Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
@kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
@kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

μου ειχε πει να συνεχιζω και τις βιταμινες παραλληλα κανονικα , ασχετα με αυτα. επαιρνα δηλαδη και filicine και d 2000. σιγουρα ας ρωτησει η @kate82 και το γιατρο της. εμενα προσωπικα που ηθελα απο το στομα μου ειχε πει οτι ειναι τα πιο ασφαλη για εγκυμοσυνη/θηλασμο. μεσα στο φυλλο οδηγιων αναγραφονται αναλυτικα τα 6 στελεχη (και στο σαιτ τα γραφει αν σε ενδιαφερει και γραφει και τις περιεκτικοτητες στα αλλα, απο οτι βλεπω ειναι πολυ μικρες, γι αυτο μαλλον μου εδιναν κανονικα και τις υπολοιπες βιταμινες). επισης γενικα πρεπει να συμβουλευτεις γιατρο γιατι στην εγκυμοσυνη καποια απο το στομα κι απο τον κολπο δεν ενδεικνυνται. πχ τα eva απο το στομα δεν ενδεικνυνται. το θυμαμαι χαρακτηριστικα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

μου ειχε πει να συνεχιζω και τις βιταμινες παραλληλα κανονικα , ασχετα με αυτα. επαιρνα δηλαδη και filicine και d 2000. σιγουρα ας ρωτησει η @kate82 και το γιατρο της. εμενα προσωπικα που ηθελα απο το στομα μου ειχε πει οτι ειναι τα πιο ασφαλη για εγκυμοσυνη/θηλασμο. μεσα στο φυλλο οδηγιων αναγραφονται αναλυτικα τα 6 στελεχη. επισης γενικα πρεπει να συμβουλευτεις γιατρο γιατι στην εγκυμοσυνη καποια απο το στομα κι απο τον κολπο δεν ενδεικνυνται. πχ τα eva απο το στομα δεν ενδεικνυνται. το θυμαμαι χαρακτηριστικα. 

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Διαφημίσεις

bio kult pregnea. ρωτα και τον εξωσωματικο σου. αν τα γκουγκλαρεις θα βρεις κι αναλυτικα τι εχουν.

Just now, kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

πρίν από 22 λεπτά , little miracle είπε:

bio kult pregnea. ρωτα και τον εξωσωματικο σου. αν τα γκουγκλαρεις θα βρεις κι αναλυτικα τι εχουν.

@little miracle σ ευχαριστώ  θα τα πάρω τώρα και όταν με το καλό πάω Θεσσαλονίκη  για το ραντεβού θα τον ρωτήσω αν πρέπει να τα συνεχίσω ή όχι... ούτως ή άλλως μόνο καλό κάνουν τα προβιοτικα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@little miracle σ ευχαριστώ  θα τα πάρω τώρα και όταν με το καλό πάω Θεσσαλονίκη  για το ραντεβού θα τον ρωτήσω αν πρέπει να τα συνεχίσω ή όχι... ούτως ή άλλως μόνο καλό κάνουν τα προβιοτικα 

καλη επιτυχια να εχεις !

πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

• Καλή τύχη! 1

1 hour ago, Sunshine. είπε:
1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

• Καλή τύχη! 1

10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄       

Έλα μου ντε ...Την ίδια απορία έχω και εγώ..Καλά δεν μου φάνηκε πολύ σόι ο γιατρός...Αφού του είπα μήπως μπορείτε να με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της ωοληψιας,και μου λέει δεν είμαι πολύ καλός στον υπέρηχο😂😂Θα πάω ακόμη σε έναν γιατρό την Δευτέρα που κάνει και εξωσωματική...Επίσης πριν το χειρουργείο θα ρωτήσω τον γιατρό...Σε περίπτωση που δεν έχω υδροσαλπιγγα σας παρακαλώ μη μου την αφαιρεσεται🫣🫣

Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά; 

Αμάν πια κι αυτοί! Εδώ καιγόμαστε περιμένουμε τόσες γυναίκες να μάθουμε γι αυτή τη βλαστοκύστη! 🙄
Δεύτερη ωοληψία σε φυσικό, πολύ καλά πάει αυτό, για να δούμε πως θα είναι αυτό το ωάριο 🤞 καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️  

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά,με ρώτησε μια φιλη εάν γράφετε η κυστική ίνωση αλλά δεν θυμάμαι καθόλου..Γράφεται η όχι;Ο κατακερματισμός κ το οξειδωτικό;Γιατί εμείς τα είχαμε πληρώσει.

πρίν από 33 λεπτά , little miracle είπε:

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

Αχ κορίτσι μου και εγώ σε φάση αποτυχιας είμαι τον Νοέμβριο κάναμε ετ εν ήταν θετικό δεν προχώρησε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με πήρε από κάτω και ας μην έχω παιδάκι ακόμα. Εύχομαι αυτήν την φορά να πάνε καλά γιατί no money no honey 😁😁

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά,με ρώτησε μια φιλη εάν γράφετε η κυστική ίνωση αλλά δεν θυμάμαι καθόλου..Γράφεται η όχι;

Η κυστική ίωση 99% δεν γράφεται να υπολογίζει γύρω στα 150 ευρώ εκτός αν ανέβηκε η τιμή της 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...