Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μίλησα με τον εξωσωματιστη για τα αποτελέσματα και μου είπε να πάω να κάνω υπέρηχο αυτή την εβδομάδα..

Μπράβο του θέλει να δει την θέση Κ πόσα είναι  Κ ότι όλα καλά !!! Είναι σημαντικό να ξέρεις οπότε λιγοστεύει Κ το ανχος 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μπράβο του θέλει να δει την θέση Κ πόσα είναι  Κ ότι όλα καλά !!! Είναι σημαντικό να ξέρεις οπότε λιγοστεύει Κ το ανχος 

Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα φανεί και το δεύτερο (αν είναι δύο τελικά) τόσο νωρίς. Εκεί σκαλωνω..!

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα φανεί και το δεύτερο (αν είναι δύο τελικά) τόσο νωρίς. Εκεί σκαλωνω..!

Εάν σε δει την Πέμπτη πχ θα έχει εικόνα πιστεύω . 

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλά κάνεις και απαντάς.. με βοηθάνε πολύ αυτές οι συζητήσεις για να ξέρω τι να περιμένω. Είχα βέβαια κι εγώ την πρώτη φορά 2 σάκους.. αλλά δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Περιμένω να δω αύριο αν θα ανέβει αρκετά ή όχι.. αν θα διπλασιαστεί.. αν θα τριπλασιαστεί.. για να έχω την πρώτη ενδειξη. Απλώς δεν ξέρω πότε είναι η σωστή μέρα για να κλείσω τον πρώτο υπέρηχο..!

Εγώ για πρώτο υπέρηχο πήγα  15η ημέρα από την ετ... και μετά από ένα 10ημερο φάνηκαν οι 2 σακοι!

πρίν από 6 λεπτά , Sisheido είπε:

Εγώ για πρώτο υπέρηχο πήγα  15η ημέρα από την ετ... και μετά από ένα 10ημερο φάνηκαν οι 2 σακοι!

Ναι, κι εγώ δεν πιστεύω να φανεί δεύτερος σάκος από τώρα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει 14η είδαμε 1 σάκο. Μετά ξαναπηγα 5 εβδομάδων και 6 ημερών. Εκεί είδαμε και το δεύτερο. Αλλά δυστυχώς ακούσαμε μια καρδιά. (Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολυ δίδυμα)

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι, κι εγώ δεν πιστεύω να φανεί δεύτερος σάκος από τώρα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει 14η είδαμε 1 σάκο. Μετά ξαναπηγα 5 εβδομάδων και 6 ημερών. Εκεί είδαμε και το δεύτερο. Αλλά δυστυχώς ακούσαμε μια καρδιά. (Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολυ δίδυμα)

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διαφορά.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...