Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!

Τι αξιολογηση ειχαν και εχουν το παιδακι και το εμβρυακι σου;

18 ώρες πρίν, little miracle είπε:

οντως;; εσυ το ηξερες;;; εγω δεν ειχα ιδεα της υπαρξης του μεχρι προτινως. εκεινη μου ειπε οτι απευθυνονται σε ξενα ζευγαρια κυριως και γι αυτο στην ελλαδα δεν ακουγεται και δεν επιδιωκουν κιολας να ακουστουν. δηλαδη ελληνες πανε μονο απο στομα σε στομα. κι αυτη συστημενη κατεληξε εκει. τωρα τι να πω. δεν εχω προσωπικη αποψη. αν καποια το εχει επισκεπτει, ας μας πει. 

Κοριτσια με το που διαβασα τα σχολια σας κατάλαβα για ποιο λετε..και μολις γραψατε τα αρχικα το επιβεβαιωσα... Και εγω το ακουσα απο εναν φιλο μου πριν ξεκινησω τις διαδικασιες περυσι... Δουλευε μια φιλη του γραμματεας εκει και ειχε να πει μονο καλα λογια και όντως δουλευουν κυριως με ζευγαρια απο το εξωτερικο.. ειχε σκοπό να μου συστησει γιατρο η κοπελα αλλα τελικα δεν το επισκεφθηκα ποτε για τον λογο του οτι δεν ειχε καποιο φοβερο ονομα και προτιμησα να παω σε γιατρο και κεντρο συστημενο που ειχε ονομα... Βεβαια φανταζομαι οτι θα ειναι ακριβο.. αν δεν τους νοιαζει κιόλας να κανουν πελατεια απο εδω Ελλαδα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Κορίτσια μια βοήθεια γιατί έχω καταμπερδευτει,έκανα έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 ημερών,τελευταία περίοδος στις 25/1 και έμβρυο μεταφορά 12/2 πόσο είμαι?

17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!

Καλέ τι δεδομένο ότι δεν θα κάνεις παιδιά με τέτοια διεργεση στα 39 Κ τέτοια αποτελέσματα σε βλαστοκυστες  μέχρι τα 50 θα μπορούσες να κάνεις παιδιά αν ήθελες ... Είσαι περίπτωση θα έχεις μέχρι τα 60 περίοδο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Τι αξιολογηση ειχαν και εχουν το παιδακι και το εμβρυακι σου;

Κοριτσια με το που διαβασα τα σχολια σας κατάλαβα για ποιο λετε..και μολις γραψατε τα αρχικα το επιβεβαιωσα... Και εγω το ακουσα απο εναν φιλο μου πριν ξεκινησω τις διαδικασιες περυσι... Δουλευε μια φιλη του γραμματεας εκει και ειχε να πει μονο καλα λογια και όντως δουλευουν κυριως με ζευγαρια απο το εξωτερικο.. ειχε σκοπό να μου συστησει γιατρο η κοπελα αλλα τελικα δεν το επισκεφθηκα ποτε για τον λογο του οτι δεν ειχε καποιο φοβερο ονομα και προτιμησα να παω σε γιατρο και κεντρο συστημενο που ειχε ονομα... Βεβαια φανταζομαι οτι θα ειναι ακριβο.. αν δεν τους νοιαζει κιόλας να κανουν πελατεια απο εδω Ελλαδα 

Δεν είμαι σίγουρη  αν θα έχει τόση τρελή διαφορά με τα υπόλοιπα κέντρα στο οικονομικό διότι στις ξένες κοπέλες θα φαίνονται ήδη λίγα όσα δίνουμε εδώ για IVF. Στο εξωτερικό είναι ασύμφορο το να κάνει κάποιος IVF συγκριτικά με το κατά κεφαλήν εισόδημα. Οχι πως εδώ είναι τσάμπα προφανώς αλλά νομίζω πως τα ποσά εκεί είναι αστρονομικά. Είχα μιλήσει με μια Αμερικάνα συνεργάτη στη δουλειά κάποια στιγμή και είχε έρθει να κάνει IVF στη Θεσσαλονίκη απο το Miami σκέψου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Κορίτσια μια βοήθεια γιατί έχω καταμπερδευτει,έκανα έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 ημερών,τελευταία περίοδος στις 25/1 και έμβρυο μεταφορά 12/2 πόσο είμαι?

4 εβδομάδων και 2 ημερών! Υπάρχει ένα site το eleftheia που βάζεις ημερομηνία και τα υπολογίζει. Εγώ πατάω υπολογισμός κύησης με βλαστοκυστες και μου το βγάζει πρώτο πρωτο

Διαφημίσεις

19 hours ago, little miracle said:

@Losr λοιπον αυτο το κεντρο λεγεται ser…ivf και μου ειπε οτι ειδικευεται σε γυναικες πιο προχωρημενης ηλικιας που εχουν αποτυχιες. τωρα προσωπικη αποψη δεν εχω, να το ξεκαθαρισω! κι η κοπελα ακομα δεν εχει ξεκινησει εκει, για να σου δινα μια εμπειρια εστω. απλα επειδη δεν το εχω ξανακουσει ποτε, το παραθετω… γιατι ειναι καλο να μαθαινουμε και τιποτα καινουριο περαν των γνωστων γιατρων/κεντρων που πανω κατω το 80% εδω μεσα ξερουμε. ποτε δεν ξερεις, καποια μπορει να βοηθηθει.  

19 minutes ago, Blu24 said:

Νομίζω πως έχω καταλήξει πως μωρά δίνουν μόνο οι ΑΑ και οι υπόλοιπες δίνουν πάλιδρομες και αποβολές…

Δεν είναι σίγουρη για αυτό. Στην πρώτη μου εξωσωματική η μία από τις δύο βλαστοκυστες που έβαλα ήταν 5ΑΑ και παλινδρομησε. Και φίλη μου έβαλε 2 BB και έκανε δίδυμα.

πρίν από 31 λεπτά , Lila86 είπε:

4 εβδομάδων και 2 ημερών! Υπάρχει ένα site το eleftheia που βάζεις ημερομηνία και τα υπολογίζει. Εγώ πατάω υπολογισμός κύησης με βλαστοκυστες και μου το βγάζει πρώτο πρωτο

Σε ευχαριστώ πολύ!θα ψάξω να το βρω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Losr είπε:

Δεν είναι σίγουρη για αυτό. Στην πρώτη μου εξωσωματική η μία από τις δύο βλαστοκυστες που έβαλα ήταν 5ΑΑ και παλινδρομησε. Και φίλη μου έβαλε 2 BB και έκανε δίδυμα.

Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά πιστεύω πως ένα 90/95% με ΑΑ κάνουν μωρά !! Ειδικά οι 4ΑΑ που είναι η πιο ποιοτική βλαστοκύστη !! (Από τα λεγόμενα των εμβρυολογων ) 

πρίν από 12 λεπτά , Blu24 είπε:

Σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά πιστεύω πως ένα 90/95% με ΑΑ κάνουν μωρά !! Ειδικά οι 4ΑΑ που είναι η πιο ποιοτική βλαστοκύστη !! (Από τα λεγόμενα των εμβρυολογων ) 

Αυτό το σχόλιο σου μου έδωσε τεράστια χαρά!Χθες έκανα ετ μια 4ΑΑ.

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , LENAKI19 είπε:

Αυτό το σχόλιο σου μου έδωσε τεράστια χαρά!Χθες έκανα ετ μια 4ΑΑ.

Πολύ καλή επιτυχία θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου 🙏🏼

Έτσι μου έχουν πει πως η 4ΑΑ είναι η τέλεια εκκολαπτόμενη βλαστοκύστη αν το λέω σωστά και πολλές κοπέλες και από εδώ μέσα και γενικά έχουν κρατήσει μωράκι με τέτοια βλαστοκύστη !!

πρίν από 8 λεπτά , Blu24 είπε:

Πολύ καλή επιτυχία θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου 🙏🏼

Έτσι μου έχουν πει πως η 4ΑΑ είναι η τέλεια εκκολαπτόμενη βλαστοκύστη αν το λέω σωστά και πολλές κοπέλες και από εδώ μέσα και γενικά έχουν κρατήσει μωράκι με τέτοια βλαστοκύστη !!

Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση πως οι 5ΑΑ είναι οι τοπ!Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση πως οι 5ΑΑ είναι οι τοπ!Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️

Γενικά οι ΑΑ είναι πολύ καλές και τις περισσότερες φορές δίνουν υγιή μωρά αλλά νομίζω πως οι 4ΑΑ είναι καλύτερες !!(αν κάνω λάθος πείτε μου οποία γνωρίζει) απλά εγώ έτσι έχω καταλάβει 

πρίν από 8 λεπτά , LENAKI19 είπε:

εμενα παντως οι εμβρυολογοι μου ειχαν πει οτι το 5 σημαινει οτι ειναι στο σταδιο που βγαινει η βλαστοκυστη απ τη μεμβρανη της, ειναι δηλαδη εκκολαπτομενη και υπαρχει και το 6 που πλεον εχει εκκολαφθει πληρως και ειναι η τοπ. απλα ειναι πιο σπανιο και δεν φτανουν εκει ευκολα. θεωρητικα παντως το 6αα και 5αα ειναι το τοπ. στο σταδιο 4 ειναι διογκωμενη. εμενα παρ αυτα παιδι εγινε η μια 3αβ ή μια 4αβ. οι καλυτερες ναι μεν πετυχαν εμφυτευση αλλα  μου εδωσαν 3 παλινδρομες. οποτε ποτε δεν ξερεις!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Γενικά οι ΑΑ είναι πολύ καλές και τις περισσότερες φορές δίνουν υγιή μωρά αλλά νομίζω πως οι 4ΑΑ είναι καλύτερες !!(αν κάνω λάθος πείτε μου οποία γνωρίζει) απλά εγώ έτσι έχω καταλάβει 

Για εμένα μετά από τόσα χρόνια που διαβάζω εδώ μέσα και με τον κόσμο γύρο μου. Όσα έδωσαν οι ΑΑ είτε 4αρια είτε 5αρια τα ίδια ποσοστά είχαν και τα ΒΒ. Οποτε πραγματικά, πλέον έχω πίστη 99% στα ελεγμένα με προεμφυτευτικό. 
Γιατί πολλές εδώ μέσα έβαλαν ΑΑ και είτε έχουν ένα μωράκι ή κανένα. 

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

εμενα παντως οι εμβρυολογοι μου ειχαν πει οτι το 5 σημαινει οτι ειναι στο σταδιο που βγαινει η βλαστοκυστη απ τη μεμβρανη της, ειναι δηλαδη εκκολαπτομενη και υπαρχεγ και το 6 που πλεον εχει εκκολαφθει πληρως και ειναι η τοπ. απλα ειναι πιο σπανιο και δεν φτανουν εκει ευκολα. θεωρητικα παντως το 6αα και 5αα ειναι το τοπ. εμενα παρ αυτα παιδι εγινε η μια 3αβ ή μια 4αβ. οι καλυτερες που ειχα μου εδωσαν παλινδρομες.

Σωστά τα λες . Η άριστη είναι η 5ΑΑ 

Και έχουμε δει άπειρες εγκυμοσύνες με 3ΒΒ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...