Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Κορίτσι μου έχει τύχει να μου ακυρώσουν 2 φορές εμβρυομεταφορα αλλά για άλλους λόγους. Εννοείται είχα πάρει πριν όλα τα φάρμακα. Καλύτερα να πας με ασφαλή τρόπο κ να είσαι σίγουρη. Πρέπει οι συνθήκες να είναι όσο καλύτερες γίνεται.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Sunshine. είπε:

Από μόνη μου. Κανείς δεν μου είπε γιατι πριν ενα μήνα ήταν 0,3

Εγώ πάντα λέω αν δεν προσέξουμε εμείς τους εαυτούς μας υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να σκεφτεί ποτέ το κάτι παραπάνω για εμάς .? 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 43 λεπτά , Sunshine. είπε:

Από μόνη μου. Κανείς δεν μου είπε γιατι πριν ενα μήνα ήταν 0,3

Σε εμένα έτυχε . Απο 1.4 πήγε 3.9

το θέλουν κάτω απο 2,5. Είχα βιοχημική και ο εξωσωματικός τότε μου είπε α είχε ανέβω η TSH πρέπει να πάρεις χάπι. Και του λέω σας είπα έχω υποθυρεοειδισμό και παίρνω χάπι. Δεν απάντησε καν.

αυτο που λέει η Λίνα. Εμείς πρώτα να προσέχουμε τον εαυτό μας δυστυχώς. Και αν έχεις καλό ενδοκρινολόγο θα σου πει τι να κάνεις. Δυστυχώς τα φάρμακα μας επηρεάζουν ναι .

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διάφορα.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Wow!! Για 2 φαίνονται! Συγχαρητήρια! 
11η είχα 300 😂

Τι βαθμολογία είχαν οι βλαστοκύστες που βάλατε; 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Wow!! Για 2 φαίνονται! Συγχαρητήρια! 
11η είχα 300 😂

Τι βαθμολογία είχαν οι βλαστοκύστες που βάλατε; 

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας, και οι δύο 4ΑΑ.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Makelen είπε:

Τέλειο!!!

Έκλεισες για υπέρηχο;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Makelen είπε:

Άντε σου χρωστούσε δυο μάλλον !! Μια χαρά!! Αλήθεια επειδή Κ εμένα το χωριό μου είναι εκεί δεν θα σε ρωτήσω πιο είναι φυσικά αλλά που πάτε για μπάνιο ? 

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Τέλειο!!!

Έκλεισες για υπέρηχο;; 

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Άντε σου χρωστούσε δυο μάλλον !! Μια χαρά!! Αλήθεια επειδή Κ εμένα το χωριό μου είναι εκεί δεν θα σε ρωτήσω πιο είναι φυσικά αλλά που πάτε για μπάνιο ? 

Λες να προχωρήσουν και τα δύο..? Για να δούμε. Για μπάνιο πάμε ή Ναυαρίνου ή Μαντίνεια. Πριν το παιδί πηγαίναμε και Μπούκα. Σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα που μένω..

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Χαχαχαχ ευχαριστώ! Τα πεθερικά χαίρονται και περιμένουν!! Ο πεθερός αγοράζει τα γάλατα του γιου μου από τότε που γεννήθηκε. Και τώρα λέει πως εκείνος πάλι θα τα αγοράζει.. είτε ένα είτε δύο. Κι ότι στον γιο μου.. θα πάρει μια κατσίκα! Χαχαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...