Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Κι εγώ θυμάμαι ότι τα έπαιρνα όλα τα φάρμακα για αρκετό διάστημα. Νομίζω όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Ας μας πουν για σιγουριά οι κοπέλες που είναι έγκυες τώρα..

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κατια μου εγώ έκανα χωρίς μέθη ωοληψιες. Αν έχεις πάνω από ένα ωάριο δε το προτείνω. Εγω μέχρι 2, έσφιγγα τα δόντια κ καθόμουν.Νιωθεις ένα έντονο τσίμπημα για κάποια δευτερόλεπτα λόγω της βελόνας αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι ακίνητη ταυτόχρονα. Μη δυσκολέψεις κ τη δουλειά. του γιατρού. 

Εγώ πονούσα παραπάνω από αιμοληψία η αλήθεια ειναι. Αλλα δεν είναι πως δεν υποφέρεται. Διαρκεί κ λίγο.

Ευχαριστώ Μαρία μου!! Για ένα πάμε γιαυτο σκέφτομαι να το τολμήσω μιας και διαρκεί τόσο λίγο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ Μαρία μου!! Για ένα πάμε γιαυτο σκέφτομαι να το τολμήσω μιας και διαρκεί τόσο λίγο..

Τότε οκ ένα παλεύεται ! Ένα τσικ είναι αρκετό έντονο όμως. Την επόμενη φορά θα πάω κ εγώ χωρίς μεθη γιατί παρατήρησα πως καθυστερεί αρκετά η διαδικασία με τη μέθη στο συγκεκριμένο κέντρο. Θα σε πάει με φυσικό ενδομήτριο βάσει κύκλου σωστά ; Εννοώ όχι με προετοιμασία ενδομητρίου από την αρχή. Εγω στην ετ μου ας πούμε είχα κάνει τη μεταφορά 17η μέρα.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Τότε οκ ένα παλεύεται ! Ένα τσικ είναι αρκετό έντονο όμως. Την επόμενη φορά θα πάω κ εγώ χωρίς μεθη γιατί παρατήρησα πως καθυστερεί αρκετά η διαδικασία με τη μέθη στο συγκεκριμένο κέντρο. Θα σε πάει με φυσικό ενδομήτριο βάσει κύκλου σωστά ; Εννοώ όχι με προετοιμασία ενδομητρίου από την αρχή. Εγω στην ετ μου ας πούμε είχα κάνει τη μεταφορά 17η μέρα.

Δεν με φοβίζει τόσο ο πόνος όσο το να μην τραβηχτώ..

ναι σε φυσικό κύκλο. Σήμερα είμαι 17η μέρα, την παρασκευή θα είμαι 19η μέρα και την Δευτέρα θα είμαι 22η. 

• Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

ναι σε φυσικό κύκλο. Σήμερα είμαι 17η μέρα, την παρασκευή θα είμαι 19η μέρα και την Δευτέρα θα είμαι 22η. 

Μια χαρά !! Εγώ δεν είχα κάνει ωοληψια σε εκείνο τον κύκλο της ετ σκέψου ήταν τελείως τεχνητό. 
Δε νομίζω να τραβηχτείς, δεμένες μας έχουν κιόλας 🤣 Πάρε μια βαθιά ανάσα. Εγώ συνήθως έσφιγγα το χέρι της μαίας μέχρι να το σπάσω 🤣

• Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Νομίζω είναι πιο ασφαλές με αναισθησία. Μου κάνει ωστόσο τρομερή εντύπωση ότι το αφήνει πάνω σου. Και το θέμα ασφάλειας μην κάνεις καμία αντανακλαστική κίνηση; Και εμένα 1 μου έπαιρναν και επέχει τύχει να με τρυπήσουν και στην παλάμη και μου είχε έρθει τάση για εμετό από την ανατριχίλα. Στο νέο κέντρο η αναισθησιολόγος ήταν αστέρι δε με ταλαιπώρησε καθόλου κ βρήκε σημείο με τη μια ψηλά. Αν ο αναισθησιολόγος είναι καλός δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Bubble24 είπε:

Νομίζω είναι πιο ασφαλές με αναισθησία. Μου κάνει ωστόσο τρομερή εντύπωση ότι το αφήνει πάνω σου. Και το θέμα ασφάλειας μην κάνεις καμία αντανακλαστική κίνηση; Και εμένα 1 μου έπαιρναν και επέχει τύχει να με τρυπήσουν και στην παλάμη και μου είχε έρθει τάση για εμετό από την ανατριχίλα. Στο νέο κέντρο η αναισθησιολόγος ήταν αστέρι δε με ταλαιπώρησε καθόλου κ βρήκε σημείο με τη μια ψηλά. Αν ο αναισθησιολόγος είναι καλός δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.

Και εγώ όλες τις φορές με μέθη τις έκανα για να μην έχω εξτρα άγχος μη πονέσω ή μη τραβηχτώ..δεν φοβάμαι την αναισθησία καθόλου αλλά το σκέφτομαι επειδή είναι μόνο ένα αυτή τη φορά.. 

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Την τελευταία φορά δεν μου έβρισκαν φλέβα από τις πολλές αιμοληψίες  και μου το έβαλαν στο χέρι από την πάνω μεριά της παλάμης που είναι πιο σκληρό το δέρμα. Πόνεσα πολύ και επίσης φοβήθηκαν μην σπάσει η φλέβα και δεν μου το έβαλαν όλο το φάρμακο της αναισθησίας και τους ψιλό άκουγα. 
οπότε αυτό που περιγράφεις τώρα μου ακούγεται αρκετά λαιτ. Παίζει να ξαφνιαστώ και να κουνηθώ; 

Καλή επιτυχία!!!!  Την αξίζεις με το παραπάνω! Αχ πονάει εκεί πολύ όντως, μου έχουν βάλει κι εμένα φλέβα😔

Εγώ λέω πάντα ΝΑΙ στη μέθη😀

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Λογικό να μπερδευτείς. Να ρωτήσω εγώ όμως η άσχετη γιατί όντως αυτό δεν το ξέρω: Το αν είναι διαβατή σχετίζεται με την υδροσάλπιγγα; Δηλαδή εφόσον είναι υδροσάλπιγγα είναι σίγουρα και αδιάβατη; Δεν μπορεί να είναι και διαβατή και υδροσάλπιγγα; Τι σου είπε επί τούτου; 

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καταρχάς καλή επιτυχία με την εμβρυομεταφορά σου! Να πάνε όλα καλά και να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Κατά δεύτερον αν και οι πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην εμφύτευση οι ενέσεις ηπαρίνης κάποιοι γιατροί τις δίνουν προληπτικά. Ρώτησα τον αιματολόγο μου ακριβώς το ίδιο πράγμα και μου είπε πως και να τις κάνεις δεν θα πάθεις τίποτα είναι εντελώς αδιάφορο. Αν ο γυναικολόγος σου θέλει να τις κάνεις κάντες δεν θα χάσεις και δεν θα κερδίσεις τίποτα από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα, ειδικά αν πας σε τεχνητό κύκλο ένας λόγος παραπάνω γιατί οι ορμόνες δημιουργούν αγγειακά θέματα, όχι όμως στη μήτρα. Ωστόσο αν έχεις πρόβλημα τα θέματα ξεκινάνε αμέσως μετά την εμφύτευση γι αυτό όσα κορίτσια έχουν θέματα θρομβοφιλίας πρέπει να ξεκινήσουν την αγωγή νωρίτερα.

Δεν σχετίζονται οι ενέσεις ηπαρίνης με αποτυχία της εμφύτευσης. 

Το Q10 είναι ένα συνένζυμο με αντιοξειδωτική δράση. Παράγεται φυσικά και στο σώμα αλλά το προσλαμβάνουμε και με την τροφή. Είναι ένα ακόμα αντιοξειδωτικό που βοηθάει σε περιπτώσεις οξειδωτικού στρες με την ποιότητα των ωαρίων αν και δεν έχει αποδειχθεί 100% περισσότερο βοηθάει στο σπέρμα. Ωστόσο αν ετοιμάζεσαι για εμβρυομεταφορά ρώτα τον γιατρό σου πριν το πάρεις οπωσδήποτε. Και γενικά με τις βιταμίνες (κάποιες όχι όλες αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες) ρωτάμε πάντα τον γιατρό μας, είμαστε σε μία ιατρική διαδικασία και πρέπει να είναι ενήμερος για οτιδήποτε. 

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Φτάνει για μένα η μεγάλη ώρα! Την παρασκευή πάω για ωοληψια για το ωάριο του μήνα και τη Δευτέρα για εμβρυομεταφορα!! 
Όσες πήρατε ένα ωάριο χωρίς μέθη, πως ήταν η εμπειρία; Το σκέφτομαι..

Κορίτσι μου εγώ έχω πάρει μέχρι και 3 χωρίς μεθη...και πραγματικά το προτιμούσα πάντα...ειδικά στο ένα είναι τόσο γρήγορη η διαδικασία που μέχρι να το καταλάβεις τσουπ τελειώνει!!!

Μην αγχώνεσαι αν κινηθείς θα σου δέσουν τα πόδια λογικά...αλλά είναι και πολύ γρήγορη διαδικασία και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα λάθος εσύ!!!

Καλή επιτυχία να πάνε όλα εξαιρετικά!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Την τελευταία φορά δεν μου έβρισκαν φλέβα από τις πολλές αιμοληψίες  και μου το έβαλαν στο χέρι από την πάνω μεριά της παλάμης που είναι πιο σκληρό το δέρμα. Πόνεσα πολύ και επίσης φοβήθηκαν μην σπάσει η φλέβα και δεν μου το έβαλαν όλο το φάρμακο της αναισθησίας και τους ψιλό άκουγα. 
οπότε αυτό που περιγράφεις τώρα μου ακούγεται αρκετά λαιτ. Παίζει να ξαφνιαστώ και να κουνηθώ; 

Κοίτα με το ένα πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω κάνει μέχρι 4 αλλά καταλαβαίνω ότι για τις περισσότερες είναι too much, είναι και λίγο θέμα αντοχών και χαρακτήρα. Αλλά το ένα πιστεύω το 'χουν σχεδόν όλες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια χαρά !! Εγώ δεν είχα κάνει ωοληψια σε εκείνο τον κύκλο της ετ σκέψου ήταν τελείως τεχνητό. 
Δε νομίζω να τραβηχτείς, δεμένες μας έχουν κιόλας 🤣 Πάρε μια βαθιά ανάσα. Εγώ συνήθως έσφιγγα το χέρι της μαίας μέχρι να το σπάσω 🤣

Ναι ναι κ αυτό βοηθάει....ας πονέσουν κ εκείνες λίγο!!

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλή επιτυχία!!!!  Την αξίζεις με το παραπάνω! Αχ πονάει εκεί πολύ όντως, μου έχουν βάλει κι εμένα φλέβα😔

Εγώ λέω πάντα ΝΑΙ στη μέθη😀

Ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️❤️ 

μωρέ και εγώ ναι λέω, τι με έπιασε τώρα; 😂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Και εγώ όλες τις φορές με μέθη τις έκανα για να μην έχω εξτρα άγχος μη πονέσω ή μη τραβηχτώ..δεν φοβάμαι την αναισθησία καθόλου αλλά το σκέφτομαι επειδή είναι μόνο ένα αυτή τη φορά.. 

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 

Το αφήνει πάνω σου γιατί είναι προσωπική απόφαση αν είσαι οκ με το να πονεσεις κ επίσης σέβεται κ το έξτρα κόστος. Στο προηγούμενο κέντρο κ εμένα πάνω μου το άφηναν. 

πρίν από 10 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου εγώ έχω πάρει μέχρι και 3 χωρίς μεθη...και πραγματικά το προτιμούσα πάντα...ειδικά στο ένα είναι τόσο γρήγορη η διαδικασία που μέχρι να το καταλάβεις τσουπ τελειώνει!!!

Μην αγχώνεσαι αν κινηθείς θα σου δέσουν τα πόδια λογικά...αλλά είναι και πολύ γρήγορη διαδικασία και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα λάθος εσύ!!!

Καλή επιτυχία να πάνε όλα εξαιρετικά!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ !!! ❤️❤️❤️

ναι τα δένουν τα πόδια!! 

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το αφήνει πάνω σου γιατί είναι προσωπική απόφαση αν είσαι οκ με το να πονεσεις κ επίσης σέβεται κ το έξτρα κόστος. Στο προηγούμενο κέντρο κ εμένα πάνω μου το άφηναν. 

Ε βέβαια 120€ λιγότερα είναι διαφορά αν το κάνεις συχνά... Και δεν υπάρχει και περίπτωση να αμφιβάλλεις για το τι ακριβώς έγινε εκείνη την ώρα.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...