Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά αλλά και τώρα στη δεύτερη, πήγα αρκετά διαβασμενη. Ήξερα και τι ήθελα και πως το ήθελα. Γι αυτό αποφάσιζα μόνη μου, και μετά του το συζητούσα. Αν δεν πήγαινε κάτι καλά, από τη μεριά μου να είχαν γίνει όλα σωστά. Και όντως στάθηκα αρκετά στο ενδομήτριο, αφού ακύρωσα έναν κύκλο κ μάλιστα με επαρκές ενδομήτριο. Και τελικά.. όλα πήγαν καλά, μέχρι στιγμής. Δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες κινήσεις ούτε να χαραμίσω τα έμβρυα..

Να είσαι καλά κορίτσι μου! Μακάρι να πανε καλά τα πράγματα.. όσα και να είναι. Θα προτιμούσαμε ένα. Βάλαμε δύο μόνο για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. Αν όμως προχωρησουν και τα δύο, καλοδεχούμενα, με μεγάλη χαρά..!❤️

Η μισή δουλειά είναι τα έμβρυα η τύχη δηλαδή  Κ η άλλη μισή είναι να μπορούν να εμφυτευθουν εκεί πρέπει να δουλέψει ο γιατρός . Εκεί όμως δούλεψες καλά εσύ γιατί είχες υπομονή Κ ήξερες τι σου γίνετε . 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πάρτην τηλέφωνο να το διευκρινίσεις για να μην αγχώνεσαι.

Μιλάμε μέσω email κ τώρα τετοια ώρα δεν ξέρω θα το δει,εάν το δει αργοτερα ας πούμε δεν έχει νόημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Μιλάμε μέσω email κ τώρα τετοια ώρα δεν ξέρω θα το δει,εάν το δει αργοτερα ας πούμε δεν έχει νόημα.

Δεν νομίζω να παίζει Κ τόσο ρόλο . Δεν είναι τόσο τρομερό απλά πρέπει να ξέρεις Κ την ημέρα της εμβρυομεταφορας ότι θα μπορέσεις να την κάνεις στην ώρα της ακριβώς 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα!Θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορά σε λίγες μέρες και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι εκτός από ενέσεις προγεστερόνη μου έδωσε και αντίπηκτικες υπαρινη.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις θρόμβο φιλίας και δεν έχω τίποτα!Έπισης μια γνωστή μου στην πρώτη της ετ που έκανε αντιπηκτικές είχε αρνητική χοριακη ενώ στη δεύτερη ετ που δεν έκανε θετική.Μου χει καρφωθεί στο μυαλό ότι δεν κάνουν καλό σε κάποια που δεν έχει κάποιο θέμα,και ότι αυτεσ Είναι υπεύθυνες που η γνωστή μου είχε αποτυχία την πρώτη φορά!Γιατι μου τις έδωσε;Περιμένω να ξημερώσει να τον πάρω για χιλιοστή φορά τηλ!

Just now, linaa είπε:

Γενικά τις ενέσεις υπαρινης πρέπει να τις κάνεις την ίδια ακριβώς ώρα κάθε μέρα . Δεν έχει σημασία τι ώρα θα επιλέξεις απλά πρέπει να σε βολεύει να γίνονται ακριβώς την ίδια ώρα κάθε μέρα. Πρέπει να ξέρεις Κ τι ώρα ακριβώς θα γίνει η εμβρυομεταφορα . Γενικά πάντως Κ αύριο σωστά είσαι αν ξεκινήσεις πάλι 5 δόσεις προλαβαίνεις 

Ναι πρωΐ με βολευει καλύτερα.Γιατί στην δουλεια μπορεί ν αργήσω καμία μέρα η οτιδήποτε άλλο γι απόγευμα η βραδάκι.11·30 θα είμαι εκεί όποτε κατα τις 12 υπολογίζω.Κ εγώ έτσι το σκέφτηκα γιατί θα κάνω κ της Δευτέρα το πρωΐ που θα είναι 5 ένεση.

• Μου αρέσει 1

Just now, LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορά σε λίγες μέρες και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι εκτός από ενέσεις προγεστερόνη μου έδωσε και αντίπηκτικες υπαρινη.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις θρόμβο φιλίας και δεν έχω τίποτα!Έπισης μια γνωστή μου στην πρώτη της ετ που έκανε αντιπηκτικές είχε αρνητική χοριακη ενώ στη δεύτερη ετ που δεν έκανε θετική.Μου χει καρφωθεί στο μυαλό ότι δεν κάνουν καλό σε κάποια που δεν έχει κάποιο θέμα,και ότι αυτεσ Είναι υπεύθυνες που η γνωστή μου είχε αποτυχία την πρώτη φορά!Γιατι μου τις έδωσε;Περιμένω να ξημερώσει να τον πάρω για χιλιοστή φορά τηλ!

Με τις ενέσεις σιματωνετε καλητερα η μήτρα οπότε διευκολύνετε η εμφύτευση. Καμία σχέση δεν έχουν με αποτυχιες . Είναι πολύ συνιθισμενο να τις δινουν. Μη φτιάχνεις σενάρια ανιποστατα 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, LeneL είπε:

Να είσαι καλά! 

Οι εξετάσεις αυτές αλλάζουν κύκλο με τον κύκλο. Το 19 ήταν ένας κακός κύκλος. Τον επόμενο ή το μεθεπόμενο κύκλο μπορεί να έχεις τελείως διαφορετικές τιμές!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε πολύ πολύ καλά!

Μακάρι βρε κορίτσι μου γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ψυχολογικά κ σωματικά. Όλες οι κοπέλες δλδ. Το μόνο που με επιβαρύνει έξτρα είναι πως δεν έχω χρόνο πλέον.

3 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Η ιδια θα πάω κ θα του τα χώσω γερά!Οχι οχι βρίσκεις μπαμ μπαμ ραντεβού κ εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν είναι!Είναι απογευματινά κ βρίσκεις πάντα!Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις κάτι.Τις εξετάσεις με την αιματολόγο τις εκανες;

Πήρα το πρωί κ δε βρήκα ραντεβού για ενδοκρινολόγο. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο. Ναι της αιματολόγοι τις έκανα κ περιμένω τώρα να δω που θα κάνω του ενδοκρινολόγου (παρόλο που δε θα τον ξαναδώ θα κάνω τις εξετάσεις) και δε τις κάνουν όλα τα κέντρα οπότε παίρνω σβάρνα τηλέφωνα από το πρωί.

• Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Με τις ενέσεις σιματωνετε καλητερα η μήτρα οπότε διευκολύνετε η εμφύτευση. Καμία σχέση δεν έχουν με αποτυχιες . Είναι πολύ συνιθισμενο να τις δινουν. Μη φτιάχνεις σενάρια ανιποστατα 

Να σαι καλά κορίτσι μου!

πρίν από 3 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Να κανω άλλη μια ερώτηση,πήγα φαρμακείο να παρω τα φάρμακα κ μου έκαναν δωρο ένα κουτάκι της lamberts Q10 30mg αυτά σε τι βοηθανε;Είδα ότι λέγατε για συμπληρώματα νωρίτερα.

Στην ποιότητα των ωαρίων την υγεία του αναπαραγωγικού κτλ 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Να κανω άλλη μια ερώτηση,πήγα φαρμακείο να παρω τα φάρμακα κ μου έκαναν δωρο ένα κουτάκι της lamberts Q10 30mg αυτά σε τι βοηθανε;Είδα ότι λέγατε για συμπληρώματα νωρίτερα.

Καλησπέρα κορίτσι!Ξερω πως βοηθανε πολύ στην ποιότητα των ωαρίων και τα προστατεύουν απο το οξειδωτικό στρες!Οποτε σίγουρα θα σου κάνουν πολύ καλό! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Ναι μωρέ ..Τραβάνε πολλά και αυτοί...

Ξέρεις ,με έχει πιάσει χάος στο μυαλό μου ...και διαβάζω διαβάζω και αλλάζω άποψη στο λεπτό..Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο στον γιατρό που θα με χειρουργήσει στο δημόσιο ,και θα τον ρωτήσω αν με ανοίξει και δει ότι δεν είναι υδροσαλπιγγα ,αν είναι εφικτό να μην την αφαίρεσει..Δλδ να γίνει κάτι σαν διαγνωστική..Μόλις επισκέφτηκα έναν γιατρό κ μου είπε η σάλπιγγα είναι διαβατή αφού περνάει το υγρό κανονικά..Έχω καταμπερδευτει ,κ αυτό γιατί δεν έχω έναν γιατρό απλά χλψαχνω από εδώ κ από εκει

Λογικό να μπερδευτείς. Να ρωτήσω εγώ όμως η άσχετη γιατί όντως αυτό δεν το ξέρω: Το αν είναι διαβατή σχετίζεται με την υδροσάλπιγγα; Δηλαδή εφόσον είναι υδροσάλπιγγα είναι σίγουρα και αδιάβατη; Δεν μπορεί να είναι και διαβατή και υδροσάλπιγγα; Τι σου είπε επί τούτου; 

πρίν από 10 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καταρχάς καλή επιτυχία με την εμβρυομεταφορά σου! Να πάνε όλα καλά και να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Κατά δεύτερον αν και οι πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην εμφύτευση οι ενέσεις ηπαρίνης κάποιοι γιατροί τις δίνουν προληπτικά. Ρώτησα τον αιματολόγο μου ακριβώς το ίδιο πράγμα και μου είπε πως και να τις κάνεις δεν θα πάθεις τίποτα είναι εντελώς αδιάφορο. Αν ο γυναικολόγος σου θέλει να τις κάνεις κάντες δεν θα χάσεις και δεν θα κερδίσεις τίποτα από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα, ειδικά αν πας σε τεχνητό κύκλο ένας λόγος παραπάνω γιατί οι ορμόνες δημιουργούν αγγειακά θέματα, όχι όμως στη μήτρα. Ωστόσο αν έχεις πρόβλημα τα θέματα ξεκινάνε αμέσως μετά την εμφύτευση γι αυτό όσα κορίτσια έχουν θέματα θρομβοφιλίας πρέπει να ξεκινήσουν την αγωγή νωρίτερα.

Δεν σχετίζονται οι ενέσεις ηπαρίνης με αποτυχία της εμφύτευσης. 

Το Q10 είναι ένα συνένζυμο με αντιοξειδωτική δράση. Παράγεται φυσικά και στο σώμα αλλά το προσλαμβάνουμε και με την τροφή. Είναι ένα ακόμα αντιοξειδωτικό που βοηθάει σε περιπτώσεις οξειδωτικού στρες με την ποιότητα των ωαρίων αν και δεν έχει αποδειχθεί 100% περισσότερο βοηθάει στο σπέρμα. Ωστόσο αν ετοιμάζεσαι για εμβρυομεταφορά ρώτα τον γιατρό σου πριν το πάρεις οπωσδήποτε. Και γενικά με τις βιταμίνες (κάποιες όχι όλες αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες) ρωτάμε πάντα τον γιατρό μας, είμαστε σε μία ιατρική διαδικασία και πρέπει να είναι ενήμερος για οτιδήποτε. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , LENAKI19 είπε:

καταρχας καλη επιτυχια !! απο κει κι επειτα για αντιπηκτικα αντιθρομβοτικα φαρμακα ο μονος υπευθυνος να κρινει αν πρεπει να τα λαβεις και αν ναι σε τι δοσολογια, ειναι ο αιματολογος. καθε γιατρος στην ειδικοτητα του. οι εξωσωματιστες δεν ειναι πολυεργαλεια (ασχετως αν θεωρουν ικανους τους εαυτους τους να παρεμβαινουν στα χωραφια πολλων ειδικοτητων). επισης καθε γυναικα και περιπτωση δεν ειναι ιδια , να δινεται φασον πακετακι φαρμακων και σε στανταρ δοσολογια. ειναι πολυ παλιακη αυτη η προσεγγιση και σε πολλες περιπτωσεις εφερε αντιθετα αποτελεσματα. κατα την αποψη μου απευθυνσου σε αιματολογο, δειξτου τις εξετασεις και κανε οτι σε συμβουλευσει εκεινος.

πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι μου γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ψυχολογικά κ σωματικά. Όλες οι κοπέλες δλδ. Το μόνο που με επιβαρύνει έξτρα είναι πως δεν έχω χρόνο πλέον.

Πήρα το πρωί κ δε βρήκα ραντεβού για ενδοκρινολόγο. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο. Ναι της αιματολόγοι τις έκανα κ περιμένω τώρα να δω που θα κάνω του ενδοκρινολόγου (παρόλο που δε θα τον ξαναδώ θα κάνω τις εξετάσεις) και δε τις κάνουν όλα τα κέντρα οπότε παίρνω σβάρνα τηλέφωνα από το πρωί.

Ωραια,εννοείται να τις κάνεις!Δν σου είπαν ποτέ εχει κενά ραντεβού;Περίεργο,εγω έπαιρνα κ μου έλεγαν κατευθείαν.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

καταρχας καλη επιτυχια !! απο κει κι επειτα για αντιπηκτικα αντιθρομβοτικα φαρμακα ο μονος υπευθυνος να κρινει αν πρεπει να τα λαβεις και αν ναι σε τι δοσολογια, ειναι ο αιματολογος. καθε γιατρος στην ειδικοτητα του. οι εξωσωματιστες δεν ειναι πολυεργαλεια (ασχετως αν θεωρουν ικανους τους εαυτους τους να παρεμβαινουν στα χωραφια πολλων ειδικοτητων). επισης καθε γυναικα και περιπτωση δεν ειναι ιδια , να δινεται φασον πακετακι φαρμακων και σε στανταρ δοσολογια. ειναι πολυ παλιακη αυτη η προσεγγιση και σε πολλες περιπτωσεις εφερε αντιθετα αποτελεσματα. κατα την αποψη μου απευθυνσου σε αιματολογο, δειξτου τις εξετασεις και κανε οτι σε συμβουλευσει εκεινος.

Εχεις να μου προτείνεις κανέναν σοβαρό αιματολόγο;Που να μην έχει αναμονή κανένα μήνα;Και εγώ συμμερίζομαι την άποψη σου και σε ευχαριστώ πολύ!

πρίν από 15 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Είναι ένα αντιοξειδωτικό που συντελεί στην επιβράδυνση της γήρανσης των ωοθηκών στην καλύτερη ανταπόκρισή τους σε θεραπείες εξωσωματικής και συνεπώς στην καλύτερη ποιότητα ωαρίων. Εμένα ο γιατρός μου πρότεινε q10 της λαμπερής αλλά των 200 mg καθημερινή λήψη με το γεύμα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...