κάποια βράδια την κουνάω για να κοιμηθεί. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Περίμενε γιατί βλέπω την δικιά μου χορεύει και τραγουδάει, λες να μου γίνει ο αργυρός σε θηλυκό; Μήπως τα παιδιά της εξωσωματικής βγαίνουν και καλλιτέχνες; Σίγουρα βγαίνουν επιστήμονες. Τόσο καιρο στα εργαστήρια όλο και κάτι θα έμαθαν 🤣 6 μήνες παγωμένη ήταν. Πάμε για ιατρική σε 18 χρόνια 

Όπως λέει ο άντρας μου πως αν ποτέ κάνουμε παιδί και είναι άτακτο, θα του λέμε πως θα το γυρίσουμε εκεί που ήταν και θα του δείχνουμε τη κατάψυξη 🤣 Κακό, το ξέρω αλλά πρέπει να το διακωμωδούμε λίγο αλλιώς δε παλεύεται.

• Χαχα 4

Αν γράψεις σκέτο joy βγάζει άλλη ταινία. 

Just now, MK2012 είπε:

Όπως λέει ο άντρας μου πως αν ποτέ κάνουμε παιδί και είναι άτακτο, θα του λέμε πως θα το γυρίσουμε εκεί που ήταν και θα του δείχνουμε τη κατάψυξη 🤣 Κακό, το ξέρω αλλά πρέπει να το διακωμωδούμε λίγο αλλιώς δε παλεύεται.

Χαχαχχαχαχα κλαίω χαχχαχαχα εγώ λέω ότι δεν πήραμε κάρτα αλλαγής χαχαχαχχαχαχαχααχ 

• Χαχα 2

Αν δεν διακωμωδούμε και δεν γελάμε πως θα αντέξουμε; Έχω κοροιδευουμε ακόμα που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας παιδιά χαχαχα της προάλλες μου είπε, θα είσαι η μόνη γυναίκα που δεν θα περιμένει ξωγαμο χαχαχ

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Αν γράψεις σκέτο joy βγάζει άλλη ταινία. 

Χαχαχχαχαχα κλαίω χαχχαχαχα εγώ λέω ότι δεν πήραμε κάρτα αλλαγής χαχαχαχχαχαχαχααχ 

Καλά δεν αρχίζω καν να λέω τι μου λέει για τη διαδικασία , γιατί διακωμωδεί τα περισσότερα προκειμένου να γελάω και να την παλεύω αλλά έχει πει πολλά πετυχημένα σχετικά 🤣 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν δεν διακωμωδούμε και δεν γελάμε πως θα αντέξουμε; Έχω κοροιδευουμε ακόμα που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας παιδιά χαχαχα της προάλλες μου είπε, θα είσαι η μόνη γυναίκα που δεν θα περιμένει ξωγαμο χαχαχ

Εμένα μου λέει πως όταν μείνω έγκυος θα λέμε σε όσους δε ξέρουμε πως  «δε το πιστεύουμε!! Απίστευτο , μια φορά δε προσέξαμε και μας έτυχε, δε το περιμέναμε !» 😆

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλά δεν αρχίζω καν να λέω τι μου λέει για τη διαδικασία , γιατί διακωμωδεί τα περισσότερα προκειμένου να γελάω και να την παλεύω αλλά έχει πει πολλά πετυχημένα σχετικά 🤣 

Και αν είναι κόσμος κοντά μας νιώθει άβολα. Αχαχαχα αλλά μας θαυμάζουν και ολας. Βρε γέλιο να υπάρχει και όλα έρχονται. Το γέλιο κάνει καλό!!! 

Είναι φάρμακο 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Xristina96 είπε:

Και αν είναι κόσμος κοντά μας νιώθει άβολα. Αχαχαχα αλλά μας θαυμάζουν και ολας. Βρε γέλιο να υπάρχει και όλα έρχονται. Το γέλιο κάνει καλό!!! 

Είναι φάρμακο 

Σήμερα έκανα δουλειές στο σπίτι και χόρευα και του λέω, να εύχεσαι το παιδί να πάρει τις χορευτικές μου ικανότητες. Με κοιτάει «άστο καλύτερα🤣, μπορούμε γονιδιακά να το τσεκάρουμε να χορεύει καλύτερα και όχι σα ξεκούρδιστο;»

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Σήμερα έκανα δουλειές στο σπίτι και χόρευα και του λέω, να εύχεσαι το παιδί να πάρει τις χορευτικές μου ικανότητες. Με κοιτάει «άστο καλύτερα🤣, μπορούμε γονιδιακά να το τσεκάρουμε να χορεύει καλύτερα και όχι σα ξεκούρδιστο;»

Ρε είστε απίστευτοι χαχαχαχχααχα μπράβο σας!!! Ρε θα έρθει 1000% το παιδάκι και θα χορεύει μαζί σας και δεν θα το πιστεύετε!!! Έτσι να συζητάτε. Πιστεύω στην ενέργεια!! Βάλτε δυνατά την μουσική και χορέψτε. Αν τώρα πηγαίνει σαν ξεκούρδιστο δεν πειράζει χαχαχα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Καλέ τι δεδομένο ότι δεν θα κάνεις παιδιά με τέτοια διεργεση στα 39 Κ τέτοια αποτελέσματα σε βλαστοκυστες  μέχρι τα 50 θα μπορούσες να κάνεις παιδιά αν ήθελες ... Είσαι περίπτωση θα έχεις μέχρι τα 60 περίοδο. 

Βρε συ εννοούσα ότι ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά.. μέχρι που έκανα εξωσωματική! Επειδή ήμουν με τον άντρα μου από τα 17 και δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος! (Και για πολλούς άλλους λογους). Και φυσικά δεν περίμενα να έχω τέτοια αποτελέσματα με τη διέγερση και τις ετ.. Ούτε και ο γιατρός μου φυσικά!!

Διαφημίσεις

Ακούγαμε ραπ εχθές που αρέσει στον μπαμπά και η μικρή έκανε γιο γιο γιο γιο γιο χαχαχαχ και κούναγε ποπό 

Just now, Makelen είπε:

Βρε συ εννοούσα ότι ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά.. μέχρι που έκανα εξωσωματική! Επειδή ήμουν με τον άντρα μου από τα 17 και δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος! (Και για πολλούς άλλους λογους). Και φυσικά δεν περίμενα να έχω τέτοια αποτελέσματα με τη διέγερση και τις ετ.. Ούτε και ο γιατρός μου φυσικά!!

Τώρα θα έχετε δύο 😍😍🥰🥰🥰 π

οως εισαι απο συμπτώματα; 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Τι αξιολογηση ειχαν και εχουν το παιδακι και το εμβρυακι σου;

Καλησπερα κορίτσι μου..! Αρχικά μιλάμε για βλαστοκυστες 5ης μέρας. Και για ενδομήτριο πάνω από 9 και στις δυο ετ. Στην πρώτη ετ που έπιασα τον γιο μου, είχα βάλει ένα 5ΑΑ και ένα 4ΑΑ. Και τώρα που είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο, έβαλα δύο 4ΑΑ.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ακούγαμε ραπ εχθές που αρέσει στον μπαμπά και η μικρή έκανε γιο γιο γιο γιο γιο χαχαχαχ και κούναγε ποπό 

Τώρα θα έχετε δύο 😍😍🥰🥰🥰 π

οως εισαι απο συμπτώματα; 

Αφού ακούτε και ραπ, όλα καλά! Είστε προχωρημένοι!! Χαχ Εμείς ακόμα cocomelon και superinia ακούμε!! Λοιπόν.. όσον αφορά τα συμπτώματα, έχω απ' όλα μεν ΑΛΛΑ ευτυχώς ηρέμησαν οι εντονες ναυτίες εδώ και 3 μέρες, γιατί πήρα τη μεγάλη απόφαση να βάζω το utrogestan κολπικά! Βέβαια αν με δεις το πώς είναι η φάτσα μου την ώρα που το βάζω κολπικά.. σα να έχω πιει ντεπον αναβραζον! Δεν μπορώ καθόλου, αλλά με βοήθησε πολύ στην ανακατωσουρα.. οπότε αξίζει τον κόπο!. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ρε είστε απίστευτοι χαχαχαχχααχα μπράβο σας!!! Ρε θα έρθει 1000% το παιδάκι και θα χορεύει μαζί σας και δεν θα το πιστεύετε!!! Έτσι να συζητάτε. Πιστεύω στην ενέργεια!! Βάλτε δυνατά την μουσική και χορέψτε. Αν τώρα πηγαίνει σαν ξεκούρδιστο δεν πειράζει χαχαχα

Στα καλά μας είμαστε χειρότεροι 🤣 Απλά περνάμε τη κακή μας φάση λόγω κατάστασης. Τι να πω, μακάρι. Καλώς ή κακώς με τις εν λόγω δυσκολίες έχει πέσει κατά πολύ η ψυχολογία και η πίστη.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...