Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Elli88 είπε:

Μας εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα του χρόνου τέτοια εποχή με τα μωράκια μας στην αγκαλιά !!❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , anemoni9 είπε:

Και για εμάς πρώτη εξωσωματική, έχουμε και εμείς μία αποτυχημένη σπερματέγχυση στο ενεργητικό μας. Δευτέρα θα κάνω τον τρίτο υπέρηχο και κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάμε και εμείς για ωοληψία. Καλή επιτυχία, κορίτσι, εύχομαι να είναι η πρώτη και τελευταία εξωσωματική!! 😊

Αμήν κορίτσι μου μακάρι να είναι πρώτη και τελευταία όντως και σε 9μηνες  να κρατήσουμε τα μωράκια μας και του χρόνου τέτοια εποχή να κάνουμε βόλτα με τα μπουμπούκια μας ❤️❤️❤️🙏🙏🙏😊😊😊

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

Πόσα να μείνουν από τα 12 γονιμοποιημένα 😢😔

πρίν από 4 λεπτά , Sofm είπε:

Καλέ μην ανχωνεσε . Το πιο πιθανό είναι να κάνετε πάνω απτά μισά βλαστοκυστες. Πραγματικά δεν πρέπει να ανχωνεσε τόσο πολύ . Σε λίγο θα γίνεις μάνα εκεί τι θα κάνεις ? Θα πέσεις κάτω απτό ανχος ? 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 8 λεπτά , Sofm είπε:

Κοιτα προφητες δεν ειμαστε να σου πουμε 5 η 10. και δεν εχει και λογικη αυτο. ουτε οι γιατροι δεν το κανουν. εχεις ολα τα προγνωστικα με το μερος σου. δεν υπαρχει κανενα ουσιαστικο προβλημα που δεν εχει παρακαμφθει. οποτε αναμονη και θα μαθεις σε λιγες μερες. ολα καλα θα πανε. εισαι πολυ νεα κι εχεις καθε καλο υποβαθρο. προσπαθησε λιγο να γειωθεις και να χαλαρωσεις γιατι οπως ειπε κι η @linaaδεν βγαινει ετσι ουτε η διαδικασια της εξωσωματικης, ουτε η εγκυμοσυνη, ουτε η μητροτητα. ολες αγχωνομαστε αλλα μην πιεζεις καταστασεις και μην ζητας απαντησεις σε πραγματα που πραγματικα κανεις δεν μπορει να σου απαντησει. αν αγχωνεσαι τοσο πολυ, μιλα με το εμβρυολογικο, ισως εκεινοι εχουν εικονα στατιστικων βασει της περιπτωσης σου.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Έχω κι εγώ μία ερώτηση. Μπορούν να μεταφερθούν έμβρυα από ένα κέντρο σε άλλο; ακόμα και αν είναι από δωρεά; δηλαδή να μεταφερθούν μόνο για την απόψυξη και την εμβρυομεταφορα ; 

16 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Καταλαβα .. περαστικα κοριτσι μου και γρηγορα ευχομαι🥰🙏

Σε ευχαριστω πολυ .. θυμασαι με διεγερση ποια μερα πανω κατω τ κυκλου μας εκαναν την ωοληψια;; Γιατι ετοιμαζομαι για δευτερη κ δε θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια

Ευχαριστω πολυ.. γνωριζετε πανω κατω ποια μερα τ κυκλου γινεται η ωοληψια;

14η-15η κύκλου έκανα ωοληψια στις τελευταίες διεγέρσεις. Στις πρώτες 13η περίπου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Η Χοριακη μας έπεσε ήταν 4. Θέλω την βοήθεια σας τώρα. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο?

Κορίτσι μου πολύ λυπάμαι.Δες τον Σουβατζογλου αν βρίσκεσαι στην Αθήνα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , LioPh79 είπε:

Έχω κι εγώ μία ερώτηση. Μπορούν να μεταφερθούν έμβρυα από ένα κέντρο σε άλλο; ακόμα και αν είναι από δωρεά; δηλαδή να μεταφερθούν μόνο για την απόψυξη και την εμβρυομεταφορα ; 

Ναι μεταφέρονται αν είναι δικά σας δεν έχει σχέση η δωρεά . Όπου θες τα πηγαίνεις. 

πρίν από 7 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου πολύ λυπάμαι.Δες τον Σουβατζογλου αν βρίσκεσαι στην Αθήνα. 

Νομίζω στον συγκεκριμένο θα δυσκολευτεί να βρει ραντεβού έχει πολύ μακρινά ραντεβού δεν ξέρω αν μπορείς Κ να κλείσεις σαν νέος πελάτης 

πρίν από 17 λεπτά , Losr είπε:

Η Χοριακη μας έπεσε ήταν 4. Θέλω την βοήθεια σας τώρα. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο?

Λυπάμαι κοριτσι μ.. 😞

Εγω πηγαινω στον Τζουλη Πλουταρχο και ειμαι ευχαριστημενη 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , LioPh79 είπε:

εννοειται . 

πρίν από 31 λεπτά , LioPh79 είπε:

Ναι γίνεται και υπάρχουν εταιρείες που το αναλαμβάνουν. Στο λέω γιατί κ εγώ το ψάχνω. 

πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ.  Εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω στη γυναίκα του εξωσωματικού μου που είναι ενδοκρινολόγος. Ένα ραντεβού έχω κάνει, πολύ καλή μου φαίνεται αλλά δε ξέρω αν θες σύσταση με ένα μόνο ραντεβού. Αιματολόγο έχεις επισκεφτεί ;

Θα πω λίγο το ιστορικό μου γιατί μπορεί κάποια κορίτσια να μην το θυμούνται. Έχω κάνει δύο εξωσωματικές. Στην πρώτη εξωσωματική έκανα 18 ωάρια (38ετων) από τα οποία κρατήσαμε 6 άριστες βλαστοκυστες. Έκανα 3 εμβρυομεταφορεσ η πρώτη παλινδρομησε η δεύτερη βιοχημική και η τριτη βιοχημική. Στα 40 έκανα την δεύτερη εξωσωματική. Όπου το αποτέλεσμα ήταν η βιοχημική που είχα τώρα. Άργησα να την κάνω γιατί η αλήθεια είναι ότι πρώτον μετά από όσα έγιναν στην πρώτη ήθελα να ψάχνω. Βρήκα το πρόβλημα με την ινσουλίνη, το πρόβλημα με τα αυτοάνοσα τα οποία όμως είναι ήπια και το dfi που έχουμε 20%. Ταυτόχρονα να πω ότι γενικά δεν ήμαστε και πλούσιοι θέλω να πω φανταστείτε την πρώτη εξωσωματική την πλήρωσε ο πατέρας μου και μετά από εκεί μια πέρα καταφέραμε και φτιάξαμε το οικονομικό μας και πλέον είμαστε σε θέση να το κάνουν μόνοι μας. Άρα έχω ξαναδεί αιματολογο και ενδοκρινολόγο. Από την αιματολογο έχω στο Έλενα. Η ενδοκρινολόγος μου είναι καλή αλλά πχ πρόσφατα που τις είπα να κάνω επαναληπτικές δεν χρειάζεται μου είπε. Και έχει περάσει ένας χρόνος από τις τελευταίες. Την επόμενη εξωσωματική υπολογίζω μετά το Πάσχα να την κάνω. Αλλά θέλω να μιλήσω με ενδοκρινολόγο και να αλλάξω και κέντρο. Θέλω γνώμες και βοήθεια. Πχ για το υγεία ivf  σκέφτομαι. Για το Ρέα ακούω ότι είναι πολύ καλό. Θέλω και τις εμπειρίες σας και τις γνώμες σας.

2 ώρες πρίν, Sofm είπε:

Αφού έχετε άψογες εξετάσεις θεωρώ τα μισά σίγουρα! 

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Θα πω λίγο το ιστορικό μου γιατί μπορεί κάποια κορίτσια να μην το θυμούνται. Έχω κάνει δύο εξωσωματικές. Στην πρώτη εξωσωματική έκανα 18 ωάρια (38ετων) από τα οποία κρατήσαμε 6 άριστες βλαστοκυστες. Έκανα 3 εμβρυομεταφορεσ η πρώτη παλινδρομησε η δεύτερη βιοχημική και η τριτη βιοχημική. Στα 40 έκανα την δεύτερη εξωσωματική. Όπου το αποτέλεσμα ήταν η βιοχημική που είχα τώρα. Άργησα να την κάνω γιατί η αλήθεια είναι ότι πρώτον μετά από όσα έγιναν στην πρώτη ήθελα να ψάχνω. Βρήκα το πρόβλημα με την ινσουλίνη, το πρόβλημα με τα αυτοάνοσα τα οποία όμως είναι ήπια και το dfi που έχουμε 20%. Ταυτόχρονα να πω ότι γενικά δεν ήμαστε και πλούσιοι θέλω να πω φανταστείτε την πρώτη εξωσωματική την πλήρωσε ο πατέρας μου και μετά από εκεί μια πέρα καταφέραμε και φτιάξαμε το οικονομικό μας και πλέον είμαστε σε θέση να το κάνουν μόνοι μας. Άρα έχω ξαναδεί αιματολογο και ενδοκρινολόγο. Από την αιματολογο έχω στο Έλενα. Η ενδοκρινολόγος μου είναι καλή αλλά πχ πρόσφατα που τις είπα να κάνω επαναληπτικές δεν χρειάζεται μου είπε. Και έχει περάσει ένας χρόνος από τις τελευταίες. Την επόμενη εξωσωματική υπολογίζω μετά το Πάσχα να την κάνω. Αλλά θέλω να μιλήσω με ενδοκρινολόγο και να αλλάξω και κέντρο. Θέλω γνώμες και βοήθεια. Πχ για το υγεία ivf  σκέφτομαι. Για το Ρέα ακούω ότι είναι πολύ καλό. Θέλω και τις εμπειρίες σας και τις γνώμες σας.

Καλησπέρα, λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία σας. Εγώ είμαι στο υγεία και έχω μείνει φουλ ικανοποιημένη με το κέντρο και το εμβρυολογικό. Σε σύγκριση ειδικά με το αίσχος που ήμουν πριν. 

• Ευχαριστώ 1

1 minute ago, Losr said:

Να συμπληρώσω και το εξής και συγνώμη για το σεντονι. Τα αυτοάνοσα ότι έχω παίρνω εδώ και ένα χρόνο χάπι δεν είναι ο λόγος των βιοχημικών και είμαι σίγουρη γιατί ο ρευματολόγος μου είναι πάρα πολύ καλός και φανταστείτε πριν την εμβρυομεταφορα μου έκανε εξετάσεις και όλα είμαι φυσιολογικά. Παρά πολύ καλές εξετάσεις. Επίσης στην πρώτη εξωσωματική είχα κάνει υστεροσκοπηση πριν την εξωσωματική. 

3 minutes ago, Xristina96 said:

Αφού έχετε άψογες εξετάσεις θεωρώ τα μισά σίγουρα! 

Καλησπέρα, λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία σας. Εγώ είμαι στο υγεία και έχω μείνει φουλ ικανοποιημένη με το κέντρο και το εμβρυολογικό. Σε σύγκριση ειδικά με το αίσχος που ήμουν πριν. 

Με ποια γιατρό είστε?

25 minutes ago, MK2012 said:

Ναι γίνεται και υπάρχουν εταιρείες που το αναλαμβάνουν. Στο λέω γιατί κ εγώ το ψάχνω. 

Λυπάμαι πάρα πολύ.  Εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω στη γυναίκα του εξωσωματικού μου που είναι ενδοκρινολόγος. Ένα ραντεβού έχω κάνει, πολύ καλή μου φαίνεται αλλά δε ξέρω αν θες σύσταση με ένα μόνο ραντεβού. Αιματολόγο έχεις επισκεφτεί ;

Ναι στο Έλενα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...