Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μου τα έδωσε μετά την υστεροσκοπηση γιατί κάναμε επεμβατική υστεροσκοπηση, είχα θέμα με το σχήμα της μήτρας, δεν ήταν σωστό, το διόρθωσαν και κάνανε και κατά τόπου scratching όπου ήταν απαραίτητο. Οπότε μου τα έδωσε πιο πολύ σαν «θεραπεία» για το ενδομήτριο και για να μην αργήσει πάρα πολύ να μου έρθει περίοδος. Αλλά φως δεν βλέπω. Σήμερα έχω ελάχιστα καφέ στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Ημουν σίγουρη μου είχε έρθει αλλά τελικά τζίφος πάλι. Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο οπότε κάπου στην γωνία είναι το διαισθάνομαι 😂

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, Terry1986 είπε:

Ευχαριστω πολυ πολυ! Μακαρι να μεινουν για 9 μηνες αυτα τα εμβρυακια!! 😀

Εγώ θα σκάσω αν δεν το πω .... είναι η γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθώ... μήπως είναι λίγο υψηλή η tsh  ??? Ο γιατρός σου τι σ είπε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα! το Σάββατο ηταν 3.18 οποτε αποφάσισα να προχωρησω! Την εκανα σημερα το πρωι!! 😀 Ελπίζω να πανε ολα καλα αυτη τη φορά!!!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τυχερή σου και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα !! Πότε έχεις χοριακη την άλλη τετάρτη ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ θα σκάσω αν δεν το πω .... είναι η γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθώ... μήπως είναι λίγο υψηλή η tsh  ??? Ο γιατρός σου τι σ είπε?

Μην αγχωνεσαι δεν σε παρεξηγω-ειπα για μια φορα να παω εναντια σε ολα κ να μην σκεφτω τα μη και τα εαν! Γενικα ειμαι αναβλητικη κ ολο τα σκεφτομαι ολα ξανα κ ξανα.. οι γιατροι μ ειχαν πει αν το Σαββατο ειναι κατω απο 4 να προχωρησω..εγω μεσα μ ειχα αποφασισει πως αν ειναι κοντα στο 4 δε θα ρισκαρω, αλλα αν ειναι κατω απο 3.5 θα προχωρησω..μετα σκέφτηκα πως στις 4 μερες που ειχα παρει το χαπι (Τρίτη εως και Παρασκευή) ειχε ηδη πεσει περιπου 2.7 μοναδες.. τωρα πηγα ηδη εχοντας παρει αλλες 3 μερες το χαπι (Σαββατο εως κ σημερα)! Θεωρω πως προφανως δε θα εχει πεσει με τους ιδιους ρυθμους αλλα την ωρα που θα εκανα την εμβρυομεταφορά πως θα ειχε φτασει το 2 - 2.5 σιγουρα!

Τελος, απο τις 4 προσπαθειες κ εχοντας ελεγξει τα παντα (εκτος προεμφυτευτικου) ειχα 3 εμφυτευσεις αλλα οχι καλη καταληξη..

Just now, Terry1986 είπε:

Μην αγχωνεσαι δεν σε παρεξηγω-ειπα για μια φορα να παω εναντια σε ολα κ να μην σκεφτω τα μη και τα εαν! Γενικα ειμαι αναβλητικη κ ολο τα σκεφτομαι ολα ξανα κ ξανα.. οι γιατροι μ ειχαν πει αν το Σαββατο ειναι κατω απο 4 να προχωρησω..εγω μεσα μ ειχα αποφασισει πως αν ειναι κοντα στο 4 δε θα ρισκαρω, αλλα αν ειναι κατω απο 3.5 θα προχωρησω..μετα σκέφτηκα πως στις 4 μερες που ειχα παρει το χαπι (Τρίτη εως και Παρασκευή) ειχε ηδη πεσει περιπου 2.7 μοναδες.. τωρα πηγα ηδη εχοντας παρει αλλες 3 μερες το χαπι (Σαββατο εως κ σημερα)! Θεωρω πως προφανως δε θα εχει πεσει με τους ιδιους ρυθμους αλλα την ωρα που θα εκανα την εμβρυομεταφορά πως θα ειχε φτασει το 2 - 2.5 σιγουρα!

Τελος, απο τις 4 προσπαθειες κ εχοντας ελεγξει τα παντα (εκτος προεμφυτευτικου) ειχα 3 εμφυτευσεις αλλα οχι καλη καταληξη..

Δεν γνώριζα όλη την ιστορία συγνώμη... σου εύχομαι αυτήν η ετ να είναι η τελευταια σου και να φουσκώσει γλυκά και όμορφα... καλή επιτυχία κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τυχερή σου και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα !! Πότε έχεις χοριακη την άλλη τετάρτη ; 

Σωστα την αλλη Τεταρτη εχω!

Just now, kate82 είπε:

Δεν γνώριζα όλη την ιστορία συγνώμη... σου εύχομαι αυτήν η ετ να είναι η τελευταια σου και να φουσκώσει γλυκά και όμορφα... καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Καλε ουτε καν μην ζητας συγγνωμη!!!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

On 9/2/2025 at 10:57 ΠΜ, lili87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σας παρακολουθώ και διαβάζω τις ιστορίες σας. Ήθελα να σας ρωτήσω, όσες έχετε πάρει χαπια DHEA σας είχε αλλάξει η περιοδος; παιρνω τα χαπια περίπου 2 εβδομάδες και έχω καθυστέρηση 4 μέρες αλλά είμαι φουλ πρησμένη και πονάω άρα καταλαβαίνω ότι θα νου ρθει περίοδος. Εσάς πόσο σας είχε καθυστερήσει; επίσης, νιώθω απίστευτη κόπωση αλλά υποθέτω ότι είναι από covid που πέρασα προσφατα και δεν σχετίζονται με τα χαπια

Καλησπέρα! Εγώ τα παίρνω εδώ κ 3 μήνες και δεν έχει αλλάξει ο κύκλος μου και γενικά δεν έχω άλλα συμπτώματα.

πρίν από 55 λεπτά , Terry1986 είπε:

Σωστα την αλλη Τεταρτη εχω!

Καλε ουτε καν μην ζητας συγγνωμη!!!

Θετική χοριακη εύχομαι κορίτσι μου! Και εγώ με 3 tsh προχώρησα κ σήμερα 5η μέρα εμβρυομεταφορας είναι 0,5. ✌️

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω ρα φώτα σας αν γνωρίζετε. Έχω μια ελιά κοντά στα γεννητικά όργανα, ειναι στο τελειωμα του γλουτου αλλά δεν μεγαλώνει  δίπλα είχα μια ακόμη μικρή και ανακάλυψα ότι έχει μεγαλώσει  μάλιστα έχει γίνει η διπλή από τη πρώτη!!! Σκέφτηκα μήπως αυτό οφείλεται στα χάπια με ορμονες που έπαιρνα γιατί δεν είχα θέμα μέχρι πριν λίγο καιρό.

πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω ρα φώτα σας αν γνωρίζετε. Έχω μια ελιά κοντά στα γεννητικά όργανα, ειναι στο τελειωμα του γλουτου αλλά δεν μεγαλώνει  δίπλα είχα μια ακόμη μικρή και ανακάλυψα ότι έχει μεγαλώσει  μάλιστα έχει γίνει η διπλή από τη πρώτη!!! Σκέφτηκα μήπως αυτό οφείλεται στα χάπια με ορμονες που έπαιρνα γιατί δεν είχα θέμα μέχρι πριν λίγο καιρό.

ειναι σιγουρα ελια; μηπως ειναι θηλωμα; 

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ειναι σιγουρα ελια; μηπως ειναι θηλωμα; 

Την είδε και ο άντρας μου και μου είπε ελιά είναι. Επίσης όταν πήγα για αποτρίχωση με λέιζερ μου είπε η κοπέλα για την ελιά και να πάω στον γιατρό μετά τη γέννα για αφαίρεση, νόμιζα εννοούσε την αρχική αλλά τώρα κατάλαβα πως λέει για αυτήν που μεγάλωσε.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

1 στις 1000 να βγει πρόβλημα σε καρυοτυπο μην ανησυχείς 

@dimi.tra έκανες εξετάσεις πρώτα??? Σικλακιουρ γιατί σ έδωσε??? Εμένα αυτά τα χαζά μου τ άρχισε μετά την πτώση της χωριακης . Δεν μ στείλανε και τ αποτελέσματα θα τις αρχίσω αύριο στο μικροβιολογικο 

Μου τα έδωσε μετά την υστεροσκοπηση γιατί κάναμε επεμβατική υστεροσκοπηση, είχα θέμα με το σχήμα της μήτρας, δεν ήταν σωστό, το διόρθωσαν και κάνανε και κατά τόπου scratching όπου ήταν απαραίτητο. Οπότε μου τα έδωσε πιο πολύ σαν «θεραπεία» για το ενδομήτριο και για να μην αργήσει πάρα πολύ να μου έρθει περίοδος. Αλλά φως δεν βλέπω. Σήμερα έχω ελάχιστα καφέ στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Ημουν σίγουρη μου είχε έρθει αλλά τελικά τζίφος πάλι. Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο οπότε κάπου στην γωνία είναι το διαισθάνομαι 😂

• Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Είχα κ εγώ ελιά πάνω στο χείλος στα γεννητικά φαντάσου (σορρυ για την έκφραση) κ πήγα κ την αφαίρεσα πριν χρόνια γιατί εμένα άλλαζε κ χρώμα.Καλό είναι να την ελέγξεις κ να την αφαιρέσεις.Εμένα της έκαναν κ βιοψία.Μην το αμελείς.

1 hour ago, Alex@ είπε:

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

βρε μπας και υπαρχει πιθανοτητα φυσολογικης εγκυμοσυνης; πολλα εχουμε διαβασει εδω μεσα….

1 hour ago, Alex@ είπε:

Την είδε και ο άντρας μου και μου είπε ελιά είναι. Επίσης όταν πήγα για αποτρίχωση με λέιζερ μου είπε η κοπέλα για την ελιά και να πάω στον γιατρό μετά τη γέννα για αφαίρεση, νόμιζα εννοούσε την αρχική αλλά τώρα κατάλαβα πως λέει για αυτήν που μεγάλωσε.

εγω παντως ειχα ενα θηλωμα που μεγαλωσε στην εγκυμοσυνη και τελικα το αφαιρεσαμε στον 8ο μηνα. μου εκανε τοπικη αναισθησια και το αφαιρεσε με λειζερ. οποτε ρωτα γυναικολογο και δερματολογο αν κρινουν οτι χρειαζεται και μπορει να αφαιρεθει και τωρα ισως. ειδαλλως το αφηνεις για μετα τη γεννα. 

πρίν από 19 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Είχα κ εγώ ελιά πάνω στο χείλος στα γεννητικά φαντάσου (σορρυ για την έκφραση) κ πήγα κ την αφαίρεσα πριν χρόνια γιατί εμένα άλλαζε κ χρώμα.Καλό είναι να την ελέγξεις κ να την αφαιρέσεις.Εμένα της έκαναν κ βιοψία.Μην το αμελείς.

Θα πάω σίγουρα μετά τη γέννα με το καλό να την αφαιρέσω, θα ζητήσω και βιοψία. Μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα μεγάλωσε σε μικρό χρονικό διάστημα που ούτε καν το κατάλαβα!!

πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

βρε μπας και υπαρχει πιθανοτητα φυσολογικης εγκυμοσυνης; πολλα εχουμε διαβασει εδω μεσα….

εγω παντως ειχα ενα θηλωμα που μεγαλωσε στην εγκυμοσυνη και τελικα το αφαιρεσαμε στον 8ο μηνα. μου εκανε τοπικη αναισθησια και το αφαιρεσε με λειζερ. οποτε ρωτα γυναικολογο και δερματολογο αν κρινουν οτι χρειαζεται και μπορει να αφαιρεθει και τωρα ισως. ειδαλλως το αφηνεις για μετα τη γεννα. 

Την επόμενη βδομάδα θα το αναφέρω στο γιατρό να δω τι θα μου πει. Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , little miracle είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...