Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Sisheido είπε:

Τέλεια νέα!!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι... το σπίτι, η καρδιά και η αγκαλιά σας θα γεμίσει!!!

Εμένα σου είχα πει ότι στον πρώτο υπέρηχο φαινόταν μόνο το ένα... ο άλλος φάνηκε στον επόμενο! Ελάχιστη διαφορά είχαν κατά τη διάρκεια της κύησης και μόλις 200 γραμμάρια όταν γεννήθηκαν! Τώρα βέβαια ο μπέμπης έχει ξεφύγει κι έχουν 2 κιλά διαφορά με τη σταλιτσα!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Για κάποιο λόγο με πονάει και εμένα το γόνατο! Μάλλον από τα γεράματα θα είναι 😂

Συγχαρητήρια!!!με το καλό τα διδυμάκια!!! Άντε να ακολουθήσουμε και εμείς!!! 🎉♥️

Σ ευχαριστώ!! Με το καλό και στα δικά σου όπου να ναι!!,❤️❤️ Για το γόνατο .. ένα "πι" ίσως βοηθούσε. Εγώ έχω πάντα ένα στο πατάρι για ώρα ανάγκης. Μεγάλες γυναίκες είμαστε!!χαχαχαχ

πρίν από 15 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κ εγώ καλά είμαι για την ώρα χαχα.Με ποιανει κ μένα η προγεστερόνη,αλλά το βράδυ μου φέρνει αϋπνία.Όλα τ ανάποδα σε μένα.

Είναι η υπερένταση από την εξάντληση της ημέρας! Είναι ύπουλη η προγεστερόνη!!!χαχ

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Το στήθος άστο μην το λαμβάνεις υπόψη σαν σύμπτωμα.  Ε πόνους πονακια κτλ είναι τα πιο αξιόπιστα . 

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Θα αρχίσω και εγώ τις κλασικές ερωτήσεις των συμπτωμάτων εγκυμοσυνησ που και να εμφυτεύτηκαν, αποκλείεται να δίνουν τόσο νωρίς συμπτώματα. Και ξέρω να μην ψάχνω και ότι είναι από τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε αυτό το διάστημα αναμονής. 
Παιρνω 6 μέρες τώρα outro (6 την ημέρα). Είναι αρκετά για να αρχίσει να με πονάει το στήθος ;; 

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Τα μετέφερα σε άλλο κέντρο. Έκανα την κόρη μου την δεύτερη εμβρυομεταφορά. Τώρα έχω 2 μέτρια. Αν έκανα ξανά διέγερση θα ήθελα να το ζήσω ποιο καλά. Το έχω πάρει με πολύ φόβο. Σκέφτομαι όντως την Θεσσαλονίκη ως επιλογή . 

πρίν από 37 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Νομίζω ότι όταν έρθει κάποιο σύμπτωμα θα σου κάνει εντύπωση Κ θα είναι σε κάποια στιγμή που δεν το έχεις στο νου σου. Θα το καταλάβεις μετά την θετική χοριακη συνήθως έτσι γίνετε μετά τα συνδοιαζεις . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Εμένα τις προηγούμενες φορες με πονούσε αρκετά,αυτή την φορά ίσα που.Νιώθω που κ που κανένα τραβήγματακι κάτω χαμηλά.Το μόνο που με πονάει είναι τα γόνατα,περίεργο μου κάνει.Επίσης φουλ δυσκοιλιότητα,πηρα τον γιατρο για να δω εάν μπορώ να πάρω κατι,αλλά είναι σε χειρουργείο.

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Οοοο μπράβο!! Ολα καλά θα πάνε! Συγχαρητήρια 🥰😍

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Πολλά συγχαρητήρια βρε κορίτσι μου,όλα καλά!🩷Περιμέναμε πως κ πως..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Πολλά συγχαρητήρια βρε κορίτσι μου,όλα καλά!🩷Περιμέναμε πως κ πως..

Η αλήθεια είναι ότι έγραψα το μήνυμα σχεδόν μόλις βγήκα από τον γιατρό.. αλλά δεν είχα καθόλου ίντερνετ όπως φάνηκε. Οπότε το ξαναεστειλα πάλι τώρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Μπράβο κορίτσι !! Συνήθως με τα δυο μωρά έτσι γίνετε ποτέ δεν φαίνονται ακριβώς τα ίδια !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Μπράβο κορίτσι !! Συνήθως με τα δυο μωρά έτσι γίνετε ποτέ δεν φαίνονται ακριβώς τα ίδια !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

Σ ευχαριστώ! Με προβλημάτισε λίγο. Δεν ξερω αν το ένα αναπτύσσεται γρήγορα.. και το άλλο φυσιολογικά. Ή το ένα φυσιολογικά και το άλλο αργά! Ίσως οι κοπέλες με τα δίδυμα.. θυμουνται τον πρώτο υπέρηχο!! Ψάχνω λίγο στο ίντερνετ αλλά άκρη δε βγάζω. Ποιος περιμένει μια εβδομάδα πάλι.. μου λες??!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...