Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Σου εξήγησε γιατί όχι φυσικούς ; Στη διέγερση τι ανταπόκριση είχες; Αν είσαι poor responder στα φάρμακα της διέγερσης, ο φυσικός και φυσικός τροποποίημενος κύκλος είναι μονόδρομος. Στο λέω από πείρα και έπειτα από ταλαιπωρία. Η ΑΜΗ μου είναι 0,3 και είμαι 33.

Όχι δεν μου είπε.. Το μόνο που είπε είναι καλύτερα  δανεικα.  Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Λελαα είπε:

Δεν έχω ιδέα να σου πω .. Από ότι κατάλαβα πιστεύει  ότι δεν θα έφτανε σε βλαστοκυστη λόγω ποιότητας..

Μα το ότι θα κάνεις φυσικούς δε σημαίνει πως θα τα αφήσεις να γίνουν βλαστοκύστες απαραίτητα. Τώρα σε τι μέρα τα βάζεις ; 3η ημέρα;

πρίν από 1 λεπτό , Λελαα είπε:

Όχι δεν μου είπε.. Το μόνο που είπε είναι καλύτερα  δανεικα.  Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι;;;

Εγώ κάνω φυσικούς πλέον , είχα κάνει 2 διεγέρσεις αλλά πήγαν άπατες. Πήρα ως 3 ωάρια μαξ και μόνο ένα έγινε βλαστοκύστη. Έκανα μια εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκύστες σε άλλο γιατρό αλλά δε προχώρησε οπότε συνεχίζω τους φυσικούς για να μαζέψω έμβρυα σε γιατρό που φημίζεται για την εμπειρία του σε φυσικούς. Τον άλλο μήνα θα κάνω prp ωοθηκών. Εχω 2 βλαστοκύστες κατάψυξη.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα το ότι θα κάνεις φυσικούς δε σημαίνει πως θα τα αφήσεις να γίνουν βλαστοκύστες απαραίτητα. Τώρα σε τι μέρα τα βάζεις ; 3η ημέρα;

Αυτήν την φορά το έβαλα δεύτερη μερα

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Εγώ κάνω φυσικούς πλέον , είχα κάνει 2 διεγέρσεις αλλά πήγαν άπατες. Πήρα ως 3 ωάρια μαξ και μόνο ένα έγινε βλαστοκύστη. Έκανα μια εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκύστες σε άλλο γιατρό αλλά δε προχώρησε οπότε συνεχίζω τους φυσικούς για να μαζέψω έμβρυα σε γιατρό που φημίζεται για την εμπειρία του σε φυσικούς. Τον άλλο μήνα θα κάνω prp ωοθηκών. Εχω 2 βλαστοκύστες κατάψυξη.

Prp έκανα  εγώ μετά από πρόταση μου αλλά πάλι ένα έβγαλα  χαχαχαχα.  Ποια είναι η διαδικασία  του φυσικού κυκλου; είναι επίπονη;

Just now, Λελαα είπε:

Prp έκανα  εγώ μετά από πρόταση μου αλλά πάλι ένα έβγαλα  χαχαχαχα.  Ποια είναι η διαδικασία  του φυσικού κυκλου; είναι επίπονη;

Οι πιθανότητες να πιάσει η prp είναι 30%. Δε πιάνει σε όλες τις γυναίκες. Επίσης χρειάζεται κάποιους κύκλους για να φανεί αν έπιασε. Εσένα πόσοι μήνες πέρασαν; 
Η διαδικασία είναι πως ξεκινάει η περίοδος σου και κάνεις αιματολογικές και αναλόγως του αποτελέσματος σου λέει ο γιατρός αν θα κάνεις εντελώς φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα ή κύκλο με λίγα χάπια. Μετά κάνεις απλά την ovitrelle και πας για ωοληψια. Επίπονο όχι δεν είναι. Οικονομικά είναι πιο συμφέρον από τη διεγερση αλλά δυστυχώς τη διαδικασία την κάνεις κάθε μήνα. Εγώ πρακτικά πάω και δίνω το ωάριο του μήνα κάθε μήνα. 
Επίσης υπάρχει και η ωοληψια Β φάσης που δίνεις και ωάριο (αν υπάρχει) στον ίδιο κύκλο μετά από την ωοληψια. Αλήθεια, δεν υπάρχει λόγος να τρως όλες τις ενέσεις για να δίνεις ένα ωάριο. Πιέζεις τον οργανισμό σου να δώσει κάτι που δεν έχει. Η περίοδος σου πως είναι; Σταθερή;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι πιθανότητες να πιάσει η prp είναι 30%. Δε πιάνει σε όλες τις γυναίκες. Επίσης χρειάζεται κάποιους κύκλους για να φανεί αν έπιασε. Εσένα πόσοι μήνες πέρασαν; 
Η διαδικασία είναι πως ξεκινάει η περίοδος σου και κάνεις αιματολογικές και αναλόγως του αποτελέσματος σου λέει ο γιατρός αν θα κάνεις εντελώς φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα ή κύκλο με λίγα χάπια. Μετά κάνεις απλά την ovitrelle και πας για ωοληψια. Επίπονο όχι δεν είναι. Οικονομικά είναι πιο συμφέρον από τη διεγερση αλλά δυστυχώς τη διαδικασία την κάνεις κάθε μήνα. Εγώ πρακτικά πάω και δίνω το ωάριο του μήνα κάθε μήνα. 
Επίσης υπάρχει και η ωοληψια Β φάσης που δίνεις και ωάριο (αν υπάρχει) στον ίδιο κύκλο μετά από την ωοληψια. Αλήθεια, δεν υπάρχει λόγος να τρως όλες τις ενέσεις για να δίνεις ένα ωάριο. Πιέζεις τον οργανισμό σου να δώσει κάτι που δεν έχει. Η περίοδος σου πως είναι; Σταθερή;

Εγώ την έκανα  Αύγουστο και ξεκίνησα από Νοέμβρη να το παρακολουθώ.  Αυτό σκέφτομαι  και εγώ και έχω απογοητευτεί.  Χαπια εε; χωρίς τις ενέσεις από την επιτροπή. Ναι αρκετά  σταθερή..

Just now, Λελαα είπε:

Εγώ την έκανα  Αύγουστο και ξεκίνησα από Νοέμβρη να το παρακολουθώ.  Αυτό σκέφτομαι  και εγώ και έχω απογοητευτεί.  Χαπια εε; χωρίς τις ενέσεις από την επιτροπή. Ναι αρκετά  σταθερή..

Ναι χάπια χωρίς επιτροπή. Αλλά σε παρακαλώ πήγαινε να πάρεις δεύτερη γνώμη. Αν θες πήγαινε στο γιατρό μου που έχει μεγάλη εμπειρία στους φυσικούς να σου πει. Παρόλα αυτά, μη σκέφτεσαι την αποτυχία αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί αν έχεις μια θετική χοριακη! Θα περιμένω νέα σου. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι χάπια χωρίς επιτροπή. Αλλά σε παρακαλώ πήγαινε να πάρεις δεύτερη γνώμη. Αν θες πήγαινε στο γιατρό μου που έχει μεγάλη εμπειρία στους φυσικούς να σου πει. Παρόλα αυτά, μη σκέφτεσαι την αποτυχία αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί αν έχεις μια θετική χοριακη! Θα περιμένω νέα σου. 

Ποίος είναι ο γιατρός σου αν επιτρέπεται; και κάτι άλλο.  Ανέφερες και ότι ο φυσικός είναι πιο οικονομικός.  Δηλαδή  πως πάει; σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου  :)

Just now, Λελαα είπε:

Ποίος είναι ο γιατρός σου αν επιτρέπεται; και κάτι άλλο.  Ανέφερες και ότι ο φυσικός είναι πιο οικονομικός.  Δηλαδή  πως πάει; σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου  :)

Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα 😊

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα 😊

Πες στην @Λελαα Κ τις εξετάσεις που έχεις κάνει μήπως υπάρχει Κ κάτι άλλο που πρέπει να ψάξει (πχ το ζάχαρο)γιατί από ότι φαίνετε δεν την έχει ενημερώσει κάνεις . 

Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...