Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Μπες στο polihome και ρίξε μια ματιά 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Ta gk mobili και gotsopoulos έχουν ωραία και οικονομικά. 

πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Sunshine. είπε:

Ta gk mobili και gotsopoulos έχουν ωραία και οικονομικά. 

Gotsopoulos μόλις μπήκα θέλει νεφρό για πώληση κάτω από 1500 δεν βρήκα χαχαχ,α,α

πρίν από 58 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Videov,(βουλγαρική σελίδα που κάνει μεταφορές στη Μακεδονία)

έπιπλα τελιοριδη

Epipla1 

Το videov είναι to velea ?

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Θα μείνω χωρίς μπουφέ τελικά το αποφάσισα,,,πολύ ακριβά και δεν βγαίνουμε, προτιμώ να τα δώσω για το θαυματακι μας 

Α είπες κάτω από 500€ ανάλογα τι θες βασικά. Είχα στο μυαλό μου κάτι σαν αυτά που βάζεις και καφετιέρα από πάνω. Λίγο ινσταγραμικο. Coffee corner.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Α είπες κάτω από 500€ ανάλογα τι θες βασικά. Είχα στο μυαλό μου κάτι σαν αυτά που βάζεις και καφετιέρα από πάνω. Λίγο ινσταγραμικο. Coffee corner.

Όχι για το σαλόνι ήθελα 

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , kate82 είπε:

Gotsopoulos μόλις μπήκα θέλει νεφρό για πώληση κάτω από 1500 δεν βρήκα χαχαχ,α,α

Το videov είναι to velea ?

Ναι σωστά...Πάντως ο τελιοριδης έχει και οικονομικά...

πρίν από 12 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Ναι σωστά...Πάντως ο τελιοριδης έχει και οικονομικά...

Έχεις δίκιο μπήκα τ είδα, έχει και ωραία κομμάτια και οικονομικά, μάλλον μ έσωσες, σ ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έχεις δίκιο μπήκα τ είδα, έχει και ωραία κομμάτια και οικονομικά, μάλλον μ έσωσες, σ ευχαριστώ πολύ 

Χαίρομαι που βοήθησα..Είμαι στην ίδια φάση,κοιτάω και εγώ μπουφέ και είναι από τα λίγα έπιπλα που λένε τιμές στη σελίδα ..Τους έμαθα από τα βιντεάκια τους στο Instagram 😏😏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...