Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Winnie7 είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxiking καλή επιτυχία κορίτσια μου!! Να γεμίσει το φόρουμ φουσκωμένες, όμορφες κοιλίτσες! ♥️♥️ Ολα να πάνε κατ’ευχην. Πίστη και αισιοδοξία. 

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!🩷

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστουμε πολύ κοριτσι μου!!❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

• Μου αρέσει 6
  • Ευχή 3
  • Λουλούδια 1

8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 3

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 4

11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

1 ώρα πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

@Xristina96 κ εγώ Αθήνα είμαι οπότε το κανονιζουμε εύκολα!χαχχαχα,Κάνω κ λιγο πλάκα για να μην μαυρίζουμε.Σ ευχαριστω κ εύχομαι ν πιάσει η ευχή σου!

πρίν από 6 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

@Xristina96 κ εγώ Αθήνα είμαι οπότε το κανονιζουμε εύκολα!χαχχαχα,Κάνω κ λιγο πλάκα για να μην μαυρίζουμε.Σ ευχαριστω κ εύχομαι ν πιάσει η ευχή σου!

@Makelen την επόμενη Τεταρτη είναι εμένα.Από υπομονη άλλο τπτ!Σ Ευχαριστουμε πάρα πολύ!Ναι οσο μπορώ κάνω οτι μ ευχαριστεί.Έχω κ το άντρα μου κ με κάνει να ξεχνιέμαι αλλά με έχει τρελάνει στο φαγητο κ στους χυμούς.Μπαλόνι θα με κάνει από νωρις..

2 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Δεν κανονίσατε κάποιον υπέρηχο,νομίζω πως θα έπρεπε.Εάν κάποιο κορίτσι έχει κάνει θα σου απαντησει γιατί εγώ δεν γνωρίζω σίγουρα.Καλή επιτυχία εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα ! Φαντάζομαι εννοείς prp ενδομητρίου σωστά ; Οχι ωοθηκών. Για τις ωοθήκες ξέρω πως δείχνει μετά από 2-3 περιόδους.

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημερα ! Φαντάζομαι εννοείς prp ενδομητρίου σωστά ; Οχι ωοθηκών. Για τις ωοθήκες ξέρω πως δείχνει μετά από 2-3 περιόδους.

Ναι Prp ενδομητριου εννοω!

πρίν από 58 λεπτά , Supergirl87 είπε:

@Makelen την επόμενη Τεταρτη είναι εμένα.Από υπομονη άλλο τπτ!Σ Ευχαριστουμε πάρα πολύ!Ναι οσο μπορώ κάνω οτι μ ευχαριστεί.Έχω κ το άντρα μου κ με κάνει να ξεχνιέμαι αλλά με έχει τρελάνει στο φαγητο κ στους χυμούς.Μπαλόνι θα με κάνει από νωρις..

Δεν κανονίσατε κάποιον υπέρηχο,νομίζω πως θα έπρεπε.Εάν κάποιο κορίτσι έχει κάνει θα σου απαντησει γιατί εγώ δεν γνωρίζω σίγουρα.Καλή επιτυχία εύχομαι!

Μου ειπαν θα κανω υπερηχο την ωρα του prp!Απλα θεωρω πως επρεπε να με βαλουν να κανω ενα ακομη 2-3 μερες μετα να δουμε αν λειτουργησε!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...