Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Αφού είπες ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις 2ο στον ίδιο κύκλο.. Αρα βάζεις αυτό που έχεις τώρα.. κι αν μείνεις έγκυος όλα καλά. Αν αποτύχει, που το απευχομαι,  αποφασίζεις μετά. Γνώμη μου.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Αφού είπες ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις 2ο στον ίδιο κύκλο.. Αρα βάζεις αυτό που έχεις τώρα.. κι αν μείνεις έγκυος όλα καλά. Αν αποτύχει, που το απευχομαι,  αποφασίζεις μετά. Γνώμη μου.. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εγώ αυτό σκεφτόμουν και λέω μήπως κάνω τόσο λάθος.  Αυτά ακριβώς σκέφτηκα.  🤍

πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Ο γιατρός σου τι προτείνει??? Το ενδομητριο είναι εντάξει?

πρίν από 1 λεπτό , Ελπίδα88 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εγώ αυτό σκεφτόμουν και λέω μήπως κάνω τόσο λάθος.  Αυτά ακριβώς σκέφτηκα.  🤍

Τότε προχωρά κορίτσι μου..! Και καλή σου επιτυχία!!!,❤️

16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Orgalutran για να μεγαλώνουν τα ωοθυλάκια, δεν σου δίνει?

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Ο γιατρός σου τι προτείνει??? Το ενδομητριο είναι εντάξει?

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Για αυτό είμαστε εδώ όλες για να στηρίζουμε η μία την άλλη και να λέμε τις εμπειρίες μας,εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να τα μάθεις και να έχεις επιτυχία τον επόμενο μήνα 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Για εμένα αυτό είναι το καλύτερο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...