Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αν έχεις ανοιχτές σάλπιγγες,οι  ορμονολογικες σου είναι καλές κ δεν υπάρχει και θέμα με το σπέρμα,κατά τη γνώμη μου μπορείς να μείνεις έγκυος και χωρις εξωσωματική.Γιατι αν έχεις χαμηλή ΑΜΗ,λογικά θα πας με φυσικό τροποποιημένο η με εντελώς φυσικό,δεν έχει νόημα η φουλ διέγερση.Δλδ 1-3 ωάρια μαξ σε κάθε ωοληψια.Οποτε αν τσεκαρεις την ωορρηξία σου με τεστακια και κανείς εντατικά σεξ εκείνες τις μέρες,μπορεί κ να πετύχεις εγκυμοσύνη και δεν θα χρειαστεί καν να κάνεις εξωσωματική.Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα ❤️

Επειδή σίγουρα κάποιος για να μπει σε διαδικασία εξετάσεων θα έχει σίγουρα 1 με 2 χρόνια προσπαθειών . Το θέμα δεν είναι μόνο η χαμηλή Αμη είναι θέμα γενικότερο σύλληψης ... Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα σύλληψης δεν θα μάθουν Κ πότε ότι έχουν χαμηλή Αμη . Γιατί δεν θα χρειαστεί να γίνει αυτή η εξέταση . 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Eri_22 είπε:

Νιώθω πολύ άσχημα που τον πίστεψα και νιώθω ότι έχασα πολύτιμο χρόνο!

τώρα είμαι σε καινούριο κύκλο διέγερσης με meriofert κ την άλλη βδομάδα ωοληψια 

Ότι δεν μπορείς να το αλλάξεις το αφήνεις πίσω.  Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα.  Πάμε με αυτά που έχουμε τώρα και ελπίζουμε για το καλύτερο. Κράτα γερά με δύναμη και  πάνε στην οωληψια με ψυχολογία πως μέσα σε εκείνα τα ωάρια βρίσκεται το παιδί σου 🤍

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα η νοοτροπία Κ στις γυναίκες ότι αν γιατρός σε βάλει να κάνεις πολλές εξετάσεις Κ σου πει να πας για εξωσωματική το κάνει για τα λεφτά Κ περνει μίζες από κέντρα εξωσωματικής Κ ότι σε βάζουν σε άσκοπες εξετάσεις. Αυτή η νοοτροπία των γυναικών έχει περάσει Κ στους γιατρούς που οι περισσότεροι φοβούνται μην τους βγει το όνομα ότι στέλνουν γυναίκες για εξωσωματική

Μου φαίνεται τόσο περίεργο να σου έρχεται κοπέλα 35 χρόνων να σου λέει προσπαθώ ένα χρόνο και να μην την βάζεις να κάνει έστω τις τυπικές εξετάσεις. Τώρα ότι εγινε, έγινε.  Η επιμονή πως κάτι δεν πάει καλα, νίκησε 😂

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή σίγουρα κάποιος για να μπει σε διαδικασία εξετάσεων θα έχει σίγουρα 1 με 2 χρόνια προσπαθειών . Το θέμα δεν είναι μόνο η χαμηλή Αμη είναι θέμα γενικότερο σύλληψης ... Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα σύλληψης δεν θα μάθουν Κ πότε ότι έχουν χαμηλή Αμη . Γιατί δεν θα χρειαστεί να γίνει αυτή η εξέταση . 

Εγώ δεν γνωρίζω τι εξετάσεις έχει κάνει το ζευγάρι,ούτε πόσο καιρο προσπαθούν.Θεωρω πως αν το μόνο θέμα τους είναι η χαμηλή ΑΜΗ(γιατί αυτό διάβασα στο σχόλιο της κοπέλας)μπορεί να επιτευχθεί εγκυμοσύνη και χωρίς εξωσωματική.

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ δεν γνωρίζω τι εξετάσεις έχει κάνει το ζευγάρι,ούτε πόσο καιρο προσπαθούν.Θεωρω πως αν το μόνο θέμα τους είναι η χαμηλή ΑΜΗ(γιατί αυτό διάβασα στο σχόλιο της κοπέλας)μπορεί να επιτευχθεί εγκυμοσύνη και χωρίς εξωσωματική.

Εντάξει ποιος άνθρωπος 30 χρόνων θα κάνει εξετάσεις τέτοιες με 2 μήνες προσπάθεια . Για να ψάξεις να δεις τι σημαίνει Αμη κάπως θα ψάχνεσε κάποιο θέμα θα υπάρχει . Με αυτό το σκεπτικό . 

πρίν από 54 λεπτά , Sofiiii είπε:

@dimi.tra συμφωνώ σε ότι λες κι όπως τα λες !!! Εδώ μέσα επιτελείται έργο , βλέπεις κοπέλες που ενώ πονάνε μέσα τους ,θα μπουν θα γράψουν θα βοηθήσουν θα συμπαρασταθούν αυτό είναι μεγαλείο ψυχής ,αυτό ο κορυφαίος γιατρός στον κόσμο δεν μπορεί να το προσφέρει....

Μπαίνοντας εδώ τουλάχιστον έμαθα τι θα ρωτήσω next γιατί όταν έφυγα από εκεί δεν ήξερα καν τι να ρωτήσω ....και εφόσον έμαθα τι θα ρωτήσω από την στάση θα δω και αν μου ταιριάζει να συνεχίσω...

Σε ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτεις και όλα τα κορίτσια 💓

Εγώ πάλι το ζω αυτό χαχα,έχω επωμιστεί 💯 το βάρος αυτό λόγω ηλικίας 🥺

Έχεις επωμιστεί το βάρος από μόνη σου. Αν το επικοινωνήσεις με τον σύζυγο σου θα δεις πως δεν είναι μόνο δικό σου για να το κρατάς. Τα ίδια βιώνουν με εμάς. Αν ήταν μόνο ο ένας το "πρόβλημα" τότε θα είχαμε σταματήσει να αναπαραγόμαστε σαν ανθρώπινο είδος εδώ και χρόνια. Έχω στην οικογένεια μου άπειρα παραδείγματα με γυναίκες άνω των 40 να έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικότατα όπως επίσης και γυναίκες που έχουν χαμηλή ΑΜΗ και έμειναν έγκυες έτσι για πλάκα. Η ουσία είναι μία και πρέπει να το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες. Στην υπογονιμότητα είναι δύο οι παράγοντες και λέγονται άντρας και γυναίκα. Ο ένας συμπληρώνει και διορθώνει τον άλλο. 

πρίν από 13 λεπτά , Eri_22 είπε:

Ο άντρας μου είναι φανταστικός στο όλο ταξίδι απλά όπως είπες εκφράζονται διαφορετικά και καμία φορά θέλω να τον πνίξω 😛

ο άντρας μου γεννήθηκε με μια πάθηση, δεν θυμάμαι πως την λένε, στην ουσία έχει λίγο σπερμα και δεν είναι τόσο ζωηρό αλλά μας είπαν από το κέντρο ότι δεν πειράζει τόσο γιατί κάνουνε με την μέθοδο ICSI

έχουμε κάνει όλα τα τεστ και δεν υπάρχει πουθενά κανένα άλλο πρόβλημα

έχω δώσει 5 ωάρια 

Οι άντρες μέσα τους έχουν μάθει να κρύβουν όλα τους τα συναισθήματα αλλά η αλήθεια είναι πως όσα βιώνουμε και σκεφτόμαστε τα βιώνουν και αυτοί. Αντιδρούν πολλές φορές εντελώς παιδιάστικα (για μπουνιές) αλλά δεν σημαίνει δεν ενδιαφέρονται ή δεν αισθάνονται! 

Έδωσες 5 ωάρια από 3 διεγέρσεις, μήπως εννοείς 5 βλαστοκύστες; Έγραψες έκανες 3 προσπάθειες, τι εννοείς; Έκανες 3 ωοληψίες ή έκανες και εμβρυομεταφορά; Πάντως αν μιλάμε για 5 βλαστοκύστες οκ μπορεί απλά να μην έχετε βρει ακόμα την μία που να είναι υγιής. Μην σε απογοητεύει αυτό. Η ποιότητα των εμβρύων μειώνεται με τα χρόνια των γονέων και γι αυτό από μία ηλικία και μετά δεν κάνουν πλέον προεμφυτευτικό, δεν έχει νόημα. Άλλωστε κάποιες μεταλλάξεις (όχι όλες και κυρίως όχι αυτές που κληρονομούνται) διορθώνονται και σε επόμενα στάδια ανάπτυξης.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

μακάρι να ίσχυε αυτό. 

@dimi.traμα και να ήθελα να το μοιραστώ το βάρος στους δύο γιατρούς που πήγαμε και τον πήρα μαζί, άκουσε ότι είναι θέμα ηλικίας με λίγες προσπάθειες 4 μηνών φυσικά και καμία άλλη μέθοδο ή κάποια αποτυχία,οπότε και να πω εγώ κάτι δεν μετράει,το έχουν ήδη ρίξει σε μένα και εφόσον το έριξαν σε μένα αποδέχομαι το challenge 🤣

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

μακάρι να ίσχυε αυτό. 

Γίνεται,φίλη μου είχε χαμηλή ΑΜΗ (0,8)κ έμεινε έγκυος στα 39 της με παρακολούθηση της ωορρηξίας της.Μακαρι να μπορούσαμε όλες να μείνουμε έτσι,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.Καλα ειδικά περιπτώσεις με κλειστές σάλπιγγες (όπως η δική μου) δυστυχώς μόνο με εξωσωματική

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχεις επωμιστεί το βάρος από μόνη σου. Αν το επικοινωνήσεις με τον σύζυγο σου θα δεις πως δεν είναι μόνο δικό σου για να το κρατάς. Τα ίδια βιώνουν με εμάς. Αν ήταν μόνο ο ένας το "πρόβλημα" τότε θα είχαμε σταματήσει να αναπαραγόμαστε σαν ανθρώπινο είδος εδώ και χρόνια. Έχω στην οικογένεια μου άπειρα παραδείγματα με γυναίκες άνω των 40 να έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικότατα όπως επίσης και γυναίκες που έχουν χαμηλή ΑΜΗ και έμειναν έγκυες έτσι για πλάκα. Η ουσία είναι μία και πρέπει να το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες. Στην υπογονιμότητα είναι δύο οι παράγοντες και λέγονται άντρας και γυναίκα. Ο ένας συμπληρώνει και διορθώνει τον άλλο. 

Οι άντρες μέσα τους έχουν μάθει να κρύβουν όλα τους τα συναισθήματα αλλά η αλήθεια είναι πως όσα βιώνουμε και σκεφτόμαστε τα βιώνουν και αυτοί. Αντιδρούν πολλές φορές εντελώς παιδιάστικα (για μπουνιές) αλλά δεν σημαίνει δεν ενδιαφέρονται ή δεν αισθάνονται! 

Έδωσες 5 ωάρια από 3 διεγέρσεις, μήπως εννοείς 5 βλαστοκύστες; Έγραψες έκανες 3 προσπάθειες, τι εννοείς; Έκανες 3 ωοληψίες ή έκανες και εμβρυομεταφορά; Πάντως αν μιλάμε για 5 βλαστοκύστες οκ μπορεί απλά να μην έχετε βρει ακόμα την μία που να είναι υγιής. Μην σε απογοητεύει αυτό. Η ποιότητα των εμβρύων μειώνεται με τα χρόνια των γονέων και γι αυτό από μία ηλικία και μετά δεν κάνουν πλέον προεμφυτευτικό, δεν έχει νόημα. Άλλωστε κάποιες μεταλλάξεις (όχι όλες και κυρίως όχι αυτές που κληρονομούνται) διορθώνονται και σε επόμενα στάδια ανάπτυξης.

Αχ μπερδεύω και τα ονόματα 

15 ωάρια έχω δώσει συνολικά… 5 βλαστοκύστες πήγαν για προεμφυτευτικό κ μας είπαν ότι οι ανωμαλίες είναι τέτοιες που θα είχαμε σίγουρα αποβολή 

εμβρυομεταφορά δεν έχω κάνει γιατι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε από τον προεμφυτευτικό 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε και όμως ξαναέγινε το θαύμα εχθές κράτησα θετικό τεστ εγκυμοσύνης 

Ελπίζουμε να κρατήσει αυτή τη φορά και να πάνε όλα καλά 

Αλήθεια??? Μπράβο κορίτσι μου!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!❤️❤️ Είσαι ακριβώς στην καθυστέρηση?? Δηλαδή 4 εβδομάδων? Χοριακή?

πρίν από 30 λεπτά , Sofiiii είπε:

@dimi.traμα και να ήθελα να το μοιραστώ το βάρος στους δύο γιατρούς που πήγαμε και τον πήρα μαζί, άκουσε ότι είναι θέμα ηλικίας με λίγες προσπάθειες 4 μηνών φυσικά και καμία άλλη μέθοδο ή κάποια αποτυχία,οπότε και να πω εγώ κάτι δεν μετράει,το έχουν ήδη ρίξει σε μένα και εφόσον το έριξαν σε μένα αποδέχομαι το challenge 🤣

Οκ αν ο σύντροφος σου είναι 25 χρονών με μορφολογία 15% και dfi κάτω από 10% τι να πω, μόνο συγχαρητήρια έχω να πω για το μπουμπούκι 😄 υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις σαφώς! Ωστόσο αν και η ηλικία είναι σημαντικός παράγοντας δεν είναι θανατική ποινή, μην τρελαθούμε. Η θεία μου έκανε παιδί στα 45 έτσι, φυσιολογικά και με χαμηλή ΑΜΗ και το παιδί είναι υγιέστατο! Και πολλές κοπέλες εδώ μέσα άνω των 45 μια χαρά τα έχουν καταφέρει. 
Ωστόσο εγώ σε γιατρό που με έλεγε μεγάλη δεν έκατσα, σηκώθηκα και πήγα αλλού. Δεν θα κάθομαι να μου μετράς και τις μέρες μέχρι το νεκροκρέβατο, όχι ευχαριστώ. Πήγα να κάνω παιδί όχι να μου πεις πόσα χρόνια μου έμειναν! 🤣

πρίν από 4 λεπτά , Eri_22 είπε:

Αχ μπερδεύω και τα ονόματα 

15 ωάρια έχω δώσει συνολικά… 5 βλαστοκύστες πήγαν για προεμφυτευτικό κ μας είπαν ότι οι ανωμαλίες είναι τέτοιες που θα είχαμε σίγουρα αποβολή 

εμβρυομεταφορά δεν έχω κάνει γιατι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε από τον προεμφυτευτικό 

Οκ απλά μπορεί να μην ήταν ανάμεσα σε αυτές τις 5 η μία που θα είναι καλή. Ναι σε έχει επηρεάσει αρνητικά, φυσικό είναι. Αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το νούμερο και δεδομένου της ηλικίας οι μεταλλάξεις είναι αναμενόμενες. Από την στιγμή που δεν έχετε κάποια γνωστή γενετική ανωμαλία είναι θέμα χρόνου να βρεθεί και η υγιής βλαστοκύστη. ❤️ Η εξωσωματική θέλει γερά νεύρα και επιμονή, όσο επιμένεις τόσο πιο κοντά είσαι στο να πετύχεις το στόχο σου. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Οκ αν ο σύντροφος σου είναι 25 χρονών με μορφολογία 15% και dfi κάτω από 10% τι να πω, μόνο συγχαρητήρια έχω να πω για το μπουμπούκι 😄 υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις σαφώς! Ωστόσο αν και η ηλικία είναι σημαντικός παράγοντας δεν είναι θανατική ποινή, μην τρελαθούμε. Η θεία μου έκανε παιδί στα 45 έτσι, φυσιολογικά και με χαμηλή ΑΜΗ και το παιδί είναι υγιέστατο! Και πολλές κοπέλες εδώ μέσα άνω των 45 μια χαρά τα έχουν καταφέρει. 
Ωστόσο εγώ σε γιατρό που με έλεγε μεγάλη δεν έκατσα, σηκώθηκα και πήγα αλλού. Δεν θα κάθομαι να μου μετράς και τις μέρες μέχρι το νεκροκρέβατο, όχι ευχαριστώ. Πήγα να κάνω παιδί όχι να μου πεις πόσα χρόνια μου έμειναν! 🤣

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα πολύ ,όχι δεν είναι τόσο μπουμπούκι είπαμε ,38 στα 39 είναι ,ναι μας βγάλανε τέτοιο σπερμοδιαγραμμα οκ δεν λέω αλλά ως εκεί ...από κει και πέρα και εγώ έχω στην οικογένεια άτομα όπως λες και μάλιστα με φυσική σύλληψη όπως το είπες...από τον πρώτο που μου είπε ότι καμία στην ηλικία των 46 δεν γέννησε με δικά της ωάρια και αν το άκουσες από κάπου είναι ψέμα και κρύβονται έφυγα από την πρώτη επίσκεψη τρέχοντας ,έχεις δίκιο ..για να κλείσω εδώ για να ψηθω ότι η ΑΜΗ όλα τα διαφεντεύει θα ήθελα πραγματικά να είχα κάποτε έστω κ μια μέτρηση ΑΜΗ δική μου έστω στα 36-38 ...

Ακόμη γελάω με το νεκροκρέβατο 🤣🤣🤣

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Αλήθεια??? Μπράβο κορίτσι μου!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!❤️❤️ Είσαι ακριβώς στην καθυστέρηση?? Δηλαδή 4 εβδομάδων? Χοριακή?

Ναι ακριβώς στη καθυστέρηση είμαι 

Λέω να πάω Παρασκευή μια και καλή για χοριακη πρώτα ο Θεός για να φανεί μεγάλη να μην κάνω επαναλήψεις πάντως και το σημερινό τεστ έδειξε πιο σκούρο 

Καλό αυτο

• Μου αρέσει 3

Kαλησπερα κοριτσια! Εύχομαι σε όσες προσπαθούν για το θαυματάκι τους, να τους έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα! Εγώ έχω σε 1 βδομαδα το ραντεβού με την επιτροπη εξωσωματικής στη Θεσσαλονικη, και ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποια από εσάς σε πόσες ημερες συνήθως βγάζουν την απόφαση,και πόσο άμεσα μπορουμε να προμηθευτούμε τα φάρμακα για να ξεκινησουμε.. Η ανυπομονησία μεγάλη όπως καταλαβαίνετε..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...