Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Κάτσε μπερδεύτηκα. Εγώ τόση ώρα λέω αργότερα όχι νωρίτερα. Εγώ λέω για 6η ημέρα ενδομητρίου κ εσύ για 5η. Σωστά ;

Από την ημέρα που ξεκινάς την προγεστερόνη.., μόλις δηλαδή είναι έτοιμο το ενδομήτριο. Εγώ ξεκινησα προγεστερόνη Τετάρτη βράδυ.. και έκανα ετ Τρίτη πρωί, δηλαδή σχεδόν 6 μέρες μετά (5.5 24ωρα) περίπου). Με έμβρυα 5ης μέρας. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Από την ημέρα που ξεκινάς την προγεστερόνη.., μόλις δηλαδή είναι έτοιμο το ενδομήτριο. Εγώ ξεκινησα προγεστερόνη Τετάρτη βράδυ.. και έκανα ετ Τρίτη πρωί, δηλαδή σχεδόν 6 μέρες μετά (5.5 24ωρα) περίπου). Με έμβρυα 5ης μέρας. 

Οταν είχα πάει με φυσικό κύκλο έκανα την ωοληψια κ ξεκίνησα αμέσως προγεστερονη.  Δλδ έκανα ωοληψια Πέμπτη 2/1 κ το ίδιο βράδυ ξεκίνησα utrogestan. Η εμβρυομεταφορα ήταν προγραμματισμένη για 7/1 Τρίτη δλδ την 5η ημέρα αν γινόταν το έμβρυο βλαστοκυστη εκείνο το πρωί. Όλες τις μέρες έπαιρνα προγεστερονη. Τρίτη πρωί μου είπαν πως δεν προχώρησε ακόμα το έμβρυο σε βλαστοκύστη και τους ρώτησα μπορώ να έρθω αύριο 6η ημέρα αφού λογικά θα έχει γίνει τότε αφού πάντα αργεί μια μέρα κ μου είπαν όχι. Δε ρώτησα άλλον, μετά απλά άλλαξα γιατρό (τουλάχιστον για την ώρα) 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οταν είχα πάει με φυσικό κύκλο έκανα την ωοληψια κ ξεκίνησα αμέσως προγεστερονη.  Δλδ έκανα ωοληψια Πέμπτη 2/1 κ το ίδιο βράδυ ξεκίνησα utrogestan. Η εμβρυομεταφορα ήταν προγραμματισμένη για 7/1 Τρίτη δλδ την 5η ημέρα αν γινόταν το έμβρυο βλαστοκυστη εκείνο το πρωί. Όλες τις μέρες έπαιρνα προγεστερονη. Τρίτη πρωί μου είπαν πως δεν προχώρησε ακόμα το έμβρυο σε βλαστοκύστη και τους ρώτησα μπορώ να έρθω αύριο 6η ημέρα αφού λογικά θα έχει γίνει τότε αφού πάντα αργεί μια μέρα κ μου είπαν όχι. Δε ρώτησα άλλον, μετά απλά άλλαξα γιατρό (τουλάχιστον για την ώρα) 

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ελπίζω να τα βρω κάπου γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε καταλάβει γιατί πάνε όλες οι βλαστοκυστες 6 ημερών κ απ’ότι φαίνεται κάνεις δε μπορεί να το απαντήσει. Ενδεχομένως λόγω κακών ωαρίων αλλά κανείς δε το λέει ξεκάθαρα. Όσες ειδικότητες κ έχω ρωτήσει κ μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ 

Καλησπέρα ! Πως έγινε επίσημα η διάγνωση για ΠΩΑ όμως ; Εννοώ πέρα από πολύ χαμηλή ΑΜΗ, τι άλλα συμπτώματα είχες ; Είχες καταφέρει να βρεις καλό ωάριο στις προσπάθειες σου ;

Καλημέρα!

Δεν είχα κάνει καν ΑΜΗ, από τις ορμονικές εξετάσεις την είχαν βρει. Είχα κάνει σε 2-3 κύκλους συνεχόμενα και ήταν πάνω από 20. Επίσης είχα πολλές ανωμαλίες στη περίοδο πλέον. ΑΜΗ έκανα στα 41 όταν ξεκίνησα προσπάθεια και ξαναέκανα πριν 2-3 μήνες για να δούμε σε τι φάση είναι, για να προβλέψουν κάπως την εμμηνόπαυση..εγώ έκανα 2 φυσικούς και έναν τροποποιημένο φυσικό πριν πάω με δωρεά. Στον ένα κύκλο είχα δύο καλά ωάρια, αλλά δεν γονιμοποιηθηκε κανένα, στους άλλους δύο ήταν ανώριμα . Πετύχαμε ένα κενό ουσιαστικά που ήταν κάπως καλές οι ορμονικές και το προσπαθήσαμε. Μετά άρχισαν πάλι να είναι ότι να ναι οι εξετάσεις.. εγώ είχα και πολύ χαμηλά στατιστικά επιτυχίας με δικά μου, λόγω ηλικίας σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, οπότε τα ζύγισα τα πράγματα και πήγα με δωρεά.. όμως ήταν δεδομένο ότι ήταν και η ηλικία μου θέμα, όχι μόνο η ΠΩΑ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...Θέλω να μου πει κάποια κοπέλα αν γνωρίζει ,αν μετά την αφαίρεση σάλπιγγας πέφτει η παραγωγή ωαρίων...Είμαι ένα βήμα πριν το χειρουργείο κ διάβασα αυτό το πράγμα κ έχω ταραχτεί Κο

2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλημέρα!

Δεν είχα κάνει καν ΑΜΗ, από τις ορμονικές εξετάσεις την είχαν βρει. Είχα κάνει σε 2-3 κύκλους συνεχόμενα και ήταν πάνω από 20. Επίσης είχα πολλές ανωμαλίες στη περίοδο πλέον. ΑΜΗ έκανα στα 41 όταν ξεκίνησα προσπάθεια και ξαναέκανα πριν 2-3 μήνες για να δούμε σε τι φάση είναι, για να προβλέψουν κάπως την εμμηνόπαυση..εγώ έκανα 2 φυσικούς και έναν τροποποιημένο φυσικό πριν πάω με δωρεά. Στον ένα κύκλο είχα δύο καλά ωάρια, αλλά δεν γονιμοποιηθηκε κανένα, στους άλλους δύο ήταν ανώριμα . Πετύχαμε ένα κενό ουσιαστικά που ήταν κάπως καλές οι ορμονικές και το προσπαθήσαμε. Μετά άρχισαν πάλι να είναι ότι να ναι οι εξετάσεις.. εγώ είχα και πολύ χαμηλά στατιστικά επιτυχίας με δικά μου, λόγω ηλικίας σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, οπότε τα ζύγισα τα πράγματα και πήγα με δωρεά.. όμως ήταν δεδομένο ότι ήταν και η ηλικία μου θέμα, όχι μόνο η ΠΩΑ..

Καλημέρα ! Καλα έκανες για να μη ταλαιπωρηθείς και έκανες το μωράκι σου. Περιμένω να δω κ εγώ πως θα είναι η FSH μου στο εξής γιατί πρώτη φορά ήταν τόσο ξαφνικά. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν 8,5 κ ξαφνικά 19. Ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός.

• Μου αρέσει 1

καλημέρα, κορίτσια σας είχα ξαναγράψει εγω που περσυ είχα αμη 0,4 και fsh 7, 16,25 με 3 χειρουργία... έκανα τελικά τις εξετάσεις και βγηκαν η αμη 0,4 δεν επεσε μετα από 1χρονο και η fsh 14 με οριο εργαστηρίου 12,5 lh 11.5 e2 35 ολες οι αλλες που μου εβαλε για γονιδία όλα αρνητικά και η ca125 για την ενδομητρίωση 3 πως τα βλέπετε τα πράγματα?τωρα θα κλεισω εξωσωματικό θεσσαλονικη

3 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Θέλω να μου πει κάποια κοπέλα αν γνωρίζει ,αν μετά την αφαίρεση σάλπιγγας πέφτει η παραγωγή ωαρίων...Είμαι ένα βήμα πριν το χειρουργείο κ διάβασα αυτό το πράγμα κ έχω ταραχτεί Κο

Καλημέρα 

Έχω αφαιρέσει την αριστερή λόγω εξωμητριας αλλά δεν είχα κανένα θέμα στην παραγωγή ωαρίων,  ισα ίσα που ωορρηξια έκανα συνέχεια από τα αριστερά!!! Επίσης με την διέγερση έδωσαν και οι 2 ωοθήκες ωάρια.

1 ώρα πρίν, mariamik είπε:

καλημέρα, κορίτσια σας είχα ξαναγράψει εγω που περσυ είχα αμη 0,4 και fsh 7, 16,25 με 3 χειρουργία... έκανα τελικά τις εξετάσεις και βγηκαν η αμη 0,4 δεν επεσε μετα από 1χρονο και η fsh 14 με οριο εργαστηρίου 12,5 lh 11.5 e2 35 ολες οι αλλες που μου εβαλε για γονιδία όλα αρνητικά και η ca125 για την ενδομητρίωση 3 πως τα βλέπετε τα πράγματα?τωρα θα κλεισω εξωσωματικό θεσσαλονικη

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα θέλει 3 μήνες έλεγχο των τιμών. Είχες στον κύκλο αυτόν 14 αλλά στον επόμενο μπορεί να είναι μικρότερη τιμή.

Πάντως το 14 με ανώτερο φυσιολογικό 12 δεν είναι απαγορευτικό για εγκυμοσύνη!! Και η Ε2 πολύ καλή. 2η μέρα τις έκανες;;

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ! Μπορεί να φταίει που είναι 5ης ημέρας. Εγω ήθελα να βάλω φρέσκια βλαστοκύστη 6ης ημέρας την 6η ημέρα (μιας κ δεν έγινε νωρίτερα) κ δε με άφησε κ δε κατάλαβα πότε κ γιατί. 

ρε παιδια εχω απορια. γιατι εφοσον φτανουν 5η μερα δεν τα καταψυχουν τοτε και τα αφηνουν να πανε 6η; δεν καταλαβαινω… και γιατι ειναι χειροτερα απο την 5η ; θεωρητικα εφοσον ζουνε plus μια μερα αυτο δεν ειναι δειγμα δυναμικης; επισης, εγω και τις τρεις φορες που ειχα εμφυτευση (σε αλλους γιατρους) ηταν με 5ης ημερας τα οποια ομως τα ξεπαγωνανε την 5η μερα ληψης προγεστερονης (να στο πω ετσι) και καναμε εμβρυομεταφορα την 6η μερα ληψης. δηλαδη τα αφηνανε κ μια μερα και μεγαλωνανε. δεν παει ετσι παντα ;;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

ρε παιδια εχω απορια. γιατι εφοσον φτανουν 5η μερα δεν τα καταψυχουν τοτε και τα αφηνουν να πανε 6η; δεν καταλαβαινω… και γιατι ειναι χειροτερα απο την 5η ; θεωρητικα εφοσον ζουνε plus μια μερα αυτο δεν ειναι δειγμα δυναμικης; επισης, εγω και τις τρεις φορες που ειχα εμφυτευση (σε αλλους γιατρους) ηταν με 5ης ημερας τα οποια ομως τα ξεπαγωνανε την 5η μερα ληψης προγεστερονης (να στο πω ετσι) και καναμε εμβρυομεταφορα την 6η μερα ληψης. δηλαδη τα αφηνανε κ μια μερα και μεγαλωνανε. δεν παει ετσι παντα ;;

Αν φτάσει βλαστοκύστη μια μέρα μετά, δλδ 6η, σημαίνει πως είναι ένα στάδιο ανάπτυξης πίσω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

Το κύτταρο κάνει κάποιες συγκεκριμένες διαιρεσεις από 4 κομμάτια πάει 8 κτλ αν καθυστερήσει τις διαιρέσεις του κάτι πάει μάλλον λιγο πιο στραβά. 

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ! Οσο προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, πετάγεται καινούργιο εμπόδιο ή θα ακούσω καινούργια μ***ια. Καλά ήταν μέχρι την πρώτη ετ , είχα μπει στον αυτόματο. Μετά το έχασα. Οτι παιδί θα κάνω one way or the other , το πιστεύω κ εγώ μέσα μου. Το θέμα είναι πως όντως χρειάζεται δότρια κ είναι εμφανές, να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι και να δώσω χρόνο στον ευατο μου να το επεξεργαστεί κ να πάει παρακάτω. 

Ναι ναι σε άλλο είμαι από αυτή τη φορά πλέον. Θα ξέρω την παρασκευή. Ε δε νομίζω να μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν κάποια κοπέλα έχει άλλη εμπειρία από αλλαγή εργαστηρίου ας μου στείλει ☺️

Εννοείς 6η ημέρα ενδομητρίου ;Εν τω μεταξύ για να δεις διαφορά από προσέγγιση σε προσέγγιση , όταν έλεγα στο γιατρό μου να τα βάλω κ εγώ 6η μέρα φρέσκα δεν ήθελε 🤣 

Κορίτσι μου κανε υπομονή , λίγο έμεινε ! Πιστεύω όλα θα έχουν πάει καλά!😊 

Ευχαρίστως αν θες στέλνω inbox 🤣 Σου στέλνω διεύθυνση, στείλε φάκελο με άνθρακα. 

Αυτή μου πρότεινε κ η αιματολόγος ποθ είναι στο Ελενα επίσης ! Λες να πάω εκεί; Απλά σκεφτόμουν πως αν πήγαινα σε γιατρό του δημοσίου δε θα τον βρίσκω μετά κ θα κάνω κ 15 χρόνια να βρω ραντεβού.  Μόνο αυτό με προβληματίζει.

Το λες και μόνη σου ακούς μια μαλ...α άρα δεν τη συμπεριλάμβανεις σας πληροφορία καν! Την πετάς αμέσως! Να κάνεις ότι νιώθεις εσύ καλά και ότι σου λέει η καρδιά σου αλλά δώσε λίγο χρόνο γιατί μόλις άλλαξες γιατρό και κέντρο,άσε να δεις πως θα πάει..δεν σου λέω να κάνεις 5 ωοληψιες αλλά μια δυο ακόμη να δεις πως προχωράτε καλό θα ήταν. Επίσης εδώ ο γιατρός σου κάνει αιματολογικές που για μένα είναι φουλ σωστό.. δεν ξέρω γιατί άλλοι δεν κάνουν αλλά το θεωρώ πολύ λάθος.

ναι το γνωριζω γιατι περσυ εκανα 4 μηνες συνεχομενα εξετασεις...εχω κλησει ραντεβου στο γενεσις θεσσαλονικη ..αχ μακαρι να πανε ολα καλα ποσο ακομα αγχος.....τα εχει καταφερει καμια με τετοιες τιμες?

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα 

Έχω αφαιρέσει την αριστερή λόγω εξωμητριας αλλά δεν είχα κανένα θέμα στην παραγωγή ωαρίων,  ισα ίσα που ωορρηξια έκανα συνέχεια από τα αριστερά!!! Επίσης με την διέγερση έδωσαν και οι 2 ωοθήκες ωάρια.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα θέλει 3 μήνες έλεγχο των τιμών. Είχες στον κύκλο αυτόν 14 αλλά στον επόμενο μπορεί να είναι μικρότερη τιμή.

Πάντως το 14 με ανώτερο φυσιολογικό 12 δεν είναι απαγορευτικό για εγκυμοσύνη!! Και η Ε2 πολύ καλή. 2η μέρα τις έκανες;;

ναι 2η μερα...το γνωριζω αυτο που λες γιατι περσυ ιαβουαριο φεβρουριο μαρτιο εκανα σερι εξετασεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...