Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Παίζει ναι Κ η διατροφή . Εγώ να σου πω την coca cola την έκοψα πίνοντας αυτό το νερό με τις γεύσεις το ανθρακούχο aqua carpatica flavors  . Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ΧΑ Χ α φαίνετε πιο ελαφρύ πάντως Κ έχει την δροσιά του να σε ξυπνήσει τέλος πάντων .  

Ναι ρε γαμωτο κάτι παρόμοιο έψαχνα γιατί και με το νερό δε τα πήγαινα καλά. Τώρα με το ζόρι πίνω όσο μπορώ.

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Ακριβώς αυτό λες και είσαι στη κόλαση 😂 από το χάπι είναι. Τι δόση σου χει δώσει; Εμένα 1000 και όταν μου το έκοψε σε μεσημέρι και βράδυ ηρέμησε η εφίδρωση σε φοβερό βαθμό και μετά συνήθισε ο οργανισμός. Τυχερή είσαι εγώ δεν ζω χωρίς γλυκό!!! Δοκίμασε κάτι άλλο λίγη υπομονή θέλει η κόκα κόλα και μετά κόβεται εύκολα 

1000 αλλά μου είπε μισό χάπι τώρα κ ανα 15 μέρες μισό χάπι ακόμα μέχρι να φτάσω τα 2 χάπια. Αν φτάσω δλδ 2 χάπια τη μέρα μάλλον θα πάθω αυτανάφλεξη.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Όταν έκανα διατροφή είχα ρωτήσει τι μπορώ να πίνω σαν δροσιστικό χωρίς ζάχαρη εκτός από τσάι και μου είπε μόνο το μαύρο κουτάκι sweeps πορτοκάλι ή λεμόνι δεν έχουν ζάχαρη.ολα τα άλλα έχουν! Σοκαριστικα!!!

Ναι όλα έχουν ζάχαρη όντως το ξέρω αλλά τέλος πάντων ψάχνω το πιο ελαφρύ ΧΑ μπας κ σώσουμε κάτι.  

• Χαχα 1

Just now, MK2012 είπε:

Και εγώ που νόμιζα πως με Coca Cola Zero και χωρίς καφεΐνη ήμουν καλά. Πλάκα πλάκα με κάθε μέρα ένα κουτάκι χρόνια ολόκληρα , λογικό το σάκχαρο να κάνει πάρτυ. 

Ούτε καν τελικά.. Μα τα υπόλοιπα που προκαλεί στον οργανισμο ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. δοκίμασε το αυτό αν σαρεσει η γεύση έχει ανθρακικό και μοιάζει πολύ με fanta. 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ρε γαμωτο κάτι παρόμοιο έψαχνα γιατί και με το νερό δε τα πήγαινα καλά. Τώρα με το ζόρι πίνω όσο μπορώ.

1000 αλλά μου είπε μισό χάπι τώρα κ ανα 15 μέρες μισό χάπι ακόμα μέχρι να φτάσω τα 2 χάπια. Αν φτάσω δλδ 2 χάπια τη μέρα μάλλον θα πάθω αυτανάφλεξη.

Έκλαψα με την αυτανάφλεξη!!!Ναι στο βάζει σιγά σιγά καλά κάνει! Άρα πίνεις 500αρι προς το παρόν! Θα συνηθίσεις σε λίγο καιρό θα δεις! Κι εγώ νόμιζα δεν θα σταματήσει ποτέ!!! 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι όλα έχουν ζάχαρη όντως το ξέρω αλλά τέλος πάντων ψάχνω το πιο ελαφρύ ΧΑ μπας κ σώσουμε κάτι.  

Για την κοκα κόλα το είπα περισσότερο εντάξει το νεράκι με τις γεύσεις είναι μακράν πιο αθώο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Ούτε καν τελικά.. Μα τα υπόλοιπα που προκαλεί στον οργανισμο ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. δοκίμασε το αυτό αν σαρεσει η γεύση έχει ανθρακικό και μοιάζει πολύ με fanta. 

Έκλαψα με την αυτανάφλεξη!!!Ναι στο βάζει σιγά σιγά καλά κάνει! Άρα πίνεις 500αρι προς το παρόν! Θα συνηθίσεις σε λίγο καιρό θα δεις! Κι εγώ νόμιζα δεν θα σταματήσει ποτέ!!! 

500αρι ναι αλλά αν φτάσω 2000αρα δόση μου φαίνεται λίγο υπερβολή. 🤷🏻‍♀️

Χθες σηκώθηκα 2 φορές το βράδυ να πιω νερό κ σταδιακά γδυνόμουν. Λέω πάει, αυτό είναι. Αντίστροφη μέτρηση. Μετά θυμήθηκα πως το καλοκαίρι με τα serpafar ήμουν παλι έτσι κ έκατσα και έψαξα και λέει πως και τα serpafar προκαλούν εξάψεις.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Χθες σηκώθηκα 2 φορές το βράδυ να πιω νερό κ σταδιακά γδυνόμουν. Λέω πάει, αυτό είναι. Αντίστροφη μέτρηση. Μετά θυμήθηκα πως το καλοκαίρι με τα serpafar ήμουν παλι έτσι κ έκατσα και έψαξα και λέει πως και τα serpafar προκαλούν εξάψεις.

2000 κι εμένα πολύ μου φαίνεται.. αλλά εντάξει δεν είμαι γιατρός φυσικά. Μπορεί να θέλει να στο ρυθμίσει να ξανά κάνετε εξετάσεις και μετά να μειωθεί. Δεν ξέρω μια υπόθεση κανω. Αν δεν έχεις ρωτήσει,ρωτά γιατί 2000.

Just now, Lila86 είπε:

2000 κι εμένα πολύ μου φαίνεται.. αλλά εντάξει δεν είμαι γιατρός φυσικά. Μπορεί να θέλει να στο ρυθμίσει να ξανά κάνετε εξετάσεις και μετά να μειωθεί. Δεν ξέρω μια υπόθεση κανω. Αν δεν έχεις ρωτήσει,ρωτά γιατί 2000.

Αστα κοιμόμουν καναπέ να με χτυπάει το ac στα μούτρα κι εγώ να ιδρώνω!!!

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Νόμιζα πως ήταν νορμαλ κ δε ρώτησα αλλά μιλώντας με γνωστούς , όλοι παίρνουν μικρότερη δόση. Δε μου είπε για επανάληψη. Μου είπε πως ελπίζει να με ξαναδεί με θετικό τεστ 😜

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Νόμιζα πως ήταν νορμαλ κ δε ρώτησα αλλά μιλώντας με γνωστούς , όλοι παίρνουν μικρότερη δόση. Δε μου είπε για επανάληψη. Μου είπε πως ελπίζει να με ξαναδεί με θετικό τεστ 😜

Α ωραία!!! 🤪 Κάνε της ένα τηλ μετά από λίγες μέρες και συζήτησε το! Πες της και για την εφίδρωση

Καλησπέρα κορίτσια κ εγώ καινούργια είμαι εδώ … ξεκίνησα πρώτη φορά κ εγώ την διαδικασία της εξωσωματικής ,, έχω αγχως δεν μπορώ να πω … γενικά ακούω διάφορα για τα φάρμακα κ.τ.λ αλλά θέλω πολύ να αποκτήσω ένα μωράκι οπότε προχωράω 🙏😊

• Ευχή 3

πρίν από 6 λεπτά , Elli88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ εγώ καινούργια είμαι εδώ … ξεκίνησα πρώτη φορά κ εγώ την διαδικασία της εξωσωματικής ,, έχω αγχως δεν μπορώ να πω … γενικά ακούω διάφορα για τα φάρμακα κ.τ.λ αλλά θέλω πολύ να αποκτήσω ένα μωράκι οπότε προχωράω 🙏😊

Καλησπέρα ! Είναι μια αγχωτική περίοδος στη ζωή μας η αλήθεια είναι, όλες οι κοπέλες εδώ μπορούν να στο πουν αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι υπερβολικά. Αν κάνεις μια διέγερση και πάει καλά μπορεί να μη χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι σύντομη η ταλαιπωρία σου.❤️

πρίν από 9 λεπτά , Lila86 είπε:

Α ωραία!!! 🤪 Κάνε της ένα τηλ μετά από λίγες μέρες και συζήτησε το! Πες της και για την εφίδρωση

Ναι ναι θα της πω. Γενικά πρέπει να της στείλω κ κάποιες εξετάσεις ακόμα ακόμα για να αποκλείσει τη θυρεοειδίτιδα. Οπότε θα μιλήσουμε έτσι κ αλλιώς.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Είναι μια αγχωτική περίοδος στη ζωή μας η αλήθεια είναι, όλες οι κοπέλες εδώ μπορούν να στο πουν αλλά δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι υπερβολικά. Αν κάνεις μια διέγερση και πάει καλά μπορεί να μη χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι σύντομη η ταλαιπωρία σου.❤️

Ναι ναι θα της πω. Γενικά πρέπει να της στείλω κ κάποιες εξετάσεις ακόμα ακόμα για να αποκλείσει τη θυρεοειδίτιδα. Οπότε θα μιλήσουμε έτσι κ αλλιώς.

Σε ευχαριστώ πολύ !!! Μακάρι να είναι πρώτη κ τελευταία φορά !!🙏🩷

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου η ετ μου μάλλον θα πάει πάλι και άλλο πίσω, την άρπαξα γαμωτο εχω 2 μέρες λίγο ατονία το καλό είναι ότι έχω δέκατα το πολύ μέχρι 37,2 έφτασα, αλλά σήμερα άρχισε ο λαιμός και το στήθος να καίει, εκτός από ριγανελαιο ξέρετε κάτι άλλο να πάρω?

Καλημέρα, επειδή ασχολούμαι μόνο με βότανα και φτιάχνω ριγανελαιο μόνη μου για εσωτερική αποπαρασιτωση έχω να σου πω ότι το ριγανελαιο δημιουργεί συσπάσεις στην μήτρα δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση ούτε σε εγκυμοσύνη ούτε σε αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις τα κρυολογήματα και τον πυρετό τα αντιμετωπίζω με κρεμμύδια γενικά είτε φτιάχνω κρεμμυδομελο σιρόπι είτε για να πέσει ο πυρετος και να αποτοξινωθει ο οργανισμός κρεμμυδοκαλτσες για να απορροφηθούν από τις πατούσες των ποδιών.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

15 hours ago, kate82 said:

Καλησπέρα κορίτσι μου σε 7 εργάσιμες θα σου έρθει ο φάκελος στο σπίτι και μετά μ αυτό το χαρτί προχωράς... το δίνεις στον γιατρό σου και σε γράφει τα φάρμακα. Η επιτροπή σου δίνει την δυνατότητα για να προχωρήσεις σε 2 εξωσωματικες σε κάποιο χρονικό διάστημα που ορίζουν. Εύχομαι να μην χρειαστεί και να πραγματοποιηθεί τ όνειρο σου με την 1η 

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση!!! Καλή επιτυχία σε ολες μας!

• Καλή τύχη! 1

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

• Μου αρέσει 1

22 minutes ago, little miracle said:

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

Μπορείς να μου στείλεις και εμένα το όνομα της ενδοκρινολόγου 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλημέρα, επειδή ασχολούμαι μόνο με βότανα και φτιάχνω ριγανελαιο μόνη μου για εσωτερική αποπαρασιτωση έχω να σου πω ότι το ριγανελαιο δημιουργεί συσπάσεις στην μήτρα δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση ούτε σε εγκυμοσύνη ούτε σε αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις τα κρυολογήματα και τον πυρετό τα αντιμετωπίζω με κρεμμύδια γενικά είτε φτιάχνω κρεμμυδομελο σιρόπι είτε για να πέσει ο πυρετος και να αποτοξινωθει ο οργανισμός κρεμμυδοκαλτσες για να απορροφηθούν από τις πατούσες των ποδιών.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση δύο μέρες πήρα, δεν ξαναπερνω, κρεμμύδια έβαλα στις πατούσες αλλά βρωμίσει όλο το σπίτι και δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...