Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μόλις με πήρε τηλ να πάρω dufaston για 10 μέρες και μόλις μου έρθει επικοινωνώ μαζί τους πάλι για ορμονολογικες ,κάποια κυστουλα είπε είναι λογικά, δεν με είπε για υπέρηχο γιατί με είχε κάνει 10 Ιανουαρίου και ήταν όλα καλά, τώρα με λέει θα έχεις κάποια κύστη και θα ταλαιπωρηθείς λίγο, μου ήρθε να τον πω 6 χρόνια ταλαιπωρουμε στον έναν μήνα θα κολλήσω 

Αχ έχω πάρει και εγώ duphaston για να αδιαθετήσω λόγω κύστης. Σε καταλαβαίνω. Είχα επίσης 7 ημέρες καθυστέρηση. Πάντως αν θυμάμαι καλά μου ήρθε περίοδος προτού πάρω όλη τη δόση που μου είπε ο γιατρός. Για τον υπέρηχο βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί να μη σου κάνει; Από τις 10/01 πέρασε ένας μήνας, δεν είναι κ λίγο. Υπομονή, είναι σπαστικό και σου χαλάει και το προγραμματισμό σου , το ξέρω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MK2012 είπε:

Αχ έχω πάρει και εγώ duphaston για να αδιαθετήσω λόγω κύστης. Σε καταλαβαίνω. Είχα επίσης 7 ημέρες καθυστέρηση. Πάντως αν θυμάμαι καλά μου ήρθε περίοδος προτού πάρω όλη τη δόση που μου είπε ο γιατρός. Για τον υπέρηχο βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί να μη σου κάνει; Από τις 10/01 πέρασε ένας μήνας, δεν είναι κ λίγο. Υπομονή, είναι σπαστικό και σου χαλάει και το προγραμματισμό σου , το ξέρω.

Βάση των αποτελεσμάτων των ορμονολογικων μ είπε ότι σίγουρα είναι κυστουλα ,να πάρω ντουφαστον και μόλις μου έρθει να τον ξανακαλεσω για να κάνω πάλι ορμονολογικες και να ξεκινήσουμε, ήταν πολύ σίγουρος ότι θα προχωρήσουμε δεν κατάλαβε ότι είμαι γκαντεμο και όλα μου πάνε στραβά χαχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Βάση των αποτελεσμάτων των ορμονολογικων μ είπε ότι σίγουρα είναι κυστουλα ,να πάρω ντουφαστον και μόλις μου έρθει να τον ξανακαλεσω για να κάνω πάλι ορμονολογικες και να ξεκινήσουμε, ήταν πολύ σίγουρος ότι θα προχωρήσουμε δεν κατάλαβε ότι είμαι γκαντεμο και όλα μου πάνε στραβά χαχαχαχα

Πιο πολύ γκαντεμω από εμένα αποκλείεται 🤣 Όταν κάτι πάει στραβά θα μου λες να σε κάνω να νιώθεις καλύτερα 🤣 Δεν είχα κάνει κύστη ποτέ κ έκανα τον Μάρτιο του 2024, στη πρώτη μου διέγερση πριν ξεκινήσω. Κλάμα, κακό. Που να’ξέρα πως θα ήταν η πρώτη από πολλές ωοληψιες ; Υπομονή, εδώ είμαστε να προχωράμε όλες παρέα..

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

@MK2012 είδες κορίτσι μου και σε μένα στραβά και ανάποδα πάνε αλλά δεν το αφήνω να νε πάρει από κάτω, που είμαι και μεγαλύτερη από σένα.  χαμογελάμε έχουμε υπομονή και όλα θα γίνουν. Πως είσαι???

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Πιο πολύ γκαντεμω από εμένα αποκλείεται 🤣 Όταν κάτι πάει στραβά θα μου λες να σε κάνω να νιώθεις καλύτερα 🤣 Δεν είχα κάνει κύστη ποτέ κ έκανα τον Μάρτιο του 2024, στη πρώτη μου διέγερση πριν ξεκινήσω. Κλάμα, κακό. Που να’ξέρα πως θα ήταν η πρώτη από πολλές ωοληψιες ; Υπομονή, εδώ είμαστε να προχωράμε όλες παρέα..

Έτσι σε θέλω να είσαι καλά και να τα περνεις όλα θετικά.... εμείς να δεις ότι μαζί θα προχωρήσουμε 

Just now, kate82 είπε:

@MK2012 είδες κορίτσι μου και σε μένα στραβά και ανάποδα πάνε αλλά δεν το αφήνω να νε πάρει από κάτω, που είμαι και μεγαλύτερη από σένα.  χαμογελάμε έχουμε υπομονή και όλα θα γίνουν. Πως είσαι???

Πλέον το πιστεύω πως τουλάχιστον σε εμένα δε παίζει ρόλο η ηλικία γιατί όλοι με αντιμετωπίζουν αλλιώς στο κομμάτι της εξωσωματικής λόγω ΑΜΗ κλπ.

Ειμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά αλλά χωρίς κανένα προφανή λόγο.Παρασκευη παω για υπέρηχο. Εχω ξεκινήσει serpafar. Αύριο θα δω καινούργια ενδοκρινολόγο, τη γυναίκα του Σφακ. Να πάρω γνώμη και από εκεί για την καμπύλη ζαχαρου γιατί σε περίπτωση που θυμάσαι, ο ενδοκρινολόγος που είχα πάει ήταν φιάσκο.

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πλέον το πιστεύω πως τουλάχιστον σε εμένα δε παίζει ρόλο η ηλικία γιατί όλοι με αντιμετωπίζουν αλλιώς στο κομμάτι της εξωσωματικής λόγω ΑΜΗ κλπ.

Ειμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά αλλά χωρίς κανένα προφανή λόγο.Παρασκευη παω για υπέρηχο. Εχω ξεκινήσει serpafar. Αύριο θα δω καινούργια ενδοκρινολόγο, τη γυναίκα του Σφακ. Να πάρω γνώμη και από εκεί για την καμπύλη ζαχαρου γιατί σε περίπτωση που θυμάσαι, ο ενδοκρινολόγος που είχα πάει ήταν φιάσκο.

Ναι θυμάμαι ότι ταλαιπωρηθηκες πολύ με γιατρούς... μήπως σ είπαν κάτι για να πάρεις γλουκοφαστ (αν το λέω σωστά)) έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ.... 

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι θυμάμαι ότι ταλαιπωρηθηκες πολύ με γιατρούς... μήπως σ είπαν κάτι για να πάρεις γλουκοφαστ (αν το λέω σωστά)) έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ.... 

Ο προηγούμενος ενδοκρινολόγος το ανέφερε αλλά εφόσον δε θα ξαναπάω σε αυτόν θέλω να δω τι θα μου πει αύριο η καινούργια. Δεν έχω θέμα να πάρω φάρμακα αν χρειάζεται. Εχω ήδη πάρει τόσα 🤣

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο προηγούμενος ενδοκρινολόγος το ανέφερε αλλά εφόσον δε θα ξαναπάω σε αυτόν θέλω να δω τι θα μου πει αύριο η καινούργια. Δεν έχω θέμα να πάρω φάρμακα αν χρειάζεται. Εχω ήδη πάρει τόσα 🤣

Άστα από φάρμακα άλλο τίποτα

8 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Η δική μου άποψη είναι να κάνεις διέγερση και να δεις τι έμβρυα θα προκύψουν και αν αξίζει να μεταφερθούν. Θα πρότεινα υστεροσκοπηση πριν για να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι εντάξει.  Το ένα ή δύο εξαρτάται από το αν θέλεις αν προκύψει δίδυμη κύηση. 

Και εγώ ξεκίνησα αυτές τις μέρες διέγερση και στον επόμενο κύκλο μου πρότεινε να κάνω υστεροσκόπηση κ εμβρυομεταφορά.

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Για το pro ωοθηκών τι γνώμη έχει ο Σφακ; 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Ναι μ είπε να ξεκινήσω 1πρωι 1 βράδυ για 10 μέρες. Απλά δεν μπορώ άλλο ν ακούω έτυχε ο κύκλος να είναι έτσι και ότι τ αποτελέσματα είναι φυσιολογικά δεν δείχνουν κάτι πάρα μόνο ίσως κάποια κύστη 

Ή οιστραδιολη σου δείχνει ότι μάλλον έχεις κυστούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, έχει συμβεί και σε μένα και φεύγει άμεσα με αντισυλληπτικά. Ένας υπέρηχος θα το επιβεβαίωνε.

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ή οιστραδιολη σου δείχνει ότι μάλλον έχεις κυστούλα, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, έχει συμβεί και σε μένα και φεύγει άμεσα με αντισυλληπτικά. Ένας υπέρηχος θα το επιβεβαίωνε.

Δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει ο άνθρωπος για κάτι ασήμαντο γιατί δεν είμαι και από Θεσσαλονίκη,ούτε ήθελε να πετάξω λεφτά μονο και μόνο για να με πει ότι έχω κύστη. Τι να πω θα πάρω τα χαπάκια και θα δείξει... έκανα και ένα καυτό μπάνιο μπας και βοηθήσει και μου έρθει, είπα από αύριο θα τα ξεκινήσω...

• Καλή τύχη! 2

Κοριτσάρες επειδή βλέπω ότι απασχολεί πολλές από εμάς θέλω τη γνώμη σας κ εμπειρία σχετικά με την υστεροσκόπηση.

1. Είναι «υποχρεωτική» πριν από ΕΤ να γίνεται; Γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ΕΤ;

2. Αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα γιατί την προτείνουν;

3. Παίζει ρόλο η ηλικία για να την κάνουμε.

Έχω διχαστεί κ εγώ.. στον επόμενο κύκλο θα κάνω την πρώτη ΕΤ, έχω λίγες πιθανότητες λόγω σπέρματος και λίγων εμβρύων, κ δεν θέλω να πάρω απόφαση που θα βλάψει τη διαδικασία..έχω χάσει τον ύπνο μου..

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες επειδή βλέπω ότι απασχολεί πολλές από εμάς θέλω τη γνώμη σας κ εμπειρία σχετικά με την υστεροσκόπηση.

1. Είναι «υποχρεωτική» πριν από ΕΤ να γίνεται; Γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ΕΤ;

2. Αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα γιατί την προτείνουν;

Έχω διχαστεί κ εγώ.. στον επόμενο κύκλο θα κάνω την πρώτη ΕΤ, έχω λίγες πιθανότητες λόγω σπέρματος και λίγων εμβρύων, κ δεν θέλω να πάρω απόφαση που θα βλάψει τη διαδικασία..έχω χάσει τον ύπνο μου..

Η υστεροσκοπηση βοηθάει πολύ, μπορεί να δει ο γιατρός αν υπάρχει κάτι από πίσω, δυστυχώς στον υπερυχο δεν φαίνονται όλα, για μένα καλό είναι να την κάνεις όπως επίσης και σκρατσινγκ ταυτόχρονα με την υστεροσκοπηση ,έχει κάποιο κόστος αλλά είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Bubble24 είπε:

Να συμπληρώσω ότι συμπτώματα σε θέματα απλά υπογονιμότητας δεν υπάρχουν για την μήτρα . Το μόνο σύμπτωμα είναι ότι δεν μένεις έγκυος 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...