Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Vibramycin μου δίνει εμένα. 

Σε ευχαριστώ! Στην τελευταία που έκανα στον καινούριο γιατρό μου είπε δεν χρειάζεται, και σήμερα 8 μέρες μετά από ωοληψία έχω πόνο στον κόλπο, σαν σουβλιές που έρχονται και φεύγουν. Στο παλιό κέντρο μου έδιναν αυτή που είπες αλλά δεν τη θυμόμουν.. μπελάς! Ειδοποίησα και περιμένω να μου πουν τι να κάνω.

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Στην τελευταία που έκανα στον καινούριο γιατρό μου είπε δεν χρειάζεται, και σήμερα 8 μέρες μετά από ωοληψία έχω πόνο στον κόλπο, σαν σουβλιές που έρχονται και φεύγουν. Στο παλιό κέντρο μου έδιναν αυτή που είπες αλλά δεν τη θυμόμουν.. μπελάς! Ειδοποίησα και περιμένω να μου πουν τι να κάνω.

Ωχ περαστικά σου!!ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Να σαι καλά! Άλλαξα κέντρο για καλύτερα κ όλα πάνε στραβά..

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...