Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 minutes ago, little miracle said:

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

Μπορείς να μου στείλεις και εμένα το όνομα της ενδοκρινολόγου 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

έχεις αρκετά στην κατάψυξη ;; Εμένα πλησιάζει η μέρα νομίζω της απόψυξης κ φοβάμαι λίγο μην δεν αντέξει κανένα ..

Έχω, ναι, 24. Δεν έχω αποψύξει ποτέ, ούτε γονιμοποιήσει, γιατί έγινε το θαύμα και έμεινα φυσιολογικά έγκυος.

Σκέφτομαι όμως για το μέλλον ότι αν θελήσω δεύτερο παιδάκι πάλι θα περάσω αγωνίες...

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ιουλιέτα είπε:

Έχω, ναι, 24. Δεν έχω αποψύξει ποτέ, ούτε γονιμοποιήσει, γιατί έγινε το θαύμα και έμεινα φυσιολογικά έγκυος.

Σκέφτομαι όμως για το μέλλον ότι αν θελήσω δεύτερο παιδάκι πάλι θα περάσω αγωνίες...

Καλέ τι αγωνια να περάσεις ; Με τόσα ωάρια σίγουρα θα σου μείνουν αποκλειειται να μην τα καταφέρουν 24 ωάρια δεν είναι 4 να πεις το παίζεις τζόκερ!!! Άρα όταν αποφασίσεις για δεύτερο παιδάκι μην το σκεφτείς καθόλου έχεις καβάτζα !!! 

Just now, Blu24 είπε:

Καλέ τι αγωνια να περάσεις ; Με τόσα ωάρια σίγουρα θα σου μείνουν αποκλειειται να μην τα καταφέρουν 24 ωάρια δεν είναι 4 να πεις το παίζεις τζόκερ!!! Άρα όταν αποφασίσεις για δεύτερο παιδάκι μην το σκεφτείς καθόλου έχεις καβάτζα !!! 

Ναι σίγουρα θα επιβιώσουν κάποια, αλλά πόσα θα γονιμοποιηθούν, πόσα θα προχωρήσουν; Έχω κι εγώ ΑΜΗ στον πάτο, όπως και άλλες κοπέλες από εδώ.

Τέλος πάντων, καλύτερα να μην το σκέφτομαι τώρα, τώρα είναι η ώρα να χαρώ να εκπέμπω μόνο θετικά σήματα! 😊

Και γενικά πάνω σε όλα αυτά που συζητάμε, εγώ δεν ένιωσα ποτέ πως παίζω σε θρίλερ ή πως τα πράγματα γύρω μου είναι κατάμαυρα. Πάντα έλεγα αν είναι να το δώσει ο Θεός, θα το δώσει. Είχα/έχω φόβους μεγάλους και αγωνίες, ναι. Αλλά πάντα χαίρομαι τη ζωή μου και την αγάπη μας με τον άντρα μου και αυτό μου δίνει απεριόριστη δύναμη να συνεχίσω! 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 42 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσάκι μου πολλά συγχαρητήρια!! Πας για δίδυμα..  οπότε εύχομαι τριπλασιασμό μεθαύριο και να πάνε όλα καλά!! Να το χαρείτε σήμερα!! Μπράβο βρε κορίτσι μου, χάρηκα πάρα πολύ!!❤️❤️

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Θα είμαστε παρεούλα🙂🙂🙂 

μου είπαν την πέμπτη να πάω τώρα για επανάληψη!! 

πρίν από 19 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Θα είμαστε παρεούλα🙂🙂🙂 

μου είπαν την πέμπτη να πάω τώρα για επανάληψη!! 

Ναι ναι παρέα θα είμαστε!,❤️ Αλλά βρε κορίτσι Τετάρτη θα έπρεπε να πας. 48 ώρες τώρα που είναι αρχή.. , αν θες ξαναρωτησε τους!

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι ναι παρέα θα είμαστε!,❤️ Αλλά βρε κορίτσι Τετάρτη θα έπρεπε να πας. 48 ώρες τώρα που είναι αρχή.. , αν θες ξαναρωτησε τους!

Το ρώτησα και επέμεναν για πέμπτη! Μήπως επειδή είναι μεγάλη για να μην κάνω πολλές; Δεν ξέρω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Το ρώτησα και επέμεναν για πέμπτη! Μήπως επειδή είναι μεγάλη για να μην κάνω πολλές; Δεν ξέρω..

Κορίτσι σήμερα 9η μέρα ήταν, έτσι?

Είναι πλέον και πολλοί γυναικολόγοι που κάνεις μια Χοριακη και μετά δεν σου δίνουν άλλοι. Έτυχε πρόσφατα σε φίλη μου, βέβαια με φυσική σύλληψη. Έκανε μια με καθυστέρηση 2 ημερών ήταν καλή και τις είπε έλα από βδομάδα να σε δω στο υπέρηχο. Μια χαρά πήγαν όλα.

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

@MK2012καλή σου μέρα κορίτσι μου ,αν και είμαι πολύ καινούργια εδώ αισθάνομαι την επιθυμία να σου πω κι εγώ ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να βάλεις ένα όριο στον εαυτό σου γιατί θα τον αρρωστήσεις εσύ ψυχολογικά ...πάρε λίγο χρόνο βρες τον εαυτό σου και το χαμόγελο σου ώστε να μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να κάνεις ένα πλάνο χωρίς να βάζεις στον πάγο την ζωή σου ,είσαι μικρούλα από ότι είδα ,οι γυναίκες από φύση είμαστε τόσο δυνατές στην ψυχή για αυτό και αντέχουμε τα πάντα όμως ....μια μεγάλη αγκαλιά ηρεμίας ❤️❤️❤️

Βάζοντας το όριο στον ευατο μου σημαίνει πως ενδεχομένως δεν θα κάνω ποτέ παιδί. Είναι μια συνειδητοποίηση που πρέπει να κάνω για την οποία δεν είμαι ακόμα έτοιμη. 
Οσο για το ότι είμαι «μικρή», απ’οτι φαίνεται ισχύει μόνο εμφανισιακά γιατί βιολογικά δεν ευνοούμαι εδώ κ ένα χρόνο φυσικών κύκλων. 
Σε ευχαριστώ κ εύχομαι ο,τι καλύτερο.

7 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Αυτό που θα σου πω είναι αυτό το κλισέ που λένε όλοι. 

Μίλα με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Γιατί ενώ είχες καλές εξετάσεις το ωάριο είχε θραύσματα. 

Θα σου έλεγα να πάτε διακοπές. Πάρτε μια άδεια και πηγαίνετε κάπου για αρκετές μέρες. Δώστε βάση ο ένας στον άλλον. Πηγαίνετε διακοπές να μην κάνετε τίποτα. μην ασχοληθείτε με δουλειές, ωορρηξίες τίποτα. Να ηρεμήσει λίγο η ψυχή σας. Διακοπές στο πουθενά, κάπου τέρμα ήρεμα, χωρίς βαβούρα μόνο η φύση. Να κοιμηθείτε, να τρώτε καλά και να χαλαρώσετε. Είστε σε μια μόνιμη πρίζα. βγάλτε την . Ένα μήνα μόνο. Πάρτε μια ανάσα. Ένα Στοπ. Για το καλό σας. Το δικό σου και του συντρόφου σου. 

Νομίζω πως αν τραβήξω πρίζα ένα μήνα (πέρα του ότι είναι περίοδος που δε μπορούμε να πάρουμε άδειες), θα σκέφτομαι πως χάνω μια ενδεχόμενη ευκαιρία (;). Λέμε τώρα δλδ γιατί και η τελευταία βλαστοκύστη που είχα τον Ιανουάριο ήταν ένα χάλι. 
Νομίζω πως από τη στιγμή που μπήκαμε στο χορό, δε θα έχει τέλος μέχρι να πούμε πως το αφήνουμε εντελώς και δε προσπαθούμε άλλο. Ιδανικά θα ήθελα να ξεφύγω αλλά κάθε φορά που πάω να ψάξω να βρω ένα αεροπορικό ή κάτι άλλο σκέφτομαι πως τότε θα έχω περίοδο ή τότε μπορεί να πρέπει να πάω για υπέρηχο Β φάσης. Γενικά είναι φαύλος κύκλος.

7 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Γεια σου και πάλι και από εμένα κορίτσι @ΜΚ2012, να σου πω ότι πλέον μπαίνω στο καφέ κυρίως για να δω τα δικά σου νέα, γιατί σκέφτομαι ότι κι εγώ όταν μπω στη διαδικασία να γονιμοποιήσω τα κατεψυγμένα μου, ίσως έχω το ίδιο αποτέλεσμα/απογοήτευση.

Παρόλα αυτά, εγώ σε αντίθεση με τα άλλα κορίτσια θα σου έλεγα να συνεχίσεις, όχι για το γαμώτο ή από πείσμα, αλλά γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όσο συνεχίζεις αυξάνεις τις πιθανότητες. 

Βέβαια πρέπει κάτι να βρεις να σε ξεκουράζει και να προχωράς στον αυτόματο μεν, αλλά με περισσότερη αισιοδοξία/χαρά. Γιατί η αλήθεια είναι ότι περνάει η ζωή στο μεταξύ! 

Αν υπάρχει οικονομική άνεση, θεωρώ ότι αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι μικρά ταξιδάκια με τον άντρα σου, τις μέρες μετά τις ωοληψίες. Εμένα αυτό με είχε βοηθήσει απίστευτα όποτε μπορούσαμε να το κάνουμε! 

Και εμένα με βοηθάει αυτό γιατί γενικά ταξιδεύαμε πολύ αλλά πλέον όταν δεν κάνουμε ωοληψια έχουμε υπέρηχο Β φάσης. Οποτε είναι δύσκολο να προγραμματίσουμε. Παλιά κάναμε τουλάχιστον 2 ταξίδια το χρόνο εξωτερικό.  
Στο μεταξύ η ζωή περνάει, αλήθεια είναι αυτό. Κλείνουμε 1 χρόνο προσπάθειας κ ούτε το κατάλαβα. 

6 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κακά τα ψέματα αν δεν είσαι καλά δεν προχωράει η ζωή εύκολα άρα ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Δίνεις αγάπη στον εαυτό σου στη δίνει πίσω! Απλώς είμαι της άποψης πως όσο τον πιέζεις ψυχολογικά δεν θα σου δώσει αυτό που θες ίσα ίσα θα πάρεις το αντίθετο. Το λέω ως την ανάσα που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος. Παράλληλα χαλαρώνεις ζεις τη ζωή σου όσο μπορείς καλύτερα και συνεχίζεις και τον αγώνα σου. Αλλά αν συνεχίζετε χωρίς φροντίδα τοτε δεν θα σε φροντίσει ούτε αυτός. Συγγνώμη αν τα λέω κάπως ωμά αλλά αυτό πιστεύω κι επειδη μου χάιδεψαν πολλοί τα αυτιά και δεν είναι σωστό, βρήκα μόνη μου τον τρόπο να πάρω την ανάσα μου

Καλά κάνεις κ τα λες όπως τα σκέφτεσαι. Δε ξέρω ποιος είναι ο τρόπος να πάρω την ανάσα μου σε μια καθημερινότητα δουλειά , σπίτι , γιατρός.  Θα ανακάμψω πάλι, αργά η γρήγορα θα νιώσω καλύτερα. Το θέμα είναι πως αν είχα ένα ελάχιστο θετικό νέο θα έπαιρνα θάρρος να συνεχίσω. Αυτό είναι που λείπει. 

6 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια!!!!! 394 η χοριακη 🎉🎉🎉🎉🎉 κάνουμε πάρτυ!!!!

Στα είπα και πριν στα λέω και τώρα! Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκό! Σου αξίζει κάθε ευτυχία ! ❤️ Όλα να πάνε κατ’ευχην!

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Καλησπέρα σ όλα τα κορίτσια, 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν θετική χοριακή αυτές τις μέρες, και δύναμη και κουράγιο στις υπόλοιπες που προσπαθούν, γιατί θα έρθει για όλες αυτη η στιγμή ❤️ 

Μια ερώτηση για το Έλενα που μπαίνει κάνεις για να κλείσει ραντεβού για την ενδοκρινολογο ? Τμήμα αποβολων ? 

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Και πως λέγεται η γιατρός?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

@MK2012δεν μπορώ να σου πω περισσότερα γιατί δεν γνωρίζω την ιστορία σου ,το μικρή το είπα με την έννοια ότι έχεις ελπίδες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορει να εμφανιστεί μέσα σε 3 ή 5 χρόνια εγώ δεν θα σταματούσα ποτέ να ελπίζω και να προσπαθώ ,ίσως γιατί δεν έχω μάθει να λέω δεν θα τα καταφέρω και τελικά τα κατάφερα σε θέματα που είχαν να κάνουν και με την ίδια μου την ζωή για θέμα υγείας μιλάω.Απο εκεί και πέρα για να προχωρήσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις έτσι πρέπει να οπλιστείς με αγάπη για τον εαυτό σου και δύναμη περισσότερη από όταν ξεκίνησες ελπίζω να τα έγραψα ευγενικά και να μην παρεξηγηθω....επίσης και αυτό είναι πολύ προσωπική μου άποψη ότι "στήριξη" και να υπάρχει από οπουδήποτε μέσα μας σε όλα είμαστε μόνες η καθεμία ξέρει τι περνάει σε όλους τους τομείς δεν νομίζω ότι μπορεί να μας καταλάβει κάποιος τόσο σε βάθος....

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012δεν μπορώ να σου πω περισσότερα γιατί δεν γνωρίζω την ιστορία σου ,το μικρή το είπα με την έννοια ότι έχεις ελπίδες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορει να εμφανιστεί μέσα σε 3 ή 5 χρόνια εγώ δεν θα σταματούσα ποτέ να ελπίζω και να προσπαθώ ,ίσως γιατί δεν έχω μάθει να λέω δεν θα τα καταφέρω και τελικά τα κατάφερα σε θέματα που είχαν να κάνουν και με την ίδια μου την ζωή για θέμα υγείας μιλάω.Απο εκεί και πέρα για να προχωρήσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις έτσι πρέπει να οπλιστείς με αγάπη για τον εαυτό σου και δύναμη περισσότερη από όταν ξεκίνησες ελπίζω να τα έγραψα ευγενικά και να μην παρεξηγηθω....επίσης και αυτό είναι πολύ προσωπική μου άποψη ότι "στήριξη" και να υπάρχει από οπουδήποτε μέσα μας σε όλα είμαστε μόνες η καθεμία ξέρει τι περνάει σε όλους τους τομείς δεν νομίζω ότι μπορεί να μας καταλάβει κάποιος τόσο σε βάθος....

Μα γιατί να παρεξηγηθείς; Εδώ μιλάμε ανοιχτά και δε παρεξηγείται καμμία ελπίζω αλλιώς δε θα συμμετείχε. 
Δεν έχω δυστυχώς 3-5 χρόνια στη διάθεση μου λόγω πρόωρης εμμηνόπαυσης , χαμηλής ΑΜΗ κλπ. Ο,τι κάνω είναι εδώ και τώρα και αυτό υπό προϋποθέσεις. 
Η καθεμία όντως το περνάει μόνη της. Απλά εδώ είναι περισσότερα άτομα που μπορούν να συναισθανθούν λόγω βιωμάτων. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα γιατί να παρεξηγηθείς; Εδώ μιλάμε ανοιχτά και δε παρεξηγείται καμμία ελπίζω αλλιώς δε θα συμμετείχε. 
Δεν έχω δυστυχώς 3-5 χρόνια στη διάθεση μου λόγω πρόωρης εμμηνόπαυσης , χαμηλής ΑΜΗ κλπ. Ο,τι κάνω είναι εδώ και τώρα και αυτό υπό προϋποθέσεις. 
Η καθεμία όντως το περνάει μόνη της. Απλά εδώ είναι περισσότερα άτομα που μπορούν να συναισθανθούν λόγω βιωμάτων. 

Κορίτσι μου ...αυτούς τους προβληματισμούς τους είχα κ εγώ..τώρα μιλάω από την άλλη όχθη γτ τα κατάφερα..αυτό π πιστεύω είναι πως κάθε γυναίκα τα καταφέρνει εδώ π έχει φτάσει η επιστήμη !άρα κ εσύ...απλά ,το ζήτημα είναι ότι θέλει πολύ γερό στομάχι όλη αυτή η διαδικασία κ όντως θελει  πολλές ανάσες γτ για αλλες είναι μακρύς κ για άλλες κοντός ο δρόμος για την Ιθάκη !

Και να σε παίρνει από κάτω είναι οκ !!!!στα λέω γτ μου θύμισες την απελπισία π ένιωθα ...

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κορίτσια,στις 12 του μηνός έκανα έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη Πέμπτης ημέρας,και μου είπε ο γιατρός να κάνω χοριακηβτην Παρασκευή (δηλαδή σε 9 μέρες) σήμερα το πρωί λοιπόν πήγα και πήρα τεστ για να το κάνω την Πέμπτη,Ε και έκανα ζαβολιά και το έκανα σήμερα,λέω αποκλείεται να δείξει,και όμως βγήκε θετικό ναι μεν αχνό αλλά φαίνεται κανονικά,έχω πανικοβληθεί,έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία?είναι η τέταρτη φορά μου με εξωσωματική αλλά η πρώτη μου με κατεψυγμένα,για πείτε 

• Μου αρέσει 7
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...