Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 5/2/2025 at 11:56 ΜΜ, Σποράκι είπε:

Μια χαρά είναι οι εξετάσεις σου, καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια 

8 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Είμαι κι εγώ στο fertilia , είσαι ευχαριστημένη?έχεις κάνει προσπάθεια εκεί?εγώ θα κάνω έμβρυο μεταφορά την Τετάρτη,

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Όχι όχι δεν είναι το αυτί ούτε αυχενικό 

πρίν από 13 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Είμαι κι εγώ στο fertilia , είσαι ευχαριστημένη?έχεις κάνει προσπάθεια εκεί?εγώ θα κάνω έμβρυο μεταφορά την Τετάρτη,

Έχω πάρει τα φάρμακα και περιμένω να μου έρθει περίοδος να ξεκινήσω. Η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Εσύ είσαι ευχαριστημένη προς το παρόν; Καλή επιτυχία με την ετ, μια μεγάλη χοριακη εύχομαι!! 

• Ευχή 1

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Όχι όχι δεν είναι το αυτί ούτε αυχενικό 

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Καλημέρα κορίτσια! Σας παρακολουθώ και διαβάζω τις ιστορίες σας. Ήθελα να σας ρωτήσω, όσες έχετε πάρει χαπια DHEA σας είχε αλλάξει η περιοδος; παιρνω τα χαπια περίπου 2 εβδομάδες και έχω καθυστέρηση 4 μέρες αλλά είμαι φουλ πρησμένη και πονάω άρα καταλαβαίνω ότι θα νου ρθει περίοδος. Εσάς πόσο σας είχε καθυστερήσει; επίσης, νιώθω απίστευτη κόπωση αλλά υποθέτω ότι είναι από covid που πέρασα προσφατα και δεν σχετίζονται με τα χαπια

18 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Έχω πάρει τα φάρμακα και περιμένω να μου έρθει περίοδος να ξεκινήσω. Η πρώτη μου προσπάθεια είναι. Εσύ είσαι ευχαριστημένη προς το παρόν; Καλή επιτυχία με την ετ, μια μεγάλη χοριακη εύχομαι!! 

Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη,το μόνο που με ανησυχεί είναι πως έχω ακόμη βήχα (ήμουν άρρωστη) και λίγο με ανησυχεί,έκανα ωοληψια τον Νοέμβριο τα βάλαμε κατάψυξη και τώρα θα πάμε για έμβρυο μεταφορά,ο γιατρός βέβαια μου είπε πως αν έχω πυρετό δεν θα προχωρήσουμε,πυρετό δεν έχω ευτυχώς,εύχομαι και σε εσένα καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση πρωτάρας.. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης ωοθηκών, η παρακολούθηση των ωοθηκων με υπερηχο γινεται με κολπικό υπερηχο? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ άβολο με περίοδο . Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, απλά είμαστε κοντά στην έναρξη και σκέφτομαι κάθε βήμα..  (εύχομαι να σας έκανα να γελάσετε 💐 αλλά πραγματικά θα ήθελα τα φώτα σας )

πρίν από 6 λεπτά , MarStam είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση πρωτάρας.. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης ωοθηκών, η παρακολούθηση των ωοθηκων με υπερηχο γινεται με κολπικό υπερηχο? Ρωτάω γιατί μου φαίνεται πολύ άβολο με περίοδο . Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, απλά είμαστε κοντά στην έναρξη και σκέφτομαι κάθε βήμα..  (εύχομαι να σας έκανα να γελάσετε 💐 αλλά πραγματικά θα ήθελα τα φώτα σας )

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή αρχή σου εύχομαι !! Συνήθως κάνουν το πρώτο υπέρηχο γύρω στην 6η μέρα αλλά αν έχεις πολλές μέρες ροή θα έχεις αίμα αλλά τ να κάνουμε ;; Εγώ με 8-9 μέρες ροή στην έκτη είχα αρκετό αλλά είναι συνήθισμενοι και οι γιατροί πιστεύω!!

Just now, Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή αρχή σου εύχομαι !! Συνήθως κάνουν το πρώτο υπέρηχο γύρω στην 6η μέρα αλλά αν έχεις πολλές μέρες ροή θα έχεις αίμα αλλά τ να κάνουμε ;; Εγώ με 8-9 μέρες ροή στην έκτη είχα αρκετό αλλά είναι συνήθισμενοι και οι γιατροί πιστεύω!!

Σ ευχαριστω πολυ .. Στο πρωτόκολλο που μου έδωσαν λέει πως την 2η ημέρα πέρα απο εξετάσεις ορμονικές,  θα πρέπει να γίνει και υπερηχος για να διαπιστωθεί πως είναι όλα οκ κ δεν υπάρχουν τπτ κυστες . Στη συνέχεια ανά 2-3 ημέρες θα υπάρχει επανάληψη υπερηχου και ορμονικων εξετάσεων. Αν γίνει μόνο 6η ημέρα δεν θα έχω τπτ σχεδόν, 4 μέρες έχω αίμα στην περίοδο, την 2η ημέρα είναι η πιο έντονη.

πρίν από 10 λεπτά , MarStam είπε:

Σ ευχαριστω πολυ .. Στο πρωτόκολλο που μου έδωσαν λέει πως την 2η ημέρα πέρα απο εξετάσεις ορμονικές,  θα πρέπει να γίνει και υπερηχος για να διαπιστωθεί πως είναι όλα οκ κ δεν υπάρχουν τπτ κυστες . Στη συνέχεια ανά 2-3 ημέρες θα υπάρχει επανάληψη υπερηχου και ορμονικων εξετάσεων. Αν γίνει μόνο 6η ημέρα δεν θα έχω τπτ σχεδόν, 4 μέρες έχω αίμα στην περίοδο, την 2η ημέρα είναι η πιο έντονη.

Είναι ανάλογα το κέντρο !! Εμένα μου κάνει τον υπέρηχο πριν αδιαθετήσω να δει για κύστες !! Αν νιώθεις πολύ άβολα επειδή θα έχεις μεγάλη ροή ζήτησε του να κάνετε πριν τον υπέρηχο για ελενχο κύστεως !!

Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας και να μου πείτε κι εσείς,οπότε είμαι στο κέντρο εξωσωματικής περιμενοντας την σειρά μου και βλέπω και άλλες κοπέλες που περιμένουν,είμαι στο παρατσαφ να πιάσω συζήτηση για να μοιραστούμε σκέψεις και εμπειρίες,(δεν το έχω κάνει ποτέ) αλλά μετά σκέφτομαι πως το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποια κοπέλα να μην θέλει να μοιραστεί μια σύντομη συζήτηση,έχω πιάσει τον εαυτό μου να κοιτάω κοπέλα με τρόπο που να της λέω από μέσα μου όλα καλά θα πάνε και να ανταποδιδεται η ευχή μέσω της ματιάς της άλλης κοπέλας,τι γνώμη έχετε γι αυτό?εσείς νιώθετε έτσι η είμαι η μόνη?εννοείται πως πίσω από μια οθόνη είναι πιο εύκολο να γράψει μια κοπέλα αλλά στην τελική όλες τα ίδια δεν περνάμε?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...