Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

Και εμένα πολύ ! Γιατί είμαι του φυσικού απλού και όχι πολλά πολλά. Έχω στην συλλογή μου , την κλασική τους κουνιστή καρέκλα, έχω το σετ αποθηκεύσεις τύπου μοντεσορι για τα παιχνίδια και οδεύω προς το να αγοράσω κρεβάτι . Α και έχω την παπουτσοθηκη και ένα τρομερό έργο τέχνης θα πω, καλάθι άπλυτων ! 

πρίν από 42 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Ανάλογα την περιοχή , στο Μαρούσι πήραμε την απάντηση μέσα σε 1 ώρα. 
μαξ η ορμόνη επηρεάζει την ποσότητα μόνο και όχι την ποιότητα , τότε προχωράτε και εύχομαι να τα καταφέρετε με την πρώτη! 
Από την επιτροπή εγώ γλύτωσε 1.500€ και η συμμετοχή μου στα φάρμακα για τα υπόλοιπα εννοώ ήταν 160€ 

Εάν ** όχι μαξ 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και εμένα πολύ ! Γιατί είμαι του φυσικού απλού και όχι πολλά πολλά. Έχω στην συλλογή μου , την κλασική τους κουνιστή καρέκλα, έχω το σετ αποθηκεύσεις τύπου μοντεσορι για τα παιχνίδια και οδεύω προς το να αγοράσω κρεβάτι . Α και έχω την παπουτσοθηκη και ένα τρομερό έργο τέχνης θα πω, καλάθι άπλυτων ! 

Μη με γελάνε τα μάτια μου,60-70 ευρώ ένα καλάθι για άπλυτα!!????

Το σετ αποθήκευσης είναι εκείνο το έπιπλο με τα κουτιά? πολύ πρακτικό!

πρίν από 20 λεπτά , Neverstop είπε:

Μη με γελάνε τα μάτια μου,60-70 ευρώ ένα καλάθι για άπλυτα!!????

Το σετ αποθήκευσης είναι εκείνο το έπιπλο με τα κουτιά? πολύ πρακτικό!

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Θα τα έχω στα υπόψιν για επόμενες αγορές😀

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλήμερα, πήγα εχθές στον κύριο Θωμά Σταυρακ...στο Γένεσις που προτεινε μια κοπέλα από εδω...εμεινά ικανοποιημένη εσεις έχετε κάποια εμπειρία με τον συγκεκριμένο?

πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

• Χαχα 1

κορίτσια, καλημέρα! Ξέρετε αν είναι σε έλλειψη το cetrotide; Το παρήγγειλα Δευτέρα και σήμερα μου λένε ότι δεν τους το έχουν φέρει και να πάρω αύριο τηλέφωνο για να δω αν έχουν κάποια ενημέρωση. Οπότε ούτε αύριο παίζει να το έχουν. Είμαι επαρχία αλλά 1:30 ώρα περίπου από Θεσσαλονίκη, εννοώ δεν είμαστε δα και καμιά δυσπρόσιτη περιοχή.

πρίν από 53 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

κι εγω την ιδια απορια εχω γι αυτο το σουπερ καλαθι….!! το πουλησανε πολυ καλα παντως τα κοριτσια !! μπραβο τους !! 😝

• Χαχα 2

πρίν από 25 λεπτά , anemoni9 είπε:

κορίτσια, καλημέρα! Ξέρετε αν είναι σε έλλειψη το cetrotide; Το παρήγγειλα Δευτέρα και σήμερα μου λένε ότι δεν τους το έχουν φέρει και να πάρω αύριο τηλέφωνο για να δω αν έχουν κάποια ενημέρωση. Οπότε ούτε αύριο παίζει να το έχουν. Είμαι επαρχία αλλά 1:30 ώρα περίπου από Θεσσαλονίκη, εννοώ δεν είμαστε δα και καμιά δυσπρόσιτη περιοχή.

Δυστυχώς είναι στα φάρμακα που παρατηρούνται ελλείψεις. Νομίζω το είχε γράψει κ άλλη μια κοπέλα πριν καιρό. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δυστυχώς είναι στα φάρμακα που παρατηρούνται ελλείψεις. Νομίζω το είχε γράψει κ άλλη μια κοπέλα πριν καιρό. 

Α μάλιστα. Δεν είχα δει το μήνυμα της κοπέλας και δεν μου είχε κόψει να το παραγγείλω πιο νωρίς. Είχα το άγχος να πάρω τις gonal από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Τέλος πάντων, άμα το έχω πριν μου έρθει η περίοδος, καλώς. Αλλιώς στον επόμενο κύκλο.

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

2 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Κορίτσια καλήμερα, πήγα εχθές στον κύριο Θωμά Σταυρακ...στο Γένεσις που προτεινε μια κοπέλα από εδω...εμεινά ικανοποιημένη εσεις έχετε κάποια εμπειρία με τον συγκεκριμένο?

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , little miracle είπε:

κι εγω την ιδια απορια εχω γι αυτο το σουπερ καλαθι….!! το πουλησανε πολυ καλα παντως τα κοριτσια !! μπραβο τους !! 😝

Είπα και για σούπερ παπουτσοθηκη . 
που είναι τα Ικεα να μου δώσεις ποσοστά επι τις πωλήσεις 🤣

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...