Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Κοριτσι μου καλή επιτυχία. Ένα γερό έμβρυο χρειάζεσαι για να κάνεις παιδάκι. Όχι παραπάνω. Αν δημιουργηθεί κι ένα καλό ενδομήτριο, έχεις πολλές πιθανότητες. Άλλωστε αφού είχες 2 ωάρια, ήταν αρκετά δύσκολο να προχωρήσουν και τα δύο. Τώρα αν θες να προχωρήσεις βάζοντας 2 έμβρυα, και σε παίρνει οικονομικά, μπορείς να κάνεις ωοληψια και σε άλλο κύκλο, και αυτό να το καταψυξεις. Μπορείς να πάρεις πχ serpafar, που μεγαλώνουν 2-3 ωοθυλάκια. Ο.τι καινά αποφασίσεις.. καλή επιτυχία!

πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν εμένα μου είχαν κάνει υπέρηχο. Έχω την εντύπωση πως όχι, αλλά δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά. Εννοείται όμως πρέπει να τα απαιτούμε αυτά!! Απλώς συνήθως την πρώτη φορα είμαστε πιο ψαρωμενες..!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου καλή επιτυχία. Ένα γερό έμβρυο χρειάζεσαι για να κάνεις παιδάκι. Όχι παραπάνω. Αν δημιουργηθεί κι ένα καλό ενδομήτριο, έχεις πολλές πιθανότητες. Άλλωστε αφού είχες 2 ωάρια, ήταν αρκετά δύσκολο να προχωρήσουν και τα δύο. Τώρα αν θες να προχωρήσεις βάζοντας 2 έμβρυα, και σε παίρνει οικονομικά, μπορείς να κάνεις ωοληψια και σε άλλο κύκλο, και αυτό να το καταψυξεις. Μπορείς να πάρεις πχ serpafar, που μεγαλώνουν 2-3 ωοθυλάκια. Ο.τι καινά αποφασίσεις.. καλή επιτυχία!

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 45 λεπτά , Lila86 είπε:

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Με τον επόμενο δεν έχω κάνει φυσικό για να γνωρίζω. Πάντως ο προηγούμενος όταν έκανα και δίεγερση με φάρμακα υπολόγισε συν το κοπάδια των φαρμάκων. Έχω χάσει το μέτρημα με τόσα μου έχουμε ξοδέψει. Μόνο το στόχο σκέφτομαι και προχωράω. Όσο αντέχω δεν το βάζω κάτω!

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

Έχω ακόμα για ωοληψια,αλλά προσπαθώ να τα βάλω όλα σε σειρά...Πρώτα θα κάνω λαπαροσκόπηση,έπειτα βιοψία ενδομητρίου και μετά θα ξεκινήσω...Ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιος θα με βλέπει...αλλά θα την βρω την άκρη..που θα παει

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν εμένα μου είχαν κάνει υπέρηχο. Έχω την εντύπωση πως όχι, αλλά δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά. Εννοείται όμως πρέπει να τα απαιτούμε αυτά!! Απλώς συνήθως την πρώτη φορα είμαστε πιο ψαρωμενες..!

1 hour ago, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Χαχαχα ισχύει..Τι τραβάτε κ εσεις...Σωστά αν μου πουν 9 να είμαι ήδη εκεί 9 ..και 11 το πολύ να είμαι πίσω..Σωστή σκεψη

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Ακριβώς! Όχι δεν έκαναν υπέρηχο πριν το χειρουργείο. Την επόμενη φορά θα το απαιτήσω!

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

πρίν από 14 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Δεν μπορώ να βάλω δύο γιατί έχω γεννηθεί με δύο μήτρες και έκανα πλαστική ώστε να γίνει μια και λόγω του χειρουργείου ο γιατρός είπε ένα κάθε φορά . Σε ευχαριστώ πάντως🤍 δεν ξέρετε πόσο με βοηθήσατε όλες σήμερα 

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...