Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά,με ρώτησε μια φιλη εάν γράφετε η κυστική ίνωση αλλά δεν θυμάμαι καθόλου..Γράφεται η όχι;

Όχι ολόκληρη μόνο η συνήθης μετάλλαξη . Τις πιο σπάνιες τις πληρώνεις υπάρχουν διάφορα πακέτα . Πχ 99% Κ πιο κατω

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά,με ρώτησε μια φιλη εάν γράφετε η κυστική ίνωση αλλά δεν θυμάμαι καθόλου..Γράφεται η όχι;Ο κατακερματισμός κ το οξειδωτικό;Γιατί εμείς τα είχαμε πληρώσει

Ναι γράφεται. Την έχω κάνει.

πρίν από 58 λεπτά , little miracle είπε:

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

• Δύναμη! 1

πρίν από 7 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωάρια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

πρίν από 2 λεπτά , Cristina93 είπε:

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

Δεν ξέρω τι να πω ,είναι μια απορία μου ,που θα μείνει απορία 

πρίν από 17 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Cristina93 είπε:

για το ενδομητριο δεν ξερω να σου πω, γιατι εμενα ως 10-11 εφτανε. αλλα ειχα τρεις εμφυτευσεις με τοσο. 

τωρα οσον αφορα τη βιοψια, ναι την τελευταια φορα μετα απο ενα χρονο ορμονες βρεθηκαν σπερματοζωαρια με σπερμοδιαγραμμα 0. αλλα προφανως κι οχι καλα . απο 13 ωαρια καταληξαμε σε 2 βλαστοκυστες κι αυτες οχι καλες . για το θεμα μας ακριβως θα σου στειλω πμ για να μην πρηζουμε τα υπολοιπα κοριτσια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Στην ιστολογική από την απόξεση που έγινε στη διάρκεια της υστεροσκοπησης λέει μέσα στα αποτελέσματα τη λέξη υπερπλασία και χρόνια φλεγμονή. Ευτυχώς δεν είναι κάποια κακοήθεια αλλά το γεγονός ότι οι μαιες που καλούν τα παρουσιάζουν ως φυσιολογικά ευρήματα με εκνευρίζει ολίγον τι…  Εμένα σε όλους τους υπέρηχους μου λένε ΕΤΣΙ (εννοώντας το ενδομήτριο) δεν σου κάνουμε εμβρυομεταφορά. Τέλος πάντων αν φτάσουμε εκεί θα βρεθεί μια λύση με κατάψυξη και ορμόνες σε επόμενο κύκλο θέλω να πιστεύω. Απλά απορώ για την υγεία μου δεδομένου ότι έχω χαμηλή ΑΜΗ και μόνο 1-2 μέρες περίοδο. Δεν μου φαίνονται καθόλου φυσιολογικά όλα αυτά. 

Just now, Cristina93 είπε:

Στην ιστολογική από την απόξεση που έγινε στη διάρκεια της υστεροσκοπησης λέει μέσα στα αποτελέσματα τη λέξη υπερπλασία και χρόνια φλεγμονή. Ευτυχώς δεν είναι κάποια κακοήθεια αλλά το γεγονός ότι μου οι μαιες που καλούν τα παρουσιάζουν ως φυσιολογικά ευρήματα με εκνευρίζει ολίγον τι… 

Δεν γνωρίζω καθόλου, για να σε λένε ότι είναι φυσιολογικά είναι φυσιολογικά, μια δεύτερη γνώμη δεν πήρες?

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

Πλέον έχω μπει στο τριπάκι να δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα ακούσω καλά νεα ρε παιδιά. Δλδ δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί. 
Με πήρε ο Σφακ, μου είπε πως πρέπει να κάνω υπομονή. Του λέω έχω φάει πολλές σφαλιάρες. Για εμένα του λέω δεν είναι η πρώτη φορά τώρα, είναι η 9η. Θα φας κ άλλες σφαλιάρες λέει απλά πρέπει να είσαι δυνατή και να προσπαθήσεις. Τον ρώτησα για 3 ημερών και μου είπε πως προχωράμε όπως είχαμε πει προς το παρόν δλδ με βλαστοκυστες. Για το ωάριο Β φάσης τον ρώτησα αν έχει νόημα να το πάρω εφόσον δεν ήταν καλός κύκλος.  Μου απάντησε πως σαφώς και έχει γιατί πρώτον μπορεί να εξελιχθεί σε κύστη και δεύτερον έχει 50-60% να έχει κάτι μέσα κ να μην είναι κενό ωοθηλακιο. 
Τι να πω. 
Του είπα για τον ενδοκρινολόγο και μου είπε αυτό που σας ανέφερα παραπάνω. Πιστεύει επίσης πως είναι ανυπόστατο αυτό που μου ανέφερε για τα ενδεχόμενα σύνδρομα του παιδιού λόγω ΠΩΑ.  Του ζήτησα να μου πει όταν σταματήσει να έχει νόημα αυτό που κάνω να μου πει. Οταν θα φτάσει στο σημείο να είναι μάταιο πια. Να είσαι σίγουρη πως πρώτος εγώ θα στο πω μου είπε.

8 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Κρατήσου για τις δύο βλαστοκύστες που έχεις στην κατάψυξη. Μην πτόησε . Ρώτα τον γιατρό σου τι να κάνεις με αυτές. Και ρώτα τον τι πιστεύει εκείνος. Τι θα έκανε αν ήταν στην θέση σου; Να συνεχίσεις ή να σταματήσεις με τα δικά σου; Ειλικρινή απάντηση! Πηγαίναν όλα τέλεια! Τι σημαίνει αυτό; Ανώριμο; Το πήρες νωρίς; Η ποιότητα ; Τι; Τέρμα φυσικό. Πολύ στεναχωριέμαι. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! 

Τον ρώτησα και μου είπε πως έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έφταιξε γιατί κάθε ωάριο έχει 30-40% να γίνει βλαστοκύστη. Απλά εγώ με το 1-1, έχω λιγότερες πιθανότητες.Εχω κουραστεί τόσο πολύ.

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες,, κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

πρωτη φορα το ακουω αυτο με τη διασπαση ! απιστευτο! σου εδωσαν εξηγηση ; ειχες κληρονομικοτητα ομοζυγωτικων διδυμων;;; τελικα αυτα τα δυο κατεληξαν στα μωρακια σου ;

Έτσι κ αλλιώς πριν προχωρήσω σε ετ θέλει να μου κάνει υστεροσκοπηση εκ νέου. Συν του ότι πρέπει να ρυθμίσω το σάκχαρο που φάνηκε στις εξετάσεις που έκανα γιατί ενδεχομένως επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε δε θέλω να βιαστώ να κάνω ετ πάλι αν δεν είναι όλες οι συνθήκες τέλειες. Επισης , είτε το πιστεύετε είτε όχι , νιώθω πως αυτές οι 2 βλαστοκυστες κάπως μου δίνουν μια αισιοδοξία όταν είμαι χάλια. Και ας μην είναι καλές ποιοτικά. Γιατί σκέφτομαι πως αν δεν είχα καμία θα έλεγα πως δεν έχω καμία δυνατότητα για ετ και πάλι από την αρχή.

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

εγώ έπαιρνα και filicine και Salospir αλλά καταλαβαίνω πως είναι ανάλογα το πρωτόκολλο.

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Πλέον έχω μπει στο τριπάκι να δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα ακούσω καλά νεα ρε παιδιά. Δλδ δε ξέρω τι πρέπει να συμβεί. 
Με πήρε ο Σφακ, μου είπε πως πρέπει να κάνω υπομονή. Του λέω έχω φάει πολλές σφαλιάρες. Για εμένα του λέω δεν είναι η πρώτη φορά τώρα, είναι η 9η. Θα φας κ άλλες σφαλιάρες λέει απλά πρέπει να είσαι δυνατή και να προσπαθήσεις. Τον ρώτησα για 3 ημερών και μου είπε πως προχωράμε όπως είχαμε πει προς το παρόν δλδ με βλαστοκυστες. Για το ωάριο Β φάσης τον ρώτησα αν έχει νόημα να το πάρω εφόσον δεν ήταν καλός κύκλος.  Μου απάντησε πως σαφώς και έχει γιατί πρώτον μπορεί να εξελιχθεί σε κύστη και δεύτερον έχει 50-60% να έχει κάτι μέσα κ να μην είναι κενό ωοθηλακιο. 
Τι να πω. 
Του είπα για τον ενδοκρινολόγο και μου είπε αυτό που σας ανέφερα παραπάνω. Πιστεύει επίσης πως είναι ανυπόστατο αυτό που μου ανέφερε για τα ενδεχόμενα σύνδρομα του παιδιού λόγω ΠΩΑ.  Του ζήτησα να μου πει όταν σταματήσει να έχει νόημα αυτό που κάνω να μου πει. Οταν θα φτάσει στο σημείο να είναι μάταιο πια. Να είσαι σίγουρη πως πρώτος εγώ θα στο πω μου είπε.

Τον ρώτησα και μου είπε πως έχει νόημα να συνεχίσω να προσπαθώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έφταιξε γιατί κάθε ωάριο έχει 30-40% να γίνει βλαστοκύστη. Απλά εγώ με το 1-1, έχω λιγότερες πιθανότητες.Εχω κουραστεί τόσο πολύ.

Έτσι κ αλλιώς πριν προχωρήσω σε ετ θέλει να μου κάνει υστεροσκοπηση εκ νέου. Συν του ότι πρέπει να ρυθμίσω το σάκχαρο που φάνηκε στις εξετάσεις που έκανα γιατί ενδεχομένως επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε δε θέλω να βιαστώ να κάνω ετ πάλι αν δεν είναι όλες οι συνθήκες τέλειες. Επισης , είτε το πιστεύετε είτε όχι , νιώθω πως αυτές οι 2 βλαστοκυστες κάπως μου δίνουν μια αισιοδοξία όταν είμαι χάλια. Και ας μην είναι καλές ποιοτικά. Γιατί σκέφτομαι πως αν δεν είχα καμία θα έλεγα πως δεν έχω καμία δυνατότητα για ετ και πάλι από την αρχή.

εγώ έπαιρνα και filicine και Salospir αλλά καταλαβαίνω πως είναι ανάλογα το πρωτόκολλο.

Το fellicine είναι το φυλλικο και εγώ αυτό έπερνα 

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. 

@MK2012 πριν πόσο καιρό έκανες υστεροσκοπηση ??? 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Το fellicine είναι το φυλλικο και εγώ αυτό έπερνα 

@MK2012 πριν πόσο καιρό έκανες υστεροσκοπηση ??? 

Με τον προηγούμενο γιατρό έκανα διαγνωστική που απλά έβαλε κάμερα είδε κ εξέταση για μικροβιωμα (θετικό τότε) τον Οκτώβριο. Δεκέμβριο έκανα την ετ. 
Ο Σφακ δεν εννοούσε να κάνουμε υστεροσκοπηση αύριο αλλά θέλει να έχει δική του άποψη πριν την ετ όταν θα έχουμε ικανοποιητικό αριθμό εμβρύων ,το οποίο δε θα γίνει ποτέ οπότε δεν αγχώνομαι 🤣🤣

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...