Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Το φαντάστηκα ότι θα είχες μπλέξει με τη δουλειά! Φουσκώνουμε φουσκώνουμε ναι! Χαχ Όλα καλά τελικά! Και στα δικά σου!!❤️❤️

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Makelen είπε:

Κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. να νιώσετε όλες αυτή τη χαρά και την απίστευτη συγκίνηση..!❤️

Η χοριακη μου είναι 428.90

Συγχαρητήρια, τι τέλεια νέα 🥰

Με τέτοια χοριακη,ίσως έχεις δύο μωράκια ❤️ ❤️ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Τα συμπτώματα αυτή τη φορά ήταν πάρα πολλά και συνεχίζουν. Δεν ξέρω ποια ήταν της προγεστερόνης όμως, γιατί ξεκίνησα από πριν την ετ, με υπνηλία και ζαλάδα. Μετά την ετ: Συνέχισα με καθημερινές ανακατωσουρες. Μετά πόνος σε μέση κ πλάτη. Κυρίως πλάτη. 2-3 φορές ένιωσα ελαφρυ πόνο τύπου περιόδου.. αλλά κράτησε για 5 λεπτά. Μόνιμο φούσκωμα στην κοιλιά κ πονακι κάτω δεξιά κάθε φορά που περνούσαν μερικά λεπτά όταν έκανα δουλειες. Αρκετό λαχάνιασμα από 6η-7η μέρα αναμονής. Και το πιο σημαντικό: Λίγο μετά την ετ.. 2-3 μέρες ίσως, είχα πόνο στην κοιλιά.. σαν μαχαιριές. Είχα ανησυχήσει. Εχθές κάπου διάβασα ότι είναι η εμφύτευση.

Από όσα λες, το λαχάνιασμα και οι πόνοι ήταν και σε μένα! πολύ χαίρομαι για σένα! εύχομαι να πάνε όλα καλά! μας δίνεις τρομερές ελπίδεσ. 

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. να νιώσετε όλες αυτή τη χαρά και την απίστευτη συγκίνηση..!❤️

Με το καλό κορίτσι μου κι η επαναληπτική!!! Φτου και ξανά φτου🙏🏻😍 πάμε για το αδερφάκι/-ια. 

Αχαστες στην περίπτωσή σου οι ΑΑ😅

Συγχαρητήρια!!!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Βλαστοκύστες θα βάλετε; Πολύ καλή επιτυχία!!!❤️🏻🙏🏼

Ναι βλαστοκυστες,εσύ;Καλή μας επιτυχία κ στις δυο μας,ότι καλυτερο εύχομαι!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Αγαπημένη τι ωραία νέα μας είπες!Πάμε βουρ για το αδερφάκι!Πολύ χάρηκα!❤️Με το καλό όλα!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια, τι τέλεια νέα 🥰

Με τέτοια χοριακη,ίσως έχεις δύο μωράκια ❤️ ❤️ 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά είχα πάλι παρόμοιο αριθμό χοριακης και είχα πιάσει δύο. Αλλά προχώρησε το ένα. Οπότε έχουμε ακόμα δρόμο για να μάθουμε...

πρίν από 56 λεπτά , Xristina96 είπε:

Από όσα λες, το λαχάνιασμα και οι πόνοι ήταν και σε μένα! πολύ χαίρομαι για σένα! εύχομαι να πάνε όλα καλά! μας δίνεις τρομερές ελπίδεσ. 

Να είσαι καλά! Τα καλύτερα εύχομαι!❤️

πρίν από 41 λεπτά , Neverstop είπε:

Με το καλό κορίτσι μου κι η επαναληπτική!!! Φτου και ξανά φτου🙏🏻😍 πάμε για το αδερφάκι/-ια. 

Αχαστες στην περίπτωσή σου οι ΑΑ😅

Συγχαρητήρια!!!!!

Ναι όντως..! Ο γιατρός μου μου είπε.. Είσαι κινητή διαφήμιση!

πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένη τι ωραία νέα μας είπες!Πάμε βουρ για το αδερφάκι!Πολύ χάρηκα!❤️Με το καλό όλα!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 59 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εγώ με 3ης μέρας γιατί είχα μείνει έγκυος με 3ης και θέλει να ακολουθήσει το ίδιο ο γιατρός!

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά είχα πάλι παρόμοιο αριθμό χοριακης και είχα πιάσει δύο. Αλλά προχώρησε το ένα. Οπότε έχουμε ακόμα δρόμο για να μάθουμε...

Να είσαι καλά! Τα καλύτερα εύχομαι!❤️

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!❤️

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Με το καλό ❤️🎉🥂

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω όλη μέρα δεν μπορούσα να μπω και μόλις κατάφερα να μπω περίμενα αυτό ακριβώς το μήνυμα!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, να έχεις καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Μπράβο μας έδωσες τεράστια χαρά ❤️ να πάει έτσι το 25’ για όλες μας 🤞είσαι το γούρι μας 🍀

• Μου αρέσει 6

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ με 3ης μέρας γιατί είχα μείνει έγκυος με 3ης και θέλει να ακολουθήσει το ίδιο ο γιατρός!

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Με το καλό ❤️🎉🥂

Σ ευχαριστώ πολύ!❤️

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εχω όλη μέρα δεν μπορούσα να μπω και μόλις κατάφερα να μπω περίμενα αυτό ακριβώς το μήνυμα!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου, να έχεις καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Μπράβο μας έδωσες τεράστια χαρά ❤️ να πάει έτσι το 25’ για όλες μας 🤞είσαι το γούρι μας 🍀

Κορίτσι μου καλό σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!❤️ Εύχομαι από εδώ και πέρα να εχουμε μόνο καλά νέα σε αυτό το φόρουμ!! Και το 2025 να είναι τυχερό για όλες!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Εντάξει πες στον γιατρό ότι είσαι όμως Κ καλή μαθήτρια γιατί αν δεν ήσουν ψείρας με το ενδομήτριο Κ δεν το έψαχνες τόσο μεθοδικά δεν θα είχατε φτάσει σε αυτό το αποτελεσμ α

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Τα βλέπω να σου έρχονται τα διδυμάκια!!!!

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πες στον γιατρό ότι είσαι όμως Κ καλή μαθήτρια γιατί αν δεν ήσουν ψείρας με το ενδομήτριο Κ δεν το έψαχνες τόσο μεθοδικά δεν θα είχατε φτάσει σε αυτό το αποτελεσμ α

Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά αλλά και τώρα στη δεύτερη, πήγα αρκετά διαβασμενη. Ήξερα και τι ήθελα και πως το ήθελα. Γι αυτό αποφάσιζα μόνη μου, και μετά του το συζητούσα. Αν δεν πήγαινε κάτι καλά, από τη μεριά μου να είχαν γίνει όλα σωστά. Και όντως στάθηκα αρκετά στο ενδομήτριο, αφού ακύρωσα έναν κύκλο κ μάλιστα με επαρκές ενδομήτριο. Και τελικά.. όλα πήγαν καλά, μέχρι στιγμής. Δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες κινήσεις ούτε να χαραμίσω τα έμβρυα..

πρίν από 11 λεπτά , Sisheido είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Τα βλέπω να σου έρχονται τα διδυμάκια!!!!

Να είσαι καλά κορίτσι μου! Μακάρι να πανε καλά τα πράγματα.. όσα και να είναι. Θα προτιμούσαμε ένα. Βάλαμε δύο μόνο για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Αν όμως προχωρησουν και τα δύο, καλοδεχούμενα, με μεγάλη χαρά..!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά αλλά και τώρα στη δεύτερη, πήγα αρκετά διαβασμενη. Ήξερα και τι ήθελα και πως το ήθελα. Γι αυτό αποφάσιζα μόνη μου, και μετά του το συζητούσα. Αν δεν πήγαινε κάτι καλά, από τη μεριά μου να είχαν γίνει όλα σωστά. Και όντως στάθηκα αρκετά στο ενδομήτριο, αφού ακύρωσα έναν κύκλο κ μάλιστα με επαρκές ενδομήτριο. Και τελικά.. όλα πήγαν καλά, μέχρι στιγμής. Δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες κινήσεις ούτε να χαραμίσω τα έμβρυα..

Να είσαι καλά κορίτσι μου! Μακάρι να πανε καλά τα πράγματα.. όσα και να είναι. Θα προτιμούσαμε ένα. Βάλαμε δύο μόνο για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Αν όμως προχωρησουν και τα δύο, καλοδεχούμενα, με μεγάλη χαρά..!❤️

Η μισή δουλειά είναι τα έμβρυα η τύχη δηλαδή  Κ η άλλη μισή είναι να μπορούν να εμφυτευθουν εκεί πρέπει να δουλέψει ο γιατρός . Εκεί όμως δούλεψες καλά εσύ γιατί είχες υπομονή Κ ήξερες τι σου γίνετε . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Η μισή δουλειά είναι τα έμβρυα η τύχη δηλαδή  Κ η άλλη μισή είναι να μπορούν να εμφυτευθουν εκεί πρέπει να δουλέψει ο γιατρός . Εκεί όμως δούλεψες καλά εσύ γιατί είχες υπομονή Κ ήξερες τι σου γίνετε . 

Ναι κάπως έτσι νομίζω κι εγώ. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Ελπίζω τώρα να πάει καλα μέχρι τέλους..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...