Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

9 minutes ago, teti83 said:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Νομίζω με 632 Χοριακη είναι λίγο δύσκολο να δεις εμβρυϊκά στοιχεια. Κανονικά πάνω από 2000 δεν θέλει. Έχω την εντύπωση.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Για αρχή πήγαινε κάνε μια καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. 
ο ΔΜΣ δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικός δείκτης και είναι λίγο ξεπερασμένος κατά τη γνώμη μου. Γενικότερα να τρως σωστά, φρούτα και λαχανικά κλπ κλπ. Αν θεωρείς ότι έχεις παραπάνω κιλά, θα έλεγα να συμβουλευτείς ένα διατροφολόγο και μέσα από τη διατροφική εκπαίδευση να μάθεις να τρως πιο σωστά και να έχεις κάποια μικρή απώλεια γιατί ένας μήνας έμεινε άλλωστε. Μην κάνεις κάτι που θα σοκάρει τον οργανισμό σου και θα τον στρεσάρει. Και εύχομαι να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το σάκχαρο σου. 
μεθώ εδώ και 4 βδομαδες που κάνω πιο συγκεκριμένη διατροφή και δεν τρώω καθόλου ζάχαρη, άρχισα να χάνω λίγο βάρος. 

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να χάσω καλά κιλό, χαλαρά..θα κάνω κ την καμπύλη. Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είπε γιατί είναι ψείρας.. κ με έβαλε να κάνω αναλυτικές εξετάσεις μέχρι κ καρυοτυπο, για αυτοάνοσα, θυρεοειδή κλπ. Ευχαριστώ κ πάλι!!

πρίν από 8 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Πόσο όμορφα τα είπες. Μπράβο σου !!

Συμφωνώ!!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να χάσω καλά κιλό, χαλαρά..θα κάνω κ την καμπύλη. Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είπε γιατί είναι ψείρας.. κ με έβαλε να κάνω αναλυτικές εξετάσεις μέχρι κ καρυοτυπο, για αυτοάνοσα, θυρεοειδή κλπ. Ευχαριστώ κ πάλι!!

Συμφωνώ!!!! ❤️

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Losr είπε:

Νομίζω με 632 Χοριακη είναι λίγο δύσκολο να δεις εμβρυϊκά στοιχεια. Κανονικά πάνω από 2000 δεν θέλει. Έχω την εντύπωση.

Μπορει να είχε φτάσει πιστεύω τόσο γιατί ειχα φουλ συμπτωματα αλλά με το που ξεκίνησε η αιμορραγία σταμάτησαν. Το θέμα μου είναι, στις παλλινδρομες κάνουν αποξεση; Η αποβάλλεται μόνο του;

πρίν από 1 λεπτό , teti83 είπε:

Μπορει να είχε φτάσει πιστεύω τόσο γιατί ειχα φουλ συμπτωματα αλλά με το που ξεκίνησε η αιμορραγία σταμάτησαν. Το θέμα μου είναι, στις παλλινδρομες κάνουν αποξεση; Η αποβάλλεται μόνο του;

Γιατί σε έχει κολλήσει το κακό σενάριο???

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , teti83 είπε:

Αν είναι η χοριακη 600 αν σταματήσεις τα φάρμακα το πιο πιθανό να μην χρειαστεί τίποτα θα κάνεις συνεχώς χοριακες να βλέπεις τον Ρυθμό που πέφτει. Επειδή είναι αρκετά χαμηλή λογικά σε 10 μέρες θα μηδενίσει 

Καλησπέρα κορίτσια. Πλησιάζοντας στην πρώτη μου εμβρύομεταφορα προβληματίστηκα κάπως με αυτά που διάβασα.  Σας θεωρώ όλες τόσο πιο δυνατές από εμένα.  Διαβάζω για τις αρκετές σας ωοληψιες για τα χρόνια που προσπαθείτε με εμβρύομεταφορες και νιώθω ότι εγώ δεν έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου να τα κάνω όλα αυτά που κάνετε.  Αγαπάω πάρα πολύ τον αντρα μου αλλά αγαπάω ακόμα περισσότερο και την ζωή μου μαζί του.  Το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου ήταν να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία 3 μήνες πριν γιατί ήθελα να ήμουν έτοιμη για όλο αυτό που έρχεται.  Και για έμενα αλλά και για το σπίτι μου.  Είμαι έτοιμη για τυχών αποτυχία και εννοείται ότι θα ξανά προσπαθήσω αλλά θέλω να σας πω κάτι και εύχομαι να καταλάβετε πως το εννοώ. Θα αγαπούσα το ίδιο αθεράπευτα την μαμά μου αν μάθαινα αυτή τη στιγμή πως δεν με γέννησε. Θα σας πω κάποια πράγματα που μου είπε η ψυχολόγος μου.  Μια τυχών αποτυχία μου λέει δεν είναι δική σου, είστε 3 σε όλο αυτο, εσύ ο άντρας σου και ο γιατρός σου. Επίσης μου είπε να προσπαθήσω μέχρι εκεί που αντέχω και να μην μου γίνει εμμονή.  Αχ κοριτσια, δεν υπάρχει πιο όμορφη λέξη από την λέξη μαμά, μην το βάζουμε κάτω.  Μπορούμε να γίνουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

• Μου αρέσει 11
  • Καλή τύχη! 1
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Losr είπε:

Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα,  και σου εύχομαι να είναι θετικό, με το να είσαι στα κόκκινα και να νιώθεις άνχος για αυτό που θα ακούσεις και να είσαι σε αναμμένα κάρβουνα θα το αλλάξεις το αποτέλεσμα έννοω. Δεν σου λέω ότι το άνχος θα επηρεάσει κάτι. Σου λέω όμως ότι αυτό που είναι είναι. Δεν θα το αλλάξεις. Υπάρχει ένα ρητό δεν το θυμάμαι ακριβώς να στο γράψω. Αλλά περίπου λέει μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό που συμβαίνει Όχι, τότε γιατι ανχωνεσαι, Ναι τότε κάντο και άλλαξε το. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Εύχομαι αύριο να ακούσεις τα νέα που επιθυμείς και όχι μόνο αύριο. Να τα ακούς για 9 μήνες.

Απολυτο δικιο εχεις! Δεν αλλαζει ο,τι και να κανω εγω σημερα.. τοσες μερες ημουν φουλ χαλαρη και τωρα εχω φρικαρει.. φταιει σιγουρα και το οτι δε το εχω πει κ σε κανεναν για να μη το συζηταω κ με ρωτανε κλπ..και ετσι ρε παιδι μου για την αλλαγη ειπαμε να το ξερουμε αυτη τη φορα μονο οι δυο μας..αλλα σημερα που ειμαι ετσι και δεν εχω με ποιον να τα συζητησω λιγο να ξεκολλησει το μυαλο μου δε βοηθαει!!! Γι αυτο εγραψα σε εσας για να με ταρακουνησει καποιος!!!

πρίν από 4 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πλησιάζοντας στην πρώτη μου εμβρύομεταφορα προβληματίστηκα κάπως με αυτά που διάβασα.  Σας θεωρώ όλες τόσο πιο δυνατές από εμένα.  Διαβάζω για τις αρκετές σας ωοληψιες για τα χρόνια που προσπαθείτε με εμβρύομεταφορες και νιώθω ότι εγώ δεν έχω αυτή τη δύναμη μέσα μου να τα κάνω όλα αυτά που κάνετε.  Αγαπάω πάρα πολύ τον αντρα μου αλλά αγαπάω ακόμα περισσότερο και την ζωή μου μαζί του.  Το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου ήταν να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία 3 μήνες πριν γιατί ήθελα να ήμουν έτοιμη για όλο αυτό που έρχεται.  Και για έμενα αλλά και για το σπίτι μου.  Είμαι έτοιμη για τυχών αποτυχία και εννοείται ότι θα ξανά προσπαθήσω αλλά θέλω να σας πω κάτι και εύχομαι να καταλάβετε πως το εννοώ. Θα αγαπούσα το ίδιο αθεράπευτα την μαμά μου αν μάθαινα αυτή τη στιγμή πως δεν με γέννησε. Θα σας πω κάποια πράγματα που μου είπε η ψυχολόγος μου.  Μια τυχών αποτυχία μου λέει δεν είναι δική σου, είστε 3 σε όλο αυτο, εσύ ο άντρας σου και ο γιατρός σου. Επίσης μου είπε να προσπαθήσω μέχρι εκεί που αντέχω και να μην μου γίνει εμμονή.  Αχ κοριτσια, δεν υπάρχει πιο όμορφη λέξη από την λέξη μαμά, μην το βάζουμε κάτω.  Μπορούμε να γίνουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. 

Καλησπερα!!!Θα σου πω πως μεσα απο αυτο το ταξιδι ανακαλυπτεις πως εχεις πολυ περισσότερη δυναμη απο αυτη που πίστευες πως εχεις.. στην τρίτη αποτυχημενη προσπαθεια βγαινοντας απο την αποξεση ειπα ως εδω τα παραταω.. κ μετα απο μια βδομαδα ακούγοντας για μια εγκυμοσυνη που ηρθε μετα απο 12 εμβρυομεταφορες αποφασισα πως θα συνεχισω ξανα..σα να βρηκα την ελπιδα ξανα σα να ειδα ενα φως εκει που πιστευα πως εχω πιασει πατο..χρειαστηκα βεβαια τον χρονο μου να επουλωσω τις πληγες μου για να προσπαθησω ξανα..

Το βασικοτερο απ ολα μεσα απο ολο αυτο που περναμε ειναι να μην χασουμε τους εαυτους μας αλλα και να μην γινει αυτοσκοπος της ζωης μας μονο η αποκτηση του παιδιου ή ακομα και εμμονη οπως λες.. οικογένεια δεν μας κανει ενα παιδι..αλλα ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες και πιστευω πολλες απο εμας βρισκομαστε πολυ συχνα πανω στο όριο..

❤️

• Μου αρέσει 5

πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Γιατί σε έχει κολλήσει το κακό σενάριο???

Αρχές Φεβρουαρίου έκανε χοριακη, οπότε το 600+ τώρα σε συνδυασμό με την αιμορραγία δείχνουν αποβολή.

@teti83 κουράγιο🥺

• Λυπημένη/-ος 1

52 minutes ago, teti83 said:

52 minutes ago, teti83 said:

Ανάλογα. Αν φύγει όλο δεν κάνεις. Εμένα και τις 3 φορές δεν έκανε γιατί έφυγαν μόνα τους. Και ο γιατρός τ

Μου είχε πει καλύτερα έτσι. Αλλά μην το σκέφτεσαι αυτό τώρα. 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Αύριο έχω τη χοριακή κ σημερα το αγχος μου εχει χτυπήσει κόκκινο ενω τοσες μερες ημουν πολύ χαλαρα! Δηλ πηγα κανονικα για δουλεια μονο μετα απο 3 μερες τηλεεργασια κ προσπαθησα να μην αλλαξω τπτ στην καθημερινοτηρα μ οπως ειπε και η losr αλλα σημερα ειμαι σε αναμενα καρβουνα..φοβαμαι μην ακουσω το λυπαμαι αλλα δεν τα καταφερατε...

Γενικα δεν εχω καποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα εκτος απο το στήθος αλλα ξερω πως παίζουν ρολο κ ολα αυτα που παίρνουμε..απο χθες νιωθω πως θα μ ερθει περιοδος αλλα κ παλι ξερω πως ειναι απο τα φαρμακα γτ ειναι κ πολυ νωρις για τον δικο μου κυκλο που ειναι παντα τουλ 32 μερες (σημερα ειμαι 28η) αλλα κ γτ παιρνω αρκετη προγεστερονη (2 prol..ex και 3 utrog)..

Κ νομιζω πως ολες τις προηγουμενες φορες ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα (2 παλινδρομες, μια κουλούρα και 1 βιοχημικη)..κ φοβαμαι να κανω τεστ..αυτααααα.. απλα ηθελα καπου να τα πω γτ δεν τα εχω πει σε κανεναν

Κορίτσι μου καλή επιτυχία !! Όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι ! Θετικές σκέψεις! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Terry1986 είπε:

Απολυτο δικιο εχεις! Δεν αλλαζει ο,τι και να κανω εγω σημερα.. τοσες μερες ημουν φουλ χαλαρη και τωρα εχω φρικαρει.. φταιει σιγουρα και το οτι δε το εχω πει κ σε κανεναν για να μη το συζηταω κ με ρωτανε κλπ..και ετσι ρε παιδι μου για την αλλαγη ειπαμε να το ξερουμε αυτη τη φορα μονο οι δυο μας..αλλα σημερα που ειμαι ετσι και δεν εχω με ποιον να τα συζητησω λιγο να ξεκολλησει το μυαλο μου δε βοηθαει!!! Γι αυτο εγραψα σε εσας για να με ταρακουνησει καποιος!!!

Καλησπερα!!!Θα σου πω πως μεσα απο αυτο το ταξιδι ανακαλυπτεις πως εχεις πολυ περισσότερη δυναμη απο αυτη που πίστευες πως εχεις.. στην τρίτη αποτυχημενη προσπαθεια βγαινοντας απο την αποξεση ειπα ως εδω τα παραταω.. κ μετα απο μια βδομαδα ακούγοντας για μια εγκυμοσυνη που ηρθε μετα απο 12 εμβρυομεταφορες αποφασισα πως θα συνεχισω ξανα..σα να βρηκα την ελπιδα ξανα σα να ειδα ενα φως εκει που πιστευα πως εχω πιασει πατο..χρειαστηκα βεβαια τον χρονο μου να επουλωσω τις πληγες μου για να προσπαθησω ξανα..

Το βασικοτερο απ ολα μεσα απο ολο αυτο που περναμε ειναι να μην χασουμε τους εαυτους μας αλλα και να μην γινει αυτοσκοπος της ζωης μας μονο η αποκτηση του παιδιου ή ακομα και εμμονη οπως λες.. οικογένεια δεν μας κανει ενα παιδι..αλλα ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες και πιστευω πολλες απο εμας βρισκομαστε πολυ συχνα πανω στο όριο..

❤️

Αυτό ακριβώς που λες θέλω να αποφύγω. Δεν θέλω να γίνει κάτι και να χάσω τον εαυτό μου. Δεν είμαι άνετη, έχω κανονικό άγχος για την εμβρύομεταφορα και μια μικρή χαρά (δεν ξέρω γιατί) Φοβάμαι πως αν προσπαθώ πάρα πολλά χρόνια και έρχονται αποτυχίες θα χάσω το χαμόγελο μου, θα χαθεί η ηρεμία μέσα στο σπίτι μου και είναι κάτι που δεν το θέλω. 

• Μου αρέσει 3

27 minutes ago, Ελπίδα88 said:

Θα συμφωνήσω μαζί σου. 

πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Αυτό ακριβώς που λες θέλω να αποφύγω. Δεν θέλω να γίνει κάτι και να χάσω τον εαυτό μου. Δεν είμαι άνετη, έχω κανονικό άγχος για την εμβρύομεταφορα και μια μικρή χαρά (δεν ξέρω γιατί) Φοβάμαι πως αν προσπαθώ πάρα πολλά χρόνια και έρχονται αποτυχίες θα χάσω το χαμόγελο μου, θα χαθεί η ηρεμία μέσα στο σπίτι μου και είναι κάτι που δεν το θέλω. 

Αχ ρε κορίτσια ελπίζω να με καταλαβαίνετε και να μην πιστεύετε πως είμαι κάποια που δεν θέλει τόσο πολύ ένα παιδί. Γεννήθηκα με δύο μήτρες και δύο τραχηλους και άπειρους γιατρούς να μου λένε πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά.  Και πάλεψα, το έψαξα και έκανα τα χειρουργεία μου και είμαι έτοιμη (με μια πεσμένη Άμυ βέβαια 🥴)

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 3

4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...