Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κλειστές σάλπιγγες,φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα και ολιγοασθενοτερατοσπερμια 

Φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα τι εννοείς ; Έπαιρνες τις ορμόνες και δεν εκαναν την δουλειά που έπρεπε ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Όλα θα πάνε καλα με την επιτροπή μην σε αγχωνει. Θα στείλεις τον φάκελο από πιο πριν να τον δουν τα κορίτσια στο κέντρο και θα σου πουν αν έχεις κάνει κάτι λάθος η όχι. 

Τώρα δίνεις και σε εμένα ελπίδες 🥹 

Εσύ σε ποια φάση βρίσκεσαι και τι θέμα έχεις ? 

Just now, Blue Velvet είπε:

Εσύ σε ποια φάση βρίσκεσαι και τι θέμα έχεις ? 

Έχω χαμηλή ΑΜΥ.   Κάναμε ήπια διέγερση και έχουμε μια βλαστοκυστη και περιμένω να μου έρθει περίοδος για να κάνουμε την εμβρύομεταφορα 

• Ευχή 1

Just now, Ελπίδα88 είπε:

Φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα τι εννοείς ; Έπαιρνες τις ορμόνες και δεν εκαναν την δουλειά που έπρεπε ;

Την πρώτη φορά που πήγαμε για ωοληψια,κάναμε το βραχυ πρωτόκολλο και είχα αμη 9,6. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ώριμο ωάριο,το οποίο "έσκασε" κιόλας το προηγούμενο βράδυ της ωοληψιας..πάω εκεί,έτοιμη για ωοληψια,μου κάνει υπέρηχο και μου λέει ότι βλέπει μόνο ένα μικρό ωάριο και δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει και να με χρεώσει χωρίς λόγο.Οποτε την επόμενη φορά κάναμε φυσικό τροποποιημένο,πήραμε δέκα ωάρια,κάναμε πέντε βλαστοκυστες κ κάνω την κόρη μου.Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έκανα κ άλλη διέγερση με φυσικό τροποποιημένο(ΑΜΗ 2,4),πήραμε δύο ωάρια,έγιναν δυο άριστες βλαστοκυστες και είμαι πάλι έγκυος.Μου έμεινε και μια βλαστοκυστη και μπορεί στο μέλλον να τη βάλω 

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Την πρώτη φορά που πήγαμε για ωοληψια,κάναμε το βραχυ πρωτόκολλο και είχα αμη 9,6. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ώριμο ωάριο,το οποίο "έσκασε" κιόλας το προηγούμενο βράδυ της ωοληψιας..πάω εκεί,έτοιμη για ωοληψια,μου κάνει υπέρηχο και μου λέει ότι βλέπει μόνο ένα μικρό ωάριο και δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει και να με χρεώσει χωρίς λόγο.Οποτε την επόμενη φορά κάναμε φυσικό τροποποιημένο,πήραμε δέκα ωάρια,κάναμε πέντε βλαστοκυστες κ κάνω την κόρη μου.Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έκανα κ άλλη διέγερση με φυσικό τροποποιημένο(ΑΜΗ 2,4),πήραμε δύο ωάρια,έγιναν δυο άριστες βλαστοκυστες και είμαι πάλι έγκυος.Μου έμεινε και μια βλαστοκυστη και μπορεί στο μέλλον να τη βάλω 

Δηλαδή και στις δύο εμβρύομεταφορες έμεινες έγκυος με την πρώτη; 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Έχω χαμηλή ΑΜΥ.   Κάναμε ήπια διέγερση και έχουμε μια βλαστοκυστη και περιμένω να μου έρθει περίοδος για να κάνουμε την εμβρύομεταφορα 

Σου εύχομαι να πιάσει και να γίνεις σύντομα μανούλα❤️

Εγώ ήθελα να έχω στην άκρη πάνω από μια,γιατί έλεγα πως αν μπορώ,θέλω να κάνω κ άλλο παιδάκι..οπότε όταν μου έμεινε μια βλαστοκυστη από το 2021,εγώ έκανα ωοληψια το 2024 για να κάνω κ άλλες. Ένιωθα πιο ασφαλής,οπότε σε σύνολο έκανα δύο ωοληψιες,7βλαστοκυστες,δύο εγκυμοσύνες και έχω και μια ακόμη στην άκρη.Ελπιζω να μη σε μπερδεψα με τόσα νούμερα 🤣

πρίν από 2 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δηλαδή και στις δύο εμβρύομεταφορες έμεινες έγκυος με την πρώτη; 

Ε όχι,δεν είμαι τόσο τυχερή 🤣

Πρώτη εμβρυομεταφορά:Μηδενικη χοριακη.Δευτερη εμβρυομεταφορά:Δίδυμη κύηση,το ένα παλινδρομησε το άλλο είναι η κόρη μου.Τριτη εμβρυομεταφορά: βιοχημική κύηση. Τέταρτη εμβρυομεταφορά:Η εγκυμοσύνη που διανύω τώρα, είμαι στη 18η εβδομάδα 

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

αμη 2,4 σε τι μονάδα? και σε τι ηληκία παίζει ρόλο πολύ μου είπε

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ ήθελα να έχω στην άκρη πάνω από μια,γιατί έλεγα πως αν μπορώ,θέλω να κάνω κ άλλο παιδάκι..οπότε όταν μου έμεινε μια βλαστοκυστη από το 2021,εγώ έκανα ωοληψια το 2024 για να κάνω κ άλλες. Ένιωθα πιο ασφαλής,οπότε σε σύνολο έκανα δύο ωοληψιες,7βλαστοκυστες,δύο εγκυμοσύνες και έχω και μια ακόμη στην άκρη.Ελπιζω να μη σε μπερδεψα με τόσα νούμερα 🤣

Πρώτη εμβρυομεταφορά:Μηδενικη χοριακη.Δευτερη εμβρυομεταφορά:Δίδυμη κύηση,το ένα παλινδρομησε το άλλο είναι η κόρη μου.Τριτη εμβρυομεταφορά: βιοχημική κύηση. Τέταρτη εμβρυομεταφορά:Η εγκυμοσύνη που διανύω τώρα, είμαι στη 18η εβδομάδα 

Μπραβο όμως τα καταφερες!!!!!!!όλα απο εδώ και πέρα να σου πηγαόνουν καλά

• Ευχή 1

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και μου το πρότεινε ο γιατρός αν θέλω να προχωρήσουμε σε εμβρύομεταφορα η αν θέλω να κάνουμε και άλλο κύκλο διέγερσης να μαζέψουμε και άλλα και είπα πάμε σε εμβρύομεταφορα. Χτυπά ξύλο αν δεν πάει καλά η εμβρύομεταφορα θα προσπαθήσω να κρατήσω παραπάνω βλαστοκυστες. 

Just now, Ελπίδα88 είπε:

Και μου το πρότεινε ο γιατρός αν θέλω να προχωρήσουμε σε εμβρύομεταφορα η αν θέλω να κάνουμε και άλλο κύκλο διέγερσης να μαζέψουμε και άλλα και είπα πάμε σε εμβρύομεταφορα. Χτυπά ξύλο αν δεν πάει καλά η εμβρύομεταφορα θα προσπαθήσω να κρατήσω παραπάνω βλαστοκυστες. 

Εμένα η Άμυ μου είναι 1.2☹️

πρίν από 5 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

0,5 ng παρακαλώ λόγο χειρουργίων ενδομητρίωσης

πρίν από 6 λεπτά , mariamik είπε:

αμη 2,4 σε τι μονάδα? και σε τι ηληκία παίζει ρόλο πολύ μου είπε

Μπραβο όμως τα καταφερες!!!!!!!όλα απο εδώ και πέρα να σου πηγαόνουν καλά

Σε pmol / L..όταν ήμουν 36 είχα αμη 9, 6 και στα 39 είχα 2,4. Έπεσε ραγδαία σε εμένα και μου είπε ο γιατρός ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες και δε μπορούμε να το προβλέψουμε 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σε pmol / L..όταν ήμουν 36 είχα αμη 9, 6 και στα 39 είχα 2,4. Έπεσε ραγδαία σε εμένα και μου είπε ο γιατρός ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες και δε μπορούμε να το προβλέψουμε 

εμενα απο περσυ τον ίδιο καιρο δεν εχει πέσει καθόλου

Just now, mariamik είπε:

μπραβο όμς και με χαμηλή αμη τα καταφερες fsh?

πρίν από 8 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Εγώ σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί να ξανακάνεις ωοληψια,εκτός.βεβαια αν θες να κάνεις κ αλλά παιδάκια.Η ΑΜΗ σου όντως δεν είναι και η καλύτερη,αλλά κ με πιο χαμηλή ΑΜΗ μπορείς να κάνεις βλαστοκυστες 

πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

Πολύ θετικό το ότι δεν πέφτει η ΑΜΗ σου,μπράβο❤️Αχ αυτά με τις ορμόνες δυστυχώς δεν τα πολυκαταλαβαίνω..δεν ξέρω πόσο επηρεάζει η fsh,πάντως αν θυμάμαι καλά,ο γιατρός δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία (εκτός αν θυμάμαι λάθος)

πρίν από 11 λεπτά , mariamik είπε:

Κορίτσια εμένα φίλη σου στην Αθήνα εκανε 3 παιδάκια με εξωσωματική με Άμυ 0.3 αν πέσεις σε καλά χέρια και θέλει και ο θεός όλα γίνονται 

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ σου εύχομαι να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί να ξανακάνεις ωοληψια,εκτός.βεβαια αν θες να κάνεις κ αλλά παιδάκια.Η ΑΜΗ σου όντως δεν είναι και η καλύτερη,αλλά κ με πιο χαμηλή ΑΜΗ μπορείς να κάνεις βλαστοκυστες 

Πολύ θετικό το ότι δεν πέφτει η ΑΜΗ σου,μπράβο❤️Αχ αυτά με τις ορμόνες δυστυχώς δεν τα πολυκαταλαβαίνω..δεν ξέρω πόσο επηρεάζει η fsh,πάντως αν θυμάμαι καλά,ο γιατρός δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία (εκτός αν θυμάμαι λάθος)

όχι ο κ θωμάς δεν την έδωσε σημασία....μου είπε η ηληκία είναι καλή μου μπορείς και μόνη σου αν δεν προχωραμε σε εξωσωματική γιαυτο είπα να ξεκινησω με την επιτροπη να εχω τα χαρτια ετοιμα

Just now, Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια εμένα φίλη σου στην Αθήνα εκανε 3 παιδάκια με εξωσωματική με Άμυ 0.3 αν πέσεις σε καλά χέρια και θέλει και ο θεός όλα γίνονται 

3 ????μπράβο πραγματικα...αλλα ξανα λέω παίζει ρόλο και η ηληκία πολύ

πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

όχι ο κ θωμάς δεν την έδωσε σημασία....μου είπε η ηληκία είναι καλή μου μπορείς και μόνη σου αν δεν προχωραμε σε εξωσωματική γιαυτο είπα να ξεκινησω με την επιτροπη να εχω τα χαρτια ετοιμα

3 ????μπράβο πραγματικα...αλλα ξανα λέω παίζει ρόλο και η ηληκία πολύ

Πόσο χρονών είσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...