Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ήσουν ευγο;;; Για πες μου την εμπειρία; 

δεν μου κατσε καθολου καλα ο γιατρος. πολλες προχειροτητες και καμια εμβαθυνση στην περιπτωση μας και καμια εξεταση στην αρχη. ημουν και πολυ μικρη τοτε δεν ειχα την εμπειρια, μου τον συστησε μια φιλη που εκανε εκει παιδι με δοτη και πηγα. δεν θα ειχα κατσει τωρα για κανενα λογο.

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καιρό τώρα διαβάζω  τις δημοσιεύσεις  σας αλλά πρώτη φορά αποφάσισα  να γράψω και εγώ.  Είμαι  34 χρόνων και  στα 32 μου βρήκαν πολύ χαμηλή  Αμη που με 3 μετρήσεις σε ένα χρόνο  κατέληξε ολότελα  στο 0,11. Ταυτόχρονα ο σύζυγος μου έχει και αυτός  υπογονιμοτητα  που οφείλεται σε καρυοτυπο και υπάρχει  25% πιθανότητα να αποβληθεί τ εμβρυο. 

Έχω κάνει ήδη μια εξωσωματικη  και πήρα μόνο ένα ωαριο που προχώρησε αλλά δεν έγινε εμφυτευση. Τώρα βρίσκομαι στην δεύτερη προσπάθεια και έβγαλα πάλι ένα εμβρυο κ περιμένω  σε λίγες μέρες την χοριακη. Αλλά φοβάμαι ότι πάλι  θα βγει αρνητική. Ο γιατρός μετά την πρώτη εξωσωματικη πρότεινε δανεικα εγώ είμαι σε σκέψη.. ποια η γνώμη σας;

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγω το ξέρω αυτό το κέντρο γιατί είχα βρεθεί σε μια συζήτηση στο εξωτερικό. Οργανώνουν και ταξίδια με ζευγάρια για διαγνωστικά ραντεβού, από το εξωτερικό ένα πακέτο με αεροπορικά, διαμονή, εξετάσεις κλπ στο εξωτερικό διαφήμιζαν πριν λίγα χρόνια το μικροβιωμα μήτρας από εκεί το έμαθα πρώτη φορά. 

ενταξει. τουλαχιστον μας επιβεβαιωνεις οτι οντως υπαρχει… χαχαχαχ 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Ούτως συ άλλως τον δικαιούμαι. Σε ευχαριστώ πολύ 

Ναι εννοείτε ότι τον δικαίουσε γι'αυτό σου λέω να τον ζητήσεις δεν τον κάνουν αυτόματα πρέπει να κάνεις αίτηση 

Διαφημίσεις

Κορίτσια το θέμα με μας είναι περίεργο. Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορεσ και στις 4 είχα θετικό αποτέλεσμα. Απλά δεν μου προχωράνε. Θέλω να πω ότι φαίνεται πως έχω μια πολύ δεκτική μητρα και μάλλον πολύ επιλεκτική. Πιστεύω ότι έχουμε θέμα στα έμβρυα και ίσως ο προεμφυτςυιτκοσ μας βοηθούσε τελικά. Θέλω να τσεκαρω και το μικρωβιομα είναι το μόνο που δεν έχω κάνει. Θα πάω σίγουρα σε έναν μικρό (όχι ηλικιακά) γιατρό που μου είπαν ότι είναι καλός. Γενικά θα δω δύο τρεις αυτήν την φορά και θα αποφασίσω. Αυτόν τον μήνα κιόλας δεν θέλω να χάσω χρόνο. Για του υγεία ivf έχω ακούσει πολύ καλά για τον Παπανικολόπουλο. Θα πάω και από εκεί και βλέποντας ποιος θα μου κάτσει καλά.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Λελαα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καιρό τώρα διαβάζω  τις δημοσιεύσεις  σας αλλά πρώτη φορά αποφάσισα  να γράψω και εγώ.  Είμαι  34 χρόνων και  στα 32 μου βρήκαν πολύ χαμηλή  Αμη που με 3 μετρήσεις σε ένα χρόνο  κατέληξε ολότελα  στο 0,11. Ταυτόχρονα ο σύζυγος μου έχει και αυτός  υπογονιμοτητα  που οφείλεται σε καρυοτυπο και υπάρχει  25% πιθανότητα να αποβληθεί τ εμβρυο. 

Έχω κάνει ήδη μια εξωσωματικη  και πήρα μόνο ένα ωαριο που προχώρησε αλλά δεν έγινε εμφυτευση. Τώρα βρίσκομαι στην δεύτερη προσπάθεια και έβγαλα πάλι ένα εμβρυο κ περιμένω  σε λίγες μέρες την χοριακη. Αλλά φοβάμαι ότι πάλι  θα βγει αρνητική. Ο γιατρός μετά την πρώτη εξωσωματικη πρότεινε δανεικα εγώ είμαι σε σκέψη.. ποια η γνώμη σας;

Καλησπέρα κορίτσι μου. Αρχικά ελπίζω η χοριακη σου να βγει θετική και να μη χρειαστεί. Επειδή είμαι μια παρόμοια περίπτωση, μπορώ να ρωτήσω ποιο γιατρό έχεις και τι πρωτόκολλο έχεις κάνει; Γιατί στις περιπτώσεις μας συστήνεται ο φυσικός κύκλος γιατί είναι το μόνο που έχει νόημα.

πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Κορίτσια το θέμα με μας είναι περίεργο. Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορεσ και στις 4 είχα θετικό αποτέλεσμα. Απλά δεν μου προχωράνε. Θέλω να πω ότι φαίνεται πως έχω μια πολύ δεκτική μητρα και μάλλον πολύ επιλεκτική. Πιστεύω ότι έχουμε θέμα στα έμβρυα και ίσως ο προεμφυτςυιτκοσ μας βοηθούσε τελικά. Θέλω να τσεκαρω και το μικρωβιομα είναι το μόνο που δεν έχω κάνει. Θα πάω σίγουρα σε έναν μικρό (όχι ηλικιακά) γιατρό που μου είπαν ότι είναι καλός. Γενικά θα δω δύο τρεις αυτήν την φορά και θα αποφασίσω. Αυτόν τον μήνα κιόλας δεν θέλω να χάσω χρόνο. Για του υγεία ivf έχω ακούσει πολύ καλά για τον Παπανικολόπουλο. Θα πάω και από εκεί και βλέποντας ποιος θα μου κάτσει καλά.

Πάντως το μικροβιωμα δεν πολύ ενοχοποιήτε για αποβολές.  Απτήν στιγμή που έχεις εμφύτευση πιο πολύ τα έμβρυα . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Αρχικά ελπίζω η χοριακη σου να βγει θετική και να μη χρειαστεί. Επειδή είμαι μια παρόμοια περίπτωση, μπορώ να ρωτήσω ποιο γιατρό έχεις και τι πρωτόκολλο έχεις κάνει; Γιατί στις περιπτώσεις μας συστήνεται ο φυσικός κύκλος γιατί είναι το μόνο που έχει νόημα.

Εγώ βρίσκομαι  Κρήτη και έχω τον κύριο  Ζερβάκη ο οποίος είναι εξαιρετικός αλλά μου  είπε ότι καλύτερα όχι για φυσικούς κύκλους.. έκανα  Meriofert 300iu κάθε μέρα  για 11 μέρες 

πρίν από 1 λεπτό , Λελαα είπε:

Εγώ βρίσκομαι  Κρήτη και έχω τον κύριο  Ζερβάκη ο οποίος είναι εξαιρετικός αλλά μου  είπε ότι καλύτερα όχι για φυσικούς κύκλους..

Καταρχάς δεν έχει νόημα να περνάτε ένα ωάριο Κ να το βάζετε απευθείας . Σου είπε όχι φυσικούς γιατί προφανώς δεν ξέρει να κάνει φυσικούς .... Αφού βγάζεις ένα μόνο ωάριο πιο το νόημα να περνεις φάρμακα ? 

Καλό είναι να μαζέψετε κάποιες βλαστοκυστες Κ να τις βάλετε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Λελαα είπε:

Εγώ βρίσκομαι  Κρήτη και έχω τον κύριο  Ζερβάκη ο οποίος είναι εξαιρετικός αλλά μου  είπε ότι καλύτερα όχι για φυσικούς κύκλους..

Σου εξήγησε γιατί όχι φυσικούς ; Στη διέγερση τι ανταπόκριση είχες; Αν είσαι poor responder στα φάρμακα της διέγερσης, ο φυσικός και φυσικός τροποποίημενος κύκλος είναι μονόδρομος. Στο λέω από πείρα και έπειτα από ταλαιπωρία. Η ΑΜΗ μου είναι 0,3 και είμαι 33.

πρίν από 14 λεπτά , little miracle είπε:

δεν μου κατσε καθολου καλα ο γιατρος. πολλες προχειροτητες και καμια εμβαθυνση στην περιπτωση μας και καμια εξεταση στην αρχη. ημουν και πολυ μικρη τοτε δεν ειχα την εμπειρια, μου τον συστησε μια φιλη που εκανε εκει παιδι με δοτη και πηγα. δεν θα ειχα κατσει τωρα για κανενα λογο.

Και εγώ, απαίσια εμπειρία είχα εκεί. Απορώ τα τόσα θετικά σχόλια. 
απο αυτό παρασύρθηκα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Καταρχάς δεν έχει νόημα να περνάτε ένα ωάριο Κ να το βάζετε απευθείας . Σου είπε όχι φυσικούς γιατί προφανώς δεν ξέρει να κάνει φυσικούς .... Αφού βγάζεις ένα μόνο ωάριο πιο το νόημα να περνεις φάρμακα ? 

Συμφωνώ 1000%

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Δεν έχω ιδέα να σου πω .. Από ότι κατάλαβα πιστεύει  ότι δεν θα έφτανε σε βλαστοκυστη λόγω ποιότητας..

Just now, Λελαα είπε:

Δεν έχω ιδέα να σου πω .. Από ότι κατάλαβα πιστεύει  ότι δεν θα έφτανε σε βλαστοκυστη λόγω ποιότητας..

Και τα φάρμακα φτιάχνουν την ποιότητα; Κρίμα να ταλαιπώρησε έτσι. Οπως σου τα λένε τα κορίτσια. Επίσης φυσικό κάνουν λίγοι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...