Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , kate82 είπε:

Δικιά μου είσαι χαχαχχαχα

Παράλληλα έβγαζα budget για το 2025 για την εταιρεία κ έμπαινα να δω τη χοριακη της @Makelen 🤣  πάλι καλά που δε προσέθεσα τα μωρουδιακά στα έξοδα🤣

• Χαχα 4

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θα βγει αρνητικό λενιω μου 

Μακάρι!!! Αν και σήμερα δε νιώθω καθόλου αισιόδοξη..! Ίσως φταίει και το άγχος τώρα στο τέλος.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Παράλληλα έβγαζα budget για το 2025 για την εταιρεία κ έμπαινα να δω τη χοριακη της @Makelen 🤣  πάλι καλά που δε προσέθεσα τα μωρουδιακά στα έξοδα🤣

Ε βάλε και 2 ζιπουνακια στον προϋπολογισμό.. δεν θα πέσουν έξω!! Χαχχαχχαχ 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Μακάρι!!! Αν και σήμερα δε νιώθω καθόλου αισιόδοξη..! Ίσως φταίει και το άγχος τώρα στο τέλος.

Ε βάλε και 2 ζιπουνακια στον προϋπολογισμό.. δεν θα πέσουν έξω!! Χαχχαχχαχ 

Είναι οι δύο μέρες πριν την χωριακη που όλες σκεφτόμαστε αρνητικά.... ας μην προτρεχουμε όμως... το αύριο είναι κοντά 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Θέλω να μου πει κάποια κοπέλα αν γνωρίζει ,αν μετά την αφαίρεση σάλπιγγας πέφτει η παραγωγή ωαρίων...Είμαι ένα βήμα πριν το χειρουργείο κ διάβασα αυτό το πράγμα κ έχω ταραχτεί Κο

Κι εγώ αφαίρεσα την μία σάλπιγγα και μια χαρά ανταποκρίθηκαν και οι δύο ωοθήκες στην διέγερση, δεν αντιμετώπισα θέμα με την παραγωγή ωαρίων, τουλάχιστον όχι θέμα που δεν είχα από παλιότερα. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλέ αύριο έχω τη χοριακή!! Ανυπομονειτε πιο πολύ από μένα μου φαίνεται! Χαχ Ωστόσο σήμερα έχω, παραδοσιακά, νεύρα και απαισιοδοξία! Καλά θα πάει σήμερα .!

Μπήκα 10 φορές, νόμιζα μπερδεύτηκα και δεν ήταν αύριο! Είσαι με τα καλά σου, εννοείται έχουμε το ίδιο άγχος και είμαστε εμείς αισιόδοξες για σένα ❤️ το πιστεύουμε και σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια -> αύριο τεράστια χοριακή!!!!  🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Είναι οι δύο μέρες πριν την χωριακη που όλες σκεφτόμαστε αρνητικά.... ας μην προτρεχουμε όμως... το αύριο είναι κοντά 

Αυτή η αίσθηση του "τσάμπα κόπος" και φτου κι απ' την αρχή.. είναι λίγο κάπως! Ο.τι και να είναι.. τελειώνει τουλάχιστον!

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι εγώ αφαίρεσα την μία σάλπιγγα και μια χαρά ανταποκρίθηκαν και οι δύο ωοθήκες στην διέγερση, δεν αντιμετώπισα θέμα με την παραγωγή ωαρίων, τουλάχιστον όχι θέμα που δεν είχα από παλιότερα. 

Μπήκα 10 φορές, νόμιζα μπερδεύτηκα και δεν ήταν αύριο! Είσαι με τα καλά σου, εννοείται έχουμε το ίδιο άγχος και είμαστε εμείς αισιόδοξες για σένα ❤️ το πιστεύουμε και σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια -> αύριο τεράστια χοριακή!!!!  🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞 🤞🤞🤞

Σ ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσι μου!! Τι να πω.. μακάρι να πάει καλα και να χαρούμε όλες αλλά ψιλοφοβαμαι. Κοντός ψαλμός..!

Να συμπληρώσω πως πολλές κοπέλες στο φόρουμ έχουν πει πως άριστες βλαστοκυστες 4ΑΑ, είτε δικές τους είτε γνωστών τους.. έχουν πάει κουβα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Αυτή η αίσθηση του "τσάμπα κόπος" και φτου κι απ' την αρχή.. είναι λίγο κάπως! Ο.τι και να είναι.. τελειώνει τουλάχιστον!

Λενιω μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα ιδίως εμείς που προσπαθούμε και τρώμε τις σφαλιάρες με της αρνητικές χωριακες ... αυτά όμως επειδή όλες μας το κάνουμε καλό είναι τα σκεφτόμαστε όταν θ έχουμε τ αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο κατανοητό.... καλύτερα να πηγαίνουμε με αρνητισμό κ να βλέπουμε θετικό πάρα τ αντίθετο. Αλλά και αυτό πάλι δεν είναι σωστό.... παίξε με το αντράκι σου και τα σκυλάκια σου και αύριο όλες μας περιμένουμε το αποτέλεσμα σου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Λενιω μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα ιδίως εμείς που προσπαθούμε και τρώμε τις σφαλιάρες με της αρνητικές χωριακες ... αυτά όμως επειδή όλες μας το κάνουμε καλό είναι τα σκεφτόμαστε όταν θ έχουμε τ αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο κατανοητό.... καλύτερα να πηγαίνουμε με αρνητισμό κ να βλέπουμε θετικό πάρα τ αντίθετο. Αλλά και αυτό πάλι δεν είναι σωστό.... παίξε με το αντράκι σου και τα σκυλάκια σου και αύριο όλες μας περιμένουμε το αποτέλεσμα σου

Σίγουρα όταν πας για δεύτερο παιδί δεν είναι το ίδιο, όπως οι κοπέλες που προσπαθούν για πρώτο. Όμως η μέρα της χοριακης είναι νομίζω αρκετά αγχωτική για όλες. Η μέρα περνάει εύκολα για μένα, δε λέω, έχω πολλά να ασχοληθώ. Αλλά είναι και η τελευταία μέρα που ελπίζεις. Άσε ότι μου φαίνεται βουνό το μετά. Και ειδικά το ταξίδι που πάω κι έρχομαι Αθήνα με χάπια και ανακατεύομαι!

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Θέλει υπομονή Κ συνήθως κάποιο καιρό για να τα καταφέρεις. Συνήθως κάνουν φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα ή με ελάχιστα φάρμακα . Ενημερωσου διάβασε Κ μην καθηστερεις. 

Θέλει διατροφή βιταμίνες εξετάσεις από ενδοκρινολόγο αιματολο για να είσαι έτοιμη αν δεν έχεις κλείσει κλείσε αμέσως ραντεβού για να προχωράνε οι εξετάσεις σου. Μην περιμένεις μόνο τι θα σου πει ο εξωσωματικος κλείσε Κ σε άλλους γιατρούς Κ ενημερωσου Κ μόνη σου. 

Σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής εμένα το καινούριο κέντρο μου συνέστησε: BioDHEA, coq10, ω3, λυγαριά, προβιοτικά bacteflora, φολικό, βιταμίνη D.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσι μου!! Τι να πω.. μακάρι να πάει καλα και να χαρούμε όλες αλλά ψιλοφοβαμαι. Κοντός ψαλμός..!

Να συμπληρώσω πως πολλές κοπέλες στο φόρουμ έχουν πει πως άριστες βλαστοκυστες 4ΑΑ, είτε δικές τους είτε γνωστών τους.. έχουν πάει κουβα!!

Αυτό που λέει η @kate82 , συμφωνώ απόλυτα. Να μην σκέφτεσαι ούτε τον "κουβά" ούτε το τζάμπα κόπος. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Κι επειδή άλλες κοπέλες δεν πήραν θετικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως έτσι θα πάει και για εσένα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ελπίζεις για το καλύτερο, όλες μας αυτό ελπίζουμε. 

Μην λες συνέχεια δεν είναι το ίδιο για δεύτερο παιδί. Εγώ που δεν έχω ούτε πρώτο θα διαφωνήσω μαζί σου. Η υπογονιμότητα είναι ένα τεράστιο αγκάθι είτε είναι πρώτο είτε δεύτερο είτε 10ο παιδί. Δεν έχει να κάνει με το πόσα παιδιά έχεις, τραβάς τα ίδια ζόρια, τα ίδια άγχη με κάθε άλλη κοπέλα. Και το μετά που λες ξέρεις δεν είναι εύκολο, πάλι μια ολόκληρη εγκυμοσύνη θα την περάσεις μέσα στο άγχος γιατί όταν έχεις ζήσει την υπογονιμότητα πάντα είσαι με ένα "αν". Το άγχος σου για την χοριακή σου το μοιραζόμαστε όλες, είτε έχουμε παιδάκια είτε όχι. Και την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο! ❤️ 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Κορίτσια πρόσφατα έκανα αιματολογικές (δεύτερη μέρα του κύκλου):

FSH = 6,0

Οιστραδιόλη = 50

LH= 2,7

Προγεστερόνη=0,30.

Να θυμίσω ότι μόλις πάτησα τα 46 και δεν έχω κάνει ακόμα ΕΤ. Είμαι σε αναμονή για να κάνω τροποποιημένο φυσικό κύκλο στο νέο κέντρο. 

Οι εξετάσεις μου είναι καλές; Έχω πολύ αγωνία

πρίν από 18 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό που λέει η @kate82 , συμφωνώ απόλυτα. Να μην σκέφτεσαι ούτε τον "κουβά" ούτε το τζάμπα κόπος. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Κι επειδή άλλες κοπέλες δεν πήραν θετικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως έτσι θα πάει και για εσένα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ελπίζεις για το καλύτερο, όλες μας αυτό ελπίζουμε. 

Μην λες συνέχεια δεν είναι το ίδιο για δεύτερο παιδί. Εγώ που δεν έχω ούτε πρώτο θα διαφωνήσω μαζί σου. Η υπογονιμότητα είναι ένα τεράστιο αγκάθι είτε είναι πρώτο είτε δεύτερο είτε 10ο παιδί. Δεν έχει να κάνει με το πόσα παιδιά έχεις, τραβάς τα ίδια ζόρια, τα ίδια άγχη με κάθε άλλη κοπέλα. Και το μετά που λες ξέρεις δεν είναι εύκολο, πάλι μια ολόκληρη εγκυμοσύνη θα την περάσεις μέσα στο άγχος γιατί όταν έχεις ζήσει την υπογονιμότητα πάντα είσαι με ένα "αν". Το άγχος σου για την χοριακή σου το μοιραζόμαστε όλες, είτε έχουμε παιδάκια είτε όχι. Και την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο! ❤️ 

με έκανες να δακρύσω ενώ είμαι στο γραφείο! σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Πόσο όμορφα τα λες. Ετσι ακριβώς είναι, συμφωνώ σε όλα ! 

@Makelen Καλή επιτυχία για αύριο!Ολα να πάνε κατευχην!🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Winnie7 είπε:

Πόσο όμορφα τα λες. Ετσι ακριβώς είναι, συμφωνώ σε όλα ! 

@Makelen Καλή επιτυχία για αύριο!Ολα να πάνε κατευχην!🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ!! ,❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...