Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Αααα δεν έχω αρκετά λόγια να γράψω να σου εκφράσω τον ενθουσιασμό μου!!!! Υπέροχα νέα μας δίνεις πολύ χαρά και κουράγιο! Μπράβο ρε κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να το χαρείς όσο μπορείς!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 
Σίγουρα στα δίδυμα η ανάπτυξη δεν είναι ίδια ειδικά όταν είναι διαφορετικός σάκος. 
Μωρέ τι ωραία ξεκινήσαμε το 2025 ❤️❤️❤️❤️ 

Άντε κορίτσια @Supergirl87 @Katiamaxiking που περιμένετε και στα δικά σας να πάνε όλα καλά, υπομονή🤞🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ! Με προβλημάτισε λίγο. Δεν ξερω αν το ένα αναπτύσσεται γρήγορα.. και το άλλο φυσιολογικά. Ή το ένα φυσιολογικά και το άλλο αργά! Ίσως οι κοπέλες με τα δίδυμα.. θυμουνται τον πρώτο υπέρηχο!! Ψάχνω λίγο στο ίντερνετ αλλά άκρη δε βγάζω. Ποιος περιμένει μια εβδομάδα πάλι.. μου λες??!

Σκέψου ότι οι περισσότερες είπαν ότι ο ένας σάκος δεν φαινόταν καν Κ εμφανίστηκε μετά . Συνήθως έτσι γίνετε Κ μετά θα το δεις ότι το ένα μωρό θα είναι πάντα πιο μικρό απτό άλλο γιατί πολύ απλά είναι δύο διαφορετικά έμβρυα . 

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Αααα δεν έχω αρκετά λόγια να γράψω να σου εκφράσω τον ενθουσιασμό μου!!!! Υπέροχα νέα μας δίνεις πολύ χαρά και κουράγιο! Μπράβο ρε κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να το χαρείς όσο μπορείς!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 
Σίγουρα στα δίδυμα η ανάπτυξη δεν είναι ίδια ειδικά όταν είναι διαφορετικός σάκος. 

Άντε κορίτσια @Supergirl87 @Katiamaxiking που περιμένετε και στα δικά σας να πάνε όλα καλά, υπομονή🤞🤞🤞🤞

Εύχομαι το 25 να είναι η χρονιά όλων μας κοριτσάρες!❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 3

πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! Εύχομαι να γεμίσει όλο το φόρουμ μωρά φέτος! Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας @Katiamaxiking κ @Supergirl87!!,❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

@Makelen συγχαρητηρια κοριτσι μου! με το καλο ολα ! σκεψου οτι ειναι δυο εντελως διαφορετικα εμβρυα. οποτε ειναι απολυτως λογικο να μη συμβαδιζουν απολυτα. μπορει ακομα κι ως το τελος της εγκυμοσυνης να εχουνε διαφορα, ακομα και μια βδομαδα. σε πολλες γυναικες δεν φαινονται καν στην αρχη και τα δυο. οποτε ειναι καλο σημαδι που τα ειδατε. γενικα σου εβαλε πολυ νωρις υπερηχο, οκ για να επιβεβαιωσει την ενδομητρια κυηση (εφοσον δεν το παει και με περαιτερω χοριακες). αλλα να ξερεις, αλλοι γιατροι πανε κατευθειαν υπερηχο 6η-7η ακριβως για το λογο οτι θελουν να εχουν πιο ξεκαθαρη εικονα. οποτε μην αγχωνεσαι. ολα βαινουν καλως !

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

πρίν από 1 λεπτό , Angel83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

Μην ανχωνεσε με την papp -a αλλάζουν εντελώς τα αποτελέσματα προς το καλύτερο συνήθως. Μόνο το down σου βγήκε περίεργο? 

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

@Makelen συγχαρητηρια κοριτσι μου! με το καλο ολα ! σκεψου οτι ειναι δυο εντελως διαφορετικα εμβρυα. οποτε ειναι απολυτως λογικο να μη συμβαδιζουν απολυτα. μπορει ακομα κι ως το τελος της εγκυμοσυνης να εχουνε διαφορα, ακομα και μια βδομαδα. σε πολλες γυναικες δεν φαινονται καν στην αρχη και τα δυο. οποτε ειναι καλο σημαδι που τα ειδατε. γενικα σου εβαλε πολυ νωρις υπερηχο, οκ για να επιβεβαιωσει την ενδομητρια κυηση (εφοσον δεν το παει και με περαιτερω χοριακες). αλλα να ξερεις, αλλοι γιατροι πανε κατευθειαν υπερηχο 6η-7η ακριβως για το λογο οτι θελουν να εχουν πιο ξεκαθαρη εικονα. οποτε μην αγχωνεσαι. ολα βαινουν καλως !

Να εισαι καλά κοριτσάκι μου.. σ ευχαριστώ!!,❤️ Σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε. Δεν ηθελα δύο. Τώρα ομως που τα βλέπω εκεί.. δε θέλω να πάθουν κάτι!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Έλα η πολύτεκνη!!!!!

πρίν από 7 λεπτά , Angel83 είπε:

Ναι, και σ εμένα άλλαξαν πολύ όρος το καλύτερο μετά καθώς τα πρώτα είναι με βάση την ηλικία.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εμένα τις προηγούμενες φορες με πονούσε αρκετά,αυτή την φορά ίσα που.Νιώθω που κ που κανένα τραβήγματακι κάτω χαμηλά.Το μόνο που με πονάει είναι τα γόνατα,περίεργο μου κάνει.Επίσης φουλ δυσκοιλιότητα,πηρα τον γιατρο για να δω εάν μπορώ να πάρω κατι,αλλά είναι σε χειρουργείο.

Για κάποιο λόγο με πονάει και εμένα το γόνατο! Μάλλον από τα γεράματα θα είναι 😂

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! Εύχομαι να γεμίσει όλο το φόρουμ μωρά φέτος! Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας @Katiamaxiking κ @Supergirl87!!,❤️

Συγχαρητήρια!!!με το καλό τα διδυμάκια!!! Άντε να ακολουθήσουμε και εμείς!!! 🎉♥️

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Angel83 είπε:

Ναι τα άλλα όλα μια χαρά 

Ε μην σε απασχολεί καθόλου . Μόλις βγουν τα τροποποιημένα θα δεις εντελώς διαφορετικό νούμερο Κ αν ανχωνεσε απλώς κάνε Κ το Νιπτ για το down μόνο έχει πολύ καλη πρόγνωση. Αλλά απτήν στιγμή που είσαι Κ από προεμφυτικο γενικά για αυτά τα σύνδρομα είσαι αρκετά ασφαλής . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Angel83 είπε:

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

Μακάρι να αλλάξουν κ μένα τα αποτελέσματα προς το καλύτερο! Αύριο θα μου τα στείλουν... Με το καλό να κάνεις κ τη Β επιπέδου κ να πάνε όλα καλά!! 

• Ευχή 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Τέλεια νέα!!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι... το σπίτι, η καρδιά και η αγκαλιά σας θα γεμίσει!!!

Εμένα σου είχα πει ότι στον πρώτο υπέρηχο φαινόταν μόνο το ένα... ο άλλος φάνηκε στον επόμενο! Ελάχιστη διαφορά είχαν κατά τη διάρκεια της κύησης και μόλις 200 γραμμάρια όταν γεννήθηκαν! Τώρα βέβαια ο μπέμπης έχει ξεφύγει κι έχουν 2 κιλά διαφορά με τη σταλιτσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...