Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια με ξαναπήρε ο γιατρός για να με καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο και ότι ίσως είναι κυστουλα ή απλά λόγο στρες δεν έρχεται η αναθεματισμενη ,μ είπε ότι συμβαίνει συχνά. Εγώ τον ρώτησα μήπως είναι και η αρχή της εμμηνόπαυσης  και μ είπε μ αυτά τα αποτελέσματα  σίγουρα όχι.  Όπως σας είπα έχω καθυστέρηση 7 μέρες η fsh 10 ,lh 10.3 ,e2 110 Kai προγεστερονη 0.22 εσείς τι λέτε τι γίνεται γαμωτι ,να θες να προχωρήσεις και όλο να σε σταματάει κάτι 

Καλέ κύστη φαίνεται ότι είναι γι αυτό σε ρώτησα ποια μέρα είναι οι εξετάσεις. Φαίνεται από την πολύ χαμηλή προγεστερόνη. Μην ανησυχείς, τι εμμηνόπαυση μην σκέφτεσαι τέτοια! Απλά τώρα που το θες δεν έρχεται. Ετσι ήμουν κ εγώ μέχρι σήμερα που είδα αίμα, μες τα νεύρα και την απογοήτευση. Θα μου πέσει το Πάσχα για ετ και θα ακυρώσουμε γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο 😭 Υπομονή και κουράγιο! 

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Ναι είσαι μικρή κ αν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμη κύηση. Το ύψος είναι αστείο που στο είπε. Κι εγώ 1,60 είμαι δύο θα βάλω λόγω ηλικίας 🤭 Απλά ο γιατρός μου λέει πως η δίδυμη κύηση θεωρείται επιπλοκή και δεν το προτιμούν οι εξωσωματιστες. 

1 ώρα πρίν, Sunshine. είπε:

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοπέλα που έχει πετύχει με την πρώτη εμβρυομεταφορα τελικά…

Υπάρχει… κάπου εκεί έξω! 😆 ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσια θα τα καταφέρουμε! 🤞🤞🤞🤞

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μου τα έδωσε μετά την υστεροσκοπηση γιατί κάναμε επεμβατική υστεροσκοπηση, είχα θέμα με το σχήμα της μήτρας, δεν ήταν σωστό, το διόρθωσαν και κάνανε και κατά τόπου scratching όπου ήταν απαραίτητο. Οπότε μου τα έδωσε πιο πολύ σαν «θεραπεία» για το ενδομήτριο και για να μην αργήσει πάρα πολύ να μου έρθει περίοδος. Αλλά φως δεν βλέπω. Σήμερα έχω ελάχιστα καφέ στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Ημουν σίγουρη μου είχε έρθει αλλά τελικά τζίφος πάλι. Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο οπότε κάπου στην γωνία είναι το διαισθάνομαι 😂

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

πρίν από 10 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Έκανα τεστ ούρων 6η μέρα εμβρυομεταφορας και φυσικά αρνητικό 🤣

Ξεκίνησα τον γολγοθά των τεστ τώρα…Για να δούμε… 

Καλημέρα, είναι νωρίς ακόμα. Είσαι 6η μέρα με την ημέρα της εμβρυομεταφοράς; 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Έκανα τεστ ούρων 6η μέρα εμβρυομεταφορας και φυσικά αρνητικό 🤣

Ξεκίνησα τον γολγοθά των τεστ τώρα…Για να δούμε… 

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα!!

α είσαι από αυτές εσύ!!! Εγώ θα πάω κατευθείαν για χοριακη! Πότε πας; Δευτέρα εγώ! 

Παρασκευή του αγίου βαλεντινου ❣️

Αντέχεις να κρατηθείς; Καλά αποτελέσματα! 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, είναι νωρίς ακόμα. Είσαι 6η μέρα με την ημέρα της εμβρυομεταφοράς; 

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

πρίν από 4 λεπτά , Sunshine. είπε:

Όχι, από την επόμενη μου είπε να μετράω. Την παρασκευή είναι να κάνω χοριακη, στην 9η μέρα δηλ. 

Μου είπαν και από το κέντρο να μην τσεκάρω με τεστ μη τυχόν δείξουν λάθος και δεν το ρισκάρω.. εγώ είμαι με 3ης μέρας οπότε θα πάω στις 15 μέρες!! Εύχομαι να πάρεις το καλύτερο δώρο την παρασκευή!! ❤️

• Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , Sunshine. είπε:

είναι πολύ οριακό να δείξει. Κράτα γερά!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Όχι κορίτσι μου η 3η φορά είναι τώρα ,είπαμε να αφήσουμε 2 κύκλους... βγήκαν και τα αποτελέσματα lh 10.3 

Προγεστερονη  0.22 . Ε2 114 και fsh 10 

Τώρα περιμένω τηλ να με πει τι γίνεται 

Καλημέρα κορίτσια! 
Μίλησα και με ένα δεύτερο εξωσωματικό. Η δικιά μου είναι της άποψης κάνουμε τη διέγερση και στον ίδιο κύκλο την εμβρυομεταφορά και μεταφέρουμε 2 έμβρυα για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Ο άλλος που μίλησα είναι της άποψης κάνουμε την ωοληψια κτλ και την εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο, πριν την εμβρυομεταφορά κάνουμε υστεροσκοπηση για προετοιμασία του ενδομητρίου και μεταφέρουμε ένα έμβρυο. Θα συνεχίσω με την πρώτη αλλά εσείς από τις δικές σας εμπειρίες πως σας φαίνεται; 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Όχι κορίτσι μου η 3η φορά είναι τώρα ,είπαμε να αφήσουμε 2 κύκλους... βγήκαν και τα αποτελέσματα lh 10.3 

Προγεστερονη  0.22 . Ε2 114 και fsh 10 

Τώρα περιμένω τηλ να με πει τι γίνεται 

Ποια μέρα του κύκλου είναι αυτές οι εξετάσεις; Μίλησες με τον γιατρό σου; Σε έχει δει με υπέρηχο; 

Just now, dimi.tra είπε:

Ποια μέρα του κύκλου είναι αυτές οι εξετάσεις; Μίλησες με τον γιατρό σου; Σε έχει δει με υπέρηχο; 

Έχω καθυστέρηση 7 μέρες και μ είπε να κάνω ορμονικές για να δουμε τι γίνεται 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...