Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Δε το κάνω επίτηδες ! Απλά πλέον δεν ελπίζω οπότε εχω αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Δε το κάνω επίτηδες ! Απλά πλέον δεν ελπίζω οπότε εχω αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Απαπαπα καλέ τι απαισιοδοξία είναι αυτή;Χαλάρωσε κ παρτο αλλιώς!Μην τα βλέπεις όλα μαύρα.Υπάρχουν κ χειρότερα γερή να είσαι κ θα έρθει το μωρό σύντομα!

πρίν από 6 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Απαπαπα καλέ τι απαισιοδοξία είναι αυτή;Χαλάρωσε κ παρτο αλλιώς!Μην τα βλέπεις όλα μαύρα.Υπάρχουν κ χειρότερα γερή να είσαι κ θα έρθει το μωρό σύντομα!

Χαχαχαχαχαχ! Κορίτσι μου δεν έχει τύχει κ τίποτα καλό από τη μέρα που ξεκινήσαμε. Προφανώς υπάρχουν κ χειρότερα! Την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα εμείς κ οι άνθρωποι μας.  Απλά δεν είμαι κ αισιόδοξη πλέον ότι όντως θα έρθει. Κάνω ο,τι μπορώ κ ο, τι γίνει αλλά δε μπορώ και να εθελοτυφλώ όταν υπάρχουν δεδομένα . 🙂

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Χαχαχαχαχαχ! Κορίτσι μου δεν έχει τύχει κ τίποτα καλό από τη μέρα που ξεκινήσαμε. Προφανώς υπάρχουν κ χειρότερα! Την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα εμείς κ οι άνθρωποι μας.  Απλά δεν είμαι κ αισιόδοξη πλέον ότι όντως θα έρθει. Κάνω ο,τι μπορώ κ ο, τι γίνει αλλά δε μπορώ και να εθελοτυφλώ όταν υπάρχουν δεδομένα . 🙂

Όταν θα το πηγαίνεις στην παιδική χαρα τότε να σε δω.Είναι μακρύ το ταξίδι,οπλισου με θετική ενέργεια κ υπομονή!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι και εγώ!!! Καλή μας επιτυχία ❤️ ποτέ θα κάνεις χοριακη;; Εγώ στις 17/2. 

Καλή μας επιτυχία,να μας πάνε όλα καλά!Εγώ την αλλη Τετάρτη,έχουμε ακόμα ημέρες;Πως είσαι,πως νιώθεις;

πρίν από 5 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλή μας επιτυχία,να μας πάνε όλα καλά!Εγώ την αλλη Τετάρτη,έχουμε ακόμα ημέρες;Πως είσαι,πως νιώθεις;

Εμένα μου είπε σε 14 μέρες και πέφτει Κυριακή οπότε θα πάω την Δευτέρα. Ήρεμη είμαι προς το παρόν και αισιοδοξώ. Εσύ; 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη ,περιμένουμε τα νέα σου ...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα μου είπε σε 14 μέρες και πέφτει Κυριακή οπότε θα πάω την Δευτέρα. Ήρεμη είμαι προς το παρόν και αισιοδοξώ. Εσύ; 

Εβαλες 3 ημέρας καλά θυμάμαι;Γι αυτο λογικά.Ηρεμη κ χαλαρή κ εγώ,ελπίζω για το καλυτερο.Σήμερα βέβαια ειχα απο το μεσημερι κάτι σαν κάψιμο στις κλειδώσεις αλλά οκ τπτ σημαντικό.

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη ,περιμένουμε τα νέα σου ...

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

Κορίτσι μου μην το πιάσουμε ετσι, γιατί στο έγραψα εγώ που συμμερίζομαι τον πόνο της. Και εγώ έχω φίλη από εδώ μέσα που πραγματικά η ιστορία της τσακίζει καρδιές. Είναι σαν να αναιρώ αυτά που πέρασε η δική σου φίλη γιατί υπάρχουν και χειρότερα. δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί η Μαρία να πέσει στα πατώματα γιατί το δικο της μονοπάτι έχει τρομερές λακούβες! Και η ζωή δεν είναι ένα πράγματα. Δεν ξέρουμε πέρα από αυτό τι άλλο περνάει στην ζωή της που την φέρνει σε σημείο να νιώθει ότι μετά από 9 ωοληψιες δεν μπορει να έχει άλλο συναίσθημα και να πηγαίνει στα ραντεβού της απαθής.

Εδώ είμαστε να εμψυχώνουμε!!  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εβαλες 3 ημέρας καλά θυμάμαι;Γι αυτο λογικά.Ηρεμη κ χαλαρή κ εγώ,ελπίζω για το καλυτερο.Σήμερα βέβαια ειχα απο το μεσημερι κάτι σαν κάψιμο στις κλειδώσεις αλλά οκ τπτ σημαντικό.

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Ναι 3 τρίτης μέρας! 

• Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...