Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Καλησπέρα!τα έπαιρνα μέχρι και την αυχενική,όπως και τα utrogestan κ τις  prolutex. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Κι εγώ θυμάμαι ότι τα έπαιρνα όλα τα φάρμακα για αρκετό διάστημα. Νομίζω όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Ας μας πουν για σιγουριά οι κοπέλες που είναι έγκυες τώρα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

Κι εμένα όλα τα φάρμακα μετά την αυχενική μου τα έκοψε. Συγκεκριμένα εδώ και δύο εβδομάδες. Κι εγώ θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , little miracle είπε:

Εγώ τα ciclacur ξεκίνησα να τα μειώνω κάπου 8η εβδομάδα και 10η τα είχα κόψει. Κάπου εκει κοντά 11η νομίζω έκοψα κάτι τα utrogestan. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ τα ciclacur ξεκίνησα να τα μειώνω κάπου 8η εβδομάδα και 10η τα είχα κόψει. Κάπου εκει κοντά 11η νομίζω έκοψα κάτι τα utrogestan. 

Εγώ 9η εβδομάδα @little miracle

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια.. δεν βλεπω παντως σε καμια να κοπηκαν τοσο νωρις…🤔 θα της το μεταφερω.. μηπως πρεπει να το ξανασυζητησει… κι εμενα μου φανηκε πολυ νωρις η αληθεια ειναι. γενικα εγω το εχω στο μυαλο μου οτι τον πρωτο καιρο μετα την εμβρυομεταφορα προσπαθεις να «πεισεις» τον οργανισμο σου οτι ειναι εγκυος (εφοσον δεν συνεβη φυσιολογικα για να το καταλαβει μονος του), οποτε γι αυτο χρειαζεται η φαρμακευτικη υποστηριξη. σκεφτειτε οτι καποια στιγμη μου ειχε πει ενας γιατρος οτι στις κοπελες απο εξωσωματικη στις πρωτες βδομαδες κυησης η μετρηση της προγεστερονης ειναι 99% χαμηλοτερη απο μια γυναικας με φυσιολογικη συλληψη, παρολου που λαμβανουμε εξωγενη προγεστερονη.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια.. δεν βλεπω παντως σε καμια να κοπηκαν τοσο νωρις…🤔 θα της το μεταφερω.. μηπως πρεπει να το ξανασυζητησει… κι εμενα μου φανηκε πολυ νωρις η αληθεια ειναι. γενικα εγω το εχω στο μυαλο μου οτι τον πρωτο καιρο μετα την εμβρυομεταφορα προσπαθεις να «πεισεις» τον οργανισμο σου οτι ειναι εγκυος (εφοσον δεν συνεβη φυσιολογικα για να το καταλαβει μονος του), οποτε γι αυτο χρειαζεται η φαρμακευτικη υποστηριξη. σκεφτειτε οτι καποια στιγμη μου ειχε πει ενας γιατρος οτι στις κοπελες απο εξωσωματικη στις πρωτες βδομαδες κυησης η μετρηση της προγεστερονης ειναι 99% χαμηλοτερη απο μια γυναικας με φυσιολογικη συλληψη, παρολου που λαμβανουμε εξωγενη προγεστερονη.

Ισχύει 100% 

για αυτό πολλές από εξωσωματική έχουν και αιμορραγίες πρώτου τριμήνου. Είναι τεχνητά μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας. Αν γινόταν όμως σε τέρμα φυσικό κύκλο, μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα. Αλλά όχι δεν κόβεται τόσο νωρίς. Είναι τεχνητό. Οπως λέει και ο γυναικολόγος μου, η εγκυμοσύνη από την εξωσωματική ξεκινάει να μην διαφέρει από φυσική σύλληψη αφού αναλάβει ο πλακούντας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

Πολύ σωστά κ γι'αυτό κιόλας μέχρι γενικά ακόμα Κ να μην έχεις καλή χοριακη επιμένουν οι γιατροί να συνεχίζεις τα φάρμακα για να δουν τι θα γίνει μέχρι τον υπέρηχο .. 

Μήπως κάτι απλώς δεν έχει συνεννοηθεί σωστά η κοπέλα ή ο γιατρός έχει μπερδευτεί Κ το είπε από λάθος. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εγώ με 3ης μέρας γιατί είχα μείνει έγκυος με 3ης και θέλει να ακολουθήσει το ίδιο ο γιατρός!

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Με το καλό ❤️🎉🥂

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες ς

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...