Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορεί και να μειώνεται εξαιτίας των πολυκυστικών δεν το ξέρεις! Μαρί γιατί κολλάς μόνο στα αρνητικά! 🤭
      Τα ξανάπαμε αυτά, τα συμπτώματα δεν σημαίνουν ωορρηξία και όταν κάνεις την ωορρηξία το τεστ πρέπει να είναι αρνητικό. Η αύξηση της LH δεν σημαίνει ωορρηξία αλλά ότι ΘΑ γίνει, κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες. Επίσης αν μέχρι πριν 3 μήνες θήλαζες λογικό είναι να μην την βρίσκεις, δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα οι ορμόνες σου. Πρέπει στις εξετάσεις σου να γίνει συνεκτίμηση με την εικόνα που έχεις στον υπέρηχο και το ιστορικό σου, έτσι άκρη δεν θα βγάλεις! 

Ναι ναι αυτή η μαγική ηλικία των 36 που νιώθεις πτώμα κάθε μέρα 😂 ο δικός μου (37) λέει όρεξη υπάρχει κουράγιο δεν ξέρω που να βρω 😂😂😂😂

Πάντως πέρα από την πλάκα το σωστό είναι να δώσετε μια ευκαιρία φυσικά και χαλαρά για ένα διάστημα και αν δεν σου κάτσει τον άλλο δρόμο το έχεις περπατήσει. Προσπαθήστε να το απολαύσετε όσο μπορείτε δηλαδή και όσο σας αφήνουν οι υποχρεώσεις και το παιδί! 

Expand  

Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στην κουβέντα , αλλά αυτό που έγραψες Δήμητρα, ότι όταν έχουμε ωορηξια το τεστ πρέπει να βγαίνει αρνητικό ισχύει σιγουρα;; Είναι έγκυρη η πηγή σου;  Δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό .. ούτε καν ο γιατρος, και μάλιστα νόμιζα το αντίθετο ότι η ωορηξια γίνεται στην κορύφωση της lh. Επίσης εμένα μου βγαίνει 2 μέρες θετικό το τεστ, πάει να πει ότι μάλλον την τρίτη μέρα που αρνητικόποιειται μάλλον τότε κάνω ωορηξια;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 1/2/2025 at 10:17 ΜΜ, Alex@ είπε:

Εγώ δεν πήρα ποτέ αντιβίωση, ούτε πριν ούτε μετά, ίσως βέβαια μου χορηγουσαν μετά την ωοληψια όσο ήμουν ακόμη στην μέθη αλλά δεν έπαθα και τίποτα.

Expand  

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Διαφημίσεις

On 1/2/2025 at 10:22 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Expand  

Πόσα ωάρια σου πήραν;

On 1/2/2025 at 9:05 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Expand  

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

• Μου αρέσει 1

On 1/2/2025 at 10:22 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Expand  

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

• Μου αρέσει 1

On 1/2/2025 at 4:28 ΜΜ, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Expand  

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 2/2/2025 at 9:18 ΠΜ, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Expand  

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

On 1/2/2025 at 10:29 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Expand  

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

• Λυπημένη/-ος 6

On 2/2/2025 at 11:41 ΠΜ, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Expand  

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
με διέγερση ; 

On 2/2/2025 at 12:00 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
με διέγερση ; 

Expand  

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

On 2/2/2025 at 12:40 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Expand  

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 5

On 2/2/2025 at 11:41 ΠΜ, Bubble24 είπε:

Expand  

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

On 2/2/2025 at 12:40 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Expand  

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

On 2/2/2025 at 6:27 ΜΜ, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Expand  

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 3

On 2/2/2025 at 4:05 ΜΜ, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Expand  

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

Λυπάμαι πάρα πολύ! 

Expand  

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

• Λυπημένη/-ος 1

Λυπάμαι πάρα πολύ! 

Expand  

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

• Λυπημένη/-ος 2

On 2/2/2025 at 7:59 ΜΜ, little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Expand  

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

On 1/2/2025 at 9:09 ΠΜ, Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Expand  

Ωχ αλήθεια; Τόσο μεγάλη αύξηση; Από τις ορμόνες της προετοιμασίας ή είχες κάνει και ενέσεις για διέγερση; Πάντως καλύτερα να ακυρωθεί, ξέρω πως δεν είναι η πρώτη σου επιλογή αλλά από το να μην είσαι οκ και να αποτύχει καλύτερα να ακυρωθεί. 

On 1/2/2025 at 11:14 ΠΜ, Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διαφορά.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκό! Υπέροχα νέα! Να μας πεις πως θα πάει ο πρώτος υπέρηχος, να σου πάνε όλα τέλεια και να έχεις μία ανέφελη εγκυμοσύνη  ❤️ 

On 2/2/2025 at 7:21 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Expand  

Έλα βρε κορίτσι κρίμα, κρίμα, κρίμα. Ότι και να πούμε δεν υπάρχουν λόγια για μια τέτοια απογοήτευση. Έκανες ωορρηξία νωρίτερα και τα χάσατε όλα; Δεν το είδατε στον υπέρηχο πριν την ωοληψία για να μην μπεις τζάμπα; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...