Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, kate82 είπε:

Θα σου πω κάτι. Αν θες το κρατάς 

Αν θες το πετάς 

Σταμάτα να ψάχνεις Σταμάτα να ρωτάς προσπάθησε να γίνεις ψυχρός εκτελεστής, προχώρα σε θέλει όλη η χώρα που έλεγε ο λαός χαχαχαχχα 

Προχώρα και θα έρθει το ένα το καλό που ψάχνουμε, πίστεψέ στον ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ 

Καλέ επι ένα χρόνο ήμουν μηχανή. Ποσο να αντέξω η γυναίκα ;🤣🤷🏻‍♀️

Υπάρχουν τα ups and downs.. Απλά ψάχνω τρόπο να το πιστέψω πάλι κ δυσκολεύομαι. Περίμενα καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά σα νέα αρχή. Anyway. Είναι αυτό που είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Blu24 είπε:

Ήμαστε και εμείς εδώ καλέ !!! Με μια χαρά αμη και χάλια μαύρα σπερμα !!! Από όλα περιέχει αυτό το φόρουμ 🥲

Να ορίστε στην @kate82 πες τα που λέει δεν βρίσκει με καλή ΑΜΗ. 😂 

Βρε κορίτσια βρε κορίτσια και ειδικά το κορίτσι μας @MK2012 σ αυτή την όμορφη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα τα ωραία έρχονται με κόπο. Κι εμείς εδώ το ξέρουμε καλά. Στοχοπροσήλωση ποια το είπε δεν συγκράτησα αλλά έχει δίκιο! Κοιτάμε τον στόχο μας ένα(ίσως και δύο) παχουλό μωράκι να μας χαμογελά. Οσο προσπαθούμε είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Θέλει υπομονή και θάρρος. Είναι λογικό να μας παίρνει και από κάτω (θυμηθείτε τα λόγια μου στην ετ μου μπορεί να είμαι η χειρότερη εδώ μεσα) αλλά ποιος θα σταθεί στη θέση μας; Κανείς, γι αυτό πατάμε γερά κάτω και επιμένουμε. Ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Εχουμε στην διάθεση μας τους καλύτερους γιατρούς, τα καλύτερα προγράμματα εξωσωματικής. Θα τα καταφέρουμε! 

• Μου αρέσει 6

Just now, MK2012 είπε:

Καλέ επι ένα χρόνο ήμουν μηχανή. Ποσο να αντέξω η γυναίκα ;🤣🤷🏻‍♀️

Υπάρχουν τα ups and downs.. Απλά ψάχνω τρόπο να το πιστέψω πάλι κ δυσκολεύομαι. Περίμενα καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά σα νέα αρχή. Anyway. Είναι αυτό που είναι.

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες,, κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

πρωτη φορα το ακουω αυτο με τη διασπαση ! απιστευτο! σου εδωσαν εξηγηση ; ειχες κληρονομικοτητα ομοζυγωτικων διδυμων;;; τελικα αυτα τα δυο κατεληξαν στα μωρακια σου ;

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένα χρόνο τώρα δε το βρήκα το καλό! Τώρα θα εμφανιστεί;! Ασε που τρέμω μην σταματήσει η περίοδος παιδιά. Ακόμα δίνω ωάρια αλλά ως πότε; Οκ έχουμε συζητήσει εδώ πως δε σταματάει από τη μια μέρα στην άλλη αλλά κ πάλι, δεν είναι πως έχω μπροστά μου ιδιαίτερα πολύ χρόνο.

Μα αυτό σου λέω, εμένα ο κύκλος ο καλός ήρθε τη δεύτερη χρονιά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να ορίστε στην @kate82 πες τα που λέει δεν βρίσκει με καλή ΑΜΗ. 😂 

Βρε κορίτσια βρε κορίτσια και ειδικά το κορίτσι μας @MK2012 σ αυτή την όμορφη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα τα ωραία έρχονται με κόπο. Κι εμείς εδώ το ξέρουμε καλά. Στοχοπροσήλωση ποια το είπε δεν συγκράτησα αλλά έχει δίκιο! Κοιτάμε τον στόχο μας ένα(ίσως και δύο) παχουλό μωράκι να μας χαμογελά. Οσο προσπαθούμε είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Θέλει υπομονή και θάρρος. Είναι λογικό να μας παίρνει και από κάτω (θυμηθείτε τα λόγια μου στην ετ μου μπορεί να είμαι η χειρότερη εδώ μεσα) αλλά ποιος θα σταθεί στη θέση μας; Κανείς, γι αυτό πατάμε γερά κάτω και επιμένουμε. Ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Εχουμε στην διάθεση μας τους καλύτερους γιατρούς, τα καλύτερα προγράμματα εξωσωματικής. Θα τα καταφέρουμε! 

Εγώ είπα τη σοφή αυτή λέξη😅 δύο χρόνια έκλεισα τα αυτιά σε γνώμες, απόψεις, δουλειά, αφεντικά..

ο γλυκούλης ο γιατρός στην πρώτη αποτυχημένη εμβρυομεταφορα μού είπε ψύχραιμα το πήρες, καλά σε βλέπω. Λέω γιατρέ θα πετύχει την επόμενη, στατιστικά η πρώτη αποτυγχάνει😅

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Εγώ είπα τη σοφή αυτή λέξη😅 δύο χρόνια έκλεισα τα αυτιά σε γνώμες, απόψεις, δουλειά, αφεντικά..

ο γλυκούλης ο γιατρός στην πρώτη αποτυχημένη εμβρυομεταφορα μού είπε ψύχραιμα το πήρες, καλά σε βλέπω. Λέω γιατρέ θα πετύχει την επόμενη, στατιστικά η πρώτη αποτυγχάνει😅

Καλέ σ αυτόν είσαι και εσύ σίγουρα, και εμένα τα ίδια μ είπε χαχαχαχαχχα

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , apple2 είπε:

Ναι την απλή εννοώ. Αυτήν μου ζητούσαν από τα κέντρα εξωσωματικής.

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Καλέ σ αυτόν είσαι και εσύ σίγουρα, και εμένα τα ίδια μ είπε χαχαχαχαχχα

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες πολύ. Λυπάμαι για αυτό. Νομίζω πως όταν κάνεις συνέχεια κύκλους κ έχεις συνέχεια ελπίδα κ μετά περιμένεις νέα (στη δική μου περίπτωση άσχημα στο 80% των περιπτώσεων) , δε προλαβαίνεις να βγεις από το προβλημα. Απλά συνεχώς κάτι περιμένεις κ ελπίζεις κ μετά αν πάει στραβά λυπάσαι κ πάλι ελπίζεις. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας κ έκανα ωοληψια 2/1 όπου είχα πάρει όλα τα φάρμακα της ετ κ ηλπιζα πως θα βάλω φρέσκια βλαστοκύστη , δε προχώρησε κ στενοχωρήθηκα , βρήκα άλλο γιατρό κ αναθάρρησα , βγήκε κακή καμπύλη σακχάρου , συνάντησα @@ ενδοκρινολόγο που με έθαψε 2 μέτρα κάτω από τη γη, ξεκίνησα με τον άλλο γιατρό , 2 ωάρια άρα πάλι χαρά και τελικά κουβά. Όλα αυτά σε 29 ημέρες! Κάπου σου τη βαράει, όσο και αν πας ψυχρά και εκτελεστικά. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται και μου δίνουν προαγωγή στη δουλεια ζητώντας να δουλέψω περισσότερο, παραπάνω ευθύνες που ούτε καν το ζήτησα κ ούτε μπορώ να υποστηρίξω σε αυτή τη φάση. Αλλα δε μπορώ να κάνω πίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα. Μια παράνοια κοινώς ! 

(καλά τα έλεγε η Αση πως οι Παρθένοι θα ταλαιπωρηθούν τον Ιανουάριο 🤣🤣🤣)

• Χαχα 3

Just now, kate82 είπε:

@Neverstop να κλείσουμε ραντεβού στο κέντρο να γνωριστούμε 😁😁😁

Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω ξανά εκτός κι αν μου κάνουν πλύση εγκεφάλου για δεύτερο. Έχω τρία έμβρυα αλλά δεν θέλω αυτή τη στιγμή δεύτερο. Δύο χρόνια εκεί δεν σε πέτυχα😂

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες πολύ. Λυπάμαι για αυτό. Νομίζω πως όταν κάνεις συνέχεια κύκλους κ έχεις συνέχεια ελπίδα κ μετά περιμένεις νέα (στη δική μου περίπτωση άσχημα στο 80% των περιπτώσεων) , δε προλαβαίνεις να βγεις από το προβλημα. Απλά συνεχώς κάτι περιμένεις κ ελπίζεις κ μετά αν πάει στραβά λυπάσαι κ πάλι ελπίζεις. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας κ έκανα ωοληψια 2/1 όπου είχα πάρει όλα τα φάρμακα της ετ κ ηλπιζα πως θα βάλω φρέσκια βλαστοκύστη , δε προχώρησε κ στενοχωρήθηκα , βρήκα άλλο γιατρό κ αναθάρρησα , βγήκε κακή καμπύλη σακχάρου , συνάντησα @@ ενδοκρινολόγο που με έθαψε 2 μέτρα κάτω από τη γη, ξεκίνησα με τον άλλο γιατρό , 2 ωάρια άρα πάλι χαρά και τελικά κουβά. Όλα αυτά σε 29 ημέρες! Κάπου σου τη βαράει, όσο και αν πας ψυχρά και εκτελεστικά. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται και μου δίνουν προαγωγή στη δουλεια ζητώντας να δουλέψω περισσότερο, παραπάνω ευθύνες που ούτε καν το ζήτησα κ ούτε μπορώ να υποστηρίξω σε αυτή τη φάση. Αλλα δε μπορώ να κάνω πίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα. Μια παράνοια κοινώς ! 

(καλά τα έλεγε η Αση πως οι Παρθένοι θα ταλαιπωρηθούν τον Ιανουάριο 🤣🤣🤣)

Συγχαρητήρια για την προαγωγή θα πω και πέρα από τα ραντεβού για υπέρηχο κι ωοληψια,η δουλειά είναι βάλσαμο!!!

πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Μα αυτό σου λέω, εμένα ο κύκλος ο καλός ήρθε τη δεύτερη χρονιά! 

Την πρώτη χρονιά τι γινόταν δλδ ; Δεν είχες βλαστοκύστες;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Sisheido είπε:

Αχ απαντάω κι εγώ γιατί θυμάμαι τα δικά μου...

8η 205

12η 1746

Στο πρώτο υπέρηχο ένα φουσκακι και στον επόμενο περίπου στην 5η εβδομη είχαμε δύο φουσκομπαλακια!!!

Καλά κάνεις και απαντάς.. με βοηθάνε πολύ αυτές οι συζητήσεις για να ξέρω τι να περιμένω. Είχα βέβαια κι εγώ την πρώτη φορά 2 σάκους.. αλλά δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Περιμένω να δω αύριο αν θα ανέβει αρκετά ή όχι.. αν θα διπλασιαστεί.. αν θα τριπλασιαστεί.. για να έχω την πρώτη ενδειξη. Απλώς δεν ξέρω πότε είναι η σωστή μέρα για να κλείσω τον πρώτο υπέρηχο..!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...