Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Δευτέρα και εγώ!θα είμαστε παρέα! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Αναμένουμε ευχάριστα νέα αύριο από σένα ♥️

Ναι παρεούλα,θα μετράμε τις ημέρες μαζί!Σε ποια μονάδα βρισκεσαι;Αθήνα;

1 hour ago, MK2012 είπε:

Τα απογευματινά ραντεβού του Ελενα δε είναι μέσω του 1535. Πρέπει να πάρω σε άλλη γραμμή απόγευμα. Θα το κάνω αύριο!

Πάρε στο νοσοκομείο κατευθειαν κ θα σε συνδέσουν,ζητά να σου κλείσουν εκεί ραντεβού.Την τελευταια φορά εγώ έτσι το έκανα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι παρεούλα,θα μετράμε τις ημέρες μαζί!Σε ποια μονάδα βρισκεσαι;Αθήνα;

Πάρε στο νοσοκομείο κατευθειαν κ θα σε συνδέσουν,ζητά να σου κλείσουν εκεί ραντεβού.Την τελευταια φορά εγώ έτσι το έκανα.

Αθήνα στο γεννεσις. Εσύ; 

πρίν από 33 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αθήνα στο γεννεσις. Εσύ; 

Κ εγώ Αθήνα,αλλά στο Ιασώ.Εάν ήμασταν στο ίδιο θα έστελνα είσαι αυτή που φορούσε τα τάδε ρούχα…Φαντασου χαχαχα.

• Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

καλημέρα!  Σε ποια περιοχή πάνω κάτω είσαι και βρέχει τόσο?? Ζηλεύω😀

Ε ναι καλύτερα τεστ, δεν θα τρέχεις με τέτοιο καιρό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , linaa είπε:

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

πόσο συμφωνώ! Ότι καλό συνέβη στην ζωή μου είχε συννεφιά ή έβρεχε!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα! Ελπίζω να έφτιαξε ο καιρός κ να κατάφερες να πας! Αν όχι κ δε μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι αύριο (που ούτε εγώ θα μπορούσα) τότε κάνε ένα τεστακι φαρμακείου. Αναμένουμε νέα σου με αγωνία !

• Μου αρέσει 1

Καλημερα ! Κανε ενα τεστακι φαρμακειου να σου φυγει η αγωνια ! κ μετα πηγαινε μολις φτιαξει ο καιρος στο μικροβιολογικο. εξαλλου δεν παιζει ρολο τι ωρα θα την κανεις, αλλιως αυριο. περιμενουμε ολες δυο κατακοκκινες γραμμες !!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!!! Τι έγινε τελικα;; έφτιαξε ο καιρος ώστε να πας για χοριακή;; όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Κ εγώ Αθήνα,αλλά στο Ιασώ.Εάν ήμασταν στο ίδιο θα έστελνα είσαι αυτή που φορούσε τα τάδε ρούχα…Φαντασου χαχαχα.

Βλαστοκύστες θα βάλετε; Πολύ καλή επιτυχία!!!❤️🏻🙏🏼

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Γεια σας και πάλι κορίτσια..! Σταμάτησε να βρέχει και είμαστε στο αμάξι προς το διαγνωστικό!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Με το καλό να έρθουν πολύ καλά νέα!!! Καλημέρα σε ολες

15 ώρες πρίν, LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορά σε λίγες μέρες και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι εκτός από ενέσεις προγεστερόνη μου έδωσε και αντίπηκτικες υπαρινη.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις θρόμβο φιλίας και δεν έχω τίποτα!Έπισης μια γνωστή μου στην πρώτη της ετ που έκανε αντιπηκτικές είχε αρνητική χοριακη ενώ στη δεύτερη ετ που δεν έκανε θετική.Μου χει καρφωθεί στο μυαλό ότι δεν κάνουν καλό σε κάποια που δεν έχει κάποιο θέμα,και ότι αυτεσ Είναι υπεύθυνες που η γνωστή μου είχε αποτυχία την πρώτη φορά!Γιατι μου τις έδωσε;Περιμένω να ξημερώσει να τον πάρω για χιλιοστή φορά τηλ!

Καλημέρα κορίτσι μου! Μην ανησυχείς καθόλου δεν παίζουν ρόλο οι αντιπηκτικες σε αυτό το κομμάτι. Κι εγώ δεν έχω θέμα και μου τις έδωσαν προληπτικά και όλα πήγαν καλά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. να νιώσετε όλες αυτή τη χαρά και την απίστευτη συγκίνηση..!❤️

Η χοριακη μου είναι 428.90

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Όλα καλά ❤

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...