Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

@Supergirl87 και  @Katiamaxiking καλή επιτυχία κορίτσια μου .... περιμένουμε τα νέα σας....αντε το 2025 να γεμισει πολλεςςςς κοιλιτσες 

Ευχαριστούμε πολύ 🥰🥰 μακάρι 🙏🏼 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου μην το πιάσουμε ετσι, γιατί στο έγραψα εγώ που συμμερίζομαι τον πόνο της. Και εγώ έχω φίλη από εδώ μέσα που πραγματικά η ιστορία της τσακίζει καρδιές. Είναι σαν να αναιρώ αυτά που πέρασε η δική σου φίλη γιατί υπάρχουν και χειρότερα. δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί η Μαρία να πέσει στα πατώματα γιατί το δικο της μονοπάτι έχει τρομερές λακούβες! Και η ζωή δεν είναι ένα πράγματα. Δεν ξέρουμε πέρα από αυτό τι άλλο περνάει στην ζωή της που την φέρνει σε σημείο να νιώθει ότι μετά από 9 ωοληψιες δεν μπορει να έχει άλλο συναίσθημα και να πηγαίνει στα ραντεβού της απαθής.

Εδώ είμαστε να εμψυχώνουμε!!  

Εγώ δλδ δεν συμμερίζομαι τον πόνο της…Μάλιστα.Εαν είμαστε εδώ για να εμψυχώνουνε τότε κακώς της το είπα.Οταν ο αλλος πέφτει ψυχολογικά πρέπει να τον ανεβαζεις.Λεει μια παροιμία:έξω από τον χορο πολλά τραγούδια λένε κ σιγουρα ο καθένας μας κουβαλάει πολλα στην καμπούρα του.Εγω δεν μπορω να ξέρω για σενα,εσυ για μενα κ πάει λεγοντας.Εύχομαι σε όλες μας γερα μωρά.Δεν θα πω κατι αλλο,καλο σου βραδυ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Εγώ δλδ δεν συμμερίζομαι τον πόνο της…Μάλιστα.Εαν είμαστε εδώ για να εμψυχώνουνε τότε κακώς της το είπα.Οταν ο αλλος πέφτει ψυχολογικά πρέπει να τον ανεβαζεις.Λεει μια παροιμία:έξω από τον χορο πολλά τραγούδια λένε κ σιγουρα ο κανένας μας κουβαλάει πολλα στην καμπούρα του.Εγω δεν μπορω να ξέρω για σενα,εσυ για μενα κ πάει λεγοντας.Εύχομαι σε όλες μας γερα μωρά.Δεν θα πω κατι αλλο,καλο σου βραδυ!

Κορίτσια μου, όλα καλά ! Ευχαριστώ και τις 2 σας αρχικά.  Κουβέντα γίνεται. 😊❤️

Περνάω μια φάση απάθειας απλα. Συγγνώμη αν «έριξα» κάποια ψυχολογικά απλά λεω πως νιώθω χωρις φίλτρο. Προφανώς και βαθιά μέσα μου θέλω να έχω κάτι να πιστέψω αλλά δε μου δίνεται. 

@Supergirl87 είδα τα μηνύματα αποσπασματικά σήμερα και τώρα κατάλαβα πως έκανες ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι !!💪🏻🙏

Just now, Supergirl87 είπε:

Εγώ δλδ δεν συμμερίζομαι τον πόνο της…Μάλιστα.Εαν είμαστε εδώ για να εμψυχώνουνε τότε κακώς της το είπα.Οταν ο αλλος πέφτει ψυχολογικά πρέπει να τον ανεβαζεις.Λεει μια παροιμία:έξω από τον χορο πολλά τραγούδια λένε κ σιγουρα ο κανένας μας κουβαλάει πολλα στην καμπούρα του.Εγω δεν μπορω να ξέρω για σενα,εσυ για μενα κ πάει λεγοντας.Εύχομαι σε όλες μας γερα μωρά.Δεν θα πω κατι αλλο,καλο σου βραδυ!

Κορίτσια μου ηρεμία, εδώ μέσα είμαστε όλες για να λέμε τις απόψεις μας και να χαλαρώνουμε. Τ ότι μπορεί να μην συμφωνούμε ή να βλέπουμε με διαφορετικό τρόπο την όλη διαδικασία δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουμε η μία την άλλη. Είμαστε εδώ για να προσπαθούμε για το καλύτερο είμαστε ομάδα.... εγώ συμφωνώ στο ότι, όταν βλέπουμε κάποια κοπέλα να είναι αρνητική ή πεσμένη ψυχολογικά να την μπουσταρουμε εννοείτε ότι δεν το καταλαβαίνει εκείνη την στιγμή και το περνάει στραβά, και εγώ πέρασα από αυτό το στάδιο που τ έβλεπα όλα αρνητικά και δεν άκουγα καμία σας αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησαν πολλά κορίτσια λέγοντας μου διαφορά που όταν τ άκουγα έλεγα τι με λένε??? Δεν με καταλαβαίνουν??? Θα με τρελάνουν??? Που την βρίσκουν αυτήν την θετικοτητα??? Και πολλά άλλα... η καθεμία μας είναι διαφορετική... ηρεμία και μην ξεχνάτε ότι, ότι λέει η καθεμία εδώ μέσα είναι για καλό.... τα φιλιά μου σ όλες σας 

• Μου αρέσει 3

Just now, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, όλα καλά ! Ευχαριστώ και τις 2 σας αρχικά.  Κουβέντα γίνεται. 😊❤️

Περνάω μια φάση απάθειας απλα. Συγγνώμη αν «έριξα» κάποια ψυχολογικά απλά λεω πως νιώθω χωρις φίλτρο. Προφανώς και βαθιά μέσα μου θέλω να έχω κάτι να πιστέψω αλλά δε μου δίνεται. 

@Supergirl87 είδα τα μηνύματα αποσπασματικά σήμερα και τώρα κατάλαβα πως έκανες ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι !!💪🏻🙏

Κατανοητό είναι κ σεβαστό όλες το έχουμε περάσει.Ψυχολογικά τουλαχιστον εμένα δεν με έριξες,είμαι ετσι απο την φύση μου!Οπως σου ειπα κ πριν να το πιστέψεις!Εάν όχι εσύ τότε ποιος;Σ ευχαριστώ πολύ!❤️

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου ηρεμία, εδώ μέσα είμαστε όλες για να λέμε τις απόψεις μας και να χαλαρώνουμε. Τ ότι μπορεί να μην συμφωνούμε ή να βλέπουμε με διαφορετικό τρόπο την όλη διαδικασία δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουμε η μία την άλλη. Είμαστε εδώ για να προσπαθούμε για το καλύτερο είμαστε ομάδα.... εγώ συμφωνώ στο ότι, όταν βλέπουμε κάποια κοπέλα να είναι αρνητική ή πεσμένη ψυχολογικά να την μπουσταρουμε εννοείτε ότι δεν το καταλαβαίνει εκείνη την στιγμή και το περνάει στραβά, και εγώ πέρασα από αυτό το στάδιο που τ έβλεπα όλα αρνητικά και δεν άκουγα καμία σας αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησαν πολλά κορίτσια λέγοντας μου διαφορά που όταν τ άκουγα έλεγα τι με λένε??? Δεν με καταλαβαίνουν??? Θα με τρελάνουν??? Που την βρίσκουν αυτήν την θετικοτητα??? Και πολλά άλλα... η καθεμία μας είναι διαφορετική... ηρεμία και μην ξεχνάτε ότι, ότι λέει η καθεμία εδώ μέσα είναι για καλό.... τα φιλιά μου σ όλες σας 

Καλέ ήρεμες είμαστε χαχαχχα.Απλά εγω είμαι θετικός σαν άνθρωπος,χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τα πάνω μου κ τα κάτω μου.Συμφωνώ μαζι σου σε όλα!Φιλιά κ απο μένα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Κατανοητό είναι κ σεβαστό όλες το έχουμε περάσει.Ψυχολογικά τουλαχιστον εμένα δεν με έριξες,είμαι ετσι απο την φύση μου!Οπως σου ειπα κ πριν να το πιστέψεις!Εάν όχι εσύ τότε ποιος;Σ ευχαριστώ πολύ!❤️

Καλά γενικά είμαι φυσει αισιόδοξος άνθρωπος (τουλάχιστον όλοι έτσι μου λένε δλδ). Απλά τώρα μάλλον έχω πιάσει εντελώς πάτο με τις εξελίξεις και είμαι εκτός ευατου. Αν το πιστέψω θα απογοητευτώ ξανά και ξανά και δε θέλω. Προχωράμε και βλέπουμε ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εγώ δλδ δεν συμμερίζομαι τον πόνο της…Μάλιστα.Εαν είμαστε εδώ για να εμψυχώνουνε τότε κακώς της το είπα.Οταν ο αλλος πέφτει ψυχολογικά πρέπει να τον ανεβαζεις.Λεει μια παροιμία:έξω από τον χορο πολλά τραγούδια λένε κ σιγουρα ο καθένας μας κουβαλάει πολλα στην καμπούρα του.Εγω δεν μπορω να ξέρω για σενα,εσυ για μενα κ πάει λεγοντας.Εύχομαι σε όλες μας γερα μωρά.Δεν θα πω κατι αλλο,καλο σου βραδυ!

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλέ ήρεμες είμαστε χαχαχχα.Απλά εγω είμαι θετικός σαν άνθρωπος,χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τα πάνω μου κ τα κάτω μου.Συμφωνώ μαζι σου σε όλα!Φιλιά κ απο μένα!

Οι ορμόνες μας έχουν χτυπήσει κοκκινοοοοχαχαχχαχαχ

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά γενικά είμαι φυσει αισιόδοξος άνθρωπος (τουλάχιστον όλοι έτσι μου λένε δλδ). Απλά τώρα μάλλον έχω πιάσει εντελώς πάτο με τις εξελίξεις και είμαι εκτός ευατου. Αν το πιστέψω θα απογοητευτώ ξανά και ξανά και δε θέλω. Προχωράμε και βλέπουμε ..

Θα γίνει το θαύμα που λες που θέλουμε, πιάσε όσο πάτο θες αλλά μετά πάρε φορά για τα πάνω σου ,δεν πέρασες λίγα είναι λογικό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

πρίν από 15 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι 3 τρίτης μέρας! 

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

@Supergirl87 και  @Katiamaxiking καλή επιτυχία κορίτσια μου .... περιμένουμε τα νέα σας....αντε το 2025 να γεμισει πολλεςςςς κοιλιτσες 

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 32 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
3 έβαλα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...