Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό έκανα και εγώ υστεροσκοπηση και ας επέμενε ο δεύτερο εξωσωματικός ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Του είπα έχω μόνο 2 άριστα. Τι κάνω μετά; Αν έχω κάτι που δεν φαίνεται; Γιατί να τα χάσω; Πάλι διέγερση από την αρχή; Μου έκανε, κάναμε βιοψία γιατί έχω πάντα τεράστιο ενδομήτριο, πονάω πολύ και στην περίοδο, μου έκανε και scratching. Ηταν ο λόγος της επιτυχίας; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κανει, όταν είχα αιμορραγίες πρωτο τριμήνου, είχαμε αποκλίσει θέματα μήτρας. 

Να αυτά μου λέτε και παίρνω θάρρος! ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Το σκρατσινγκ τί είναι; Δεν το έχω ξανακούσει. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μου το πρότεινε επειδή το υλικό είναι πολύτιμο.. Θα την κάνω σίγουρα να είμαι κ πιο ήρεμη. Εσύ ανέφερες ότι έκανες πολύ καλά από ποιά άποψη; Σου έδειξε κάτι;

Αν σου την πρότεινε να την κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάποιες φορές μπορεί να έχουν μια υποψία και αντί να μας θορυβήσουν να το αφήσουν έτσι. Και οι γιατροί άνθρωποι είναι και λαμβάνουν μια απόφαση ζυγίζοντας καταστάσεις. Για να στην πρότεινε θα έχει λόγο. Το σκρατσινγκ είναι μια τεχνική που ας που κατά κάποιο τρόπο «ξύνουν» το ενδομητρικο τοίχωμα αυτό δλδ που αναπτύσσει το ενδομήτριο. 
      Εγώ είχα μια επιπλοκή στο εσωτερικό σχημα της μήτρας. Ενώ έχω κάνει ανοιχτά χειρουργεία στο παρελθόν και εξωτερικά η μήτρα μου είναι οκ εσωτερικά ήταν σαν ένα κανάλι. Δεν είχε σωστό σχήμα. Και επειδή ήταν μαλακά κύτταρα δεν φάνηκε ούτε στην σαλπιγγογραφια και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο. Οπότε διορθώσαμε το σχήμα και τώρα περιμένω να αναρρωσω και να προχωρήσω σε ετ. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni9 είπε:

Μάλλον τυχαίο θα είναι. Δες το άμα, τραβήξει πολύ, μήπως πάρεις κάνα duphaston;

Ναι μ είπε να ξεκινήσω 1πρωι 1 βράδυ για 10 μέρες. Απλά δεν μπορώ άλλο ν ακούω έτυχε ο κύκλος να είναι έτσι και ότι τ αποτελέσματα είναι φυσιολογικά δεν δείχνουν κάτι πάρα μόνο ίσως κάποια κύστη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι μ είπε να ξεκινήσω 1πρωι 1 βράδυ για 10 μέρες. Απλά δεν μπορώ άλλο ν ακούω έτυχε ο κύκλος να είναι έτσι και ότι τ αποτελέσματα είναι φυσιολογικά δεν δείχνουν κάτι πάρα μόνο ίσως κάποια κύστη 

Ναι, είναι κουραστικό, ότι και να πεις έχεις δίκιο.

πρίν από 1 λεπτό , anemoni9 είπε:

Ναι, είναι κουραστικό, ότι και να πεις έχεις δίκιο.

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

• Δύναμη! 3
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Πες τα να σε βγουν από μέσα σου🤍. Αυτά τα χρόνια που προσπαθείς είσαι με τον ίδιο γιατρό ; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια με ξαναπήρε ο γιατρός για να με καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο και ότι ίσως είναι κυστουλα ή απλά λόγο στρες δεν έρχεται η αναθεματισμενη ,μ είπε ότι συμβαίνει συχνά. Εγώ τον ρώτησα μήπως είναι και η αρχή της εμμηνόπαυσης  και μ είπε μ αυτά τα αποτελέσματα  σίγουρα όχι.  Όπως σας είπα έχω καθυστέρηση 7 μέρες η fsh 10 ,lh 10.3 ,e2 110 Kai προγεστερονη 0.22 εσείς τι λέτε τι γίνεται γαμωτι ,να θες να προχωρήσεις και όλο να σε σταματάει κάτι 

Καλέ κύστη φαίνεται ότι είναι γι αυτό σε ρώτησα ποια μέρα είναι οι εξετάσεις. Φαίνεται από την πολύ χαμηλή προγεστερόνη. Μην ανησυχείς, τι εμμηνόπαυση μην σκέφτεσαι τέτοια! Απλά τώρα που το θες δεν έρχεται. Ετσι ήμουν κ εγώ μέχρι σήμερα που είδα αίμα, μες τα νεύρα και την απογοήτευση. Θα μου πέσει το Πάσχα για ετ και θα ακυρώσουμε γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο 😭 Υπομονή και κουράγιο! 

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Ναι είσαι μικρή κ αν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμη κύηση. Το ύψος είναι αστείο που στο είπε. Κι εγώ 1,60 είμαι δύο θα βάλω λόγω ηλικίας 🤭 Απλά ο γιατρός μου λέει πως η δίδυμη κύηση θεωρείται επιπλοκή και δεν το προτιμούν οι εξωσωματιστες. 

1 ώρα πρίν, Sunshine. είπε:

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοπέλα που έχει πετύχει με την πρώτη εμβρυομεταφορα τελικά…

Υπάρχει… κάπου εκεί έξω! 😆 ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσια θα τα καταφέρουμε! 🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Εδώ η κοντή (1.58) θα σχολιάσω ότι μια χαρά χώρεσαν τα δίδυμα!!! Εγώ δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η σωματοδομη αλλά η "αντοχή" και αν συνάδουν αλλα πράγματα που θα επιβαρυνε μια δίδυμη κύηση! Ότι κι αν αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα εύχομαι να σας φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Sisheido είπε:

Εδώ η κοντή (1.58) θα σχολιάσω ότι μια χαρά χώρεσαν τα δίδυμα!!! Εγώ δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η σωματοδομη αλλά η "αντοχή" και αν συνάδουν αλλα πράγματα που θα επιβαρυνε μια δίδυμη κύηση! Ότι κι αν αποφασίσεις όταν έρθει η ώρα εύχομαι να σας φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!

Συμφωνώ !διδυμομαμα κ εγώ με ύψος 1.63!!δε με λες κ πρώτο μπόι..απλά έχεις αλλα θέματα στη διδυμη..

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Lotos said:

Συμφωνώ !διδυμομαμα κ εγώ με ύψος 1.63!!δε με λες κ πρώτο μπόι..απλά έχεις αλλα θέματα στη διδυμη..

Και αυτό με ανησυχεί γιατί θα είμαι νησί το καλοκαίρι, πάλι η γυναικολόγος μου είναι καθησυχαστική, το μόνο που με τρομάζει είναι να με βάλει σε ακινησια. Εσυ τι θέματα αντιμετώπισες; 
Για κάποιο λόγο σκέφτομαι ότι αν βάλω ένα δε θα πετύχει ενώ με δύο θα μαι κ**φάρδη και θα πετύχει με την πρώτη. Και μετά λέω σιγά μην πετύχει με την πρώτη 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Και αυτό με ανησυχεί γιατί θα είμαι νησί το καλοκαίρι, πάλι η γυναικολόγος μου είναι καθησυχαστική, το μόνο που με τρομάζει είναι να με βάλει σε ακινησια. Εσυ τι θέματα αντιμετώπισες; 
Για κάποιο λόγο σκέφτομαι ότι αν βάλω ένα δε θα πετύχει ενώ με δύο θα μαι κ**φάρδη και θα πετύχει με την πρώτη. Και μετά λέω σιγά μην πετύχει με την πρώτη 

Με το καλό σου εύχομαι !όλα θα πάνε τέλεια !!είναι προσωπική απόφαση πόσα θα βάλεις..καλό είναι να τα ζυγίσεις κ εγώ έτσι έλεγα κ έκατσε με την πρώτη .

Αιμορραγίες , ανεπάρκεια τραχήλου(άρα ακινησία ) κ στο τέλος ανέβασα πίεση ..όλα καλά όμως..επίσης ,δε σημαίνει πως θα τα πάθεις κ εσύ 

20 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω ρα φώτα σας αν γνωρίζετε. Έχω μια ελιά κοντά στα γεννητικά όργανα, ειναι στο τελειωμα του γλουτου αλλά δεν μεγαλώνει  δίπλα είχα μια ακόμη μικρή και ανακάλυψα ότι έχει μεγαλώσει  μάλιστα έχει γίνει η διπλή από τη πρώτη!!! Σκέφτηκα μήπως αυτό οφείλεται στα χάπια με ορμονες που έπαιρνα γιατί δεν είχα θέμα μέχρι πριν λίγο καιρό.

Καλησπέρα, εγώ είμαι στον τέταρτο μήνα κ προχτές ανακάλυψα ότι 2 ελιές που έχω πίσω στη μέση μου έχουν φουσκώσει κ έχουν γίνει σχεδόν διπλάσιες.. Κ εγώ πιστεύω είναι από τις ορμόνες... Στο επόμενο ραντεβού με το γιατρό θα του το πω. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Αυτό με το υψος δεν ισχύει!! Η γιαγιά μου ήταν 1.50 και κυοφορησε διζυγωτικα το 70!! Επίσης έφτασε κανονικά στον 9ο και γέννησε!! Εγώ είμαι 1.65 αδύνατη κ έχω διδυμα, επίσης έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρις θεματα! Όλα μια χαρά πάνε και για εσένα ότι κι αν αποφασίσεις!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλέ κύστη φαίνεται ότι είναι γι αυτό σε ρώτησα ποια μέρα είναι οι εξετάσεις. Φαίνεται από την πολύ χαμηλή προγεστερόνη. Μην ανησυχείς, τι εμμηνόπαυση μην σκέφτεσαι τέτοια! Απλά τώρα που το θες δεν έρχεται. Ετσι ήμουν κ εγώ μέχρι σήμερα που είδα αίμα, μες τα νεύρα και την απογοήτευση. Θα μου πέσει το Πάσχα για ετ και θα ακυρώσουμε γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο 😭 Υπομονή και κουράγιο! 

Ναι είσαι μικρή κ αν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμη κύηση. Το ύψος είναι αστείο που στο είπε. Κι εγώ 1,60 είμαι δύο θα βάλω λόγω ηλικίας 🤭 Απλά ο γιατρός μου λέει πως η δίδυμη κύηση θεωρείται επιπλοκή και δεν το προτιμούν οι εξωσωματιστες. 

Υπάρχει… κάπου εκεί έξω! 😆 ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσια θα τα καταφέρουμε! 🤞🤞🤞🤞

@dimi.tra κορίτσι μου όλα περνάνε από το μυαλό μου δεν είμαι και μικρή, βέβαια ο γιατρός μ είπε αν νε τέτοια αποτέλεσματα μπαινατε σ εμμηνόπαυση εσεις οι γυναικες τοτε ολες απο τα 28 θα ησασταν σε εμμηνόπαυση. Δεν ξερω τι να πω ,υπερυχο μ ειπε να μην κανουμε γιατι ειναι σιγουρος για κυστουλα.    Θα δείξει υπομονή μόνο και χάπια πάλι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...