Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Από την προηγούμενη Δευτέρα, η σημερινή μέρα είναι η 9η. Στην 9η μέρα αναμονής μια υποτιθέμενα ασφαλής τιμή είναι από 50 έως 100. Άρα, αν εσύ έχεις διπλασιασμό σε αυτό το διαγνωστικό, θα έχεις γύρω στο 60. Σε ένα αλλά διαγνωστικό όμως, μπορεί να έχεις πάνω από 100. Οπότε αξίζει θεωρώ να το τσεκαρεις. Καλά είμαι εγώ σε γενικές γραμμές. Αύριο 6η εβδομάδα και πάω για υπέρηχο. Έφτασε η ώρα! Οπότε αύριο θα δούμε αν υπάρχει και κάποιο εμβρυακι. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο χοριακες και σάκους βλέπουμε!

Σ ευχαριστώ για την εξήγηση.Δλδ θα πρέπει να έχω από 60 κ πάνω την Παρασκευή;Καλα καταλαβα;Είμαι μουδιασμένη κάπως,αλλά το πιστευω ακόμα γιατί δεν είχα ποτέ πριν εμφύτευση.Άντε έφτασε η ώρα,όλα καλά θα είναι κ θα δείτε εμβρυάκι-α.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ για την εξήγηση.Δλδ θα πρέπει να έχω από 60 κ πάνω την Παρασκευή;Καλα καταλαβα;Είμαι μουδιασμένη κάπως,αλλά το πιστευω ακόμα γιατί δεν είχα ποτέ πριν εμφύτευση.Άντε έφτασε η ώρα,όλα καλά θα είναι κ θα δείτε εμβρυάκι-α.

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Καλημέρα, ο ανδρολόγος τι σας είπε;

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι να είναι κανένα μικρόβιο που θα φύγει γρήγορα με μια αντιβίωση. Περιεργη τόσο μεγάλη αύξηση. Μηπως να την επαναλάβετε σε άλλο κέντρο;

πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

Μακάρι να είναι κανένα μικρόβιο που θα φύγει γρήγορα με μια αντιβίωση. Περιεργη τόσο μεγάλη αύξηση. Μηπως να την επαναλάβετε σε άλλο κέντρο;

Η καλλιέργεια δείχνει καθαρή πάντως 

14 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ααα λέω και εγώ χαχα !! Εγώ πως μπορώ να τ καταλάβω μέχρι να μιλήσω με τον γιατρό ; Ή δεν μπορώ ; 

Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ 😂 αλλά στο μικροβιολογικό μου το είπαν πρώτα οπότε περίμενα και επιβεβαίωση του γιατρου

14 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι να είναι!Μιλάμε έγινα φίλη με την τουαλέτα.

Αστα κολλητές!!! 😂 Και σου εύχομαι πραγματικά να συνεχίσετε αυτή τη φιλια!!! 🤞🏼 Είναι λίγο σπαστικό αλλά συνηθίζεται!

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν είναι να κάνετε επανάληψη θα έλεγα στο ίδιο, Πήγατε σε εξιδεικευμένο, εκεί που είναι ο ανδρολόγος;

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αν είναι να κάνετε επανάληψη θα έλεγα στο ίδιο, Πήγατε σε εξιδεικευμένο, εκεί που είναι ο ανδρολόγος;

Πήγαμε στο ίδιο που είχαμε πάει το καλοκαίρι στο Λυμπερόπουλο που είναι το καλύτερο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Μήπως ανέβασε κάνα πυρετό το τελευταίο τριμηνο; Εμάς είχε ανέβει αρκετά με τον πυρετό είχε φτάσει 66%

με βιταμίνες και βασιλικό πολτό φτιάχνει η κατάσταση αλλά θέλει ένα τρίμηνο σίγουρα !!!  Υπομονή θα πω εγώ γιατί και εμείς τα ίδια τραβάμε ..

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Μήπως ανέβασε κάνα πυρετό το τελευταίο τριμηνο; Εμάς είχε ανέβει αρκετά με τον πυρετό είχε φτάσει 66%

με βιταμίνες και βασιλικό πολτό φτιάχνει η κατάσταση αλλά θέλει ένα τρίμηνο σίγουρα !!!  Υπομονή θα πω εγώ γιατί και εμείς τα ίδια τραβάμε ..

Μπορεί να είναι και τυχαιο πάντως γιατί μετράνε το dfi από 300 ή 500 σπερματοζωάρια και μπορεί να ‘έπιασαν’ τα κακά !!! Πιστεύω πως και κάθε μέρα να έκαναν την εξέταση διαφορετικό αριθμό θα έβγαζε 

19 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλησπέρα σου και σε ευχαριστώ για την απαντηση! Δεν με τρομάζει η αληθεια.. αναρωτιεμαι απλως αν οντως φταιει αυτο..  ισως μεσα μου και να παρακαλουσα να βρεθει κατι για να το ριξω καπου για την παλινδομη και τη βιοχημικη.. ενδομήτριτιδα δεν γνωριζω να ειχα.. αλλα δεν θα φαινόταν στην υστεροσκοπηση; Κ εγω απο το χαρτι διαβαζω οτι φυσιολογικα ανω των 90% πρεπει να ειναι οι γαλακτοβακιλλοι.. 

Το ενα που σκέφτομαι ειναι αυτο που μου ειπε ενας εξωσωματικος που πλεον αμφισβητει την ngs.. οτι καποια μικροβια ειναι κολπικα και την ωρα της ληψης του δείγματος λαμβανονται κ αυτα  καταλαθος, οποτε δινουν παραπλανητικο  αποτελεσμα.. τελοσπαντων.. μακαρι να ειναι εκει η αιτια και να αντιμετωπιστει με αντιβιωση.. θα περιμενω την εκτιμηση του γιατρου ..

Δεν έχω συναντήσει πουθενά κάτι που να λέει πως το συγκεκριμένο στέλεχος μπορεί να ευθύνεται για παλινδρομες. Καταλαβαίνω πως το εννοείς γιατί ψάχνεις να βρεις μια αιτία κι όχι το «ήταν τυχαίο γεγονός» που πονάει περισσότερο και από μια πραγματική αιτία. Και στην υστεροσκοπηση αν είχες ενεργή εστία ενδπμητριτιδας θα φαινόταν κάπου φαντάζομαι. Είναι το καλύτερο τους εργαλείο. Νομίζω πως όλα αυτά με το περιβάλλον της μήτρας και το μικροβιωμα περισσότερο ρόλο παίζουν στην εμφύτευση. Βέβαια για τους γαλακτοβακιλους έχουν γίνει μελέτες και έχει βρεθεί τρομερή αύξηση σε τελειωμηνες κυήσεις αν το ποσοστό τους είναι πάνω από 90%. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και ασχολούνται τόσο με αυτό. Ισως τελικά να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πεις τη γνώμη του γιατρού σου, αν θέλεις! 
Θα πρέπει να είναι πολύ αμπαλος ο γιατρός για να κάνει τόσο χάλια δειγματοληψία και να πάρει επίχρισμα από τον κόλπο ενώ έχει περάσει από κολποδιαστολεα και καθετήρα 🤭 λίγο άκυρο μου φαίνεται αυτό. Εγώ που την έκανα την δειγματοληψία χωρίς αναισθησία, πίστεψε με δεν ακούμπησε το εσωτερικό του κόλπου πουθενά ήταν όλο εντός μήτρας και δεν θα το ξεχάσω και ποτέ 😂

16 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε;Πήρα κ εγώ τ αποτελέσματα από την χωριακή.Είμαι κάπως μουδιασμένη γιατί ηταν μόλις 30.Το θετικό βέβαια είναι ότι μπορώ κ μένω έγκυος τελικά!Έχετε ακούσει πάλι τοσο χαμηλή;Μίλησα με μαία μου είπε επανάληψη την Παρασκευή κ τα χάπια όλα κανονικά!Μου είπε επίσης ότι είχαν εγκυμοσύνη που προχώρησε κανονικά από 12.

Κορίτσι σου εύχομαι να διπλασιαστεί και να πάνε όλα καλά! Εχουν προχωρήσει και με χαμηλότερες χοριακες εγκυμοσύνες! Ελπίζουμε και προσευχόμαστε για το καλύτερο 🙏🤞

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

😳 σοκ! Θα πάθαινα σοκ! Θα σας απαντήσει ο ανδρολόγος γιατί μπορεί να έγινε αυτό, αλλά οκ ναι σοκαριστικό! Το έκανε πριν το ταξίδι ή μετά;; Μήπως ανέβασε πυρετό το τελευταίο δίμηνο; Και η καλλιέργεια είναι αρνητική; Έκανε και υπέρηχο; Έχω πολλές απορίες συγγνώμη 😞

πρίν από 42 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ 😂 αλλά στο μικροβιολογικό μου το είπαν πρώτα οπότε περίμενα και επιβεβαίωση του γιατρου

Αστα κολλητές!!! 😂 Και σου εύχομαι πραγματικά να συνεχίσετε αυτή τη φιλια!!! 🤞🏼 Είναι λίγο σπαστικό αλλά συνηθίζεται!

Καλημέρα!Μωρέ ας πάνε όλα καλά κ ας γίνουμε κολλητές!!Ναι είναι σπαστικό εδώ που τα λέμε αρκετά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν έχω συναντήσει πουθενά κάτι που να λέει πως το συγκεκριμένο στέλεχος μπορεί να ευθύνεται για παλινδρομες. Καταλαβαίνω πως το εννοείς γιατί ψάχνεις να βρεις μια αιτία κι όχι το «ήταν τυχαίο γεγονός» που πονάει περισσότερο και από μια πραγματική αιτία. Και στην υστεροσκοπηση αν είχες ενεργή εστία ενδπμητριτιδας θα φαινόταν κάπου φαντάζομαι. Είναι το καλύτερο τους εργαλείο. Νομίζω πως όλα αυτά με το περιβάλλον της μήτρας και το μικροβιωμα περισσότερο ρόλο παίζουν στην εμφύτευση. Βέβαια για τους γαλακτοβακιλους έχουν γίνει μελέτες και έχει βρεθεί τρομερή αύξηση σε τελειωμηνες κυήσεις αν το ποσοστό τους είναι πάνω από 90%. Γι αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και ασχολούνται τόσο με αυτό. Ισως τελικά να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Θα έχει ενδιαφέρον να μας πεις τη γνώμη του γιατρού σου, αν θέλεις! 
Θα πρέπει να είναι πολύ αμπαλος ο γιατρός για να κάνει τόσο χάλια δειγματοληψία και να πάρει επίχρισμα από τον κόλπο ενώ έχει περάσει από κολποδιαστολεα και καθετήρα 🤭 λίγο άκυρο μου φαίνεται αυτό. Εγώ που την έκανα την δειγματοληψία χωρίς αναισθησία, πίστεψε με δεν ακούμπησε το εσωτερικό του κόλπου πουθενά ήταν όλο εντός μήτρας και δεν θα το ξεχάσω και ποτέ 😂

Κορίτσι σου εύχομαι να διπλασιαστεί και να πάνε όλα καλά! Εχουν προχωρήσει και με χαμηλότερες χοριακες εγκυμοσύνες! Ελπίζουμε και προσευχόμαστε για το καλύτερο 🙏🤞

😳 σοκ! Θα πάθαινα σοκ! Θα σας απαντήσει ο ανδρολόγος γιατί μπορεί να έγινε αυτό, αλλά οκ ναι σοκαριστικό! Το έκανε πριν το ταξίδι ή μετά;; Μήπως ανέβασε πυρετό το τελευταίο δίμηνο; Και η καλλιέργεια είναι αρνητική; Έκανε και υπέρηχο; Έχω πολλές απορίες συγγνώμη 😞

Εγώ να δεις πως είμαι. Δλδ οκ ας το αφήσουμε το θέμα του παιδιού καλύτερα, δεν έχει νόημα. Πυρετό όχι, είχα εγώ κρύωμα αλλά δεν είχε συμπτώματα. Έκανε υπέρηχο ναι, καλλιέργεια αρνητική.  Δε μπορώ να καταλάβω. Μετά το ταξίδι έκανε εξετάσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...