Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Γιατί να μην έχεις ελπίδες?Είσαι σε καλά χέρια,θα τα καταφέρετε 😊 Εχεις γιατρό αστέρι και πολύ καλό εμβρυολογικο,θέμα χρόνου να μείνεις έγκυος 🥰

Μπαίνω σφήνα, αλλά ήθελα να πω ότι χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για το εμβρυολογικό του Γένεσις. Και εμείς εκεί θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια, όχι με τον Σταυράκη όμως, και το είχα άγχος μήπως δεν κάναμε σωστή επιλογή κέντρου.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

πρίν από 43 λεπτά , mariamik είπε:

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Είναι και καλός άνθρωπος εκτός από εξαιρετικός γιατρός.Εμας μας βοήθησε όσο δεν πάει, πραγματικά αν δεν ήταν αυτός,δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές απαιτήσεις άλλων κλινικών.

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Είναι και καλός άνθρωπος εκτός από εξαιρετικός γιατρός.Εμας μας βοήθησε όσο δεν πάει, πραγματικά αν δεν ήταν αυτός,δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές απαιτήσεις άλλων κλινικών.

Τι θέμα είχατε και τα καταφέρατε?εγω χαμηλή αμη και υψηλη λιγο fsh

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Κορίτσια καλήμερα, πήγα εχθές στον κύριο Θωμά Σταυρακ...στο Γένεσις που προτεινε μια κοπέλα από εδω...εμεινά ικανοποιημένη εσεις έχετε κάποια εμπειρία με τον συγκεκριμένο?

Είναι ο γιατρός μου και εμένα 🤍 μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη και με τον γιατρό και με τα κορίτσια στο Γένεσις 

πρίν από 6 λεπτά , mariamik είπε:

Και τα ίδια ακριβώς έχω. Έχουμε κάνει την ωοληψια και περιμένουμε να γίνει η εμβρύομεταφορα 

πρίν από 4 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Είναι ο γιατρός μου και εμένα 🤍 μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη και με τον γιατρό και με τα κορίτσια στο Γένεσις 

Και τα ίδια ακριβώς έχω. Έχουμε κάνει την ωοληψια και περιμένουμε να γίνει η εμβρύομεταφορα 

Πραγματικά χωρίς πολλά πολλά αυτός ο άνθρωπος με κέρδισε από το πρώτο ραντεβού και μέχρι σήμερα δεν έχω να πω κουβέντα.  Τα δε κορίτσια στο συγκεκριμένο κέντρο απίστευτες.  Με ένα χαμόγελο κάθε φορά που έτρεμαν τα πόδια μου. Και εμένα μου έχει πάρει το άγχος μου. 

πρίν από 15 λεπτά , mariamik είπε:

Κλειστές σάλπιγγες,φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα και ολιγοασθενοτερατοσπερμια 

και κατάφερες 2 μπραβοοοοοοο μου δίνεις ελπιδες!!!!!!!

πρίν από 12 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Πραγματικά χωρίς πολλά πολλά αυτός ο άνθρωπος με κέρδισε από το πρώτο ραντεβού και μέχρι σήμερα δεν έχω να πω κουβέντα.  Τα δε κορίτσια στο συγκεκριμένο κέντρο απίστευτες.  Με ένα χαμόγελο κάθε φορά που έτρεμαν τα πόδια μου. Και εμένα μου έχει πάρει το άγχος μου. 

εγώ τέλη μαρτιου περναω επιτροπή...

πρίν από 11 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Και επικοινωνία μόνο μαζί του!Πολύ βασικό για μένα, ποτέ δεν με παρέπεμψε σε κάποια μαία η κάποιο συνεργάτη του.Καθε φορά που είχα απορία,τον έπαιρνα τηλ η του έστελνα μνμ.Και όλοι οι  υπερήχοι μονο μαζί του

Διαφημίσεις

Just now, Blue Velvet είπε:

Και επικοινωνία μόνο μαζί του!Πολύ βασικό για μένα, ποτέ δεν με παρέπεμψε σε κάποια μαία η κάποιο συνεργάτη του.Καθε φορά που είχα απορία,τον έπαιρνα τηλ η του έστελνα μνμ.Και όλοι οι  υπερήχοι μονο μαζί του

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα.  Δύο φορές έτυχε να του στείλω μνμ και απάντησε άμεσα.  

πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Γιατί να μην έχεις ελπίδες?Είσαι σε καλά χέρια,θα τα καταφέρετε 😊 Εχεις γιατρό αστέρι και πολύ καλό εμβρυολογικο,θέμα χρόνου να μείνεις έγκυος 🥰

πρίν από 3 λεπτά , mariamik είπε:

Όλα θα πάνε καλα με την επιτροπή μην σε αγχωνει. Θα στείλεις τον φάκελο από πιο πριν να τον δουν τα κορίτσια στο κέντρο και θα σου πουν αν έχεις κάνει κάτι λάθος η όχι. 

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Τώρα δίνεις και σε εμένα ελπίδες 🥹 

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα.  Δύο φορές έτυχε να του στείλω μνμ και απάντησε άμεσα.  

Μα είναι πολύ σημαντικό!Στην τελική εγώ στον Θ..πήγα για εξωσωματική,με αυτόν ήθελα να μιλάω και όχι με τις μαίες.Αν είχα κάποια απορία για τις ενέσεις οκ,αλλά για όλα τα υπόλοιπα μόνο με το γιατρό 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...