Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Πες στην @Λελαα Κ τις εξετάσεις που έχεις κάνει μήπως υπάρχει Κ κάτι άλλο που πρέπει να ψάξει (πχ το ζάχαρο)γιατί από ότι φαίνετε δεν την έχει ενημερώσει κάνεις . 

Όντως @Λελαα έχει δίκιο η @linaa.  Θα πρέπει να κάνεις κ ένα πιο ευρύ έλεγχο. Εγώ πχ έχω πάει σε αιματολόγο και ενδοκρινολόγο όπως και πολλές κοπέλες εδώ. Βρέθηκε πως έχω θέμα με την ινσουλίνη μου και παίρνω χάπι για το σάκχαρο. Γενικά τα θέματα του σακχάρου και της ινσουλίνης ευθύνονται για αποβολές και ενδεχομένως κακη ποιότητα ωαρίων. Οπως επίσης πρέπει να κοιτάξεις και τον θυρεοειδή σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όντως @Λελαα έχει δίκιο η @linaa.  Θα πρέπει να κάνεις κ ένα πιο ευρύ έλεγχο. Εγώ πχ έχω πάει σε αιματολόγο και ενδοκρινολόγο όπως και πολλές κοπέλες εδώ. Βρέθηκε πως έχω θέμα με την ινσουλίνη μου και παίρνω χάπι για το σάκχαρο. Γενικά τα θέματα του σακχάρου και της ινσουλίνης ευθύνονται για αποβολές και ενδεχομένως κακη ποιότητα ωαρίων. Οπως επίσης πρέπει να κοιτάξεις και τον θυρεοειδή σου.

Όχι τα έχω κάνει όλα φυσιολογικά.  Μόνο πολύ χαμηλή  αμη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

εγω κι εσυ γι αυτον λεγαμε. 🤣

Χαχαχαχαχαχαχ τέλεια. Την ίδια σκατο εμπειρία είχαμε; Τι τυχερές που είμαστε 🤣 μας δένει αυτό το μοιραίο ραντεβού των 200€ με τα στατιστικά και τις επιτυχίες τους με τον γιο σαν τσιράκι από πίσω 🤣

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια το θέμα με μας είναι περίεργο. Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορεσ και στις 4 είχα θετικό αποτέλεσμα. Απλά δεν μου προχωράνε. Θέλω να πω ότι φαίνεται πως έχω μια πολύ δεκτική μητρα και μάλλον πολύ επιλεκτική. Πιστεύω ότι έχουμε θέμα στα έμβρυα και ίσως ο προεμφυτςυιτκοσ μας βοηθούσε τελικά. Θέλω να τσεκαρω και το μικρωβιομα είναι το μόνο που δεν έχω κάνει. Θα πάω σίγουρα σε έναν μικρό (όχι ηλικιακά) γιατρό που μου είπαν ότι είναι καλός. Γενικά θα δω δύο τρεις αυτήν την φορά και θα αποφασίσω. Αυτόν τον μήνα κιόλας δεν θέλω να χάσω χρόνο. Για του υγεία ivf έχω ακούσει πολύ καλά για τον Παπανικολόπουλο. Θα πάω και από εκεί και βλέποντας ποιος θα μου κάτσει καλά.

Προσωπικά τον επισκέφτηκα και τον απέρριψα γιατί με ξεπέταξε και μου είπε ότι δεν ειμαστε δύσκολη περίπτωση. Η πραγματικότητα έδειξε ότι κάναμε ένα χρόνο να μαζέψουμε έμβρυα έχοντας κάνει 3 διαφορετικά πρωτόκολλα και 5 ωοληψιες. 

On 20/2/2025 at 1:04 ΠΜ, Elli88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ εγώ καινούργια είμαι εδώ … ξεκίνησα πρώτη φορά κ εγώ την διαδικασία της εξωσωματικής ,, έχω αγχως δεν μπορώ να πω … γενικά ακούω διάφορα για τα φάρμακα κ.τ.λ αλλά θέλω πολύ να αποκτήσω ένα μωράκι οπότε προχωράω 🙏😊

Καλησπέρα! Τα ίδια άκουγα και εγώ για τα χάπια και τις ενέσεις και τις ορμόνες αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τρομερό. Μπορεί να φταιει ότι είμαι και πολύ ανυπόμονη για την διαδικασία. Έχω λίγο φούσκωμα τώρα που είμαι στην φάση της εμβρύομεταφορας αλλά δεν είναι κατι σπουδαίο, έτσι ένιωθα και όταν έτρωγα δύο πιτογυρα🤗 Να έχεις όσο περισσότερο μπορείς καλή διάθεση, όλα θα πάνε καλά. Όταν ξεκινήσεις να κάνεις τις ορμόνες θα δεις πως τελικά δεν είναι κάτι τρομερό 

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλησπέρα! Τα ίδια άκουγα και εγώ για τα χάπια και τις ενέσεις και τις ορμόνες αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τρομερό. Μπορεί να φταιει ότι είμαι και πολύ ανυπόμονη για την διαδικασία. Έχω λίγο φούσκωμα τώρα που είμαι στην φάση της εμβρύομεταφορας αλλά δεν είναι κατι σπουδαίο, έτσι ένιωθα και όταν έτρωγα δύο πιτογυρα🤗 Να έχεις όσο περισσότερο μπορείς καλή διάθεση, όλα θα πάνε καλά. Όταν ξεκινήσεις να κάνεις τις ορμόνες θα δεις πως τελικά δεν είναι κάτι τρομερό 

Μας εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα του χρόνου τέτοια εποχή με τα μωράκια μας στην αγκαλιά !!❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Elli88 είπε:

Μας εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα του χρόνου τέτοια εποχή με τα μωράκια μας στην αγκαλιά !!❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Όσες τα έχετε καταφέρει θυμάστε με τι ποιότητας βλαστοκύστη αποκτήσατε το/τα μωρακι/ια σας ; 

Εγώ ή με 4ΑΑ ή με 4ΒΑ.

στον κύκλο μου έχω μέχρι ΒΒ και μια φίλη φίλης με 3bc

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...