Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια, τι τέλεια νέα 🥰

Με τέτοια χοριακη,ίσως έχεις δύο μωράκια ❤️ ❤️ 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά είχα πάλι παρόμοιο αριθμό χοριακης και είχα πιάσει δύο. Αλλά προχώρησε το ένα. Οπότε έχουμε ακόμα δρόμο για να μάθουμε...

πρίν από 56 λεπτά , Xristina96 είπε:

Από όσα λες, το λαχάνιασμα και οι πόνοι ήταν και σε μένα! πολύ χαίρομαι για σένα! εύχομαι να πάνε όλα καλά! μας δίνεις τρομερές ελπίδεσ. 

Να είσαι καλά! Τα καλύτερα εύχομαι!❤️

πρίν από 41 λεπτά , Neverstop είπε:

Με το καλό κορίτσι μου κι η επαναληπτική!!! Φτου και ξανά φτου🙏🏻😍 πάμε για το αδερφάκι/-ια. 

Αχαστες στην περίπτωσή σου οι ΑΑ😅

Συγχαρητήρια!!!!!

Ναι όντως..! Ο γιατρός μου μου είπε.. Είσαι κινητή διαφήμιση!

πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι βλαστοκυστες,εσύ;Καλή μας επιτυχία κ στις δυο μας,ότι καλυτερο εύχομαι!

Αγαπημένη τι ωραία νέα μας είπες!Πάμε βουρ για το αδερφάκι!Πολύ χάρηκα!❤️Με το καλό όλα!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια πρόσφατα έκανα αιματολογικές (δεύτερη μέρα του κύκλου):

FSH = 6,0

Οιστραδιόλη = 50

LH= 2,7

Προγεστερόνη=0,30.

Να θυμίσω ότι μόλις πάτησα τα 46 και δεν έχω κάνει ακόμα ΕΤ. Είμαι σε αναμονή για να κάνω τροποποιημένο φυσικό κύκλο στο νέο κέντρο. 

Οι εξετάσεις μου είναι καλές; Έχω πολύ αγωνία

Νομίζω είναι πολύ καλές..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ! Οσο προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, πετάγεται καινούργιο εμπόδιο ή θα ακούσω καινούργια μ***ια. Καλά ήταν μέχρι την πρώτη ετ , είχα μπει στον αυτόματο. Μετά το έχασα. Οτι παιδί θα κάνω one way or the other , το πιστεύω κ εγώ μέσα μου. Το θέμα είναι πως όντως χρειάζεται δότρια κ είναι εμφανές, να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι και να δώσω χρόνο στον ευατο μου να το επεξεργαστεί κ να πάει παρακάτω. 

Ναι ναι σε άλλο είμαι από αυτή τη φορά πλέον. Θα ξέρω την παρασκευή. Ε δε νομίζω να μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν κάποια κοπέλα έχει άλλη εμπειρία από αλλαγή εργαστηρίου ας μου στείλει ☺️

Εννοείς 6η ημέρα ενδομητρίου ;Εν τω μεταξύ για να δεις διαφορά από προσέγγιση σε προσέγγιση , όταν έλεγα στο γιατρό μου να τα βάλω κ εγώ 6η μέρα φρέσκα δεν ήθελε 🤣 

Κορίτσι μου κανε υπομονή , λίγο έμεινε ! Πιστεύω όλα θα έχουν πάει καλά!😊 

Ευχαρίστως αν θες στέλνω inbox 🤣 Σου στέλνω διεύθυνση, στείλε φάκελο με άνθρακα. 

Αυτή μου πρότεινε κ η αιματολόγος ποθ είναι στο Ελενα επίσης ! Λες να πάω εκεί; Απλά σκεφτόμουν πως αν πήγαινα σε γιατρό του δημοσίου δε θα τον βρίσκω μετά κ θα κάνω κ 15 χρόνια να βρω ραντεβού.  Μόνο αυτό με προβληματίζει.

Η ιδια θα πάω κ θα του τα χώσω γερά!Οχι οχι βρίσκεις μπαμ μπαμ ραντεβού κ εγώ έτσι νόμιζα αλλά δεν είναι!Είναι απογευματινά κ βρίσκεις πάντα!Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις κάτι.Τις εξετάσεις με την αιματολόγο τις εκανες;

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κι εγώ αφαίρεσα την μία σάλπιγγα και μια χαρά ανταποκρίθηκαν και οι δύο ωοθήκες στην διέγερση, δεν αντιμετώπισα θέμα με την παραγωγή ωαρίων, τουλάχιστον όχι θέμα που δεν είχα από παλιότερα. 

Ναι και εγώ που έχω αφαιρεσει την μια μια χαρά ήταν στην ανταπόκριση απλά ξέρεις ένα βήμα πριν τα διαβάζεις όλα διαφορετικά....Είμαι πολύ μπερδεμένη κ σε 20 μέρες χειρουργούμαι...Ακόμα αμφιταλαντεύομαι άσχημα....Και το παίζω και τελείως χαλαρή γιατί αλλιως ο άντρας μου δεν θα προχωρήσει σε τίποτα....Με κοιτάει στα μάτια όταν μιλάει για να καταλάβει πως είμαι...Εχθές το βράδυ την ώρα που ξαπλώσαμε έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο μου ,να ψάξει για δάκρυα....Όπως και να έχει είμαι ένα βήμα προς το τελικό τετελεστε

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπήκα 10 φορές, νόμιζα μπερδεύτηκα και δεν ήταν αύριο! Είσαι με τα καλά σου, εννοείται έχουμε το ίδιο άγχος και είμαστε εμείς αισιόδοξες για σένα ❤️ το πιστεύουμε και σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια -> αύριο τεράστια χοριακή!!!!  🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞

• Δύναμη! 1

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αυτό που λέει η @kate82 , συμφωνώ απόλυτα. Να μην σκέφτεσαι ούτε τον "κουβά" ούτε το τζάμπα κόπος. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Κι επειδή άλλες κοπέλες δεν πήραν θετικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως έτσι θα πάει και για εσένα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ελπίζεις για το καλύτερο, όλες μας αυτό ελπίζουμε. 

Μην λες συνέχεια δεν είναι το ίδιο για δεύτερο παιδί. Εγώ που δεν έχω ούτε πρώτο θα διαφωνήσω μαζί σου. Η υπογονιμότητα είναι ένα τεράστιο αγκάθι είτε είναι πρώτο είτε δεύτερο είτε 10ο παιδί. Δεν έχει να κάνει με το πόσα παιδιά έχεις, τραβάς τα ίδια ζόρια, τα ίδια άγχη με κάθε άλλη κοπέλα. Και το μετά που λες ξέρεις δεν είναι εύκολο, πάλι μια ολόκληρη εγκυμοσύνη θα την περάσεις μέσα στο άγχος γιατί όταν έχεις ζήσει την υπογονιμότητα πάντα είσαι με ένα "αν". Το άγχος σου για την χοριακή σου το μοιραζόμαστε όλες, είτε έχουμε παιδάκια είτε όχι. Και την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο! ❤️ 

Ειλικρινά έκλαψα, μπράβο Δήμητρα τ είπες όπως ακριβώς είναι με όμορφο λόγο.... δεν το βάζουμε κάτω όμως κορίτσι μου έχει και για μας ο Θεούλης 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Καλα έκανες για να μη ταλαιπωρηθείς και έκανες το μωράκι σου. Περιμένω να δω κ εγώ πως θα είναι η FSH μου στο εξής γιατί πρώτη φορά ήταν τόσο ξαφνικά. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν 8,5 κ ξαφνικά 19. Ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός.

Να είσαι καλά! 

Οι εξετάσεις αυτές αλλάζουν κύκλο με τον κύκλο. Το 19 ήταν ένας κακός κύκλος. Τον επόμενο ή το μεθεπόμενο κύκλο μπορεί να έχεις τελείως διαφορετικές τιμές!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε πολύ πολύ καλά!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Πόσο όμορφα τα λες. Ετσι ακριβώς είναι, συμφωνώ σε όλα ! 

@Makelen Καλή επιτυχία για αύριο!Ολα να πάνε κατευχην!🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻

@Makelen Καλή επιτυχία και από μένα! 🤞🤞🤞🤞

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

@Makelen Καλή επιτυχία και από μένα! 🤞🤞🤞🤞

Σ ευχαριστώ πολύ!!❤️ Όλες σας ευχαριστώ.. πραγματικά με έχετε συγκινήσει με το ενδιαφέρον σας! Είναι πολύ όμορφο να έχεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και νοιάζονται ακόμα κι αν δε σε ξέρουν! Είναι μαγικό αυτό το φόρουμ! 

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, kate82 είπε:

Ξέχασα να σε πω και πορτοκάλια πολλααααα πορτοκαλια ν ανεβάσεις τ ανοσοποιητικο σου 

Α τώρα που είπε πορτοκάλια να ξέρετε τα πορτοκάλια και γενικά τα όξινα φρούτα βοηθούν πολύ στον σχηματισμό ενός ποιοτικού ενδομητρίου. 🤭

2 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Ναι και εγώ που έχω αφαιρεσει την μια μια χαρά ήταν στην ανταπόκριση απλά ξέρεις ένα βήμα πριν τα διαβάζεις όλα διαφορετικά....Είμαι πολύ μπερδεμένη κ σε 20 μέρες χειρουργούμαι...Ακόμα αμφιταλαντεύομαι άσχημα....Και το παίζω και τελείως χαλαρή γιατί αλλιως ο άντρας μου δεν θα προχωρήσει σε τίποτα....Με κοιτάει στα μάτια όταν μιλάει για να καταλάβει πως είμαι...Εχθές το βράδυ την ώρα που ξαπλώσαμε έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο μου ,να ψάξει για δάκρυα....Όπως και να έχει είμαι ένα βήμα προς το τελικό τετελεστε

Γλυκούλης μου ανησυχεί και προσπαθεί να το επικοινωνήσει, τι τραβάνε κ αυτοί με εμάς! ❤️

Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι και να ανησυχείς για μια τέτοια απόφαση. Απλά σκέψου για πιο λόγο το κάνεις και μείνε σε αυτό. Πολλές κοπέλες αφαίρεσαν και τις 2 σάλπιγγες και έκαναν μετά παιδάκι με εξωσωματική. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Α τώρα που είπε πορτοκάλια να ξέρετε τα πορτοκάλια και γενικά τα όξινα φρούτα βοηθούν πολύ στον σχηματισμό ενός ποιοτικού ενδομητρίου. 🤭

Γλυκούλης μου ανησυχεί και προσπαθεί να το επικοινωνήσει, τι τραβάνε κ αυτοί με εμάς! ❤️

Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι και να ανησυχείς για μια τέτοια απόφαση. Απλά σκέψου για πιο λόγο το κάνεις και μείνε σε αυτό. Πολλές κοπέλες αφαίρεσαν και τις 2 σάλπιγγες και έκαναν μετά παιδάκι με εξωσωματική. 

Ναι μωρέ ..Τραβάνε πολλά και αυτοί...

Ξέρεις ,με έχει πιάσει χάος στο μυαλό μου ...και διαβάζω διαβάζω και αλλάζω άποψη στο λεπτό..Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο στον γιατρό που θα με χειρουργήσει στο δημόσιο ,και θα τον ρωτήσω αν με ανοίξει και δει ότι δεν είναι υδροσαλπιγγα ,αν είναι εφικτό να μην την αφαίρεσει..Δλδ να γίνει κάτι σαν διαγνωστική..Μόλις επισκέφτηκα έναν γιατρό κ μου είπε η σάλπιγγα είναι διαβατή αφού περνάει το υγρό κανονικά..Έχω καταμπερδευτει ,κ αυτό γιατί δεν έχω έναν γιατρό απλά χλψαχνω από εδώ κ από εκει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Ναι μωρέ ..Τραβάνε πολλά και αυτοί...

Ξέρεις ,με έχει πιάσει χάος στο μυαλό μου ...και διαβάζω διαβάζω και αλλάζω άποψη στο λεπτό..Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο στον γιατρό που θα με χειρουργήσει στο δημόσιο ,και θα τον ρωτήσω αν με ανοίξει και δει ότι δεν είναι υδροσαλπιγγα ,αν είναι εφικτό να μην την αφαίρεσει..Δλδ να γίνει κάτι σαν διαγνωστική..Μόλις επισκέφτηκα έναν γιατρό κ μου είπε η σάλπιγγα είναι διαβατή αφού περνάει το υγρό κανονικά..Έχω καταμπερδευτει ,κ αυτό γιατί δεν έχω έναν γιατρό απλά χλψαχνω από εδώ κ από εκει

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα,την Δευτέρα τελικά θα κάνω εμβρυομεταφορα μίλησα πριν λίγο στέλνοντας κ την σημερινή προγεστερονη.Η αιματολόγος που είχε πει πέντε πριν να κάνω τις ενέσεις,από αύριο πρέπει η απο σήμερα;Γιατι εάν είναι σήμερα δεν γίνεται,διότι που είπε να τις κάνω πρωί γύρω στις 9.

πρίν από 2 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα,την Δευτέρα τελικά θα κάνω εμβρυομεταφορα μίλησα πριν λίγο στέλνοντας κ την σημερινή προγεστερονη.Η αιματολόγος που είχε πει πέντε πριν να κάνω τις ενέσεις,από αύριο πρέπει η απο σήμερα;Γιατι εάν είναι σήμερα δεν γίνεται,διότι που είπε να τις κάνω πρωί γύρω στις 9.

Τι ενέσεις υπαρινης ? 

πρίν από 25 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Πάρτην τηλέφωνο να το διευκρινίσεις για να μην αγχώνεσαι.

1 hour ago, Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!!❤️ Όλες σας ευχαριστώ.. πραγματικά με έχετε συγκινήσει με το ενδιαφέρον σας! Είναι πολύ όμορφο να έχεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και νοιάζονται ακόμα κι αν δε σε ξέρουν! Είναι μαγικό αυτό το φόρουμ! 

Να είσαι καλά! Είναι σημαντικό που μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας! Λυπάμαι τόσο πολύ που τόσα ζευγάρια ταλαιπωρούνται. Δεν είχα ιδέα μέχρι που μπήκα στο χορό.. Ειλικρινά εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία. Και πάλι καλή επιτυχία!!! 🤞🤞🤞🤞

πρίν από 8 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι αυτες.

Γενικά τις ενέσεις υπαρινης πρέπει να τις κάνεις την ίδια ακριβώς ώρα κάθε μέρα . Δεν έχει σημασία τι ώρα θα επιλέξεις απλά πρέπει να σε βολεύει να γίνονται ακριβώς την ίδια ώρα κάθε μέρα. Πρέπει να ξέρεις Κ τι ώρα ακριβώς θα γίνει η εμβρυομεταφορα . Γενικά πάντως Κ αύριο σωστά είσαι αν ξεκινήσεις πάλι 5 δόσεις προλαβαίνεις 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...