Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Εμένα το ραντεβου ήταν 8/1 Τετάρτη και την Παρασκευή 10/1 είχα θετική απάντηση από επιτροπή θεσσαλονίκης. Ένα σοκ το έπαθα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Άντε να δούμε τι θα δούμε..! Λίγο έμεινε..! Ευχαριστώ που μου αναλυεις αυτό με τα σουσαμια πάντως! Χαχα (Καρδιά το ξέρω ότι είναι από την επόμενη εβδομάδα, απλώς φοβάμαι μη φάμε καμία φόλα σήμερα).Θα ενημερώσω..!

Έχεις όλη την θετική μας ενέργεια 👍👍🤍🤍

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 5 λεπτά , anemoni9 είπε:

Εμένα το ραντεβου ήταν 8/1 Τετάρτη και την Παρασκευή 10/1 είχα θετική απάντηση από επιτροπή θεσσαλονίκης. Ένα σοκ το έπαθα!

ααααα και 'γώ θέλω😙εγω ακομα δεν εχω νεα τους και τα εδωσα 31/1.

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Γιατί να μην έχεις ελπίδες?Είσαι σε καλά χέρια,θα τα καταφέρετε 😊 Εχεις γιατρό αστέρι και πολύ καλό εμβρυολογικο,θέμα χρόνου να μείνεις έγκυος 🥰

Μπαίνω σφήνα, αλλά ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για το εμβρυολογικό του Γένεσις. Και εμείς εκεί θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια, όχι με τον Σταυράκη όμως, και το είχα άγχος μήπως δεν κάναμε σωστή επιλογή κέντρου.

Just now, karlajo είπε:

ααααα και 'γώ θέλω😙εγω ακομα δεν εχω νεα τους και τα εδωσα 31/1.

πιστεύω θα έχεις σύντομα νέα! Ίσως σε εμάς έπαιξε ρόλο ότι το ραντεβού ήταν αμέσως μετά τις γιορτές που είναι κάπως νεκρή περίοδος και δεν είχαν τόσο φόρτο.

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 3 λεπτά , anemoni9 είπε:

Μπαίνω σφήνα, αλλά ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για το εμβρυολογικό του Γένεσις. Και εμείς εκεί θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια, όχι με τον Σταυράκη όμως, και το είχα άγχος μήπως δεν κάναμε σωστή επιλογή κέντρου.

πιστεύω θα έχεις σύντομα νέα! Ίσως σε εμάς έπαιξε ρόλο ότι το ραντεβού ήταν αμέσως μετά τις γιορτές που είναι κάπως νεκρή περίοδος και δεν είχαν τόσο φόρτο.

σκέψου δεν ξεκινάω Φεβρουάριο διέγερση γιατί δε μου βγαίνει χρονικά λογω της επιτροπής .... άντε να δούμε ...ανυπομονώ να ξεκίνησω παρόλο που ψιλοφοβαμαι 😃

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Είναι σίγουρα καλό.το εμβρυολογικο,γιατί σκέψου πως από τις 6βλαστοκυστες που βάλαμε,οι 4 έδωσαν θετική χοριακη, ασχέτως αν δεν εδωσαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τώρα για τους άλλους γιατρους δεν έχω γνώμη,δεν τους γνωρίζω,γιατι μόνο με τον Σταυράκη έχω κάνει εξωσωματική,αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι κ αυτοί πολύ καλοί😊Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

σκέψου δεν ξεκινάω Φεβρουάριο διέγερση γιατί δε μου βγαίνει χρονικά λογω της επιτροπής .... άντε να δούμε ...ανυπομονώ να ξεκίνησω παρόλο που ψιλοφοβαμαι 😃

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

• Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , anemoni9 είπε:

Θα εκπλαγείς με την ευγένεια και με το ποσό  θα σου δώσουν να καταλάβεις τα πάντα. Δεν έχω γνώμη για αλλά κέντρο αλλά θέλω να πιστεύω πως έχω πάει να ένα πολύ καλό 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είναι σίγουρα καλό.το εμβρυολογικο,γιατί σκέψου πως από τις 6βλαστοκυστες που βάλαμε,οι 4 έδωσαν θετική χοριακη, ασχέτως αν δεν εδωσαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Τώρα για τους άλλους γιατρους δεν έχω γνώμη,δεν τους γνωρίζω,γιατι μόνο με τον Σταυράκη έχω κάνει εξωσωματική,αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι κ αυτοί πολύ καλοί😊Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο ❤️

να 'σαι καλά!! είδα ότι έχεις ήδη ένα κοριτσάκι και περιμένεις και δεύτερο μπεμπέ, να τα χαίρεσαι, όλα τα καλά εύχομαι!!

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Θα εκπλαγείς με την ευγένεια και με το ποσό  θα σου δώσουν να καταλάβεις τα πάντα. Δεν έχω γνώμη για αλλά κέντρο αλλά θέλω να πιστεύω πως έχω πάει να ένα πολύ καλό 

Χαίρομαι που το ακούω, πραγματικά. Μου φεύγει ένα άγχος, να πω την αλήθεια!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Ασε που σε παίρνουν τηλ συνέχεια για να σε ενημερώσουν για την εξέλιξη των βλαστοκυστων.Εμενα από την ημέρα της γονιμοποίησης μέχρι και τη μέρα που έγιναν βλαστοκυστες,με πήραν 3 η 4 φορές τηλ,δε θυμάμαι ακριβώς.

Καλέ σαν πολλες δεν είμαστε στο fertilia η είναι ιδέα μου? 🤣❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ασε που σε παίρνουν τηλ συνέχεια για να σε ενημερώσουν για την εξέλιξη των βλαστοκυστων.Εμενα από την ημέρα της γονιμοποίησης μέχρι και τη μέρα που έγιναν βλαστοκυστες,με πήραν 3 η 4 φορές τηλ,δε θυμάμαι ακριβώς.

Καλέ σαν πολλες δεν είμαστε στο fertilia η είναι ιδέα μου? 🤣❤️

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Λιγότερος κόσμος πιο ανθρώπινες συνθήκες έτσι πάνε αυτά . Όπου μαζεύετε πολύς κόσμος χάνετε η υπομονή 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και εγώ έτσι λέω μου φαίνεται θα αφήσουμε την πρωτεύουσα να πάμε στην συμπρωτεύουσα μπας και γίνουμε μανούλες …

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...